LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Olger
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure en snelle afhandeling: erg fijn!</p>
rene.m.
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling van de opdracht, goede communicatie. Dit was mijn eerste bestelling en direct goed gedaan. Heb zeer slechte ervaringen met andere online bedrijven maar dit bedrijf moet als voorbeeld gaan dienen voor andere bedrijven die het service gedeelte wel beloven maar niet na kunnen komen.</p>
Marina
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vanmiddag hebben wij onze multifocale bril ontvangen. Het glas is van hele hoge kwaliteit en ook mooi dun ondanks de hoge sterkte van boven +6. Onze volgende bril bestellen wij weer hier.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De communicatie over de leveringstijd en de eventuele vertraging van de levering kan beter. Maar in het algemeen zijn wij heel tevreden. Brillenglazen.net levert 100% kwaliteit</p>
Joop en Linda.
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Sceptisch over het aanbod en de kwaliteit. Maar tot onze grote verbazing, de bril binnen 2 dagen retour met prima glazen, met precies de juiste glazen. Een dikke 10 krijgen ze van ons!</p>
anoniem
04/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima website. Perfecte glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie verliep wat moeizaam en was niet helemaal duidelijk.</p>
Richard
01/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Doet wat het zegt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb de indruk dat het leesgedeelte nauwer is dan dat van de vorige glazen, die voor 'standaard' doorgaan, en hoop dat ik eraan kan wennen. In dat kader lijkt het onderscheid in het bestelformulier : 'brede'- en 'zeer brede' leeszone voor heroverweging vatbaar ! Ik denk dat dat vooral komt door de plaatjes van die zones die erbij staan : wat daar 'breed' heet, lijkt met enige overdrijving meer op groothoek vergeleken bij de werkelijkheid die ik ervaar. Dat, terwijl de zone-afbeelding van de oude glazen in een apparaatje bij de 'misbruikte' optometrist, in mijn herinnering aardig overeenkwam met dat 'brede'-leeszone-plaatje van deze webshop. Verwarrend als je op deze communicatie moet varen ! Jammer, dat Ik op een email met deze opmerking geen respons kreeg. Samenwerking met enige niet-keten-gebonden optometristen, if any, goed verspreid over het land, zou ongemakkelijk geneuzel over gratis meting toch betalen met wél-keten-gebondenen voorkomen, maar dat zal wel moeilijk zijn. Dan zou je ook meer service kunnen verlenen als de oogmeting toch niet helemaal goed uitpakt.</p>
Thijs
29/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>- Goede communicatie per mail. - Snelle levering. - Acceptabele kosten. Ik heb imiddels de glazen in mijn normale bril en zonnenbril vervangen en ben zeer tevreden met het resultaat. Als je een duur montuur hebt, die nog prima in orde is, dan is het zonde om een volledig nieuwe bril aan te schaffen. Dit is dan een prima oplossing.</p>
Joseph
21/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk website. Duidelijke beschrijving hoe te handelen en bestellen. Levering binnen twee weken. Uitstekende kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan.</p>
anoniem
21/03/2017
Karen
16/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Heel vriendelijke en behulpzaam, zeer goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen vorm van kritiek maar misschien toch ergens melden dat men met kunststofglas werkt</p>
catoo
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>ontzettend snelle service, en duidelijke uitleg over de te volgen stappen.</p>
anoniem
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>proffesioneel, vriendelijk, persoonlijk en goed mee te communiceren</p><b>Verbeterpunten</b><p>bekendheid en vindbaarheid en info over het bedrijf met zijn achterliggende gedachten</p>
anoniem
15/03/2017
<b>Verbeterpunten</b><p>Adres herkennen</p>
Walburga
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dit bedrijf werd mij door iemand aanbevolen en het maakt waar wat het beloofd: Goede brillenglazen perfect geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten</p>
ines
13/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie. Meedenken. Oplossingen aandragen. Zeer betrouwbaar.</p>
Gerard
12/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Eerste paar bestelde bi-focale glazen waren veel te dik. Ik mocht het montuur terug sturen zodat Brilglazen.net er dunnere is hebben gezet. Verder keurig afgehandeld..daar valt niets over te zeggen. De volgende glazen bestel ik weer bij brilglazen.net. maar dan geen bi-focale glazen meer vanwege mijn cilinder.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijker vermelden hoe dun,..zo dun mogelijk geslepen...is.</p>
Barry
11/03/2017
Van Dijck
05/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer correct afgehandeld. Zal brilglazen zeker aanbevelen!</p>
RE
04/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Derde bestelling: heb reeds positieve beoordeling gegeven</p>
Tom
04/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie nadat ik mijn gegevens had doorgegeven. Alles per mail gaf geen problemen. Multifocale Sportbril met de glazen perfect op maat gemonteerd voor golf.</p>
Lotje
01/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super service. Toegegeven eerst twijfelde ik, maar nu zeker overtuigd! Bril is duidelijk in bekwame handen geweest, weer als nieuw nu!</p>
Jaap
01/03/2017
anoniem
28/02/2017
Johanna
28/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie , snelle en goede levering van mijn bril. Ben er tevreden over.</p>
Viorel
25/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelheid en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>progresive glazen</p>
Karin
21/02/2017
Sandra
21/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Erg duidelijk allemaal, je wordt goed op de hoogte gehouden en sneller geleverd als verwacht... top !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks op dit moment</p>
anoniem
19/02/2017
anoniem
13/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Keurig en correct.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duurde iets langer dan 8 dagen. Had fijn gevonden om daar ook een mail over te krijgen</p>
Reggie Camerik
13/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Heldere communicatie over het versturen/ontvangen van de bril en het terug sturen als de bril klaar is......</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien alvorens de order te bevestigen een kort overzicht van de bestelde glazen geven, zodat men weet dat alles goed is ingevuld....</p>
wim de groot
09/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>goede communicatie</p>
Gert-Jan
08/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar. Doet wat het zegt. Alles is netjes verzorgd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie over pupilafstand en hoogte. Verliep eerst niet goed. Uiteindelijk goedgekomen na enkele mailberichten. Een telefoontje had alles snel opgelost.</p>
anoniem
08/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles is goed. Wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Vanaf de eerste keer dat ik mijn montuur opstuurde was het perfect. Wat ik fijn vind is dat je bericht krijgt als de bril wordt afgestuurd zodat je weet dat je de volgende dag de bril thuis hebt. Ik heb mijn vierde montuur met perfecte glazen bij brillenglazen laten doen. Een aanrader</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
08/02/2017
Jeroen
06/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prijs - kwaliteitsverhouding = goed. Goede snelle communicatie. Ik ben helemaal tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Glazen de eerste keer niet goed maar daarna naar volle tevredenheid hersteld.</p>
Andreas
04/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Heel goede communicatie.</p>
anoniem
29/01/2017
Carla
28/01/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima glazen, niets mis mee. Zelfde als via de opticien. Bril was goed verpakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie is nogal kort door de bocht.</p>
anoniem
27/01/2017
r janmaat
23/01/2017
<b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Tineke
23/01/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk, snel, goed (Ik stuur deze week ook m'n zonnebril !)</p>
Henk
23/01/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid. Service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vragen/leveren of de randen ook gepolijst kunnen worden bij halfomrande bril.</p>
Lennard
23/01/2017
wolter
18/01/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>
peter
14/01/2017
<b>Pluspunten</b><p>de goede sterkte van de glazen wat je opgeeft en de levering .</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>
H Postma
27/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>8</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou niet weten wat</p>
Rein
22/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke mail communicatie, simpel en gratis pakket versturen procedure, duidelijke website, beloofde levertijd wordt waar gemaakt: afgeleverde kwaliteit is dik in orde!</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonische bereikbaarheid voor eventuele communicatie over het te leveren product.</p>
anoniem
15/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, snelle- en correcte levering. Tevreden over prijs-kwaliteitverhouding. Bestel voortaan steeds op Brillenglazen.net</p>
Hemko
14/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>Meedenken, advies, prijs-kwaliteit van de producten: top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het bestelproces op de site is niet helemaal inzichtelijk. Je komt in scherm waar de order direct kan worden geplaatst en moet worden betaald. In het betaalscherm kun je de order niet controleren, dat maakt onzeker. Informatie die wordt verstuurd ter bevestiging kan worden verbeterd (orderbevestiging, nummer) en na betaling: factuur (digitaal). Het is niet mogelijk om meteen recept en andere info up te loaden bij de bestelling (terwijl dat bij offerte pagina wel kan). Ook is het aan te bevelen om mogelijk te maken dat er door bestaande klanten ingelogd kan worden (orders bekijken/history/opnieuw bestellen) en om meer brillen tegelijkertijd te orderen: bij verandering van sterkte gaat het immers vaak om meer dan 1 bril.</p>
mlm
12/12/2016
<b>Verbeterpunten</b><p>de prijs van mijn lindberg glazen is in 2 jaar 100% verhoogd waar nog een oogmeting elders bijkomt; staat nu niet meer in verhouding tot nieuwe complete bril. Was dus de laatste keer, vrees ik.</p>
Harry
12/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>Technisch gezien wordt er perfect werk geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Website mag wel expleciter zijn betreffende verzendkosten. Je zet niet 6,75 € voor eenmalige verzending als enige info indien je achteraf voor een zending naar België 15 € factureert. Dit vind ik persoonlijk niet netjes. Volledige info svp!</p>
Marleen Huijing beeldend kunstenaar
11/12/2016
Hester
10/12/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goed en betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het duurde wel wat langer dan 12 werkdagen voor ik mijn bril terug had en dat is jammer. Ik was al bang dat mijn bril zoek geraakt was.</p>
anoniem
28/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>betrouwbaar en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>de communicatie had aanvankelijk beter gekund</p>
anoniem
25/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Dat alles goed geregeld wordt.</p>
Mark
21/11/2016
Meneer
21/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Het is oker.. Alleen er wordt wel drammerig aangedrongen op een positieve reactie.! DE glazen zijn iets anders dan mijn vorige glazen. Deze waren voor zover ik kan beoordelen dunner en lichter maar hadden wel een enigszins wat lichtere tint..</p>
Frank
20/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Bestellen, opsturen en ontvangen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
17/11/2016
Erik
17/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede Service en SNEL!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou toch fijn zijn als brillenglazen.net direct telefonisch bereikbaar zou zijn. Nu wordt je doorverwezen naar de mail.</p>
Stefan
16/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service, zeer vriendelijke medewerkers, beste service ooit gehad!</p>
anoniem
14/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>goede communikatie</p>
Annemiek
13/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Levert netjes het bestelde product.</p><b>Verbeterpunten</b><p>In de mail stond dat ik met 12 dagen mijn bril terug kon verwachten. Met 19 dagen geen bril, toen gemaild en op 1 e mailtje geen reactie. Pas op 2 e mailtje dat ik de bril met 2 dagen kon verwachten. Beter was om bij vertraging even een berichtje te sturen dat de levering vertraagt is.</p>
Ann
13/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Via de mail uitstekende communicatie</p>
anoniem
05/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel & goed!</p>
anoniem
04/11/2016
Wouter
04/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en prima resultaat. Netjes afgewerkte glazen</p>
anoniem
03/11/2016
Jeron
03/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer betrouwbaar. De meeste opticiens willen niet glazen in een bestaand montuur zetten en al zeker niet voor de prijs en kwaliteit van brillenglazen.net. ik had zelf een montuur aangeschaft in het buitenland zonder glazen op sterkte, waardoor deze webshop echt een uitkomst was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Handtekening bij ontvangst van het pakketje. Ik woon in een winkelstraat boven een winkel en mijn pakketje werd bij de buren afgeleverd. Daarbij hebben de verzendingem een behoorlijke waarde - Foto voor pupilafstand al toevoegen in het bestellingsformulier. Nu moet je de foto nog apart opsturen</p>
An
02/11/2016
<b>Pluspunten</b><p>Wat ben ik blij met mijn Ray-Ban zonnebril met gekleurde (rose/ brons spiegelcoating) glazen op sterkte. Frank van Brillenglazen.net heeft er echt werk van gemaakt en zoveel moeite voor mij gedaan om de juiste kleur glazen te vinden. Hij is erg professioneel en denkt out of the box. Daar houd ik van! Kwaliteit en prijs is top. Ik heb namelijk van te voren vergeleken bij zowel fysieke brillenzaken als op internet en maar weinig konden deze kleur bril glazen op sterkte krijgen/ maken voor het bedrag wat Brillenglazen.net vraagt. Ik heb zelfs complimenten gekregen van een groot winkelketen die o.a. ook merkzonnebrillen verkopen. Ze waren verbaasd over de kwaliteit. De glazen waren identiek aan de originele glazen. Voor mij betekent dit dus altijd bij Frank glazen op sterkte laten maken. Een aanrader." Groeten, An</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Annelies
31/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, attent, prima communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Cees
30/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik dacht dat ik een gok zou nemen om op deze manier via internet nieuwe glazen voor een zonnebril te bestellen en niet via een opticien. Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat ik uitermate tevreden ben over het resultaat, de totale werkwijze en de manier van snelle en correcte afhandeling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk heb ik die niet</p>
Thomas
30/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Snelle terugkoppeling bij vragen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Opstuurproces kan nog wat duidelijker. Welk etiket? Krijg je wel of geen verzendbewijs?</p>
Anton
29/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende kwaliteit van de glazen voor een erg aantrekkelijke prijs. Wennen en overschakelen naar andere bril geen enkel probleem Nieuwe neuspadjes gratis gemonteerd, geweldig want die maken een bril weer helemaal nieuw. Heel attent</p>
rffmlommerse
29/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit,korte levertijd,juiste en duidelijke communicatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
TIENY
29/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Heel fijne website. Heel vriendelijke communicatie en zeer professioneel advies. Men weet heel erg goed waar men over praat. Wil je ook brillenglazen op sterkte ga dan naar de site BRILLENGLAZEN.NET Ben voor 200% tevreden</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo verder alleen maar positive punten.</p>
anoniem
17/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>snelle reactie, snelle levering, goede kwaliteit glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>perfect</p>
J.P. Beneken Kolmer
12/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, ik had mijn bril na drie dagen al terug. De nieuwe glazen waren mooi strak gemonteerd, beter dan bij Pearle waar ik destijds de bril gekocht had. Ook de neuspads waren vervangen. Alles was zorgvuldig verpakt en terugverzonden in een kartonnen doosje (inclusief oude glazen en neuspads).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Bart
10/10/2016
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende service. Om de wachttijd te verkorten werden de glazen al eerder besteld. Hierdoor heb ik de bril binnen drie dagen weer in bezit kunnen nemen. De neusvleugeltjes zijn ook vervangen, de bril strakker afgesteld en is weer als nieuw. Echt een aanrader!</p>
Clark
02/10/2016
<b>Verbeterpunten</b><p>Bril naar het verkeerde adres gestuurd, brilglas niet goed geplaatst en glas viel uit bril en zonnebril beschadigd (vervormd) bij het voor de 2de keer plaatsen. Voor mij geen 2de keer.</p>
Jenny
26/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede snelle service, precies volgens recept gemaakte glazen.</p>
Mike
26/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>zeer goed product, goede prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd is vrij lang, vooral omdat deze (althans in mijn geval) inging vanaf het moment van ontvangst van mijn bril.</p>
anoniem
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekend! Mijn eerste multifocale glazen, ik heb er geen moment aan hoeven wennen. Vriendelijke en zeer snelle reacties via de mail (ook 's avonds en in het weekend).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een overzicht van je bestelling zou handig zijn (nu ontvang je dat pas als de bril wordt teruggestuurd).</p>
Jos
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>- Snelle en professionele communicatie - Uitstekende prijs kwaliteit verhouding - Persoonlijke benadering en service</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Geen</p>
philip
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>alles tot in de puntjes geregeld maar dan ook echt alles.</p>
Berntsen
24/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantvriendelijk , prima service.</p>
Jan
24/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik had mijn glas gebroken. (-7,-6, multifocaal) . Bril op gestuurd en binnen 2 weken was hij weer keurig in orde. Twee nieuwe glazen voor de prijs van 1. Dank jullie wel!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoon werd niet opgenomen, maar reactie via email was snel en duidelijk.</p>
Ton
23/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke instructie hoe te handelen. Snelle levering Prima resultaat in bestaand montuur. Komt er een volgende keer, dan zal ik mij weer tot dit bedrijf wenden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>
anoniem
23/09/2016
Hans
23/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke afspraken, snelle service: perfect!</p>
Harry
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Al zou ik het willen,alles klopten.Ik ben enthousiast.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Rustig opdezelfde manier doorgaan</p>
walter
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>gewoon correct</p>
Leo
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima. Goede afhandeling. Netjes gedaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Berichtje of de bril aangekomen is en alles goede door de klant is aangeleverd zou fijn zijn.</p>
henk van hecke
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik kocht glazen voor 2 brillen, superkwaliteit en de glazen zijn héél netjes ingestoken in de bril zonder zichtbare randen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>eind goed alles goed</p>
Siegfried
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website , overzichtelijk en duidelijke instructies bij het maken van een keuze , en wat je moet doen om de gevaagde informatie te kunnen verstrekken . Wat sommigen misschien niet weten , is dat je ook je eigen montuur mag opsturen ,wat een pluspunt is t.o.v. andere online Brillenglazen winkels . Directe en goede opvolging via email ,en dat maakt het toch een prettigere manier van online je bril of brillenglazen uitzoeken .Heel betaalbare prijzen , en dat is toch altijd wel een groot pluspunt . Ook nog adviezen die men bovendien geeft ,bij de wensen van de klant zijn heel snel en persoonlijk . Dit laatste , de persoonlijke benadering is ook een groot pluspunt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Dierct in het begin van de website duidelijk aangaven dat je ook je eigen montuur mag gebruiken voor alleen maar glazen bestellen. Als je vrschillende sites bekijkt , dan moet je gelijk alle moglijkheden in beeld hebben voordat je naar de volgende aanbieder surft . Dus ook de tekst regel die je te zien krijgt als je op internet zoekt naar een goede leverancier voor bestellen van brillen en alleen brillenglazen via internet . Ik heb zelf drie dagen lang zitten zoeken naar brillenglazen op internet , en heb uiteindelijk enkele leveranciers een email gestuurd of ik ook alleen maar glazen mag bestellen . Door de snelle reactie kon ik gelijk de keuze maken , en dat was voor mij een opluchting geweest</p>
Hans
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie en afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>--</p>
Jan
18/08/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima kwaliteit glazen en montage. Keurig. Dus ook voor zeer sterke (-7 ) multifocale glazen.</p>
peter
13/07/2016
Martijn
12/07/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, betrouwbaar en vele mannen goedkoper dan grote ketens</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Marco
07/07/2016
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke bestelproces en betaling. Mooie kwaliteit glazen en goede, professionele service!! Ik werd na een e-mail met een vraag direct teruggebeld door een uiterst vriendelijke man die de tijd nam om mij van een antwoord te voorzien.</p>