LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1284
beoordelingen
8
J.Stellingwerf
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar</p>
10
Tilly
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede behandeling , denken echt met je mee.Ben een zeer tevreden klant.Heel hartelijk bedankt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Greet
25/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Komen afspraken perfect na. Goede kwaliteit glazen Terugzending bril voortreffelijk verzorgd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan</p>
8
Jan Herps
22/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles prima afgehandeld, goede kwaliteit gekeverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Was wat vertraging in productieproces</p>
10
Riek
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat dit mogelijk is ! Daar het ook nog een hele mooie ontspiegeling op de glazen is zijn ze ...... goedkoop !</p>
9
Chantal
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie Snelle service Perfecte kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
10
Asja
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Echt super kwaliteit voor een leuke prijs en snel geleverd.</p>
9
Jan G.
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende kwaliteit, levering volgens afspraak en prima communicatie. Johan komt zijn afspraken na en geeft zakenkundig advies.</p>
8
Ryan
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service , goede glazen.</p>
10
anoniem
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen Duidelijke communicatie Snel reacties.</p>
10
Wouter
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke afhandeling. Goede communicatie.</p>
10
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren volgens afspraak en met pupilhoogte wordt serieus omgesprongen, wat voor mijn oogafwijking belangrijk is. en...1.61 index glazen!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>
10
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren wat ze zeggen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen ga zo door</p>
10
A Kok
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service. Ik vond mijn spiegelende glazen niet spiegelend genoeg, dit werd zonder problemen naar volledige tevredenheid opgelost.</p>
10
Divera
30/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Bril was eerst niet goed, terugestuurd, ben heel vriendelijk behandeld, en de bril is nu goed, ben er heel blij mee. Heel erg bedankt.</p>
9
Ab
29/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Werd snel en vakkundig hersteld</p>
10
Sam
28/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>-</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
9
J.G. de Bruijn
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ging zoals beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanwijzingen om het midden van de pupil goed aan te geven. Dat is niet iets te moeilijk om het zonder heldere instructie te doen (waarheen moet de brildrager per oog kijken ? etc).</p>
10
ingrid
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Het feit dat je een bestaand montuur kan laten verglazen vind ik een mooi initiatief.. Zeker in deze tijd zijn monturen vaak nog prima als de glazen qua sterkte veranderen. Een duurzame oplossing en nog betaalbaar ook !! Prima service en snelle reactie, heel vriendelijke klantenservice en uiteindelijk een bril die in mijn gevoel nog beter zicht biedt dan die van de opticien. Een aanrader voor iedereen die een duurzame en goede oplossing wil voor een "nieuwe" bril !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.. U biedt prima service en kwaliteit.</p>
10
Rachel
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling. Ik ben helemaal tevreden!</p>
10
Linda Linda
23/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>
10
Johan Lippens
15/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>zeer klantgericht en problemen met 3e partij (Post.nl) lossen ze ook heel netjes op.</p>
10
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kortweg gezegd alles.</p>
9
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling</p>
10
Alessandro
02/06/2018
8
Rita
01/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je meerdere brillen wil opsturen prijsverlaging</p>
10
Marc Amendt
01/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Omdat mijn vakantie eraan ging komen maar ik moest nog een zonnebril op sterkte hebben contact opgenomen met de vraag of ze mijn glazen nog tijdig konden leveren. Het werd krap maar ze gingen hun best doen. Gedurende het bestelproces werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status. Uiteindelijk werd de bril een dag voor vertrek geleverd. Helemaal blij mee!!! (En de glazen zijn top) mooi ontspiegeld en krasvast. Minstens zo goed als die van de opticien die 4x zo duur zijn!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t</p>
8
anoniem
31/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en snelheid afhandeling</p>
10
Ivo
30/05/2018
10
Maurice van Es
30/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Als je een vraag krijg je altijd reactie, niets is te veel. Zeer tevreden met mijn multivocale glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
10
Laurette
22/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke en gebruiksvriendelijke website om te bestellen. Terugkoppeling na iedere stap. Goede uitleg over hoe per stap te handelen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verbeterpunt mbt. deze beoordeling: op een iPad zijn er verschuivingen in het beeld: - 'Communicatie' staat niet bij de daarbij behorende balk maar staat rechts boven de balk mbt. 'Kwaliteit' - bij de laatste balk (kwaliteit glazen) verschijnt het cijfer dat je geeft door de tekst 'nvr' heen.</p>
8
Jan
21/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar en in zoverre ik kan beoordelen prima glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vrij lange levertijd. Maar was wel precies volgens afspraak klaar.</p>
10
anoniem
16/05/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>De prijs voor montage van randloze glazen moet scherper kunnen.</p>
10
Michel
16/05/2018
10
Rob
16/05/2018
10
Enny
16/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en perfect uitgevoerde leveringen de kwaliteit van de glazen is prima.</p>
8
Frank
04/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prijs/kwaliteit Communicatie:op vragen wordt er altijd snel gereageerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Is bekend.</p>
8
anoniem
01/05/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>De werkwijze is een drempel</p>
10
R. v.d. K
01/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede website en uitstekende communicatie met betreffende firma. Prijs kwaliteit glazen kan niet beter! Aflevering is perfect geregeld,</p>
9
C Maessen
28/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goed, goede service en snel. Word goed op de hoogte gehouden. Ga er zeker nog eens gebruik van maken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>
9
Janny
27/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ondanks dat er bij de eerste aflevering een probleempje was, is het prima opgelost.</p>
10
Shannon Spaansen
16/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Wat een super bedrijf zelfde week dat ik het verzonden had had kreeg ik het met glazen en al weer terug dat was snelle jelle</p>
9
patrice
14/04/2018
10
Paul
14/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles gewoonweg perfect. Sprak eerst met een medewerker via chat en werd gebeld nadat mij gevraagd werd of dat kon. De uitleg was duidelijk en compleet, vragen werden zeer bevredigend beantwoord. De verzendservice is erg goed. De geleverde brilglazen zijn perfect, geen enkel minpunt. Zeer tevreden klant, ik kan iedereen aanbevelen de brilglazen hier te bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
10
Nicolette
13/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle services en goede kwaliteit</p>
10
anoniem
12/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Werken netjes, servicegericht, komen de afspraken goed na. Na in eerste instantie wat miscommunicatie, is dit uitstekend opgelost en heb ik een prachtige nieuwe zonnebril ontvangen, helemaal top en voor een zeer vriendelijke prijs.</p>
10
Jan
10/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik stond sceptisch tegenover de site maar uiteindelijk toch mijn montuur opgestuurd. Na een week kreeg ik het uiteindelijke resultaat toegestuurd: perfect !!!!! Nice work guys !</p>
10
Arnout
09/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prima glazen voor mijn gewone bril (betere kwaliteit dan de orginele glazen bij mijn opticien). Nu ook in mijn Persol zonnebril glazen op sterkte laten plaatsen. Goede communicatie en doen wat ze zeggen en in mijn geval zelfs iets extra's ;-)</p>
10
Monica
08/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Communicatie en verwerking van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Brillenglazen zijn niet goed , ik kan er niet door zien . Staat niets over retour zenden van de bril wanneer hij niet goed is .</p>
10
Marchel
03/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Nadat ik mijn zonnebril had opgestuurd, werd ik gebeld door Johan dat ik beter een andere kleur glazen kon nemen, deze paste qua kleur beter bij de bril. Nadat ik de bril had ontvangen, bleek de sterkte niet goed. Contact gezocht, na een telefonisch contact met Johan en diverse opties te hebben doorgenomen om het op te lossen. Bril gratis retour gezonden. Nieuwe glazen erin en zelfs de glazen die niet goed waren mee retour ontvangen. Moet nog wel wennen aan de zonnebril op sterkte (multi focaal), dit komt denk ik omdat de glazen gekleurd en gebogen zijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De telefonische bereikbaarheid.</p>
9
John
03/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>goede service, Uitstekende glazen voor een lage prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet altijd telefonisch bereikbaar. Maak duidelijk welke momenten er wel contact mogelijk is.</p>
7
Hans
02/04/2018
9
Simonne
31/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb enkel een positieve ervaring</p>
10
Louis
31/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, snelle levering</p>
9
Andre
29/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie. Afspraak wordt nagekomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk nog niet.</p>
8
Cees
21/03/2018
10
Mark
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Transparante prijzen, duidelijke instructies en ontzettend snelle levering.</p>
9
Peter Haverkamp
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit, snel en meedenkend (bijv. aanpassen PD).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Standaard staat mijn bril altijd iets scheef (een oor iets lager). Ik probeer dan bij een opticien, in het dorp, de bril afgesteld te krijgen. Daar zijn ze niet altijd blij mee en doen niet volledig hun best. Misschien iets bedenken, om ergens op landelijke locaties de bril te kunnen laten afstellen.</p>
8
Fred van Veenendaal
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Bij plaatsen van de glazen montuur defect geraakt . Zonder probleem een nieuw montuur besteld. Moeilijke glazen was geen probleem. De glazen zijn curved, meekleurend en met een cilinder op hoge sterkte.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie in het begin matig, later gewoon goed .</p>
9
Arno
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
8
Paul
03/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke en duidelijke bestelprocedure. Een set multifocale glazen met de meest uitgebreide opties voor minder dan de helft van de prijs die de lokale opticien rekent.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mijn vraag over de PD waarde (pupilafstand) werd pas beantwoord bij de retourzending i.p.v. bij ontvangst van mijn bril met oude glazen. Tip: stuur na de online bestelling alvast een doosje toe waar de bril veilig mee aangeleverd kan worden en vervolgens weer gebruikt kan worden om aan de klant te sturen.</p>
8
anoniem
27/02/2018
10
anoniem
27/02/2018
9
anoniem
21/02/2018
8
Hans
20/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Niet te duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>goedkoper</p>
9
T.
10/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alweer de 3e keer dat jullie nieuwe glazen in een bril van mij gezet hebben. Alweer super tevreden. Dit keer mijn zonnebril. Ben er blij mee, laat die zon maar komen. . .!</p>
9
anoniem
10/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>- snelle reactie op mijn e-mails - duidelijke communicatie - super snel klaar en retour</p><b>Verbeterpunten</b><p>- geven ze wel duidelijk aan, maar toch jammer dat ze telefonisch veel minder goed bereikbaar zijn. - op de retourglazen zaten nog de afteken strepen. Ik kreeg deze er zeer moeizaam vanaf. Zou dit eraf halen voor ze terug te sturen.</p>
10
Gerard
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Eerste ervaring met dit bedrijf. Kan niet anders zeggen tot volle tevredenheid, glazen in mijn favoriete montuur waren beschadigd, montuur eb recept opgestuurt en binnen 14 dagen weer retour. Prima service tegeneen allezins redelijke prijs ivm de gangbare opticiens!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
10
Eva
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie. Prima glazen. Aanvankelijk was er een probleem. Dat hebben ze keurig en kostenloos hersteld. Zoals dat hoort. Kortom, niets te klagen. Zeker een aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>--</p>
10
Ariadne ter Haar
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie en goed product (voor zover we het nu kunnen inschatten - we hebben de brillen net een weekje retour)</p>
9
conny schrenke
05/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
10
anoniem
31/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>ik had mijn montuur met nieuwe glazen binnen een paar dagen weer terug. Mijn oude glazen zaten erbij en ook waren de pootjes wat aangedraaid. Top!</p>
10
Robbin
30/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig, snel, redelijke prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
9
Johan van faassen
29/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Terrence
29/01/2018
9
Rene
22/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Communicatie is open en snel, je zal niet snel voor onverwachte verrassingen komen te staan. Opmerkingen worden gelezen en evt. worden aanpassingen gedaan om informatie en service verder te verhogen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij grote drukte kunnen beloofde leveringstijden onder spanning komen te staan...belangrijk om aan verwachtingsmanagement te blijven doen, dan weet klant dat er een overigens minimale vertraging komt.</p>
10
anoniem
20/01/2018
10
Ed
18/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig bestellen, duidelijke leverinstructies, snelle levering. Dit is precies wat je als klant wil.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vaak bestel glazen als het weer een tijdje geleden is dat je een oogmeting hebt gedaan. Duidelijkheid ivm mogelijkheden voor (betaalde) oogmeting bij opticien zou erg handig zijn. Ik heb er geen enkele kunnen vinden die alleen maar een meting doet, dus hebben we maar een goedkoop brilletje laten aanmeten :)</p>
8
Clint Schmidt
17/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service. Doen wat ze beloven.</p>
10
Hein
16/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website, uitstekende service, supersnelle levering. Geweldig!</p>
10
Harry
16/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantgericht!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
9
Cees
15/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Na het bedrijf gevonden te hebben op de website telefonisch contact opgenomen met een vraag. Deze vraag werd keurig beantwoord. Vervolgens gehandeld volgens de instructies op de website en de toegezonden mail. Alles verliep vervolgens volkomen correct, beter kon eigenlijk niet.</p>
9
Rick
15/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zo kan je favoriete montuur nog een 2e ronde mee!</p>
10
anoniem
15/01/2018
10
anoniem
14/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle communicatie! ik ben tevens erg tevreden met het eindresultaat. Ik ben heel blij dat ik op deze manier weer kan genieten van mij oude bril.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
10
Thea
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede communicatie via email. Supersnelle levering.</p>
10
Ruben
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, binnen 3 dagen had ik mijn bril weer terug. Sterkte is perfect, niks op aan te merken.</p>
10
Frank
08/01/2018
8
Glenn
28/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bereikbaar en correcte en vlotte afhandeling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze mogelijkheid voor degrade glazen op de website.</p>
7
Rob
27/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantgericht. Probleem werd snel opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nauwkeurigheid. Helaas moest mijn bril terug omdat de glazen niet goed waren.</p>
10
Hanneke Gebruers
20/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en accurate service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
anoniem
10/12/2017
10
anoniem
10/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>aandacht, betrokkenheid, kwaliteit, kortom, zeer goeie service!!!!</p>
10
RB
02/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik kan een hele fijne bril nu weer gewoon gebruiken! Er zijn ook nog nieuwe neuspads opgezet, de bril is recht gemaakt en in de ultrasone reiniger geweest en toen ik een vraag had over de bezorging is die op een snelle en sympathieke manier beantwoord. De bezorging was trouwens ook behoorlijk snel! Ik ga zeker vaker gebruik maken van de service van dit bedrijf!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb nog niets gevonden wat ik zou willen verbeteren</p>
10
Hop
01/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>werkt perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
9
Hans s.
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, alert reageren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet, doorgaan zo</p>
8
Heleen
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk met een prima resultaat.</p>
10
Jaco
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed</p>
10
r lommerse
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service ,nette prijzen,toezeggingen gestand gedaan reeds 2 keer.</p>
10
anoniem
18/11/2017
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay