LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
anoniem
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik had de glazen op dinsdag besteld en had ze donderdag al in huis</p>
anoniem
14/07/2017
Job
14/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vragen worden snel en correct beantwoord. Vriendelijke mensen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tja... kan het even niet bedenken.</p>
wim
14/07/2017
Bep willemsen
14/07/2017
Philippe
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dit bedrijf doet wat het belooft. Dinsdag bril opgestuurd, en vrijdag terug ontvangen met correcte glazen. Mooi voorbeeld voor vele bedrijven. Ga zo verder!</p>
anoniem
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie. Glazen kwalitatief aan te bevelen en altijd een compleet pakketje terug met een schone bril, brillendoekje en de oude glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om meerdere glazensets in 1 keer te kopen.</p>
Jelmer
11/07/2017
Piet
11/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vorige glazen van brillenglazen.net waren erg bekrast ondanks krasbestendigheid. niet duidelijk of dit aan de glazen of aan mijzelf lag. Ondanks gedelte van de prijs terug gekregen</p>
Engelien
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb een enkelvoudige bril en ik had binnen 3! dagen mijn bril weer thuis! Ik werd zelfs gebeld omdat ik iets niet goed had aangegeven bij mijn bestelling. Echt top, goed advies gekregen en vele malen goedkoper dan de opticien.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan!</p>
Rene
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat ze beloven maken ze waar. Mijn montuur kan weer jaren mee :-)</p>
Rob
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Aanbieding wordt 100% waargemaakt. Met een recent brilvoorschrift en een duidelijke foto van het doorkijkpunt zijn ook multifocale glazen geen probleem.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Johannes Gerardus
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>correcte afhandeling nemen bij twijfel over brilvoorschrift contact op</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Annie
07/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>snel en betrouwbaar</p>
anoniem
07/07/2017
Gijs
03/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben blij verrast! Voor een fietsbril die ik elders heb aangeschaft, moest het inzetstuk op sterkte worden gemaakt. Ik ben naar een aantal opticiens geweest, omdat ik het z.s.m. wilde hebben. Zij gaven aan dat zij het ook opsturen en dat het 2-3 weken kan duren. En dan de prijs! (hoog!) Bij brillenglazen.net was het bestellen gemakkelijk en duidelijk. De prijs is super gunstig (echt minder dan de helft van wat de opticien hier vraagt). Ik werd goed op de hoogte gehouden en kreeg de bril, met inzet stuk, veel eerder terug dan gedacht. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden!</p>
Ronald
02/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Bij 2 opticiens geweest voor het het stellen van mijn kunststof bril. Zonder resultaat. Na opsturen retour gekregen met perfecte fit. Snel, vakmanschap en vriendelijkheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Deze service vasthouden!!</p>
anoniem
01/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, voordelig en goede communicatie over waar je brik je is .</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
K.C. den Breejen
29/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende afhandeling. Bij vragen netjes benaderd. Zeer zorgvuldig en (reserve) bril is in 1x goed. Vooral zeer voordelig t.o.v. opticien, waardoor mijn dure brillenglazen bijna € 450,00 voordeliger waren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij bestelling van brillenglazen opstuurdoosje opsturen aan klant.</p>
Alma
28/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Nog nooit zo'n goede, snelle en persoonlijke service ontvangen van een webwinkel! Heldere, persoonlijke communicatie voorafgaand aan de bestelling, supersnelle levering en perfect eindresultaat, tot in de details. (Bedankt voor het brillendoekje!) Ga zo door.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb kort getwijfeld of ik nou wel of geen 'standaard' montuur had, omdat er toch wel een heel lichte bolling/kromming in het glas zat. Ik oordeelde dat dat toch niet meer dan normaal kon zijn en koos uiteindelijk ook voor standaard. Dat bleek te kloppen. Een kleine voetnoot daarover is misschien handig?</p>
anoniem
28/06/2017
anoniem
24/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Werken snel en niet duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stomme fout gemaakt. Een zonnebril besteld, een bril met transparante glazen zonder sterkte terug gekregen.... Wat heb je daar nou aan?</p>
MJ
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie Prima service (nieuwe neusvleugeltjes)</p>
anoniem
23/06/2017
Maria
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Fantastisch dat jullie bestaan. Bij de gewone opticien kan Je niet met een montuur aankomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>
Rev
23/06/2017
Sanne
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Als je een recent brilrecept hebt vindt ik het ideaal Dit is mijn eerste keer en zal nog zeker meerdere keren volgen</p>
Helma
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles is positief, top, uitstekend . Ik heb al 4x glazen besteld incl. zonnebrilglazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
18/06/2017
Max
17/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Blijven zoeken naar een goede oplossing</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij complexe cq grote oogafwijkingen wellicht meer informatie inwinnen zodat het eenvoudiger wordt de juiste " glazen " te selecteren.</p>
Wilma
16/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, enthousiaste mensen en waar voor je geld</p>
Fransje
15/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede prijzen en makkelijke bestelwijze</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
anoniem
14/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>heldere en duidelijke site en de prijzen kloppen.</p>
anoniem
14/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Klantengerechtheid</p>
Hans
13/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>gunstige prijzen.geen verrassingen.</p>
Henk
13/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Eind product. Is goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere levering</p>
H.Postma
12/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goed betrouwbaar bedrijf</p>
Martin
11/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk en snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
11/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, keurig!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Anw
10/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Deze firma doet wat is beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bifocaal niet multifocaal noemen</p>
EA
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>Straatnaam beginnend met cijfer wordt ongeldig verklaard</p>
Henk
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Superkorte levertijd. Bril met nieuwe glazen 2 dagen na opsturen weer retour ontvangen.</p>
anoniem
09/06/2017
Peter
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer vriendelijke communicatie en top service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
ingrid
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Superservice.. Makkelijk te bestellen, prima prijs/kwaliteit, snelle reacties en goede voortgangsmeldingen.. Ik had binnen 9 dagen mijn bril terug.. Ben er heel blij mee.. Bovendien vind ik het een goede service om bestaande monturen die vaak nog prima van kwaliteit zijn na ca. 2 jaar in de kast te moeten leggen omdat opticiens niet de mogelijkheid bieden om dan nieuwe glazen te plaatsen. Zonde en verwerpelijk !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.. De service is prima.. En de bril is perfect.. Ben heel blij en tevreden met resultaat.</p>
Renske
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk info doormailen via foto's. Snelle levering !!</p>
Annette
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Mooi systeem en t werkt echt! Gaat allemaal super vlot en kost veel minder dan in een brillenzaak</p>
Diny
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima alles geregeld via internet.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
B
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Sneller service, makkelijk en betaalbaar</p>
Jan H.
18/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zie boven....</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan ze niet bedenken.</p>
anoniem
15/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>correct en snel geholpen</p><b>Verbeterpunten</b><p>alternatief voor extra dunne glazen staat niet in de configurator bij een minder sterke bril</p>
Harald / DooDad Guitars
15/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles gaat zoals beloofd! Topservice met grote snelheid voor een scherpe prijs!</p>
Sietske
12/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Makkelijk contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Contact leggen lijkt lastig, maar gaat eigenlijk prima.</p>
anoniem
12/05/2017
Karel
12/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>De glazen bevallen uitstekend, erg blij mee</p>
Wim
11/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Multifocale glazen besteld met door mij zelf aangeleverd oogcorrectie voorschrift. Door een misverstand bleken de geleverde glazen te laag in het montuur gezet te zijn. Zonder enig probleem werd dit echter onmiddelijk aangepast. De tweede keer was 'spot on'. Betrouwbaar adres met uitstekende communicatie.</p>
jan
11/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Communiceren helder en direct. Zijn eerlijk en goed bereikbaar. Mijn oude montuur was kapot gegaan bij de montage van de glazen. Zij hebben gezorgd voor een nieuw , zelfde montuur zonder iets bij te hoeven betalen, terwijl oude montuur al enkele jaren oud was. Ook werd dit eerlijk telefonisch met mij gedeeld. Op een heel prettig gesprek. TOP</p><b>Verbeterpunten</b><p>Pas adressenbestand aan, want kon in eerste instantie niet zelf bestellen.</p>
Christine
08/05/2017
<b>Positive</b><p>Very very fast service. I shipped my frames ad it got there in one day and two days later I received an email telling me my glasses were being shipped back. I love the personnal service provided via emails.</p>
Wim
08/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Enkelvoudige zonnebril glazen G15 in een bestaand montuur laten zetten. Nog nooit zo'n fijne zonnebril gehad.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als door o.a. Pasen en Koningsdag de levertijd wat langer wordt, mail dat dan. In plaats van "Helaas heeft onze opticien de glazen afgekeurd". Als de glazen echt niet goed waren ben ik "blij" dat hij ze heeft afgekeurd. (grapje)</p>
Geertruida
05/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Betrouwbaar. Afwikkeling order binnen afgesproken tijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vind dat het leesgedeelte erg klein is maar dat zegt niet veel over het bedrijf. Verder heel tevreden.</p>
Marc
01/05/2017
Rein
30/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Na 5 (lees, standaard en zonne) bestelde brillen(glazen) mijn oordeel: vlotte (altijd binnen 12 dagen) levering, duidelijke bestelwebsite, heldere communicatie en kwaliteit geleverde producten (glazen).</p>
Richard
28/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Netjes gebeld ivm controle van de glaskleur, in verband met zonnebril glas</p>
anoniem
25/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Foto's van voorbeelden plaatsen</p>
Kai
22/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>- Eenvoudig en duidelijke configuratie om de glazen te kiezen voor je montuur. - Bril netjes en goed verpakt met je eigen brilkoker teruggestuurd. - De originele glazen zijn ook teruggestuurd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Onlangs een bril met meekleurende glazen besteld en ben er redelijk tevreden mee. Er zijn 2 punten wat mij tegen viel. 1. De randen van de glazen bij het montuur blijven transparant en veranderd niet van kleur. 2. De glazen zijn NIET voorzien van een water/vuilafstotende coating en regendruppels hechten zich aan de glazen terwijl er in de advertentie staat dat ze wel water/vuilafstotend zijn. Punt 2 rekent ik zwaar aan omdat ik dagelijks fiets en belangrijk vindt dat ik nog kan zien tijdens een bui. Uitgezonderd van deze 2 punten is het verder een zeer mooie bril zolang het niet regent.</p>
Koos
19/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, snel en altijd antwoord op vragen en oplossingsgericht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kon door problemen op de site niet bestellen met mijn adres. Het heeft even geduurd voordat hiervoor een oplossing was. Ik zou dit een volgende keer sneller oplossen, omdat er anders misschien mensen afhaken.</p>
anoniem
19/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie va mail, snelle reactie.</p>
Marc
18/04/2017
Anne
17/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>contact per email uitstekend</p><b>Verbeterpunten</b><p>v.w.b. het eerste contact lijkt het bedrijf matig toegankelijk en vraagt men zich af met een solide onderneming te maken te hebben</p>
Dirk Gabriels
16/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik liet glazen zetten in een zonnebril. Je wordt zeer gemakkelijk door de procedure geloodst om je glazen te kiezen. Van zodra de bestelling geplaatst was kreeg ik een bericht terug en ik werd tussendoor ook op de hoogte gehouden. Ik kreeg mijn bril netjes afgeleverd goed op tijd én op zaterdag. En toen ik hem de eerste keer zei ik WOW! Prima bedrijf dat ik zeker ga aanbevelen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Hyacinthia
15/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering en top kwaliteit!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>
Henk
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima service. Snel werk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wat scherpere prijs</p>
Dick
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijk contact bij vragen, snelle service, heldere uitleg werkwijze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een punt dat wellicht lastig is te ondervangen, maar ik stuur een bril die recht uit de fabriek komt en krijg keurig een bril met de juiste glazen terug, maar de bril moet nog worden afgesteld op mijn pasvorm. Hiervoor moet ik bij een 'vreemde' opticien terecht. Dat vind ik persoonlijk lastig omdat ik niets koop bij de opticien....</p>
Olger
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure en snelle afhandeling: erg fijn!</p>
rene.m.
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling van de opdracht, goede communicatie. Dit was mijn eerste bestelling en direct goed gedaan. Heb zeer slechte ervaringen met andere online bedrijven maar dit bedrijf moet als voorbeeld gaan dienen voor andere bedrijven die het service gedeelte wel beloven maar niet na kunnen komen.</p>
Marina
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vanmiddag hebben wij onze multifocale bril ontvangen. Het glas is van hele hoge kwaliteit en ook mooi dun ondanks de hoge sterkte van boven +6. Onze volgende bril bestellen wij weer hier.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De communicatie over de leveringstijd en de eventuele vertraging van de levering kan beter. Maar in het algemeen zijn wij heel tevreden. Brillenglazen.net levert 100% kwaliteit</p>
Joop en Linda.
13/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Sceptisch over het aanbod en de kwaliteit. Maar tot onze grote verbazing, de bril binnen 2 dagen retour met prima glazen, met precies de juiste glazen. Een dikke 10 krijgen ze van ons!</p>
anoniem
04/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima website. Perfecte glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie verliep wat moeizaam en was niet helemaal duidelijk.</p>
Richard
01/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Doet wat het zegt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb de indruk dat het leesgedeelte nauwer is dan dat van de vorige glazen, die voor 'standaard' doorgaan, en hoop dat ik eraan kan wennen. In dat kader lijkt het onderscheid in het bestelformulier : 'brede'- en 'zeer brede' leeszone voor heroverweging vatbaar ! Ik denk dat dat vooral komt door de plaatjes van die zones die erbij staan : wat daar 'breed' heet, lijkt met enige overdrijving meer op groothoek vergeleken bij de werkelijkheid die ik ervaar. Dat, terwijl de zone-afbeelding van de oude glazen in een apparaatje bij de 'misbruikte' optometrist, in mijn herinnering aardig overeenkwam met dat 'brede'-leeszone-plaatje van deze webshop. Verwarrend als je op deze communicatie moet varen ! Jammer, dat Ik op een email met deze opmerking geen respons kreeg. Samenwerking met enige niet-keten-gebonden optometristen, if any, goed verspreid over het land, zou ongemakkelijk geneuzel over gratis meting toch betalen met wél-keten-gebondenen voorkomen, maar dat zal wel moeilijk zijn. Dan zou je ook meer service kunnen verlenen als de oogmeting toch niet helemaal goed uitpakt.</p>
Thijs
29/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>- Goede communicatie per mail. - Snelle levering. - Acceptabele kosten. Ik heb imiddels de glazen in mijn normale bril en zonnenbril vervangen en ben zeer tevreden met het resultaat. Als je een duur montuur hebt, die nog prima in orde is, dan is het zonde om een volledig nieuwe bril aan te schaffen. Dit is dan een prima oplossing.</p>
Joseph
21/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk website. Duidelijke beschrijving hoe te handelen en bestellen. Levering binnen twee weken. Uitstekende kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan.</p>
anoniem
21/03/2017
Karen
16/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Heel vriendelijke en behulpzaam, zeer goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen vorm van kritiek maar misschien toch ergens melden dat men met kunststofglas werkt</p>
catoo
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>ontzettend snelle service, en duidelijke uitleg over de te volgen stappen.</p>
anoniem
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>proffesioneel, vriendelijk, persoonlijk en goed mee te communiceren</p><b>Verbeterpunten</b><p>bekendheid en vindbaarheid en info over het bedrijf met zijn achterliggende gedachten</p>
anoniem
15/03/2017
<b>Verbeterpunten</b><p>Adres herkennen</p>
Walburga
15/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dit bedrijf werd mij door iemand aanbevolen en het maakt waar wat het beloofd: Goede brillenglazen perfect geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunten</p>
ines
13/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie. Meedenken. Oplossingen aandragen. Zeer betrouwbaar.</p>
Gerard
12/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Eerste paar bestelde bi-focale glazen waren veel te dik. Ik mocht het montuur terug sturen zodat Brilglazen.net er dunnere is hebben gezet. Verder keurig afgehandeld..daar valt niets over te zeggen. De volgende glazen bestel ik weer bij brilglazen.net. maar dan geen bi-focale glazen meer vanwege mijn cilinder.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijker vermelden hoe dun,..zo dun mogelijk geslepen...is.</p>
Barry
11/03/2017
Van Dijck
05/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer correct afgehandeld. Zal brilglazen zeker aanbevelen!</p>
RE
04/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Derde bestelling: heb reeds positieve beoordeling gegeven</p>
Tom
04/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie nadat ik mijn gegevens had doorgegeven. Alles per mail gaf geen problemen. Multifocale Sportbril met de glazen perfect op maat gemonteerd voor golf.</p>
Lotje
01/03/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super service. Toegegeven eerst twijfelde ik, maar nu zeker overtuigd! Bril is duidelijk in bekwame handen geweest, weer als nieuw nu!</p>
Jaap
01/03/2017
anoniem
28/02/2017
Johanna
28/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie , snelle en goede levering van mijn bril. Ben er tevreden over.</p>
Viorel
25/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelheid en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>progresive glazen</p>
Karin
21/02/2017
Sandra
21/02/2017
<b>Pluspunten</b><p>Erg duidelijk allemaal, je wordt goed op de hoogte gehouden en sneller geleverd als verwacht... top !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks op dit moment</p>