LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1200
beoordelingen
10
anoniem
14/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle communicatie! ik ben tevens erg tevreden met het eindresultaat. Ik ben heel blij dat ik op deze manier weer kan genieten van mij oude bril.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
10
Thea
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede communicatie via email. Supersnelle levering.</p>
10
Ruben
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, binnen 3 dagen had ik mijn bril weer terug. Sterkte is perfect, niks op aan te merken.</p>
10
Frank
08/01/2018
8
Glenn
28/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bereikbaar en correcte en vlotte afhandeling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze mogelijkheid voor degrade glazen op de website.</p>
7
Rob
27/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantgericht. Probleem werd snel opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nauwkeurigheid. Helaas moest mijn bril terug omdat de glazen niet goed waren.</p>
10
Hanneke Gebruers
20/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en accurate service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
anoniem
10/12/2017
10
anoniem
10/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>aandacht, betrokkenheid, kwaliteit, kortom, zeer goeie service!!!!</p>
10
RB
02/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik kan een hele fijne bril nu weer gewoon gebruiken! Er zijn ook nog nieuwe neuspads opgezet, de bril is recht gemaakt en in de ultrasone reiniger geweest en toen ik een vraag had over de bezorging is die op een snelle en sympathieke manier beantwoord. De bezorging was trouwens ook behoorlijk snel! Ik ga zeker vaker gebruik maken van de service van dit bedrijf!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb nog niets gevonden wat ik zou willen verbeteren</p>
10
Hop
01/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>werkt perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
9
Hans s.
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, alert reageren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet, doorgaan zo</p>
8
Heleen
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk met een prima resultaat.</p>
10
Jaco
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed</p>
10
r lommerse
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service ,nette prijzen,toezeggingen gestand gedaan reeds 2 keer.</p>
10
anoniem
18/11/2017
8
Walter
15/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>duurde niet lang en was goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>
9
Henk
11/11/2017
10
anoniem
04/11/2017
9
Annie
04/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prijs en snelheid</p>
9
anoniem
04/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>In eerste instantie heb je je bedenkingen, van van; zal dat wel goed gaan maar die bedenkingen zijn helemaal weggenomen na de eerste bestelling. Eindelijk ook voor mensen met een hoge sterkte een mogelijkheid om glazen voor een relatief lage prijs te kopen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan en misschien in de toekomst, indien mogelijk, een iets kortere levertijd maar ik had er geen probleem mee.</p>
7
Glenn
31/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid voor het bestellen van een normale bril met getinte glazen is met de configurator niet mogelijk.</p>
9
Peter
31/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en zorgvuldigheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je bestelt via het internet verwacht je dat je jouw 'recept' ook moet opgeven. Dat is niet zo, dit doe je pas als antwoord op de mail die je krijgt. Het voelt wat vreemd als je al betaalt hebt en pas daarna het 'recept' doorgeeft.</p>
10
Ilse
28/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dat er gelijk contact was , of ik mijn zonnebril glazen niet liever in een overloop wilde van kleur. Perfect!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Website iets duidelijker</p>
10
Theo
26/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prijs vooraf al goed duidelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonische benadering alleen bepaalde tijden dag of uren misschien een overweging waard?</p>
10
Cornelis
24/10/2017
9
Lara
22/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service!!! Ik raad dit bedrijf zeker aan!</p>
10
Anne
22/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke communicatie. Correcte dienstverlening.</p>
9
anoniem
17/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima communicatie, snelle reactie</p>
8
AJG
16/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>goede prijskwaliteit verhouding, glazen zijn prima, vriendelijk te woord gestaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>twee keer is de levering uitgesteld (totaal 6 weken) een berichtje via mail of telefoon als de beloofde leverdatum niet gehaald wordt lijkt mij niet overbodig. Ik moest steeds zelf nabellen</p>
8
Ron
11/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>binnen een week mijn monteur weer retour</p>
9
anoniem
11/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, nemen bij twijfel contact op, snelle afhandeling</p>
6
Koos Koets
08/10/2017
8
vd burg
07/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>goed</p>
10
anoniem
07/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle en duidelijke service. Dinsdag opgestuurd, vrijdag mn bril weer terug.</p>
10
Monique
03/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Omdat ik niet de sterkte wist heb ik mijn 'goede' bril mee gestuurd voor de sterkte. Mijn nieuwe montuur met vensterglas werd netjes vervangen door juiste sterkte glazen. Keurige en snelle afhandeling. Blij mee!</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>
10
Wim
03/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Het bedrijf is zijn afspraken precies zo nagekomen als gemeld op de website. En de brillenglazen glazen zijn perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij was wat onduidelijk of het verzendlabel in zijn geheel op het pakketje geplakt moest worden of alleen het adres. (Het heb het er in zijn geheel opgeplakt.)</p>
9
J.Warmolts
26/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel en makkelijk en netjes terug gebeld PERFECT een aanrader voor sportbrillen met insert</p>
10
Martijn Zchultz
22/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Aardig dame aan de telefoon met verstand van zaken, de glazen zitten héél mooi in mijn zonnebril.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Even bellen als er iets is, ik belde omdat het lang duurde, dat kwam omdat er een glas was gebarsten. De retour zending de losse glazen beter fixeren omdat ze los in de doos zaten!</p>
8
anoniem
22/09/2017
9
Paul
21/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>duidelijk, voordelig en snel</p>
10
marc
19/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima! supersnel en prima glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik twee brillen verstuur en twee x verzendkosten betaal en ik krijg de twee brillen in 1 pakketje retour dan svp de verzendkosten die ik teveel betaal terugstorten</p>
8
anoniem
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Bril in prima staat terug gekregen met nieuwe glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie. Aangegeven dat het ongeveer 2 weken zou duren; werd 3 weken zonder bericht. In eerste instantie geen reactie op mail en telefoon.</p>
10
Ruud
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering , goed op de hoogte gehouden</p>
10
Mark
16/09/2017
10
Geert
12/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat een klantenservice! Top</p>
8
peter
11/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb nogal lastige glazen ,en heb even gewacht met de beoordeling. Moest even wennen en wilde zeker weten of de bril goed was . Het bestellen is voor een leek soms moeilijk , en ik was ook sceptisch . het is zeg maar toch een beetje eng... het vooraf betalen en komt het wel goed .....Ben na het annuleren van mijn bestelling teruggebeld en dat gaf de doorslag . Ik kan goed zien door de bril het meekleuren is ook ideaal ! maar heb wel dikkere glazen dan ik eerder had . wel goede service .oa brillendoekje, factuur en mijn neusvleugels waren vervangen dat is top !</p><b>Verbeterpunten</b><p>site is niet op alle punten even duidelijk, waarschijnlijk voor jullie wel, maar voor een koper toch wat lastig kiezen . je moet makkelijker telefonisch contact kunnen maken . begreep dat jullie niet altijd aanwezig zijn maar dan moet je je nummer in kunnen spreken en terug gebeld worden ,maakt het denk ik laagdrempeliger . ik heb dikkere glazen dan eerst ,is het daarom goedkoper??? als jullie groter worden zou ik een mobiele opmeetservice introduceren . want het kan alleen met een bestaand recept . een nieuw recept is lastig want de opticiens zijn niet gek en houden de gegevens vaak zelf .</p>
10
tevreden klant
10/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bril was zaterdag opgestuurd, en dinsdag al weer binnen (ik had eenvoudige glazen, maar zo'n snelle service had ik niet verwacht).</p>
10
anoniem
08/09/2017
10
Chantal
08/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik stond er sceptisch over, brilglazen bestellen, op internet, toch maar gedaan, alles werd correct afgehandeld , en mijn brilglazen waren gewoon perfect , normaal betaal ik 1250€ per glas, hier 440€ voor mijn hele bril, ik was zo tevreden, dat ik nog een montuur heb opgestuurd, ik beveel het aan iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
8
anoniem
08/09/2017
8
anoniem
02/09/2017
8
Wilbert
01/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede persoonlijke service goede kwaliteit tegen een lage prijs</p>
9
Verhagen
29/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk, goede prijs, levering op tijd</p>
10
ben
27/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bestelling is correct uitgevoerd</p>
10
Ellen
26/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snel en van goede kwaliteit.</p>
8
Robin
25/08/2017
9
Peer
11/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit lage prijs, nette behandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Andere wijze van offerte, betaling en leveringsvoorwaarden.</p>
10
Kirsten
10/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Vragen worden snel en goed beantwoord. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden Echt een aanrader</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
10
ferdy
07/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Keurig gedaan complimenten</p>
9
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en juist en goed product</p>
8
Geert Scholten
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Levering van goede kwaliteit Nakomen van afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer bekendheid geven aan bestaan</p>
10
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>ik heb de bril van u trug gekregen en heb hem op gezet dag en nach verschil het zien en lezen veel beter ook goed aangepast zit perfect hartelyk dank voor alles julli zyn vak mensen ik zal u aan bevelen ik ben dik tevreden</p>
9
Hans
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijke website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij gebogen glazen toch gebleken om te voorkomen dat er wat vervorming plaatsvind</p>
8
Milko
26/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en bij vragen wordt je altijd netjes beantwoord (via email of telefonisch).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helaas was mijn bril pas na ruim 3 weken weer terug, iets langer dan beschreven op de webiste. Indien dit gebeurt neem dan even contact op met de klant om deze te informeren.</p>
10
J. EELTINK
21/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles heel goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles is perfect</p>
10
Geert
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
9
anoniem
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik had de glazen op dinsdag besteld en had ze donderdag al in huis</p>
10
anoniem
14/07/2017
9
Job
14/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vragen worden snel en correct beantwoord. Vriendelijke mensen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tja... kan het even niet bedenken.</p>
9
wim
14/07/2017
10
Bep willemsen
14/07/2017
10
Philippe
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dit bedrijf doet wat het belooft. Dinsdag bril opgestuurd, en vrijdag terug ontvangen met correcte glazen. Mooi voorbeeld voor vele bedrijven. Ga zo verder!</p>
10
anoniem
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie. Glazen kwalitatief aan te bevelen en altijd een compleet pakketje terug met een schone bril, brillendoekje en de oude glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om meerdere glazensets in 1 keer te kopen.</p>
10
Jelmer
11/07/2017
9
Piet
11/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vorige glazen van brillenglazen.net waren erg bekrast ondanks krasbestendigheid. niet duidelijk of dit aan de glazen of aan mijzelf lag. Ondanks gedelte van de prijs terug gekregen</p>
10
Engelien
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb een enkelvoudige bril en ik had binnen 3! dagen mijn bril weer thuis! Ik werd zelfs gebeld omdat ik iets niet goed had aangegeven bij mijn bestelling. Echt top, goed advies gekregen en vele malen goedkoper dan de opticien.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan!</p>
10
Rene
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat ze beloven maken ze waar. Mijn montuur kan weer jaren mee :-)</p>
10
Rob
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Aanbieding wordt 100% waargemaakt. Met een recent brilvoorschrift en een duidelijke foto van het doorkijkpunt zijn ook multifocale glazen geen probleem.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
8
Johannes Gerardus
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>correcte afhandeling nemen bij twijfel over brilvoorschrift contact op</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
9
Annie
07/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>snel en betrouwbaar</p>
8
anoniem
07/07/2017
10
Gijs
03/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben blij verrast! Voor een fietsbril die ik elders heb aangeschaft, moest het inzetstuk op sterkte worden gemaakt. Ik ben naar een aantal opticiens geweest, omdat ik het z.s.m. wilde hebben. Zij gaven aan dat zij het ook opsturen en dat het 2-3 weken kan duren. En dan de prijs! (hoog!) Bij brillenglazen.net was het bestellen gemakkelijk en duidelijk. De prijs is super gunstig (echt minder dan de helft van wat de opticien hier vraagt). Ik werd goed op de hoogte gehouden en kreeg de bril, met inzet stuk, veel eerder terug dan gedacht. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden!</p>
10
Ronald
02/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Bij 2 opticiens geweest voor het het stellen van mijn kunststof bril. Zonder resultaat. Na opsturen retour gekregen met perfecte fit. Snel, vakmanschap en vriendelijkheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Deze service vasthouden!!</p>
10
anoniem
01/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, voordelig en goede communicatie over waar je brik je is .</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
10
K.C. den Breejen
29/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende afhandeling. Bij vragen netjes benaderd. Zeer zorgvuldig en (reserve) bril is in 1x goed. Vooral zeer voordelig t.o.v. opticien, waardoor mijn dure brillenglazen bijna € 450,00 voordeliger waren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij bestelling van brillenglazen opstuurdoosje opsturen aan klant.</p>
10
Alma
28/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Nog nooit zo'n goede, snelle en persoonlijke service ontvangen van een webwinkel! Heldere, persoonlijke communicatie voorafgaand aan de bestelling, supersnelle levering en perfect eindresultaat, tot in de details. (Bedankt voor het brillendoekje!) Ga zo door.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb kort getwijfeld of ik nou wel of geen 'standaard' montuur had, omdat er toch wel een heel lichte bolling/kromming in het glas zat. Ik oordeelde dat dat toch niet meer dan normaal kon zijn en koos uiteindelijk ook voor standaard. Dat bleek te kloppen. Een kleine voetnoot daarover is misschien handig?</p>
10
anoniem
28/06/2017
6
anoniem
24/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Werken snel en niet duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stomme fout gemaakt. Een zonnebril besteld, een bril met transparante glazen zonder sterkte terug gekregen.... Wat heb je daar nou aan?</p>
8
MJ
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie Prima service (nieuwe neusvleugeltjes)</p>
10
anoniem
23/06/2017
10
Maria
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Fantastisch dat jullie bestaan. Bij de gewone opticien kan Je niet met een montuur aankomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>
10
Rev
23/06/2017
10
Sanne
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Als je een recent brilrecept hebt vindt ik het ideaal Dit is mijn eerste keer en zal nog zeker meerdere keren volgen</p>
10
Helma
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles is positief, top, uitstekend . Ik heb al 4x glazen besteld incl. zonnebrilglazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
anoniem
18/06/2017
9
Max
17/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Blijven zoeken naar een goede oplossing</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij complexe cq grote oogafwijkingen wellicht meer informatie inwinnen zodat het eenvoudiger wordt de juiste " glazen " te selecteren.</p>
10
Wilma
16/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, enthousiaste mensen en waar voor je geld</p>
10
Fransje
15/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede prijzen en makkelijke bestelwijze</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
9
anoniem
14/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>heldere en duidelijke site en de prijzen kloppen.</p>
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay