LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
981
beoordelingen
6
Willem
08/08/2022
Te Late reactie m.b.t. verzending bril. Betere monitoring na betaling, na een week reactie waar blijft bril?
10
Bart
07/08/2022
Mijn zonnebril lag al anderhalf jaar (vrijwel) ongebruikt in de auto omdat de glazen alleen voor veraf waren. Die was niet fijn dragen omdat het bij mij al best snel 'dichtbij' wordt. Brillenglazen.com heeft dat probleem fantastisch opgelost met een paar prachtige multifocale zonneglazen. Na een korte gewenning (elke bril is toch net anders) draag ik deze bril nu met veel plezier. In eerste instantie leek er een probleem te ontstaan m.b.t. de leveringstijd, maar dat probleem werd direct heel vriendelijk en netjes opgelost. Al met al dus een prima service, prima glazen voor een redelijke prijs. En een zeer tevreden klant.
10
Bram
06/08/2022
De glazen in mijn bril (van Theo) zijn vervangen door multifocale glazen. Kijken perfect voor dichtbij en veraf. Zijn netjes in de bril gezet. En ze hebben zelfs de neussteuntjes verplaatst omdat die te laag op de bril stonden. Kan niet beter.
10
Ilanit
05/08/2022
Een randloze bril opgestuurd voor multifocale glazen , na ruim een week de bril terug met nieuwe neusvleugeltjes , en het allerbelangrijkste ik zie super. Bedankt brillenglazen.com
10
Hans
05/08/2022
Mijn 'gewone' Ray Ban omgetoverd op sterkte. Hele prettige gepolariseerde groene lenzen. Ik ben gewone blij met het product voor een schappelijke prijs.
10
Cor
05/08/2022
Aanrader.
10
transam
04/08/2022
goed product , uitstekende service
8
Johan
04/08/2022
Komt afspraak na
5
Hans
04/08/2022
Prima contact. Alles goed maar 1 ding is echt slecht. De glazen zijn zo dik dat de pootjes niet meer dicht kunnen. En dat bij -2.75 glazen wat toch geen borrelflessen zijn. Heb exact dezelfde bril bij de opticien van nieuwe glazen laten voorzien in identiek RayBan montuur deze zomer. Die glazen zijn een stuk dunner. Dat had een keuze moeten zijn en men had anders de job moeten weigeren want dit is geen goede job. Het prijsvoordeel tov de reguliere opticien is gigantisch. Dat is dus prima.
9
Tessa
03/08/2022
Duurde iets langer dan verwacht maar resultaat is top
10
Marcel
31/07/2022
Als ik een drempel van een opticien over ga bekruipt mij altijd de gedachte waar zit de ondoorzichtigheid; de oogmeting, monturen en glazen die markt van honderden Euro,s lijkt een zeepbel. Nu dus aangeland bij Brillenglazen.com en dan denk ik ja de opticien werkt met torenhoge winsten of brillenglazen.com werkt ver onder de prijs. Mijn vorige glazen bij de opticien €350,00 perstuk en Brillenglazen.com €100,00 en dan nog een exacte kopie die perfect is. Nu weet ik waar de zeepbel zit.
10
Martin K
22/07/2022
Komen hun afspraken na !
10
Lienke
22/07/2022
Al mijn derde paar multifocale brillenglazen en wordt ook op zeker een vierde paar! Voldoende aanbeveling toch? Brillenglazen, enorm bedankt! Ik zeg het voort!!
10
Leandro
19/07/2022
Topkwaliteit glazen en snelle levering. Perfect!!!!!!
10
Petra
18/07/2022
Veel keuze in soorten glazen, er wordt goed meegedacht met de klant.
10
Marianne
18/07/2022
Bij Brillenglazen.com al verschillende monturen laten voorzien van glazen. Ben zeer tevreden. Topkwaliteit glazen. Gratis verzending en retourzending. Snelle levering. Glazen eenvoudig te bestellen op de site. Als je vragen hebt of een advies wilt hebben kun je ze altijd bellen en dan staan ze je heel vriendelijk te woord.
8
felix
18/07/2022
Snel geregeld en bril binnen afspraak geleverd
9
Pepijn Lutgerink
18/07/2022
Alles heel snel geregeld en goed en niet te duur
10
Xandra
14/07/2022
Best een duur montuur opgestuurd maar alles ging perfect en professioneel. 100% tevreden met resultaat
10
Neeltje
14/07/2022
Alles perfect! Vlot contact en goede richtlijnen wat betreft het nemen van de foto. Ik ben er blij mee.
10
Art
14/07/2022
Ik heb hier nu al 3 brillen gekocht allemaal perfect daarnaast perfecte service . 1 puntje is misschien telefonische bereikbaarheid maar via mail werkt ook
10
Annet
13/07/2022
Glazen zijn precies goed, communicatie over verzending zorgvuldig, sneller geleverd dan gedacht
10
Waldpykje
11/07/2022
Easy. Foto maken, bril opsturen met de juiste metingen en paar dagen later al in de bus. Super makkelijk en snelle levering.
8
Priscilla
11/07/2022
Al vaker nieuwe glazen hier besteld voor mijn eigen montuur. Prima prijzen, beter dan bij de opticien.
10
Roelof Jorritsma
10/07/2022
Bril ziet er goed uit, en kijkt ook goed. Levertijd ca een week ondanks drukte
10
Eddy
10/07/2022
Ik rijd er het liefst altijd even naar toe. Het is wel een stukje rijden (voor mij dan) maar dan heb je ook wat. Zelf je frame brengen en daar glazen er in laten zetten. Hoe leuk is dat?! Glazen zijn van goede kwaliteit ( al moet je niet je bril óp de glazen parkeren) Ze snappen wat ze doen en leggen ook uit tijdens het proces wat ze doen. Ik heb er een goed gevoel bij. tot de volgende keer
8
Nol
10/07/2022
Wel wat tegenvallende kleuring van glazen!
10
Ronald
10/07/2022
Fijne website om de bestelling te kunnen doen. Vlotte reactie op de foto qua pupil afstand Daarna regelmatig een update qua voortgang. Mijn Favoriete bril is weer als nieuw.
9
Marc
10/07/2022
Goed afgewerkte glazen.
9
Bas
10/07/2022
Ik had nog een mooi monteur maar de verkeerde sterkte. Voor 69 euro nieuwe glazen erin laten zetten. Snelle afhandeling, netjes verpakt en de juiste sterkte. Ik ben er blij mee.
10
Leo
08/07/2022
Mijn Rudi Project Perception (15+ jaar oud) was weer eens toe aan vervangende glazen. Brillenglazen.com heeft dat snel en goed gerealiseerd. De kosten zijn prettig beperkt en heen en terug zenden werkt probleemloos. De foto's die je moet aanleveren zijn niet moeilijk te maken en helpen de glazen op de juiste manier te monteren. Volgende keer zeker weer.
7
Frans
06/07/2022
Ik had wel dunnere glazen verwacht
10
transam
04/07/2022
nachtglazen (geel) op sterkte in ray ban classic (shooter 62mm) laten zetten, perfect uitgevoerd , goede kwaliteit , uitstekende service.
9
Pieter
25/06/2022
Fijne site waar je duidelijk je gegevens kunt invullen. Snelle levering van nieuwe glazen.
10
Martijn
24/06/2022
Na 4 verschillende monturen en kleuren glazen kan ik werkelijk bevestigen dat niets te gek is. En tegen een prijs die wel te gek is(in positieve zin dan wel) Bij je lokale opticien betaal je een veelvoud, en al helemaal wanneer je een aparte kleur glazen de voorkeur heeft. Absolute aanrader!!
10
Dave
24/06/2022
Waar mijn eigen opticien 100den euros rekent voor glazen vervangen in hun eigen montuur notabene, rekende brillenglazen.com mij slechts 7 tientjes met alle extras inclusief! GEWELDIG! Meerdere malen contact gehad per telefoon en perfecte service en vakkundig advies gekregen! Deze mannen zijn helden. Voortaan m'n vaste adresje! AANRADER!
10
Bianca
24/06/2022
Bang om Channel bril op te sturen, maar in perfecte staat retour ontvangen!
8
Marianne
21/06/2022
Super blij met mijn degrade glazen in een vintage bril. Helaas zitten er al krasjes in de glazen...ik heb ook nog alleen gepoetst met het fijne bijgeleverde doekje.
10
Dennis
20/06/2022
Mijn bril a 6 werkdagen na bestelling ontvange.. Erg tevreden.
8
J.w.
20/06/2022
Glazen waren beschadigd. De reguliere opticien rekende ruim 700 euro. Hier voor een mooie prijs nieuwe glazen in mij bril gezet.
7
Pieter
20/06/2022
Tweede leven van een verkeerd aangemeten en daardoor ongebruikte bril. Op basis van een goede meting nu de juiste glazen bij Brillenglazen laten maken. Helemaal goed en tegen een scherpe prijs!
10
Job
20/06/2022
Ik heb inmiddels 6x glazen besteld en los van de kwaliteit zijn ze ook nog snel. Toptent!
10
Sherie
20/06/2022
Alle mails met instructies van brillenglazen.com waren erg duidelijk. De mails waren snel en ook het retourneren van de bril was binnen enkele dagen. De bril ziet er netjes uit en de glazen zijn perfect. Ik zou dit iedereen aanraden!
10
Paul
20/06/2022
Bril was sneller klaar Dan ik had verwacht hij is helemaal goed top bedrijf mocht ik weer nieuwe glazen nodig hebben stuur ik ze weer op!
10
Jacqueline
14/06/2022
Een echte aanrader.
2
Rianne
13/06/2022
De glazen zijn wel goed van sterkte. Maar mijn kijkgedeelte is erg klein, ook iets te ver naar boven, verschil tussen links en rechts. Kijk ik iets naar links of rechts beneden, dan is het al wazig. De bril ga ik niet dragen voor dagelijks gebruik. Alleen voor de sier, jammer.
4
Willem
13/06/2022
Na alle eerdere goede ervaringen, nu niet tevreden. Leesgedeelte zit veel te laag. Ik kan alleen lezen met onderzijde bril en hoofd omhoog.
10
Io
13/06/2022
Heb al vaker eigen brillen van nieuwe glazen laten voorzien. Nu een al gebruikte bril. Glazen zijn prima en de neuspadjes zijn gratis vervangen en ook de schroefjes waren weer aan gedraaid. Dat is service!
10
Jeroen
13/06/2022
Mijn oude bril weer helemaal geschikt voor mijn ogen
8
Emiel
12/06/2022
Makkelijk in te villen website om tot de juiste hlazen te komen. Snelle levering. Goede opvolging.
9
Wil
08/06/2022
Was een beetje huiverig om nieuwe glazen online te bestellen maar na ontvangst totaal geen spijt want ze zijn zeker zo goed als bij de opticien en goedkoper.
10
Paul
08/06/2022
Prijs is dik in orde. Wordt weer netjes volgens afspraak afgeleverd.
9
Ida
08/06/2022
Top
10
Alice
07/06/2022
Er zijn inmiddels heel veel brillen, maar de laatste: montuur uit Frankrijk en glazen bij u vandaan: is een topbril in meerdere opzichten. Een zelf uitgekozen montuur i.p.v. telkens iets opgedrongen te krijgen bij diverse opticiens, glazen waarmee ik het goed kan zien en enthousiaste reacties van anderen (ook van wildvreemden). Het is ook efficiënt, vriendelijk en snel gegaan met de levering. Ook fijn.
10
Betty
06/06/2022
Het hele bestel proces was duidelijk en voor een leek zéér goed te doen. Helaas duurde de levering wegens drukte iets langer. Het resultaat is uitstekend. Prijs en kwaliteit helemaal in balans. Ik ben blij met het resultaat en zal dit bedrijf dan ook aanbevelen.
10
Ton
05/06/2022
afspraken volledig nagekomen,product voldoet aan eisen en is zeer goed afgewerkt,bij mijn eigen opticien was dit ruim 2x zo duur voor een zonder meer vergelijkbare kwaliteit ben erg blij met mijn multifocale zelfkleurende glazen,prisma leesvenster alles exact zoals bij mijn originele dure glazen
10
L.
04/06/2022
Opticien zijn is een vak en een kunde. De prijzen in de winkel zijn voor glazen zijn echter wel heel bizqr. Een iPad is complex maar een bril ennglazen zijn dat veel minder.
10
Emin
04/06/2022
Mijn bril glazen waren volgens montuur iets te groot, maar mooi netjes opgelost top bedrijf.
10
Leonie
04/06/2022
Goede ervaring! Eenvoudige instructies en snelle levering
10
Tineke
31/05/2022
Hele goede service! Goed bereikbaar en er wordt ook goed met je meegedacht.
10
Joost
30/05/2022
Goede communicatie, snelle afhandeling, kwaliteit brillenglazen ziet er goed uit.
10
Roos
29/05/2022
Ik heb het inzetbrilletje voor mijn fietsbril door brillenglazen.com laten maken. Het hele proces was zeer makkelijk en het resultaat is ook helemaal naar tevredenheid. Zeker aan te raden.
10
Harm
28/05/2022
net als vorige bestelling ben ik wederom zeer tevreden. Glazen zitten er goed in. 69 euro incl. het verzenden is een nette prijs!
10
Ilona
27/05/2022
Blij met de nieuwe glazen
10
Corien
23/05/2022
Heel handig, opsturen en een paar werkdagen later alles weer in huis.
10
R.
22/05/2022
In mijn Ray Ban zonnebril multifocale minerale glazen laten zetten. Heel goed gedaan. Kan nu weer mijn zonnebril gebruiken. Netjes afgewikkeld. Goede service.
10
Jan
21/05/2022
Snel en professioneel
10
Martijn Slungers
20/05/2022
Dit is mijn 3e bril in 6 maanden die ik voorzien heb van multivocale glazen. Uitstekend zicht van lees en veraf en inmiddels ook al in verschillende tinten/kleuren besteld. Zo goed als alles is mogelijk hierin. Absolute aanrader en voor mij de opticien voor mijn brillen!!
10
Nellie
16/05/2022
Met alles vriendelijk en vakkundig geholpen
9
Constant
13/05/2022
Ben zeer verrast met het resultaat, beter dan bij mijn a merk optiek. Prima communicatie, super logistiek en de glazen en het monteren zijn beter dan de vorige die erin zaten en gekrast waren. Was mijn eerste keer en natuurlijk waren de scherpe prijzen de aanleiding. Maar de montuurloze lindberg is dus nu beter dan ervoor en ook nog nieuwe neusvleugels, top. Half puntje aftrek voor postnl die 3 dagen vertraging veroorzaakte...
10
Luuk
12/05/2022
Op de zaak geweest zeer vriendelijk ontvangen duidelijke uitleg en snelle levering van de glazen in het bestaande montuur
10
Lian
10/05/2022
prima service, op een mailtje krijg je altijd antwoord. Bril is weer als nieuw!
10
Pascal Janssen
09/05/2022
Nette snelle respons op aanvraag en nete afhandeling van de nieuwe glazen.
9
Jacco
08/05/2022
Trap niet in de verkooptrucs van de grote ketens. Met het recept van de opticien nieuwe glazen in mijn nog prima montuur laten zetten. Snel, goed en betaalbaar
10
Joep
08/05/2022
Goede communicatie, helder proces. Geen verrassingen. Service is prima. Zou zo weer glazen bestellen bij brillenglazen.com. En niet te vergeten : de prijs is aantrekkelijk in vergelijking met opticiens.
9
J.A.
07/05/2022
Aangezien ik niet tijdelijk kon terugvallen op een vorige bril, maar wel het brilrecept alvast kon toezenden, kreeg ik een bericht wanneer de glazen binnen waren en het advies de bril op maandag toe te zenden. Maandagmiddag bril verzonden, woensdagochtend bril met nieuwe glazen via Postnl alweer ontvangen. Perfect!
8
Kjeld
30/04/2022
Eerder een fietsbril met inzet voor glazen op sterkte gehad wat toch niet echt beviel. Nu een sportbril laten voorzien van meekleurende glazen op sterkte wat goed bevalt. Door mijn sterke cilinder en de kromme bril zie ik in eerste instantie een beetje vreemd maar eenmaal aan het fietsen is er geen probleem. Achteraf had ik misschien toch nog voor spiegelglazen moeten kiezen omdat dat wellicht beter had gestaan bij het montuur.
10
Aad
29/04/2022
Goed en snel
10
Catharina
27/04/2022
Ik heb een paar multifocale, degradé, gecurfde glazen in mijn zonnebrilmontuur laten plaatsen en ben er erg blij mee! Kreeg op de website via de chat vriendelijke hulp bij het bestellen en de verdere instructies voor het opsturen en markeren van de glazen waren ook erg duidelijk. En ik had e.e.a. met een paar dagen in huis :-)
10
D
24/04/2022
Ik had nog een zonnebril van jaren geleden, welke ik destijds op sterkte had gekocht, in de kast liggen. Omdat mijn alledaagse bril kapot is gegaan, had ik besloten om de zonnebril om te laten toveren naar een alledaagse bril. Een simpele zoektocht naar glazen bracht mij bij brillenglazen.com. Na het lezen van recensies, besloot ik een poging te wagen. Snel liep ik door het bestelproces, selecteerde wat ik nodig had en leverde later de nieuwe oogmeetgegevens aan. Aangezien ik de bril snel nodig had, hadden ze de glazen alvast voor mij besteld. Ik verstuurde de bril op woensdag, deze werd op donderdag in ontvangst genomen, gemaakt én teruggestuurd, waarna ik hem vrijdag weer in ontvangst kon nemen. Je leest het dus al, bizar snelle service. Daarnaast is het contact ook super. Je vragen worden snel beantwoord en je wordt goed en vakkundig te woord gestaan. Kortom, super ervaring en voor iedereen aan te raden!
2
Louise
22/04/2022
Fijn deze zonnebril, maar het leesgedeelte is niet goed geplaatst ik moet de bril steeds hoger op mn neus zetten om te kunnen lezen. Jammer voor ver zien is hij prima.
10
Paulien
17/04/2022
Professionele service, mooi strak ingezet glas in het montuur, creatieve ideeen!
10
Pim
17/04/2022
Nieuwe bril via internet gekocht en opgestuurd. Brillenglazen is een van de weinige die blauwe spiegelglazen multifocaal kan leveren. Heel coole bril ontvangen na ca 1,5 week geleverd via PostNL. Service voor opmeten was erg goed en ben heel blij met mijn nieuwe zonnebril! Bedankt
9
Jan
11/04/2022
Mijn bril was nog maar 6mnd oud maar meekleurende glazen bevielen me niet en het montuur juist wel heel erg goed. Bij de opticien zou ik voor nieuwe glazen het dubbele betalen van wat ik betaald heb bij brillenglazen.com . Daar ging het ook nog eens erg eenvoudig via de website en zeker net zo snel als wanneer ik bij de opticien nieuw glas had gekocht!
10
Olof Bakker
11/04/2022
Contact verliep uitstekend. Prima product. Bril was eerder klaar dan verwacht.
10
Madelene
11/04/2022
Dit is mijn 2e bestelling, hetzelfde montuur maar in andere kleur. Communicatie was perfect en binnen een week had ik mijn complete bril retour, wederom TOP! Brillenglazen hoeven niet persé duur te zijn om goed te kunnen zien, als je goed kijkt en vergelijkt kun je het best bij brillenglazen.com bestellen!
10
Brahim
11/04/2022
Heb ze een foto getoond met mijn wensen voor me cartier bril , en zij hebben mijn wensen overtroffen Ook hele aardige toffe kerels ben zeer tevreden
8
Renee
10/04/2022
Vond een foto maken erg lastig. Paar keer over moeten doen. Goede zonnebril op sterkte geleverd. Ben er blij mee.
10
Wil
10/04/2022
Komen afspraken na en leveren kwaliteit !!
10
Monique
09/04/2022
Mijn zonnebril heb ik hier laten verglazen. Ik had zelf de optie degrade glazen gekozen. Na het opsturen naar hen hebben ze contact met mij opgenomen omdat zij het idee hadden dat de bril nog mooier kon worden met wat aanpassingen, dit is na mijn akkoord zonder meerkosten uitgevoerd. Ik heb mijn bril netjes binnen de afgesproken termijn terug gekregen en het resultaat is prachtig, zelfs nog mooier dan de originele glazen. Super bedrijf waar ze duidelijk communiceren en met je meedenken!
10
J.m.
08/04/2022
Glazensterkte opgeven, fotootje erbij, bril opsturen en klaar. Alles met duidelijke instructies en een paar dagen later een perfect brilletje terug. Dik tevreden!
10
Jos
06/04/2022
Nauwkeurige oogmeting is het belangrijkste om beter te kunnen zien. Dit wat Beter Zien doet. Top.
10
Henk
04/04/2022
De vierde dag nadat ik de bril had opgestuurd alweer retour ontvangen met de nieuwe glazen. Ook de neus padjes waren vervangen. TOP!
10
Stephan
01/04/2022
Perfecte service, vriendelijk, snel en zorgvuldig.
10
Bram
29/03/2022
Ik kwam toevallig op deze website terecht, echter nog nooit via internet nieuwe brillenglazen besteld. Ik had een tijdje geleden mijn ogen opnieuw laten opmeten, maar er was een nihil verschil gemeten. Een nieuwe bril was nog niet nodig. Echter waren de glazen in mijn dure montuur beschadigd. Hierdoor ben ik op zoek gegaan. Brillenglazen.com heeft de sterkte uit de oude glazen gehaald en verwerkt in nieuwe glazen met een ultra coating en grijs meekleurende glazen. Want die zonnebril was ik eigenlijk toch altijd kwijt. De bril doet het perfect. Ben erg blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook nog een handgeschreven kaartje bij de levering van mijn oude montuur met nieuwe glazen. Kleine moeite, maar zeer gewaardeerd!
10
Elize
28/03/2022
Ik heb de glazen van mijn zonnebril laten vervangen door Johan en ik ben ontzettend blij met de nieuwe glazen. Aan de telefoon hebben we nog besproken welke glazen het dichtst bij mijn oude glazen kwamen. Daarna heb ik mijn bril snel en uiterst secuur verpakt terug ontvangen. Als extra service waren de pootjes weer netjes aangedraaid en de neusrubbertjes vervangen.
10
Jeroen
23/03/2022
Bij een goede opticien betaal je de hoofdprijs voor een paar glazen maar dan heb je kwaliteit. Waar ik in het verleden steeds ingetrapt ben is het kopen van een bril bij de grote ketens die adverteren met koop een bril krijg de tweede en soms ook nog de derde gratis !! Dit lijkt heel lucratief maar de glazen en coatings die zij gebruiken heb ik een zeer slechte ervaring mee in die zin dat na een relatief korte gebruiksperiode de glazen snel dof en gekrast waren . Bij Brillenglazen .com krijg je dezelfde kwaliteit als de Goede opticiens alleen voor een fractie van de prijs ........wel zelf je montuur of naar keuze (besteld op internet) opsturen maar ook dat gaat zeer snel bij brillengazen.com binnen 2 weken heb je jouw complete bril met glazen terug . Wel je ogen laten meten bij een oogarts voor de juiste gegevens van je glazen !!
10
Marnix
21/03/2022
De bril binnen 5 dagen terug en naar alle tevredenheid! Ga ik vaker doen!
8
S
18/03/2022
Al voor de tweede keer gebruik van gemaakt. Veilig en snel!
10
Jose
15/03/2022
Goede kwaliteit en uitstekende service
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay