LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1284
beoordelingen
10
W.P.
21/01/2022
Een verhaal heb ik geen zin in.
9
Bernadette schoonen
17/01/2022
snel accuraat en goede service
10
Esther
17/01/2022
Wederom topservice. Ben erg blij met mijn ‘nieuwe oude bril’. Bedankt, Johan!
10
Hemko
17/01/2022
Dit was niet mijn eerste bestelling, jaren geleden heb ik de proef op de som genomen, pure nieuwsgierigheid en daarna heb ik nog regelmatig besteld, ook nu weer. De ervaring was al positief. Door de jaren heen is de bestelmethode verbeterd en versimpeld: een brillenglas bestellen kun je zelf! Wat heel goed is dat je er op kunt vertrouwen dat er iemand is met alle kennis die je keuzes controleert en je bij twijfel of vragen belt om te komen tot de voor jou beste oplossing. Dat maakt het toch persoonlijk. Top Johan, dank! En nu ga ik genieten van mijn bril met nieuwe glazen.
10
René
17/01/2022
Zeer duidelijk en makkelijk bestelproces. Goede communicatie over verloop bestelling. Zeer snelle levering van de bril met de nieuwe glazen. (Binnen 5 dgn was bril weer terug) Aanrader!!
10
Hans
17/01/2022
x
10
Sabine
14/01/2022
Heel betrouwbaar, zeer oude bril fijn, nieuwe glazen in gemaakt.
10
Arthur
14/01/2022
Ik zetten mijn bril met nieuwe glazen op mijn neus en ik zag meteen dat het goed was! Hartelijk dank voor de perfectie dienstverlening en service! Arthur
9
JF
14/01/2022
Het is gemakkelijk om een bril te bestellen. Er wordt snel gereageerd. Ik had nog een foutje gemaakt in het recept: via de mail direct aangepast. Prima ervaring met brillenglazen.com
9
Monique
14/01/2022
Zeer goede kwaliteit! En service prima, werd nog even gebeld of het recept wel klopte, omdat het nogal bijzonder was. En een bedankje voor het gestelde vertrouwen.
10
SR. Deleeuw
12/01/2022
Ik had mijn brillenglazen net voor de kerstdagen behoorlijk beschadigd. Door de covid plandemie waren de opticiens gesloten en heb ik via internet brillenglazen.nl ontdekt. Een super ontdekking, want na twee weken (feestdagen) had ik mijn bril terug voorzien van nieuwe glazen. Geweldig,! ik heb nog een montuur liggen.. Bedankt!
10
Daan
10/01/2022
God wat ben ik hier blij mee. Ik ga deze site zeker aanbevelen.zo snel maar ook heel makkelijk de instructies van de site. Zo gedaan
10
martin
10/01/2022
Zeer goede service en perfecte kwaliteit
10
Barend
10/01/2022
snelle levering
10
Ad
10/01/2022
Dit was de twee bril die voor zien is met nieuwe glazen zeer tevreden Vriendelijke groet Ad Peperkamp
9
Frans
09/01/2022
Johan is iemand die alles zal doen om een klant tevreden te stellen. Ouderwetse service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel gerust bij dit bedrijf.
4
Susy
06/01/2022
Mijn ervaring met Brillenglazen is niet helemaal positief. Allereerst moest ik zelf er achteraan bellen omdat ik geen bevestiging had gekregen dat ze de bril ontvangen hadden. Daarna kregen we eindelijk de bril terug. De glazen waren prima, vandaar nog de twee sterren, maar het montuur brak binnen een week op een gekke plek, namelijk bij de neusbrug. Dit komt waarschijnlijk door het forceren van het montuur om de glazen erin te krijgen. Helaas, wel geld uitgegeven, maar alsnog geen bril.
9
Gerda
01/01/2022
Ik had een zonnebril op sterkte gekocht en leesgedeelte zat te laag. Contact opgenomen en wat een super service. Geen enkel probleem en alles kosteloos opgelost en nu de nieuwe glazen binnen. Zojuist, op nieuwjaarsdag, scheen de zon dus even snel buiten getest. Helemaal prima en kan er ook goed mee lezen. Dus bedankt voor jullie vriendelijke en behulpzame werkwijze!
10
Marcel
31/12/2021
Voor het errst ern oud montuur opgestuurd voor nieuwe glazen. Binnen 14 dagen netjes retour en tussendoor kreeg ik steeds een email wat de stand van zaken was. Zeker een aanbeveling waardig!!!
10
Francine
29/12/2021
Goede snelle service! Fijn persoonlijk contact. Ik ben er erg blij mee :)
10
Nico
25/12/2021
Uitleg over hoe het gaat via de site is duidelijk en makkelijk. Bril keurig binnen de aangegeven tijd retour ontvangen en perfect
10
Ben
23/12/2021
Al keer of 4 glazen besteld, perfecte kwaliteit snelle service. Door de gunstige prijs van de glazen is het voor mij mogelijk om meer brillen in kleuren te kopen, en de glazen bij dit bedrijf. Zeker een aanrader
10
PEG
21/12/2021
Ik heb goede ervaringen met Brillenglazen.com Ook het telefonisch contact is altijd correct en deskundig. Nette afwerking van inzet glazen. Zeer aan te bevelen.
10
Esther
17/12/2021
Nieuwe brillenglazen nodig? Brillenglazen.com is een aanrader! Heel fijn geholpen door Johan en zijn team. Toen ik toe was aan nieuwe brillenglazen viel ik bijna steil achterover van de prijs. Bij Brillenglazen.com is dit slechts een fractie van wat je bij een reguliere opticien betaalt. Toen ik belde met een aantal vragen werd ik door Johan zeer vriendelijk te woord gestaan. Omdat ik mijn bril graag zo snel mogelijk weer terughad en de post door de drukte later was met bezorgen, mailde ik Johan of ik de bril wellicht zelf kon ophalen. Dat kon! Kortom superservice, vriendelijkheid en hele fijne brillenglazen. Johan, nogmaals dank!
10
Lee-Roy
17/12/2021
Service, product, website, communicatie verliep vlekkeloos.
9
ED
15/12/2021
Zeker aan te bevelen Vriendelijke en goed.in een week weer terug.
10
Martijn
11/12/2021
1e keer dat ik online in een( retro )bril nieuwe (multivocale)glazen laat zetten. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een super ervaring is. Verzending heen en terug is inbegrepen en de prijs is zeker 60% voordeliger. En daarbij lever je helemaal niks in wat betreft kwaliteit. Dus mensen..m.a.w. deze aanbieder/shop is een absolute aanrader.
9
Edith
06/12/2021
in no time een prima bril.
10
Wouter
06/12/2021
Goed en snel geholpen met glazen in mijn nieuwe montuur.
10
Margreet Wierda
05/12/2021
goed en op tijd afgeleverd
10
Wil
03/12/2021
Alles helemaal volgens afspraak tot in de perfectie uitgevoerd.
10
aart
03/12/2021
geen
9
Karel
03/12/2021
Uitstekende brillenglazen, snel geleverd, vlekkeloze eze procedure
10
Sophie
01/12/2021
Snel, vriendelijk en top kwaliteit
9
Eva
30/11/2021
Dit is mijn 2e order bij Brillenglazen.com. En ik ben opnieuw blij dat ik hen ontdekt heb. Een aanrader!
10
Hubert
30/11/2021
Eenvoudig te bestellen Bril kwam op een redelijke tijd terug. Was netjes ingepakt De prijs valt goed mee. De bril glazen zijn van goede kwaliteit.
8
Berend
30/11/2021
Het totale proces is helder en goed.
10
Cor
30/11/2021
Goed , eerlijk en vakkundig bedrijf.
10
TIM
26/11/2021
Bril snel opgestuurd. Dag erna een telefoontje of ik eventueel geïnteresseerd was in de glazen die niet beslaan. Deze had ik ook nodig voor mijn inserts!! Heel blij dat ze uit zichzelf contact opnemen en meedenken met de klant. Ongeveer binnen een week had ik de glazen terug en was alles netjes verpakt.
8
Monique
26/11/2021
Netjes afgeleverd, iets langer geduurd dan verwacht. Echt hele goede glazen in bestaand montuur voor een scherpe prijs.
10
Marleen
26/11/2021
Ik had mijn twijfels om mijn bril op te sturen, het is een risico. Maar ik had al goede recensies gelezen op internet en dacht ik ga toch een poging wagen. En eerlijk is eerlijk, alles is goed geregeld. Juiste en snelle communicatie via de mail, en binnen een week had ik mijn bril retour met nieuwe glazen. Heel fijn! En ook voor een goede prijs! Ik ben super tevreden.
10
Jeannette
21/11/2021
Snelle levering, prima kwaliteit en goede service, communicatie.
10
Koos
19/11/2021
Snelle levering … maar zeker zo belangrijk is hun prettige samenwerking
10
Amanda
16/11/2021
heel gebruiksvriendelijk kan je je recept meesturen met bril of recept uploaden. je krijgt snel goede uitleg over de mail hoe je de bril kunt versturen. bril komt zeer snel met juiste glazen terug
10
Gul
16/11/2021
Brilglazen waren netjes geleverd in mijn nieuw montuur. Binnen een week was alles klaar incl zelf opsturen montuur.
9
Y.huub
12/11/2021
goed
10
Catharina
12/11/2021
Het hele bestel- en afleverproces is zodanig precies samengesteld zodat er niets mis kan gaan. Daarnaast geven ze goede informatie zodat je weet dat je met echte vakmensen te maken hebt die zorg voor hun werk hebben. Een absolute aanrader!
8
Johan de Jonge
12/11/2021
Komt afspraken na,
9
Jori
09/11/2021
Probleemloos
10
Jack Gubbels
08/11/2021
perfect
9
Hans
06/11/2021
Ik even gebeld of m’n montuur daar binnen was gekomen , nou dat was zo , 3 dagen later bril in huis . Ik zeg top ga zo door
9
joop van Haga
06/11/2021
De mooi verzorgde bril voldeed helemaal aan de verwachtingen voor zeer economische prijs.
9
Danuta
04/11/2021
Ze hebben netjes de glazen in mijn vintage frame gezet. Heel blij mee! Duurde dit keer iets langer dan de vorige keer maar dat werd wel aangegeven in een mail.
10
B.
31/10/2021
Prettig contact, de bril is snel en goed van nieuwe glazen voorzien. En de prijs is nog aantrekkelijk ook.
10
Paul
28/10/2021
Afspraken worden nagekomen. Brillenglazen, multifocaal, zijn volgens het recept gemaakt en voldoen dus zeker! Ik merk geen verschil met de glazen die zijn aangemeten door een erkend opticien; dus prima werk. Heb je nog een leuk montuur in de kast liggen...dan weet ik het wel voor dit geld.
9
Job
24/10/2021
Ik heb inmiddels de 4e set glazen bij Brillenglazen.com besteld. Kortom, vol tevreden. Nummer 5, een zonnebril gaat ook eerdaags op de post....
10
Rita Haasjes
24/10/2021
Vriendelijk en kundig geholpen. Resultaat uitstekend!
8
Anwar Mochtar
22/10/2021
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die geleverd is door Brillenglazen.com. Enkel het verzenden ven een pakketje ging wat moeizaam. Uiteindelijk een verzendbon kunnen printen door CTRL+ rechtermuisknop ingedrukt te houden. Jammer dat het verzenden een beetje gedoe gaf. Verder tevreden!
10
Leon Lux
22/10/2021
Dit is nu de 3e set glazen dit ik via brillenglazen.com bestel. Top service! Aanrader!
10
Kiki
18/10/2021
Een vraag, zowel een belletje, e-mail, als de gekste monturen worden met aandacht en kwaliteit verzorgd. Snelle service, meerdere monturen uit mijn vintage collectie geheel naar wens en met tevredenheid laten voorzien van nieuwe glazen op mijn eigen sterkte!
10
Jos
18/10/2021
Alles via de website geregeld. Goede communicatie.
10
DW
15/10/2021
De procedure van bestellen tot het ontvangst nemen van de bril is klantvriendelijk opgezet en uitgevoerd. Zeer professioneel en de werkzaamheden tot volle tevredenheid vakkundig uitgevoerd.
10
matthie
14/10/2021
ik ben zeer tevreden over brillenglazen.com aardige mensen aan de telefoon en ik zie alles weer .
10
Elise
14/10/2021
Mooie brillenglazen en perfecte service. Zeer tevreden.
9
Giles
13/10/2021
Geweldige service - ik had mijn bril binnen 6 dagen terug! De beglazing was zeer nauwkeurig en precies volgens mijn recept. Mijn enige suggestie zou zijn om te verduidelijken wanneer een foto-upload echt nodig is, ook om een optie te geven voor dunnere lenzen.
9
Jan
11/10/2021
Goed te volgen bestelproces. Prima eindproduct. Bij mijn snel veranderende oogafwijking een hele geruststelling dat het goed komt op deze manier.
9
Jan
11/10/2021
Perfect resultaat, en alle extra informatie van de bril zie je netjes toegevoegd in de communicatie. Binnen een week de bril in huis gehad.
10
Marianne
11/10/2021
Pracht glazen in bril laten zetten. Vakwerk!! Betaalbaar! Snelle verzending! Als je vragen hebt kun je ze altijd bellen en krijgt dan heel goed advies.
10
Kees-Jan
11/10/2021
Gemakkelijk bestellen met je recept en binnen 2 weken je bril als nieuw voor een mooie prijs. Even telefonisch contact gehad en dat liep ook gesmeerd.
10
felix
11/10/2021
Snel goed en goedkoop
10
Leo
10/10/2021
Ik kom zeker terug voor zonnebril glazen.
10
Louis
10/10/2021
Gewoon per telefoon. Met een echt mens, heerlijk.
10
Walter
03/10/2021
Geweldige service en kwaliteit
9
Hellen Lamers-Heijnen
28/09/2021
Ondanks dat de bril aan de late kant dan beloofd is bezorg, toch tevreden. Na één telefoontje, alles opgelost. Tevreden klant :). Hellen
10
Marjo
27/09/2021
Klantenservice goed bereikbaar, denkt met je mee en beantwoord met tevredenheid je vragen. Zeer transparant bedrijf. Snelle levering met goede glazen.
10
Daisy
27/09/2021
Wij zijn ontzettend blij met de service en de kwaliteit van brillenglazen.com De bril van onze dochter is voorzien van hoge kwaliteit nieuwe glazen en de service was snel en persoonlijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan als mensen op zoek zijn naar een goed bedrijf om glazen te laten vervangen.
10
Jules
27/09/2021
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat voor een hele scherpe prijs.
10
J.L.
25/09/2021
Bijzonder goed!
9
Willem
24/09/2021
Fijn bedrijf alles goed georganiseerd, vanaf bestelling tot levering. Kwaliteit glazen is perfect. Brilmontuur krijgt een een opknapbeurt. Alles bijeen mijn 5e bril en zonnebril bril. Aanrader!!! WFP. T.
10
Bert
24/09/2021
Gemakkelijk bereikbaar, vriendelijke bediening en grote deskundigheid. Snelle levering van goede producten tegen een scherpe prijs. Een aanrader.
10
Vera
20/09/2021
Alles verliep uiterst correct en vlot. De medewerkers zijn supervriendelijk en hulpvaardig Snelle levering ook. Ik ben zeer tevreden !
10
Anneke
20/09/2021
Onlangs mijn ogen laten meten, er zat na 4,5 jaar weinig verschil in en een nieuwe bril was nog niet nodig. Toch vond ik het leuk om eens wat anders op mijn neus te hebben. Mijn oude montuur (voor mijn huidige bril) had ik niet heel lang gedragen, vond ik ook een mooi montuur en was nog prima. Besloten daar nieuwe glazen in te laten zetten. Resultaat is prima. Wel even wennen (montuur is natuurlijk ook anders), maar heel blij mee. De beste kwaliteit genomen (omdat dat ook in mijn andere bril zit) en absoluut geen spijt van. Fijn dat dit ook op een betaalbare manier kan.
9
Jos
20/09/2021
Vriendelijke mensen die nergens moeilijk over doen. De keuze is reuze. Kwaliteit/prijsverhouding is niets om op aan te merken. Integendeel. Afhandeling had iets sneller gekund. Dit zal echter z,n redenen hebben. Professionele vakkennis.
10
Lienke
19/09/2021
Voor de tweede keer glazen in een montuur laten zetten, een derde keer gaat zeker volgen!
8
Familie Wacht
17/09/2021
de glazen zijn als vanouds weer prima!
9
Dan
13/09/2021
Er wordt goed meegedacht. De speciale receptglazen voor mijn zoon waren niet snel leverbaar, er wordt meegedacht en we waren blij met de oplossing!
7
jacqueline
13/09/2021
Fijn dat er contact opgenomen werd omdat zich een probleem had voorgedaan
10
Olaf Piekhaar
13/09/2021
zeer goed snel en deskundig
9
Mari
12/09/2021
Uitstekende multifocale glazen, vakkundig gemonteerd en snel geleverd.
9
John
09/09/2021
Ik draag inmiddels mijn zonnenbril met heel veel plezier. De glazen zijn van een uitstekende kwaliteit. Mooie multivocale glazen met een heel fijn leesgedeelte. Ik ben heel tevreden over het hele proces en de begeleiding inclusief het eind resultaat. Ik wil 1 klein advies geven. Nadat ik mijn montuur had toegestuurd kreeg ik geen bevestiging van ontvangst. Een mailtje met een korte tekst: We hebben uw montuur ontvangen had ik geruststellend gevonden.
10
Ee
09/09/2021
Lastige bril, moet heel precies geslepen worden als het glas dun is. Dus ik had mijn twijfels. Maar die zijn weg: erg mooi gedaan.
10
g
09/09/2021
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
5
Remko
02/09/2021
Glazen besteld en levertijd geen 3 dagen maar 3 weken. Door fout in systeem geen enkele statusmail ontvangen. Deze fout werd ook niet opgelost na meerder malen dit gemeld te hebben. Telefonisch veelal onbereikbaar (door vakantie) dus communicatie liep zeer stroef. Uiteindelijk wel prima glazen ontvangen. Dat dan weer wel.
10
Adriaan
02/09/2021
In de afgelopen 30 jaar regelmatig nieuwe glazen in een eigen montuur laten zetten maar dit is voor het eerst dat het resultaat echt naar mijn zin is, prijs/prestatie verhouding een 10, snelheid een 10 en communicatie idem dito!
9
Ton Schreurs
01/09/2021
Snelle bezorging en de brillenglazen zijn prima(tot nu toe). Opsturen en terugzending verliep probleemloos. Alleen geen track en trace code bij terugzending ontvangen hetgeen wel de bedoeling was. Op zich geen probleem maar stond wel bij de info.
10
Albert
31/08/2021
Mijn buffelhoorn bril is weer voorzien van perfecte multifocale glazen. En dit alles met een goede service en snelle levering
10
Lucien
29/08/2021
Denken mee. Nemen snel telefonisch contact op om af te stemmen.
10
Marianne
27/08/2021
Een keurige duidelijke website!! In een paar stappen kun je je eigen montuur versturen voor nieuwe glazen en binnen een paar dagen krijg je hem al weer terug met geweldige glazen erin. Heb al een aantal brillen nieuw glas in laten zetten en ben uiterst tevreden. Als je een vraag hebt kun je ze altijd bellen en krijg je keurig advies.
8
Ariaan
27/08/2021
Zeer tevreden met het eindresultaat. Maar communicatie kan beter.
10
Jan Geert
25/08/2021
Ik heb in mijn bril nieuwe glazen laten zetten. het Resultaat is heel erg goed.
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay