LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Hans Debie
09/06/2021
Zeer tevreden over de terugontvangen bril met de nieuwe brillenglazen. Klantvriendelijk contact. Prima info over de stand van zaken van de bestelling.
Marcel
08/06/2021
Alle stappen netjes verlopen, vriendelijk te woord gestaan en vooral, zo fijn, goede nieuwe glazen in mijn oude montuur!
Arno
05/06/2021
De bril netjes verpakt terug gekregen. Met de nodige info. En dit allemaal via internet. Klasse.
Lucie
03/06/2021
De zonnebril is helemaal goed blij mee
Wim
03/06/2021
Mijn oude brillenglazen waren na twee jaar gebruik mat aan het worden (gebruik dus nooit van die schoonmaaktissues). Vervangen via de opticien was pittig aan de prijs. Dus via Google kwam ik op brillenglazen.com en ik dacht; voor dat geld (80% goedkoper!!!) wil ik het wel eens proberen. Dus mijn bril opgestuurd naar Brillenglazen.com en een foto van mij met bril geüpload via de link die ik ontving. Kreeg gelijk supersnel reactie van Johan dat de foto prima te gebruiken was voor de bepaling van de plaats waar mijn pupillen zitten. Ik kreeg vanochtend (binnen 6 werkdagen mijn bril met nieuwe brillenglazen retour! Gelijk proberen, en....... fantastisch!!!!!!! Johan, bedankt voor de geweldige service en het prima resultaat. Ik ga reclame voor je maken!!!!
Carl
03/06/2021
De afhandeling van de opdracht was zeer professioneel. Geheel volgens afspraak en goed verzorgd. Jammer dat er kleine neuspads zijn geplaatst, terwijl ik nadrukkelijk om grote had gevraagd.
Hans
01/06/2021
Zeer snel klaar eerder dan vermeld was top top
Riëtte
31/05/2021
Ik ben blij, dat ik ervoor gekozen heb om in mijn Rayban zonnebril nieuwe multifocale glazen te laten zetten door Brillenglazen.com! Prima vriendelijke “bediening” aan de telefoon en het resultaat is super!
HM van Gemert
30/05/2021
Ik doe al meer dan 5 jaar zaken met deze mensen, diverse brillenglazen laten maken, altijd van topkwaliteit, opticien in eigen huis, aanpassingen is nooit te veel moeite, logistiek klopt. Je kunt al normaal mens niet geloven dat je brillenglazen online perfect kunt laten maken, maar deze club laat keer op keer zien dat je topkwaliteit kunt krijgen voor een keurige en reële prijs. Ik rijd er met plezier uit Brabant voor naar Groningen, voelt als warm welkom, een luisterend oor en koffie aanwezig, wat wil je nog meer. Iedereen kan ik dit bedrijf blind zeer aanbevelen, ondanks dat ik er geen aandelen of belang in heb :-).
Akash
30/05/2021
Goede en snelle service
Joseph
28/05/2021
Voor de 2e keer maak ik gebruik van uw diensten omdat de prijs zeer gunstig is 't.o.v. een reguliere opticien en de levertijd spreekt mij aan. En de communicatie is ok.
Jay
28/05/2021
makkelijk. Niet altijd de goedkoopste optie
niels
28/05/2021
Meerder brillen door brillenglazen laten maken. Goede en vriendelijke service. Duidelijke afspraken en snelle levering. En natuurlijk goede kwaliteit voor een goede prijs.
Arnold
27/05/2021
Een mooi montuur gevonden via internet, na het vinden van brillenglazen.com de juiste glazen uitgezocht Foto gemaakt en doorgestuurd, montuur met de juiste glazen sterkte meegestuurd Ongeveer 1 week tot anderhalve week later de bril met glazen geretourneerd gekregen Schitterende glazen en alles perfect afgewerkt! Ik kom zeker terug voor het resterende montuur wat ik nog heb liggen
Martin
27/05/2021
Het bedrijf heeft uitstekende glazen in mijn zonnebril gezet, zeer klantvriendelijk behandeld op alle vlakken.
A Scheers
25/05/2021
Vriendelijke mensen.
albert pelser
19/05/2021
Ik had nooit gehoord van brillenglazen.com. Maar toen één van mijn glazen stuk ging moest ik bij "Mijn Opticien" een hele nieuwe bril kopen. Prijs: € 595,-, net als de eerste keer. Op Internet heb ik toen "Brillenglazen.com" gevonden. Ik zag de prijzen en was wat sceptisch. Dat bleek achteraf volstrekt onterecht. Binnen 8 dagen kreeg ik, keurig verpakt, mijn nieuwe multifocale bril en hij was in één woord fantastisch. Ze hadden het montuur ook nog een APK gegeven. En dat alles, krasbestendig, ontspiegeld en extra dunne glazen voor slechts € 85,- per glas. Niet te geloven! Mijn advies: Nieuwe bril nodig? Ga naar "Brillenglazen.com".
Lonneke
19/05/2021
Mijn oude bril voorzien van nieuwe glazen. Bevallen prima. De eerste keer dat ik het via internet doe dus best wel spannend of het goed zou gaan.
BM
19/05/2021
Al meerdere monturen laten voorzien van brillenglazen. Bij twijfel neem ik contact op. Altijd goed advies gekregen. Nemen de tijd voor je, vind ik erg prettig.
L
17/05/2021
Fijn en helder bestellen, persoonlijker dan gedacht.
Ingeborg
15/05/2021
Bij brillenglazen.com wordt altijd naar de beste glazen gezocht. En mijn ervaring is dat dat zeker niet de altijd de duurste glazen zijn. Je wordt zeer persoonlijk behandeld terwijl het een online winkel is.
martin
15/05/2021
De ervaring is zeer goed en service is optimaal
Bert
09/05/2021
Goede kwaliteit voor een lage prijs.
Laurent
08/05/2021
Snelle en goede service Duidelijke keuze op de site
frans
07/05/2021
Glazen van mijn zonnebril op sterkte laten maken. Duidelijke instructies, goede communicatie en coulante, snelle afhandeling.
RonaldJan
03/05/2021
.
Lizet
01/05/2021
Zeer blij met de gekozen glazen. Super mooi ingezet en voor dat geld! Na een week mijn bril al terug.
Vincent
28/04/2021
Dit is echt een geweldige optie om nieuwe glazen in je bril te laten zetten. Ik ben zowel per e-mail als telefoon erg goed geholpen met vragen en ik ben heel blij met mijn zonnebril met nieuwe glazen!
Hannie
26/04/2021
Wat een super Bedrijf! Kan niet anders zeggen. Geweldige Service ! Ik had mijn bril heel snel binnen . De mee kleurende glazen prachtige kleur. Glazen waren precies het zelfde gemaakt zoals er in zaten. Ben zeer zeer tevreden ga weer terug als ik andere brillen glazen nodig heb. Top Service ook Telefonisch Dank U wel. M.V.G Mevrouw HJ Schweitzer
Annie
24/04/2021
mijn man en ik hebben onze derde brillenglazen van dit bedrijf. Zeer goede kwaliteit tegen een zeer reële prijs. Ook de Service is goed.
Chris
23/04/2021
Ruime sortering in allerlei brillenglazen. Grote deskundigheid als het gaat om advies en keuze.
Koen de Lange
23/04/2021
Ik kan goed door de glazen kijken maar ik had per mail gevraagd of ik dunnere glazen moest nemen. Dat hoefde niet volgens brillenglazen.com. Nu zit ik dus met glazen die uitsteken, dan had ik liever iets meer betaald. Hierover heb ik opnieuw gemaild, naar na een week nog geen reactie. Ook een vraag over de extreem spiegelende blauwfilterglazen wordt niet beantwoord. Jammer, dit doet toch af aan de verder goede indruk die dit bedrijf maakt. Misschien hebben ze het te druk?
Thea Ariane
21/04/2021
Super service en kwaliteit, de bril is perfect geworden.
Johan
10/04/2021
zeer persoonlijke benadering, scherpe prijs en topkwaliteit
Berlinda
10/04/2021
alles volgens de bijgevoegde gegevens van oogarts uitgevoerd!
jan Buikema
06/04/2021
Ik heb ooit een vrij dure bril van mijn moeder gekregen, alleen op dat moment droeg ik nog geen brillen op sterkte. Dus dit leek mij de ideale oplossing. Ging alleen bij het invoeren van de opdracht niet helemaal lekker. Hierover werd ik de volgende dag al gebeld. Ik had de opdracht er twee keer ingezet voor de zekerheid. Het was bij hun ook opgevallen. Ook de verzending ging niet, om een duistere reden, kwam het verzendadres niet over bij het maken van het verzendlabel. Gelukkig kreeg ik mijn bril terug via de Post NL. Toen zelf maar de verzending geregeld. Kostte me 7,- extra. Normaliter sparen ze het uit voor je. Toch een circa 14,- die je niet hoeft te betalen. Maar goed eindelijk daar aangekomen duurde het vrij lang voordat ik hem terug kreeg. Dit had te maken met een schoonheidsfoutje. Achteraf was het mij nooit opgevallen. Ik heb de bril inmiddels terug, en het staat uitstekend. Ik kan hem zowaar gebruiken.:) Ik heb wat last van scheelkijken als ik hem afzet. Misschien een kwestie van wennen omdat de sterkte op basis van een nieuwe meting is geweest. Dus of ik heb zelf verkeerd aangeven waar mijn pupil zit of de meting is niet goed geweest. Maar als je een bril hebt liggen waarvan je eigenlijk wel de glazen zou willen vervangen zou ik het zeker aanraden. Ik doe het namelijk zo weer.
Chris
04/04/2021
100% tevreden
hennie
01/04/2021
mijn ervaring is tot nu toe niet meer dan goed,,ik heb de site bekeken via google en kwam op u uit....glazen besteld en montuur opgestuurd ,, ik heb tot nu toe alleen maar email contact maar zelfs dat is perfect allemaal,,,hopende de bril nog ontvangen dan is de deal perfect met vrgr hennie kok
Wim
27/03/2021
Zeer goede communicatie. Correcte afhandeling van een bestelling.
josé
26/03/2021
Ik wist al van een eerdere bril dat ze geweldig zijn. Nu nog een varifocale zonnebril en ik ben klaar! Niet twijfelen; als je de sterkte weet: doen!!
Wilfried
23/03/2021
Johan van brillenglazen is een van de meest klantvriendlijke personen die ik ken. Geweldig gewoon. Topbedrijf. Hebben wederom inmiddels derde bril van nieuwe glazen voorzien. Nu dus een zonnebril met variofocus. Prachtig. Naar volle tevredenheid. Tot de volgende keer.
Hans
23/03/2021
Voor de tweede keer glazen laten zetten in een favoriet montuur, glazen zijn opnieuw mooi gezet, bril is snel geleverd, hier weer een tevreden klant!! Heb nog 3 monturen, die ga ik snel insturen.
Kees
21/03/2021
eenmaal moest er iets gecorrigeerd worden, werd zeer snel geregeld
Frits
20/03/2021
Vakwerk, zelfs mijn extra meegestuurde oude bril is voorzien van nieuwe neusvleugels.
Erwin
20/03/2021
Duidelijke website, voordelige prijzen en supersnelle bezorging. Een echte aanrader!
Nico
19/03/2021
Voor een zeer mooie prijs een sportbril inzetclip op sterkte laten maken. Corona proef en prefect passend geleverd.
Richard
16/03/2021
Beetje onzeker montuur en recept opgestuurd maar resultaat is super en bril is perfect en ik kijk er goed doorheen geen problemen Zeker voor herhaling vatbaar Bedank voor deze service
Louis
16/03/2021
Goede communicatie. Snelle levering. Prima prijs.
maria
15/03/2021
wist niet dat dit mogelijk dus blij verrast en prima product geleverd, kijkt prima!!!!
Carolijn
15/03/2021
Prima
Anja
09/03/2021
Clip voor mijn sportzonnebril moest glazen op sterkte krijgen. Geen fysieke winkel wilde die voor mij erin zetten. Bij Brillenglazen was het helemaal geen probleem! Communicatie was goed, tijden voor verzenden en terug ontvangen helder en de glazen zitten er perfect in. Ben al een keer ermee gefietst: sterkte, pupilpositie,... alles is gewoon goed! Ben er blij mee!
Natascha
08/03/2021
Makkelijk in te vullen op de site. Snelle reacties, bril werdt binnen een week alweer terug gestuurd. Vanwege onduidelijk welke sterkte in 1 glas zat contact opgenomen. Na overleg werdt er zonder probleem een nieuw glas gemaakt en deze werdt opgestuurd.
J. H.
01/03/2021
Snelle levering. Zeer klantvriendelijk
Arnold
20/02/2021
Ik heb de groene zonneglazen 2 weken geleden besteld. Vandaag ontvangen en meteen kunnen testen in volle zon. Voldoen prima.
Henk Jan
14/02/2021
Eenvoudig frame opsturen en komt netjes retour met nieuwe glazen. Perfect.
Gert-Jan
13/02/2021
Communicatie helder geleverde glazen voldoen ook goed. Heb altijd Hoya glazen gehad maar die zijn dan wel 2x zo duur. Ga zeker nog een keer glazen hier bestellen.
jan luytens
12/02/2021
Ik was heel benieuwd of ze in mijn iets of wat speciaal, gebogen montuur de zonneglazen met chrome spiegeling mooi gingen kunnen plaatsen . Vandaag heb ik de bril ontvangen en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is . Ik geef die mensen geen 10 maar 11 op10. Ook quaa communicatie is deze firma TOP. Ik ben een meer dan tevreden klant!!!
Luc
12/02/2021
Helemaal top, een van de eerste die laat zien dat brillenglazen niet duur hoeven te zijn
Jelle
08/02/2021
De methode van bestellen is eenvoudig, de aanwijzingen zijn helder. Ook voor clips in mijn sportbril en recent voor een computerbril. Brillenglazen.com gaf mij een advies over speciale glazen voor beeldschermwerken en het resultaat bevalt mij heel goed.
Patrick
08/02/2021
duidelijke website makkelijk om een bestelling te doen snelle levering zeer aan te raden
Tranquilla
05/02/2021
Betrouwbaar bedrijf, goede service en kwaliteit glazen. Ik ben blij met het resultaat.
Helena Wesdorp
03/02/2021
Hele goede communicatie , vlotte verzending , ik ben tevreden en denk dat ik er in de toekomst nog eens koop
Joost
01/02/2021
OngelooflIjk: heel makkelijk te bestellen en supersnel weer in huis. Keurig gemaakt, glazen perfect en de bril helemaal schoon en netjes en goed verpakt binnen een paar dagen weer retour. Ik ben echt tevreden en zou zeker weer zaken doen!
Bep Hendriks-Evers
01/02/2021
Contact via de telefoon ging goed, via de email onbevredigend.
Marjan
01/02/2021
Onze tweede keer bij dit bedrijf. Gewoon top, glazen van zeer goede kwaliteit en service is ook TOP! Mijn zonnebril wil ik ook glazen met variofocus in dus die ga ik volgende maand doen.
Ronald
26/01/2021
Inmiddels derde bril die ik heb laten voorzien van glazen via Brillenglqzen.com. Wederom erg blij met resultaat. Prima en prettige communicatie; eenvoudig proces en bril sneller in huis dan verwacht. Voldoende reden dus na de eerdere gelijke ervaringen om ook deze derde bril te bestellen.
Greet
26/01/2021
Zeer tevreden met mijn glazen
Karin Smits
26/01/2021
Op de faktuur die ik gisteren ontving zijn verkeerde gegevens van de brillenglazen overgenomen. Zowel de additie als de pupilafstand, zijn voor beide ogen verkeerd overgenomen. Nu twijfel ik ook of de 'hoogte' wel klopt, deze hebben ze bepaald aan de hand van foto's die ik heb doorgestuurd. Ook ligt mijn bril nog steeds in Tynaarlo(?). Mijn bril zou deze week retour gestuurd worden met de nieuwe glazen er in. Nu maar hopen dat ze tóch de juiste glazen gaan plaatsen. Wat is erg vervelend vind is dat er slecht gereageerd wordt op telefoontjes en e-mails. Standaard wordt de telefoon niet opgepakt. Uiteraard ben ik bereid om een betere review af te geven op het moment dat ik mijn eigen bril mét daarin de juiste glazen ontvang, maar tot die tijd heb ik er geen goed gevoel bij en vind ik het maar een hoop 'gedoe'.
Paul
25/01/2021
bril opgestuurd en kreeg een mailtje dat mijn bril kapot was gegaan bij het uithalen van de glazen... kreeg gratis van Brillenglazen.com een nieuwe (merk) bril aangeboden van goede kwaliteit. Bril is binnengekomen en past uitstekend, ik ben er erg tevreden mee, dus vandaar ook een cijfer 10.
Peter
23/01/2021
Was verrast door de dikke brillenglazen.
Hans
22/01/2021
Ik had een offerte bij mijn eigen opticien, maar dat was een absurd bedrag en kon maar beter de aanbiedingen volgen. Ik heb een goed en degelijk montuur en heb voor de prijs van alleen brillenglazen de gok genomen. Oude bril opgestuurd en retour ontvangen binnen 10 dagen met nieuwe geweldige glazen.
paula
22/01/2021
Een poos geleden voor mij enkelvoudige glazen in randloos montuur laten plaatsen en nu voor mijn vrouw nieuwe focus glazen geplaatst.Zo krijgt bril een tweede leven.Super.
Angganita
22/01/2021
Communicatie is goed en wordt snel geantwoord gegeven op de emails. Eerder bij een concurrent keuze gemaakt voor brilglazen "normaal", deze waren erg dik bij aflevering. Ben blij de service en de glazen. Aanrader!!!
Hans
17/01/2021
Helder bestelproces, goede communicatie. Snelle levering. Wat het geheel nog veel beter zou maken is als Brillenglazen.com ook adressen heeft waar je een brilrecept zou kunnen laten maken. Nu moest dat ten koste van anderen
FRANCKY
16/01/2021
Ik wist niet dat 1 keuze minder dik ZOVEEL dikker was of wat ik gewoonlijk had. Ze zouden beter de dikte op internet visueel voorstellen....zou veel beter zijn
Charles
14/01/2021
Het was voor mij de eerste keer maar ben zeer positief over de gang van zaken. De bril opgestuurd en binnen twee weken retour ontvangen met dunne glazen in een draadmonteur. De glazen zijn goed in het montuur geplaatst en fijne multifocale glazen. Mijn reserve bril stuur ik nu ook op.
Henk
12/01/2021
Al eerder glazen aangeschaft en was daar al over tevreden. Goede kwaliteit, duidelijke webshop en zeer vriendelijke communicatie.
Peter
11/01/2021
Hier kan geen opticien tegenop!
Peter
09/01/2021
Foto uploaden, montuur opsturen en een goede week later al montuur met glazen thuis ontvangen. Prima kwaliteit.
Claire Verhage
08/01/2021
Duidelijke informatie, snelle service en bril weer als nieuw. Tevreden klant!
Thijs
07/01/2021
Ik ben bijzonder tevreden over de service. Ook de levertijd is heel strak zelfs in deze Corona periode. Na telefonisch contact te hebben gehad was het mogelijk mineraalglas in mijn jaren 70 bril te zetten. Dit is perfect gemonteerd zoals je dat ook bij een particuliere opticien krijgt. Ik ben hier ook terecht gekomen via alle goede reviews. Bij deze maken ze al die reviews en meer dan dat waar.
Bert van den Heuvel
04/01/2021
Dit was de tweede keer van de aanscaf van brillenglazen op deze wijze. De procedure was mij dus bekend. Ik miste de berichtgeving over bril gereed en datum van verzending naar mijn adres in Amsterdam.
Jan
29/12/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. En dun! Tevens zijn er nieuwe neuspads geplaatst. De bril ziet er weer spiksplinternieuw uit. Ook de communicatie verliep geweldig. Kortom een blije klant. Een aanrader voor menigeen! Dank Johan en tot een volgende keer!
Gerrit
29/12/2020
De kwaliteit van de glazen en het inslijpen en monteren van de glazen is dik in orde.
floris
10/12/2020
Correct product, goede dienstverlening!
Sjaak
09/12/2020
Goede ervaring, als er wat aan informatie ontbreek wordt er gebeld en opeen vriendelijke manier om aan vullende info gevraagd.
Jeroen
08/12/2020
Eén glas (b)leek niet helemaal perfect (leesdeel te laag). Na één belletje direct retourlabel ontvangen en binnen een week bril weer terug naar volle tevredenheid.
Bianca
08/12/2020
Multifocale goede glazen in mijn huidige montuur tegen een zeer aantrekkelijke lage prijs
Hanneke
08/12/2020
Correcte communicatie. Goede service
Andrea
08/12/2020
Verschillende keren al gebruik gemaakt van de goede service van Brillenglazen.com. Het bedrijf doet absoluut niet onder voor een fysieke brillenzaak. Alles loopt gesmeerd. De prijzen zijn een stuk lager dan de winkel. Mijn bril met prisma had ik binnen een week in huis. Ik ben weer hartstikke tevreden. Bedankt weer.
Willie Gerritse van de Streek
08/12/2020
De glazen lijken veel helderder dan mijn oude glazen van €500 per stuk, dus een aanrader !!!
Ton
07/12/2020
on line bestellen was nieuw en na vergelijking vond ik deze site het beste. Ook de chat verliep redelijk snel en compleet qua antwoorden.
Frank
04/12/2020
Heb mijn oude Oakley zonnebril laten voorzien van nieuwe brillenglazen op sterkte. Gegevens doorgegeven en foto met de bril op. Bril na ongeveer 10 dagen retour via de post. Heerlijk 2de leven van mijn bril welke ik tevens met sporten gebruik.
Geoff
23/11/2020
Mijn bril was nog goed maar de glazen waren erg bekrast. Bij Specsavers (daar heb ik mijn bril vandaan) zouden nieuwe glazen rond €360 kosten plus €50 verzendkosten. Bij Brillenglazen.com was de prijs €200 alles inbegrepen. Service was heel goed en snel, binnen 10 dagen was mijn bril terug, compleet met nieuwe glazen, prima kwaliteit. Als aangename verrassing hadden ze ook de siliconen neus steuntjes vernieuwd.
Marcellino
21/11/2020
De bril goed en netjes terug ontvangen. Glazen (de juiste!) netjes gemonteerd waarbij ook de nylon koortjes en neussteuntjes zijn vervangen, en dat alles voor een goede prijs.
Marga
21/11/2020
Binnen een week mijn bril met nieuwe glazen terug.
Skybird
19/11/2020
Dit is de enige site waar ik glazen kon bestellen zonder ook een nieuw montuur te moeten aanschaffen. Het is echt onzin om een goed montuur niet opnieuw te gebruiken. Het proces verliep heel gemakkelijk. Montuur opgestuurd met brilrecept en in ongeveer 10 dagen retour. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe glazen.
Eliza
19/11/2020
Ik ben erg blij met mijn nieuwe glazen waarbij mijn glazen niet meer beslaan. Zeker in tijden met mondmaskers en temperatuur verschillen is het een verademing. Ook voor mijn werk in een tandartspraktijk, waar ook maskers gedragen worden, komt het een goed van pas. Het geeft rust en kijkplezier. Het werk echt en is een echte aanrader.
Paulette Meuleman
19/11/2020
Eerst even getwijfeld, omdat er een tegenstrijdigheid in de website stond/staat. Na telefonisch contact was ik er van overtuigd dat het goed ging komen. Alles dik in orde..zo fijn. Absoluut een aanbeveling.
T. Hek
18/11/2020
Makkelijk te bestellen en de afhandeling was meer dan goed en snel. Precies wat ik graag wilde en vandaag ga ik nog meer bestellen.