LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1833
beoordelingen
10
J
16/04/2024
Eerste keer alleen brilglazen laten vervangen. Bestelling was eenvoudig . Direct terugkoppeling dat ingestuurde gegevens voldoende waren. Bril met nieuwe glazen (zonnebril op sterkte met leesgedeelte) binnen aangeven dagen weer retour. Niet onbelangrijk veel voordeliger dan bij de opticien-keten
7
J
16/04/2024
Onze 1e indruk was afwachtend, dit verbandtrommel snel in interesse.
10
Kees
15/04/2024
Prima. behandeling
10
Petra
15/04/2024
Snelle levering en de glazen zeker niet te duur! Makkelijk en snel besteld! Goede kwaliteit! Oude glazen zaten er nog bij en een flesje met schoonmaak voor de nieuwe glazen. Kortom,ik ga geen dure brilmonturen kopen.
10
Bart
15/04/2024
I.v.m. vakantie gevraagd of het mogelijk was om in maximaal 7 dagen mijn bril met nieuwe glazen weer thuis te ontvangen. Brillenglazen.com gaf aan dat dit geen probleem was. Ze vroegen me om alvast mijn sterktes door te geven, zodat ze alvast met het glas konden beginnen, nog voordat mijn montuur bij hen binnen was. In totaal heeft het uiteindelijke slechts 4 dagen geduurd. Over de glazen zelf ben ik ook zeer tevreden. Niet van "echte" merkglazen te onderscheiden. Al met al ben ik zeer tevreden!
10
felix
15/04/2024
Zeer tevreden over de kwaliteit en de service
10
Ranjani Roelfsema
11/04/2024
altijd goed advies een hele scherpe prijs en de kwaliteit is ook nog eens goed vertrouwen 100%
10
Edwin
11/04/2024
Als altijd snel en makkelijk. aanvraag doen foto maken verzendlabel ontvangen en naar postkantoor brengen. Binnen 14 dagen bril retour en langer plezier van mijn favoriete montuur. Dit keer een zonnebril op sterkte. En een goeie prijs.
10
Gerrit
11/04/2024
Je besteld de glazen online en levert alle beschikbare documenten aan. Het bestelproces is duidelijk. De oogmeting inclusief de positie van de ogen in het glas lever je mee en je stuurt de bril op. Z gaven in mijn geval op, dat het 3 weken kon duren dat de bril weer terug zou komen, maar hij was er al na ruim 2 weken.
10
Thijs
07/04/2024
Top en snel
9
Liesbeth
07/04/2024
Ben zeer tevreden over de glazen. Door een misverstand waren eerdere glazen niet goed. Dit is soepel en snel opgepakt en opgelost.
10
Margrit
06/04/2024
Heb in mijn merkzonnebril multifocale glazen laten zetten. Ik vond het best een risico want zometeen ben ik niet tevreden en het is best een uitgave . Hier is het tenminste betaalbaar. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik heb gekozen voor de standaard multifocale glazen terwijl in mijn gewone bril zeer luxe zitten. Maar ik ben super tevreden met het resultaat. Verschil is eigenlijk minimaal. Ik kan weer lekker lezen in de zon.
10
Glenn
05/04/2024
Omdat brillen en brillenglazen exorbitant duur zijn koop ik zelf monturen en laat ik Brillenglazen.com er de juiste glazen in plaatsen. Ben ook eenmaal op het bedrijf geweest. Vriendelijke en service gerichte mensen die de tijd voor een klant nemen.
10
Jaap
05/04/2024
Ik had nog een goed montuur waar ik nieuwe glazen heb gekregen voor een derde van de prijs die mijn (dure) opticien rekent. Ik ben er zeer tevreden mee!
8
Marleen
02/04/2024
Goeie communicatie, en snelle afhandeling. Ik heb de bril nu net pas op en denk dat de glazen goed zijn. Maar de eerste indruk is ok. Ik vond het best spannend om dit te doen maar vind het wel een hele fijne duurzame oplossing. Ik denk dat ik uiteindelijk wel op 5 sterren uitkom.
10
Govert
31/03/2024
VRIENDELIJK CONTACT, SNELLE SERVICE.
10
Cees
29/03/2024
Goede ervaring en prima eindresultaat
9
Fred
29/03/2024
Vriendelijke organisatie met goede service en goede kwaliteit brillenglazen
8
Petra
29/03/2024
Glazen zijn top en met 2 wkn was de bril in huis. Duidelijk wat er gedaan is. Helaas brak na 3 dgn wel mijn neus pad af.
7
Inez
28/03/2024
Eerste x, goede optie Oud montuur mooi donkere glazen goed zicht , duidelijke instructie Goede service
9
S. Cats
25/03/2024
door goede hulp een prima nieuwe bril
10
Alexander
24/03/2024
Nu voor de derde keer nieuwe glazen gekocht bij verschillende brillen. Snelle service, de prijs en het meedenken vind ik perfect. Volgende keer weer!
10
Fer
24/03/2024
Bril vlot terug, en weer netjes. Makkelijk te verzenden doordat het etiket uitgeprint wordt door Post nl
10
Jan
22/03/2024
Lokaal een brilrecept aan laten maken. Recept en eigen montuur verstuurd. Foto gezicht met bril verstuurd. Binnen 7 werkdagen een perfecte bril en gepolariseerde zonnebril op mijn gezicht geplaatst. Goede communicatie. Duidelijke website en vakwerk.
8
Pepijn
21/03/2024
Perfect
10
Oskar
19/03/2024
Ik ging op vakantie en liet weten dat de bril met spoed was want ging binnen 2 weken op vakantie en is op tijd geregeld
10
Kees
18/03/2024
Goede communicatie over de brillenglazen en service.
10
Edwin
17/03/2024
Goede website, alles gemakkelijk in te vullen. Afwerking en levering volgens afspraken.
10
Taeke
16/03/2024
De service is erg goed.
10
Paul
15/03/2024
Mijn sterke in brillenglazen was gewijzigd waardoor ik ineens drie onbruikbare brillen had. Door brillenglazen.com kan ik mijn oude, nog steeds moderne monturen weer gebruiken en kan ik van bril wisselen. Ik word hier echt blij van. n.b. nieuwe brillenglazen in een oud montuur bij de opticien zijn duurder dan een nieuw montuur met nieuwe glazen. Vreemd maar waar. Brillenglazen.com heeft daar dus de oplossing voor en het bestellen gaat erg gemakkelijk. Paul
10
Hannah
15/03/2024
Super lieve mensen en snelle service met een uitstekend resultaat. Ik ben blij dat ik mijn zonnebril waar ik zo verzot op ben weer kan gebruiken.
10
Danielle
12/03/2024
Service is uitstekend. Snelle en duidelijke communicatie via de mail. Glazen er netjes en goed ingezet en de bril ook snel retour gestuurd. Kortom ik zie alles weer helder!
9
Ruut
12/03/2024
Om onduidelijke redenen ging niet alles helemaal soepel, dat is wanneer je iemand leert kennen. Er snel direct op mijn mails gereageerd, vragen werden beantwoord en problemen opgelost. Eind goed al goed.
8
Math Dassen
12/03/2024
kan in de verte scherper zien tijdens het autorijden
10
Marina
11/03/2024
Vooral ook het persoonlijk contact erg plezierig.
10
Gerty
11/03/2024
Van begin tot eind goede en snelle service waar nodig. Fijne prijs en goed product. Waar de fysieke winkels moeilijk deden over mijn bril om de glazen te vervangen (voor de dubbele prijs), was het hier geen probleem. Heel blij mee.
8
René
10/03/2024
Op tijd geleverd en een duidelijke uitleg hoe te handelen/bestellen. Montuur wel iets beschadigd teruggekomen…
10
Frans
10/03/2024
Dank, Erg blij met jullie service. je voelt je toch altijd een beetje afgezet bij de grote ketens met die 3 voo1 aanbiedingen. Ik heb liever een eerlijke prijs voor 1
10
Willem
10/03/2024
Al twee keer nieuwe brilglazen besteld. Online bestelling gaat vrij eenvoudig. Goed telefonisch contact bij vragen over de glas keuze, kortom meedenkend en nette afhandeling. Ik ben zeer tevreden!!
10
Mieke
07/03/2024
Een gemakkelijk te gebruiken website om uw gegevens in te brengen . Vlotte respons van de medewerkers . Een aanrader.
10
Neeltje
06/03/2024
De degradé glazen zijn prachtig. Ik heb de indruk dat ze meer spiegelen dan dat ik verwachtte. Ik vind het geweldig! Ik ga weer "sparen" voor de volgende! Moet mogelijk zijn met zulke prijzen.
9
Paul
04/03/2024
Voor het eerst een mooi montuur met versleten glazen laten voorzien van nieuwe glazen. Normaal koop ik altijd een montuur met glazen bij de opticien. Deze keer via google bij Brillenglazen.com terecht gekomen. Heel toegankelijke site, je wordt als het ware bij de hand genomen en door het aankoopproces heen geleid. Na het afrekenen komen er direct vervolgmails over de stappen die nog gezet moeten worden. Super simpel. Na het verzenden van de montuur al binnen 2 weken mijn bril met nieuwe glazen retour. Moest er even aan wennen, maar dat is normaal als je een andere bril gewend bent. Via de email goed contact gehad, telefonisch lukte me dat niet. Vandaag geen 10 als cijfer. Wel heel erg tevreden.
10
Gerard
04/03/2024
Mijn ervaring met brillen.com is uitstekend. Mooie zaak met vakkundige mensen voor zowel advisering als uitvoering bij de keuze voor een nieuwe bril. Heb een schitterende bril voor een prima prijs gekregen. Beslist een aanrader bij het kopen van een nieuwe bril.
10
Hielkje
04/03/2024
Laat al jaren glazen in mijn monturen zetten door brillennglazen.net. De kwaliteit en de sevice is uitstekend. Ik raad het iedereen aan. Ze zijn top.
8
Arie
03/03/2024
Ik ben altijd huiverig als ik iets over internet moet bestellen maar deze keer ging het zonder problemen de geleverde brillenglazen zijn van acceptabele kwaliteit ik had achteraf beter voor een extra breed leesdeel moeten kiezen want nu vertekend het beeld iets niettemin een prima bril en goede service.
8
Ingrid
03/03/2024
Prima verlopen, goed systeem, klein minpuntje te is dat het haast 2 weken duurt. Verder alle lof
10
Jaqueline
03/03/2024
Heel blij met de glazen in mijn montuur. Snelle service, goede communicatie, dik tevreden!
9
Michel
27/02/2024
Eindelijk de glazen kunnen kopen die ik zocht en zeer eenvoudig te bestellen via de site.
10
Marja
26/02/2024
Heel tevreden! Glazen zijn weer top!
10
Robert
25/02/2024
Een goede service met heldere aanlever instructies en vervolgens een snelle levering van de bril met nieuwe bril glazen. Dit tegen een concurrerende prijs!
8
Leo Klinkenberg
20/02/2024
Voor de 3e keer in 6 jaar tijd dit laten doen. Door nu een oog met sterkte > -6, viel ik helaas in een duurdere categorie met nu ultradunne glazen. Doet aan het resultaat niets af. Bij specsavers/Pearl is het bedrag het dubbele.
10
Geert
18/02/2024
Zeer tevreden! Snel & goede kwaliteit.
10
Evert
17/02/2024
Ze weten wat ze doen
8
Andre
17/02/2024
Uitstekende glazen kunnen weer vijf jaar mee. Alleen jammer dat een van de neuspads verkeerd om was gemonteerd.
10
Paul
16/02/2024
Goede glazen en snel geleverd, scherpe prijs.
10
Elizabeth
15/02/2024
Zie hierboven. Beveel Brillenglazen graag aan bij anderen!
10
Visser
15/02/2024
Klantvriendelijk en deskundig
10
Cor
12/02/2024
Goed
10
Harmen
12/02/2024
Tweede keer dat we zaken doen, wederom geweldige ervaring, top service, persoonlijk, warm en snelle communicatie, daarnaast snelle levering. Vrij weinig ruimte voor verbetering, eerlijkgezegd.
10
Marga
11/02/2024
Bril met nieuwe glazen na een paar dagen al ontvangen
9
Jannie
09/02/2024
Fijne optie om in een vintage montuur of zonnebril nieuwe glazen te laten zetten voor een prima prijs.
8
Wim
09/02/2024
Prettig contact en vlotte afhandeling.
10
J
08/02/2024
En bovendien snel!
10
Ger
05/02/2024
De bril was in n week klaar. Werd keurig gereinigd, neusrubbers vervangen, en alles zag er weer top uit
9
Piet
02/02/2024
goed en helder gecommuniceerd en snel geleverd
10
Marcel
02/02/2024
Dit bedrijf is erg netjes en meedenkend ze belde nog even om het een en ander door te spreken en hebben het extra snel gemaakt vanwege mijn vakantie, erg goed bereik ook, kwaliteit van de glazen is ook goed. Dus al met al zeker een aanrader. Bedankt
10
Wim
02/02/2024
Het leesspectrum is extra breed, terwijl ik daar niet voor betaald heb. Een mazzeltje
10
Dominique
01/02/2024
Goede communicatie, snelle levering, prima bril.
10
A E W
31/01/2024
Zeer tevreden met de nieuwe meekleurende multifocale glazen , kwaliteit ! Bril opgestuurd en 5: dagen later klaar ......
10
pmz
30/01/2024
alles goed, snel en proffessioneel
10
Robert
30/01/2024
Behulpzaam
10
Jan
29/01/2024
Ik ben zeer tevreden over Brillenglazen.com. Vanaf het eerste contact, zowel online als opvolgend via e-mail, verliep het contact helder. Afspraken zijn keurig en (meer dan) tijdig nagekomen. Het geleverde product is uitstekend. Ik beveel Brillenglazen.com van harte aan.
10
Wineke
28/01/2024
Duidelijke uitleg. Verzendlabel wordt je toegestuurd gratis en je wordt goed op de hoogte gehouden. Hele duidelijke brillenglazen doen niet onder voor hele dure brillenglazen. Alles weer netjes gratis thuisgestuurd.
10
C.
28/01/2024
Op een makkelijke en begrijpelijke manier is mijn wens voor een bril aangenomen. De invulling was op korte termijn en naar volle tevredenheid!
10
Desiree
28/01/2024
Service, snelheid en kwaliteit eindproduct, allemaal boven verwachting. Bedankt, erg blij met mijn bril!
10
Kevin
27/01/2024
Brillenglazen en glasscrew heeft helemaal meegedacht met een de unieke glazen die in mijn bril moesten. Super flexibel en behulpzaam. Kwaliteit is ook perfect.
10
Marijke
26/01/2024
Aardige mensen. Via de telefoon kreeg ik een prettige uitleg wat de juiste glazen zouden zijn. Inmiddels heb ik mijn bril ontvangen. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog een keer mijn brillenglazen hier bestellen.
10
Marc
26/01/2024
Meerdere leesbrillen laten maken en altijd perfect.
10
Veerle
25/01/2024
Snelle service. Goede kwaliteit
9
Rosan Lamers
23/01/2024
duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering
10
Martijn
23/01/2024
Meerdere bestaande monturen van multivocale glazen laten voorzien. Zowel zonnebril als gewone bril. Inmiddels 5 in 1 1/2 jaar tijd. Leuke is dat je dit in diverse kleuren kan voor zeer scherpe prijs.
10
Mevr Riekje
22/01/2024
geweldig wat mooi gemaakt in mijn oud montuur ( glasbril) een paar nieuwe glazen en nu met lees gedeelte ...... prachtig mooi .Blij mee en kan het een ieder aanraden .Ook wat de prijs betreft .
10
Nico
22/01/2024
Perfect geregeld
10
Michel
20/01/2024
leesbril glazen in een montuur laten plaatsen. duidelijke site. snelle service. redelijke prijzen
10
anoniem
18/01/2024
Na 6 maanden zeer tevreden te zijn geweest met de glazen begon de coating wat te lossen van beide glazen. Na contact te hebben opgenomen met Brillenglazen ontving ik een retourlabel en mocht ik de bril terugzenden voor herstelling. Reeds een week later ontving ik de bril terug met nieuwe glazen en dit volledig kosteloos. Dit is wat ik noem geweldige service.
10
Frank
17/01/2024
Scherpe tarieven, heldere instructies, snelle levering en een bril die weer als nieuw is. Ik ben erg tevreden!
10
Tim
15/01/2024
Zeer gemakkelijk om op deze manier nieuwe glazen te kopen. Binnen 1 week nieuwe glazen in mijn bestaande montuur laten plaatsen. Keurige track&trace die goed werkt.
10
Twan
15/01/2024
Keurige service, snel en betaalbaar.
9
Gert
14/01/2024
Duidelijke website
10
Linda
12/01/2024
Super geholpen door de vriendelijke medewerkster. Erg blij met de nieuwe glazen in mijn eigen montuur.
8
Wesley Toorenburg
12/01/2024
Fijn dat er een bedrijf is waar je terecht kan om een insert voor veiligheid-of zonne bril te laten voorzien van glazen op sterkte. Bij 4 opticiens in mijn woonplaats is dat niet mogelijk
10
D.Buitenhuis
12/01/2024
Kan ook glazen in pin feel (randlooos) montuur zetten.
10
JW
08/01/2024
Goede communicatie, perfect product, snelle service
10
Elio
07/01/2024
Ben heel tevreden met de nieuwe varifocus glazen. De glazen zijn top kwaliteit, mijn bril is weer perfect. Ik kan brillenglazen.com van harte aanbevelen!
10
Hans
24/12/2023
De glazen kloppen en zijn kundig in mijn montuur geplaatst, de neuskussentjes zijn ook vernieuwd en er zat een flacon spray bij om de glazen te reinigen, tevens zat er een fijn doekje bij, ik ben dik tevreden met het hele gebeuren en zou het direct weer doen. Ik raad bij deze brillenglazen.com aan, goede service en snelle verzending. Een aanrader!!!
10
Adriaan
22/12/2023
Voor de vierde of vijfde keer dik tevreden , ik ben gehecht aan mijn monturen en op deze manier hoef ik alleen glazen aan te schaffen , top!
10
Stephan
21/12/2023
Had geen hoge verwachtingen maar ben zeer tevreden
10
Leon
18/12/2023
Nu voor de 5e keer een set glazen in een montuur laten zetten (varifocus / zonnebril). Ik ben super tevreden. Niet alleen over de glazen, maar ook over de service.
10
Harmen
18/12/2023
Had mijn bril snel, voor de feestdagen, nodig, even gebeld, was geen probleem, vervolg contact verliep perfect met Marian, afspraken 100% nagekomen, continue op de hoogte gehouden van de status, ze hebben zelfs van meegestuurde bril alle schroeven en neus pads vervangen (ook van de meegestuurde "sterkte" referentie bril). Helemaal tevreden. Eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van deze diensten
10
Elly
12/12/2023
Geweldig. Bril weer als nieuw!
Brillenglazen.com
9.4
1833 beoordelingen
Kiyoh