LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Paul
21/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>duidelijk, voordelig en snel</p>
marc
19/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima! supersnel en prima glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik twee brillen verstuur en twee x verzendkosten betaal en ik krijg de twee brillen in 1 pakketje retour dan svp de verzendkosten die ik teveel betaal terugstorten</p>
anoniem
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Bril in prima staat terug gekregen met nieuwe glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie. Aangegeven dat het ongeveer 2 weken zou duren; werd 3 weken zonder bericht. In eerste instantie geen reactie op mail en telefoon.</p>
Ruud
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering , goed op de hoogte gehouden</p>
Mark
16/09/2017
Geert
12/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat een klantenservice! Top</p>
peter
11/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb nogal lastige glazen ,en heb even gewacht met de beoordeling. Moest even wennen en wilde zeker weten of de bril goed was . Het bestellen is voor een leek soms moeilijk , en ik was ook sceptisch . het is zeg maar toch een beetje eng... het vooraf betalen en komt het wel goed .....Ben na het annuleren van mijn bestelling teruggebeld en dat gaf de doorslag . Ik kan goed zien door de bril het meekleuren is ook ideaal ! maar heb wel dikkere glazen dan ik eerder had . wel goede service .oa brillendoekje, factuur en mijn neusvleugels waren vervangen dat is top !</p><b>Verbeterpunten</b><p>site is niet op alle punten even duidelijk, waarschijnlijk voor jullie wel, maar voor een koper toch wat lastig kiezen . je moet makkelijker telefonisch contact kunnen maken . begreep dat jullie niet altijd aanwezig zijn maar dan moet je je nummer in kunnen spreken en terug gebeld worden ,maakt het denk ik laagdrempeliger . ik heb dikkere glazen dan eerst ,is het daarom goedkoper??? als jullie groter worden zou ik een mobiele opmeetservice introduceren . want het kan alleen met een bestaand recept . een nieuw recept is lastig want de opticiens zijn niet gek en houden de gegevens vaak zelf .</p>
tevreden klant
10/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bril was zaterdag opgestuurd, en dinsdag al weer binnen (ik had eenvoudige glazen, maar zo'n snelle service had ik niet verwacht).</p>
anoniem
08/09/2017
Chantal
08/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik stond er sceptisch over, brilglazen bestellen, op internet, toch maar gedaan, alles werd correct afgehandeld , en mijn brilglazen waren gewoon perfect , normaal betaal ik 1250€ per glas, hier 440€ voor mijn hele bril, ik was zo tevreden, dat ik nog een montuur heb opgestuurd, ik beveel het aan iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
08/09/2017
anoniem
02/09/2017
Wilbert
01/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede persoonlijke service goede kwaliteit tegen een lage prijs</p>
Verhagen
29/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk, goede prijs, levering op tijd</p>
ben
27/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bestelling is correct uitgevoerd</p>
Ellen
26/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snel en van goede kwaliteit.</p>
Robin
25/08/2017
Peer
11/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit lage prijs, nette behandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Andere wijze van offerte, betaling en leveringsvoorwaarden.</p>
Kirsten
10/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Vragen worden snel en goed beantwoord. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden Echt een aanrader</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
ferdy
07/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Keurig gedaan complimenten</p>
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en juist en goed product</p>
Geert Scholten
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Levering van goede kwaliteit Nakomen van afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer bekendheid geven aan bestaan</p>
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>ik heb de bril van u trug gekregen en heb hem op gezet dag en nach verschil het zien en lezen veel beter ook goed aangepast zit perfect hartelyk dank voor alles julli zyn vak mensen ik zal u aan bevelen ik ben dik tevreden</p>
Hans
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijke website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij gebogen glazen toch gebleken om te voorkomen dat er wat vervorming plaatsvind</p>
Milko
26/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en bij vragen wordt je altijd netjes beantwoord (via email of telefonisch).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helaas was mijn bril pas na ruim 3 weken weer terug, iets langer dan beschreven op de webiste. Indien dit gebeurt neem dan even contact op met de klant om deze te informeren.</p>
J. EELTINK
21/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles heel goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles is perfect</p>
Geert
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik had de glazen op dinsdag besteld en had ze donderdag al in huis</p>
anoniem
14/07/2017
Job
14/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vragen worden snel en correct beantwoord. Vriendelijke mensen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tja... kan het even niet bedenken.</p>
wim
14/07/2017
Bep willemsen
14/07/2017
Philippe
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dit bedrijf doet wat het belooft. Dinsdag bril opgestuurd, en vrijdag terug ontvangen met correcte glazen. Mooi voorbeeld voor vele bedrijven. Ga zo verder!</p>
anoniem
12/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie. Glazen kwalitatief aan te bevelen en altijd een compleet pakketje terug met een schone bril, brillendoekje en de oude glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om meerdere glazensets in 1 keer te kopen.</p>
Jelmer
11/07/2017
Piet
11/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vorige glazen van brillenglazen.net waren erg bekrast ondanks krasbestendigheid. niet duidelijk of dit aan de glazen of aan mijzelf lag. Ondanks gedelte van de prijs terug gekregen</p>
Engelien
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb een enkelvoudige bril en ik had binnen 3! dagen mijn bril weer thuis! Ik werd zelfs gebeld omdat ik iets niet goed had aangegeven bij mijn bestelling. Echt top, goed advies gekregen en vele malen goedkoper dan de opticien.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan!</p>
Rene
10/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat ze beloven maken ze waar. Mijn montuur kan weer jaren mee :-)</p>
Rob
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Aanbieding wordt 100% waargemaakt. Met een recent brilvoorschrift en een duidelijke foto van het doorkijkpunt zijn ook multifocale glazen geen probleem.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Johannes Gerardus
08/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>correcte afhandeling nemen bij twijfel over brilvoorschrift contact op</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Annie
07/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>snel en betrouwbaar</p>
anoniem
07/07/2017
Gijs
03/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben blij verrast! Voor een fietsbril die ik elders heb aangeschaft, moest het inzetstuk op sterkte worden gemaakt. Ik ben naar een aantal opticiens geweest, omdat ik het z.s.m. wilde hebben. Zij gaven aan dat zij het ook opsturen en dat het 2-3 weken kan duren. En dan de prijs! (hoog!) Bij brillenglazen.net was het bestellen gemakkelijk en duidelijk. De prijs is super gunstig (echt minder dan de helft van wat de opticien hier vraagt). Ik werd goed op de hoogte gehouden en kreeg de bril, met inzet stuk, veel eerder terug dan gedacht. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden!</p>
Ronald
02/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Bij 2 opticiens geweest voor het het stellen van mijn kunststof bril. Zonder resultaat. Na opsturen retour gekregen met perfecte fit. Snel, vakmanschap en vriendelijkheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Deze service vasthouden!!</p>
anoniem
01/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, voordelig en goede communicatie over waar je brik je is .</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
K.C. den Breejen
29/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende afhandeling. Bij vragen netjes benaderd. Zeer zorgvuldig en (reserve) bril is in 1x goed. Vooral zeer voordelig t.o.v. opticien, waardoor mijn dure brillenglazen bijna € 450,00 voordeliger waren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij bestelling van brillenglazen opstuurdoosje opsturen aan klant.</p>
Alma
28/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Nog nooit zo'n goede, snelle en persoonlijke service ontvangen van een webwinkel! Heldere, persoonlijke communicatie voorafgaand aan de bestelling, supersnelle levering en perfect eindresultaat, tot in de details. (Bedankt voor het brillendoekje!) Ga zo door.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb kort getwijfeld of ik nou wel of geen 'standaard' montuur had, omdat er toch wel een heel lichte bolling/kromming in het glas zat. Ik oordeelde dat dat toch niet meer dan normaal kon zijn en koos uiteindelijk ook voor standaard. Dat bleek te kloppen. Een kleine voetnoot daarover is misschien handig?</p>
anoniem
28/06/2017
anoniem
24/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Werken snel en niet duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>Stomme fout gemaakt. Een zonnebril besteld, een bril met transparante glazen zonder sterkte terug gekregen.... Wat heb je daar nou aan?</p>
MJ
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie Prima service (nieuwe neusvleugeltjes)</p>
anoniem
23/06/2017
Maria
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Fantastisch dat jullie bestaan. Bij de gewone opticien kan Je niet met een montuur aankomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>
Rev
23/06/2017
Sanne
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Als je een recent brilrecept hebt vindt ik het ideaal Dit is mijn eerste keer en zal nog zeker meerdere keren volgen</p>
Helma
23/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles is positief, top, uitstekend . Ik heb al 4x glazen besteld incl. zonnebrilglazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
18/06/2017
Max
17/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Blijven zoeken naar een goede oplossing</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij complexe cq grote oogafwijkingen wellicht meer informatie inwinnen zodat het eenvoudiger wordt de juiste " glazen " te selecteren.</p>
Wilma
16/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, enthousiaste mensen en waar voor je geld</p>
Fransje
15/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, goede prijzen en makkelijke bestelwijze</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
anoniem
14/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>heldere en duidelijke site en de prijzen kloppen.</p>
anoniem
14/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Klantengerechtheid</p>
Hans
13/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>gunstige prijzen.geen verrassingen.</p>
Henk
13/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Eind product. Is goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere levering</p>
H.Postma
12/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goed betrouwbaar bedrijf</p>
Martin
11/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk en snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
11/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, keurig!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Anw
10/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Deze firma doet wat is beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bifocaal niet multifocaal noemen</p>
EA
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>Straatnaam beginnend met cijfer wordt ongeldig verklaard</p>
Henk
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Superkorte levertijd. Bril met nieuwe glazen 2 dagen na opsturen weer retour ontvangen.</p>
anoniem
09/06/2017
Peter
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer vriendelijke communicatie en top service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
ingrid
09/06/2017
<b>Pluspunten</b><p>Superservice.. Makkelijk te bestellen, prima prijs/kwaliteit, snelle reacties en goede voortgangsmeldingen.. Ik had binnen 9 dagen mijn bril terug.. Ben er heel blij mee.. Bovendien vind ik het een goede service om bestaande monturen die vaak nog prima van kwaliteit zijn na ca. 2 jaar in de kast te moeten leggen omdat opticiens niet de mogelijkheid bieden om dan nieuwe glazen te plaatsen. Zonde en verwerpelijk !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.. De service is prima.. En de bril is perfect.. Ben heel blij en tevreden met resultaat.</p>
Renske
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk info doormailen via foto's. Snelle levering !!</p>
Annette
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Mooi systeem en t werkt echt! Gaat allemaal super vlot en kost veel minder dan in een brillenzaak</p>
Diny
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima alles geregeld via internet.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
B
19/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Sneller service, makkelijk en betaalbaar</p>
Jan H.
18/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zie boven....</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan ze niet bedenken.</p>
anoniem
15/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>correct en snel geholpen</p><b>Verbeterpunten</b><p>alternatief voor extra dunne glazen staat niet in de configurator bij een minder sterke bril</p>
Harald / DooDad Guitars
15/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles gaat zoals beloofd! Topservice met grote snelheid voor een scherpe prijs!</p>
Sietske
12/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service. Makkelijk contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Contact leggen lijkt lastig, maar gaat eigenlijk prima.</p>
anoniem
12/05/2017
Karel
12/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>De glazen bevallen uitstekend, erg blij mee</p>
Wim
11/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Multifocale glazen besteld met door mij zelf aangeleverd oogcorrectie voorschrift. Door een misverstand bleken de geleverde glazen te laag in het montuur gezet te zijn. Zonder enig probleem werd dit echter onmiddelijk aangepast. De tweede keer was 'spot on'. Betrouwbaar adres met uitstekende communicatie.</p>
jan
11/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Communiceren helder en direct. Zijn eerlijk en goed bereikbaar. Mijn oude montuur was kapot gegaan bij de montage van de glazen. Zij hebben gezorgd voor een nieuw , zelfde montuur zonder iets bij te hoeven betalen, terwijl oude montuur al enkele jaren oud was. Ook werd dit eerlijk telefonisch met mij gedeeld. Op een heel prettig gesprek. TOP</p><b>Verbeterpunten</b><p>Pas adressenbestand aan, want kon in eerste instantie niet zelf bestellen.</p>
Christine
08/05/2017
<b>Positive</b><p>Very very fast service. I shipped my frames ad it got there in one day and two days later I received an email telling me my glasses were being shipped back. I love the personnal service provided via emails.</p>
Wim
08/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Enkelvoudige zonnebril glazen G15 in een bestaand montuur laten zetten. Nog nooit zo'n fijne zonnebril gehad.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als door o.a. Pasen en Koningsdag de levertijd wat langer wordt, mail dat dan. In plaats van "Helaas heeft onze opticien de glazen afgekeurd". Als de glazen echt niet goed waren ben ik "blij" dat hij ze heeft afgekeurd. (grapje)</p>
Geertruida
05/05/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Betrouwbaar. Afwikkeling order binnen afgesproken tijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vind dat het leesgedeelte erg klein is maar dat zegt niet veel over het bedrijf. Verder heel tevreden.</p>
Marc
01/05/2017
Rein
30/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Na 5 (lees, standaard en zonne) bestelde brillen(glazen) mijn oordeel: vlotte (altijd binnen 12 dagen) levering, duidelijke bestelwebsite, heldere communicatie en kwaliteit geleverde producten (glazen).</p>
Richard
28/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Netjes gebeld ivm controle van de glaskleur, in verband met zonnebril glas</p>
anoniem
25/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Foto's van voorbeelden plaatsen</p>
Kai
22/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>- Eenvoudig en duidelijke configuratie om de glazen te kiezen voor je montuur. - Bril netjes en goed verpakt met je eigen brilkoker teruggestuurd. - De originele glazen zijn ook teruggestuurd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Onlangs een bril met meekleurende glazen besteld en ben er redelijk tevreden mee. Er zijn 2 punten wat mij tegen viel. 1. De randen van de glazen bij het montuur blijven transparant en veranderd niet van kleur. 2. De glazen zijn NIET voorzien van een water/vuilafstotende coating en regendruppels hechten zich aan de glazen terwijl er in de advertentie staat dat ze wel water/vuilafstotend zijn. Punt 2 rekent ik zwaar aan omdat ik dagelijks fiets en belangrijk vindt dat ik nog kan zien tijdens een bui. Uitgezonderd van deze 2 punten is het verder een zeer mooie bril zolang het niet regent.</p>
Koos
19/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, snel en altijd antwoord op vragen en oplossingsgericht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kon door problemen op de site niet bestellen met mijn adres. Het heeft even geduurd voordat hiervoor een oplossing was. Ik zou dit een volgende keer sneller oplossen, omdat er anders misschien mensen afhaken.</p>
anoniem
19/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie va mail, snelle reactie.</p>
Marc
18/04/2017
Anne
17/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>contact per email uitstekend</p><b>Verbeterpunten</b><p>v.w.b. het eerste contact lijkt het bedrijf matig toegankelijk en vraagt men zich af met een solide onderneming te maken te hebben</p>
Dirk Gabriels
16/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik liet glazen zetten in een zonnebril. Je wordt zeer gemakkelijk door de procedure geloodst om je glazen te kiezen. Van zodra de bestelling geplaatst was kreeg ik een bericht terug en ik werd tussendoor ook op de hoogte gehouden. Ik kreeg mijn bril netjes afgeleverd goed op tijd én op zaterdag. En toen ik hem de eerste keer zei ik WOW! Prima bedrijf dat ik zeker ga aanbevelen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Hyacinthia
15/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering en top kwaliteit!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>
Henk
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima service. Snel werk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wat scherpere prijs</p>
Dick
14/04/2017
<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijk contact bij vragen, snelle service, heldere uitleg werkwijze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een punt dat wellicht lastig is te ondervangen, maar ik stuur een bril die recht uit de fabriek komt en krijg keurig een bril met de juiste glazen terug, maar de bril moet nog worden afgesteld op mijn pasvorm. Hiervoor moet ik bij een 'vreemde' opticien terecht. Dat vind ik persoonlijk lastig omdat ik niets koop bij de opticien....</p>