LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Hans
02/04/2018
Simonne
31/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb enkel een positieve ervaring</p>
Louis
31/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, snelle levering</p>
Andre
29/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie. Afspraak wordt nagekomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk nog niet.</p>
Cees
21/03/2018
Mark
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Transparante prijzen, duidelijke instructies en ontzettend snelle levering.</p>
Peter Haverkamp
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit, snel en meedenkend (bijv. aanpassen PD).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Standaard staat mijn bril altijd iets scheef (een oor iets lager). Ik probeer dan bij een opticien, in het dorp, de bril afgesteld te krijgen. Daar zijn ze niet altijd blij mee en doen niet volledig hun best. Misschien iets bedenken, om ergens op landelijke locaties de bril te kunnen laten afstellen.</p>
Fred van Veenendaal
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Bij plaatsen van de glazen montuur defect geraakt . Zonder probleem een nieuw montuur besteld. Moeilijke glazen was geen probleem. De glazen zijn curved, meekleurend en met een cilinder op hoge sterkte.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie in het begin matig, later gewoon goed .</p>
Arno
18/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Paul
03/03/2018
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke en duidelijke bestelprocedure. Een set multifocale glazen met de meest uitgebreide opties voor minder dan de helft van de prijs die de lokale opticien rekent.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mijn vraag over de PD waarde (pupilafstand) werd pas beantwoord bij de retourzending i.p.v. bij ontvangst van mijn bril met oude glazen. Tip: stuur na de online bestelling alvast een doosje toe waar de bril veilig mee aangeleverd kan worden en vervolgens weer gebruikt kan worden om aan de klant te sturen.</p>
anoniem
27/02/2018
anoniem
27/02/2018
anoniem
21/02/2018
Hans
20/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Niet te duur</p><b>Verbeterpunten</b><p>goedkoper</p>
T.
10/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alweer de 3e keer dat jullie nieuwe glazen in een bril van mij gezet hebben. Alweer super tevreden. Dit keer mijn zonnebril. Ben er blij mee, laat die zon maar komen. . .!</p>
anoniem
10/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>- snelle reactie op mijn e-mails - duidelijke communicatie - super snel klaar en retour</p><b>Verbeterpunten</b><p>- geven ze wel duidelijk aan, maar toch jammer dat ze telefonisch veel minder goed bereikbaar zijn. - op de retourglazen zaten nog de afteken strepen. Ik kreeg deze er zeer moeizaam vanaf. Zou dit eraf halen voor ze terug te sturen.</p>
Gerard
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Eerste ervaring met dit bedrijf. Kan niet anders zeggen tot volle tevredenheid, glazen in mijn favoriete montuur waren beschadigd, montuur eb recept opgestuurt en binnen 14 dagen weer retour. Prima service tegeneen allezins redelijke prijs ivm de gangbare opticiens!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
Eva
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie. Prima glazen. Aanvankelijk was er een probleem. Dat hebben ze keurig en kostenloos hersteld. Zoals dat hoort. Kortom, niets te klagen. Zeker een aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>--</p>
Ariadne ter Haar
06/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie en goed product (voor zover we het nu kunnen inschatten - we hebben de brillen net een weekje retour)</p>
conny schrenke
05/02/2018
<b>Pluspunten</b><p>snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
anoniem
31/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>ik had mijn montuur met nieuwe glazen binnen een paar dagen weer terug. Mijn oude glazen zaten erbij en ook waren de pootjes wat aangedraaid. Top!</p>
Robbin
30/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig, snel, redelijke prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Johan van faassen
29/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Duidelijke website</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Terrence
29/01/2018
Rene
22/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Communicatie is open en snel, je zal niet snel voor onverwachte verrassingen komen te staan. Opmerkingen worden gelezen en evt. worden aanpassingen gedaan om informatie en service verder te verhogen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij grote drukte kunnen beloofde leveringstijden onder spanning komen te staan...belangrijk om aan verwachtingsmanagement te blijven doen, dan weet klant dat er een overigens minimale vertraging komt.</p>
anoniem
20/01/2018
Ed
18/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig bestellen, duidelijke leverinstructies, snelle levering. Dit is precies wat je als klant wil.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vaak bestel glazen als het weer een tijdje geleden is dat je een oogmeting hebt gedaan. Duidelijkheid ivm mogelijkheden voor (betaalde) oogmeting bij opticien zou erg handig zijn. Ik heb er geen enkele kunnen vinden die alleen maar een meting doet, dus hebben we maar een goedkoop brilletje laten aanmeten :)</p>
Clint Schmidt
17/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service. Doen wat ze beloven.</p>
Hein
16/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website, uitstekende service, supersnelle levering. Geweldig!</p>
Harry
16/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantgericht!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Cees
15/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Na het bedrijf gevonden te hebben op de website telefonisch contact opgenomen met een vraag. Deze vraag werd keurig beantwoord. Vervolgens gehandeld volgens de instructies op de website en de toegezonden mail. Alles verliep vervolgens volkomen correct, beter kon eigenlijk niet.</p>
Rick
15/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zo kan je favoriete montuur nog een 2e ronde mee!</p>
anoniem
15/01/2018
anoniem
14/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle communicatie! ik ben tevens erg tevreden met het eindresultaat. Ik ben heel blij dat ik op deze manier weer kan genieten van mij oude bril.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
Thea
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede communicatie via email. Supersnelle levering.</p>
Ruben
13/01/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, binnen 3 dagen had ik mijn bril weer terug. Sterkte is perfect, niks op aan te merken.</p>
Frank
08/01/2018
Glenn
28/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijk bereikbaar en correcte en vlotte afhandeling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze mogelijkheid voor degrade glazen op de website.</p>
Rob
27/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantgericht. Probleem werd snel opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nauwkeurigheid. Helaas moest mijn bril terug omdat de glazen niet goed waren.</p>
Hanneke Gebruers
20/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en accurate service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
10/12/2017
anoniem
10/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>aandacht, betrokkenheid, kwaliteit, kortom, zeer goeie service!!!!</p>
RB
02/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik kan een hele fijne bril nu weer gewoon gebruiken! Er zijn ook nog nieuwe neuspads opgezet, de bril is recht gemaakt en in de ultrasone reiniger geweest en toen ik een vraag had over de bezorging is die op een snelle en sympathieke manier beantwoord. De bezorging was trouwens ook behoorlijk snel! Ik ga zeker vaker gebruik maken van de service van dit bedrijf!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb nog niets gevonden wat ik zou willen verbeteren</p>
Hop
01/12/2017
<b>Pluspunten</b><p>werkt perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Hans s.
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, alert reageren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet, doorgaan zo</p>
Heleen
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel, duidelijk met een prima resultaat.</p>
Jaco
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed</p>
r lommerse
26/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service ,nette prijzen,toezeggingen gestand gedaan reeds 2 keer.</p>
anoniem
18/11/2017
Walter
15/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>duurde niet lang en was goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>
Henk
11/11/2017
anoniem
04/11/2017
Annie
04/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prijs en snelheid</p>
anoniem
04/11/2017
<b>Pluspunten</b><p>In eerste instantie heb je je bedenkingen, van van; zal dat wel goed gaan maar die bedenkingen zijn helemaal weggenomen na de eerste bestelling. Eindelijk ook voor mensen met een hoge sterkte een mogelijkheid om glazen voor een relatief lage prijs te kopen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan en misschien in de toekomst, indien mogelijk, een iets kortere levertijd maar ik had er geen probleem mee.</p>
Glenn
31/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid voor het bestellen van een normale bril met getinte glazen is met de configurator niet mogelijk.</p>
Peter
31/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en zorgvuldigheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je bestelt via het internet verwacht je dat je jouw 'recept' ook moet opgeven. Dat is niet zo, dit doe je pas als antwoord op de mail die je krijgt. Het voelt wat vreemd als je al betaalt hebt en pas daarna het 'recept' doorgeeft.</p>
Ilse
28/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Dat er gelijk contact was , of ik mijn zonnebril glazen niet liever in een overloop wilde van kleur. Perfect!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Website iets duidelijker</p>
Theo
26/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prijs vooraf al goed duidelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonische benadering alleen bepaalde tijden dag of uren misschien een overweging waard?</p>
Cornelis
24/10/2017
Lara
22/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service!!! Ik raad dit bedrijf zeker aan!</p>
Anne
22/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke communicatie. Correcte dienstverlening.</p>
anoniem
17/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima communicatie, snelle reactie</p>
AJG
16/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>goede prijskwaliteit verhouding, glazen zijn prima, vriendelijk te woord gestaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>twee keer is de levering uitgesteld (totaal 6 weken) een berichtje via mail of telefoon als de beloofde leverdatum niet gehaald wordt lijkt mij niet overbodig. Ik moest steeds zelf nabellen</p>
Ron
11/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>binnen een week mijn monteur weer retour</p>
anoniem
11/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, nemen bij twijfel contact op, snelle afhandeling</p>
Koos Koets
08/10/2017
vd burg
07/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>goed</p>
anoniem
07/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle en duidelijke service. Dinsdag opgestuurd, vrijdag mn bril weer terug.</p>
Monique
03/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Omdat ik niet de sterkte wist heb ik mijn 'goede' bril mee gestuurd voor de sterkte. Mijn nieuwe montuur met vensterglas werd netjes vervangen door juiste sterkte glazen. Keurige en snelle afhandeling. Blij mee!</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>
Wim
03/10/2017
<b>Pluspunten</b><p>Het bedrijf is zijn afspraken precies zo nagekomen als gemeld op de website. En de brillenglazen glazen zijn perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij was wat onduidelijk of het verzendlabel in zijn geheel op het pakketje geplakt moest worden of alleen het adres. (Het heb het er in zijn geheel opgeplakt.)</p>
J.Warmolts
26/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snel en makkelijk en netjes terug gebeld PERFECT een aanrader voor sportbrillen met insert</p>
Martijn Zchultz
22/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Aardig dame aan de telefoon met verstand van zaken, de glazen zitten héél mooi in mijn zonnebril.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Even bellen als er iets is, ik belde omdat het lang duurde, dat kwam omdat er een glas was gebarsten. De retour zending de losse glazen beter fixeren omdat ze los in de doos zaten!</p>
anoniem
22/09/2017
Paul
21/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>duidelijk, voordelig en snel</p>
marc
19/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Prima! supersnel en prima glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik twee brillen verstuur en twee x verzendkosten betaal en ik krijg de twee brillen in 1 pakketje retour dan svp de verzendkosten die ik teveel betaal terugstorten</p>
anoniem
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Bril in prima staat terug gekregen met nieuwe glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie. Aangegeven dat het ongeveer 2 weken zou duren; werd 3 weken zonder bericht. In eerste instantie geen reactie op mail en telefoon.</p>
Ruud
17/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering , goed op de hoogte gehouden</p>
Mark
16/09/2017
Geert
12/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wat een klantenservice! Top</p>
peter
11/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb nogal lastige glazen ,en heb even gewacht met de beoordeling. Moest even wennen en wilde zeker weten of de bril goed was . Het bestellen is voor een leek soms moeilijk , en ik was ook sceptisch . het is zeg maar toch een beetje eng... het vooraf betalen en komt het wel goed .....Ben na het annuleren van mijn bestelling teruggebeld en dat gaf de doorslag . Ik kan goed zien door de bril het meekleuren is ook ideaal ! maar heb wel dikkere glazen dan ik eerder had . wel goede service .oa brillendoekje, factuur en mijn neusvleugels waren vervangen dat is top !</p><b>Verbeterpunten</b><p>site is niet op alle punten even duidelijk, waarschijnlijk voor jullie wel, maar voor een koper toch wat lastig kiezen . je moet makkelijker telefonisch contact kunnen maken . begreep dat jullie niet altijd aanwezig zijn maar dan moet je je nummer in kunnen spreken en terug gebeld worden ,maakt het denk ik laagdrempeliger . ik heb dikkere glazen dan eerst ,is het daarom goedkoper??? als jullie groter worden zou ik een mobiele opmeetservice introduceren . want het kan alleen met een bestaand recept . een nieuw recept is lastig want de opticiens zijn niet gek en houden de gegevens vaak zelf .</p>
tevreden klant
10/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bril was zaterdag opgestuurd, en dinsdag al weer binnen (ik had eenvoudige glazen, maar zo'n snelle service had ik niet verwacht).</p>
anoniem
08/09/2017
Chantal
08/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Ik stond er sceptisch over, brilglazen bestellen, op internet, toch maar gedaan, alles werd correct afgehandeld , en mijn brilglazen waren gewoon perfect , normaal betaal ik 1250€ per glas, hier 440€ voor mijn hele bril, ik was zo tevreden, dat ik nog een montuur heb opgestuurd, ik beveel het aan iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
08/09/2017
anoniem
02/09/2017
Wilbert
01/09/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede persoonlijke service goede kwaliteit tegen een lage prijs</p>
Verhagen
29/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijk, goede prijs, levering op tijd</p>
ben
27/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>De bestelling is correct uitgevoerd</p>
Ellen
26/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede service, snel en van goede kwaliteit.</p>
Robin
25/08/2017
Peer
11/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit lage prijs, nette behandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Andere wijze van offerte, betaling en leveringsvoorwaarden.</p>
Kirsten
10/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service. Vragen worden snel en goed beantwoord. De kwaliteit is prima. Ik ben zeer tevreden Echt een aanrader</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
ferdy
07/08/2017
<b>Pluspunten</b><p>Keurig gedaan complimenten</p>
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en juist en goed product</p>
Geert Scholten
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Levering van goede kwaliteit Nakomen van afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer bekendheid geven aan bestaan</p>
anoniem
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>ik heb de bril van u trug gekregen en heb hem op gezet dag en nach verschil het zien en lezen veel beter ook goed aangepast zit perfect hartelyk dank voor alles julli zyn vak mensen ik zal u aan bevelen ik ben dik tevreden</p>
Hans
29/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijke website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij gebogen glazen toch gebleken om te voorkomen dat er wat vervorming plaatsvind</p>
Milko
26/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website en bij vragen wordt je altijd netjes beantwoord (via email of telefonisch).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helaas was mijn bril pas na ruim 3 weken weer terug, iets langer dan beschreven op de webiste. Indien dit gebeurt neem dan even contact op met de klant om deze te informeren.</p>
J. EELTINK
21/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Alles heel goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Alles is perfect</p>
Geert
20/07/2017
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>