LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Karin
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, vriendelijk, behulpzaam en een absolute aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prime glazen goed gezet ben er tevreden mee. Net een andere bestelt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Luuk
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Direct conact via mail en telefoon.</p>
anoniem
21/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Handig om montuur en glazen apart te kunnen aanschaffen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Korting wanneer je tegelijk gewone en zonnebril besteld</p>
anoniem
12/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>stuk voordeliger in de aanschaf van de bril glas.</p>
anoniem
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>De service was perfect. Zeer attent. Top!</p>
Gerarda
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goedkoper dan elders. Kontact met winkel zeer positief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vraag zelf eerst voorschrift ogen , zodat de klant weet welke sterkte hij moet aanduiden om de prijs te bepalen, dit is makkelijker voor de klant . En zo ontstaan er geen misverstanden.</p>
Eddy Hoekstra
10/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en buitengewoon goed verstand van zaken. Na dit bedrijf zelf bezocht te hebben om daar een oogmeting te laten doen was het resultaat verschillend van de oogmeting van de reguliere opticien. Het mooie is ook dat ik niet erg gecharmeerd ben van de Jan-en-alleman-monturen. Nu zelf een montuur wat ik leuk vind hier naartoe gestuurd en een paar glazen op maat er in laten zetten. Fantastische keuze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ivo
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een aantal brillen laten voorzien van nieuwe lenzen en altijd vakwerk afgeleverd</p>
Henk
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Woensdag de bril op de post en vrijdagmiddag zelfde week retour ontvangen. Zeer goede communicatie. Mailbericht ontvangen mbt ontvangst montuur en mailbericht mbt gereedmelding. Glazen dik in orde en vakkundig in het montuur aangebracht. Prima bedrijf!!</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Reageren snel op mijn vragen en communicatie naar klant toe over het verdere proces heel duidelijk en wordt vervolgens ook waar gemaakt. Glazen geleverd precies zoals ik verzocht had, ik ben er super blij mee.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op vragen. Bijzonder klantvriendelijke mensen. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Cees en Angela Holla
01/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, waardoor het bestellen van nieuwe brillenglazen heel eenvoudig wordt. Zijn zeer tevreden over de service en prijsstelling van de geleverde glazen. Top!</p>
Cindy
29/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en betrouwbare opvolging</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
25/10/2018
Andra-Diana
24/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Een word voor: WOWW Ik heb eenvoudige brillenglazen laten maken . Ik had been recept, maar ik heb men huidige bril opgestuurd vandaar hebben ze het sterkte eruit gehaald. Zaterdag bestelt, opgestuurd en dinsdag terug binnen gekregen die nieuwe brillen!!! Wat een snelheid en top telefonische klanteservice,ik kom hier zeker nog terug!!</p>
Frans Hendriks
22/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Klantgericht en doen alles om je zo goed mogelijk te helpen. Professioneel.</p>
anoniem
21/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>*****Top service kwaliteit en communicatie *****</p>
Rob Van Der woude
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Toegankelijkheid; betrokkenheid; flexibiliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tempo</p>
Daphne
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vond het eerst best spannend of het wel een betrouwbaar bedrijf zou zijn, maar dit blijkt het zeker te zijn. Er wordt ook steeds snel geantwoord via de mail op vragen. Fijn bedrijf! Ze hebben mijn oude zonnebril voorzien van nieuwe glazen. Het ziet er weer prima uit en kijkt goed. Ze hebben ook de sterkte uit mijn oude glazen gehaald. Dus echt een aanrader als iemand ooit alleen zijn glazen wilt vervangen.</p>
Gerard
17/10/2018
Paul mutsaarts
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Opticien 2 brilglazen op sterkte €599 andere opticien €328. Voor twee glazen brillenglazen.net €135 binnen 1 week bril terug perfect en dat voor deze prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>In tegenstelling tot hetgeen was aangegeven geen terugkoppeling gehad dat bril bij hun binnen was gekomen navraag gedaan direct excuus mail en terugkoppeling gekregen. bril binnen afgesproken termijn terug ontvangen.</p>
anoniem
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Werkt handig, bril vrij snel weer terug</p>
anoniem
04/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor nu niks</p>
Yvon
01/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Supermakkelijk om zo online brillenglazen te bestellen. Duidelijk proces en snel geregeld. Toen ik met vragen belde kreeg ik direct iemand aan de telefoon en werd ik goed geholpen. De prijs is trouwens ook ongelooflijk en de bril was sneller dan verwacht weer terug. Perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Om te bepalen waar je ooglens precies in de bril valt moet je een foto maken, vlak bij je gezicht met je bril op en recht van voren. Ik twijfelde of mijn foto goed waar, dus ik heb even gebeld voordat ik de bril met de post verzond. Ik begreep dat er nog duidelijker instructies voor de foto komen. Aan de andere kant was het ook wel goed om even iemand te spreken.</p>
anoniem
30/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoontje was wel grappig, maar iets te familiair.</p>
Cornelis
24/09/2018
anoniem
24/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ok</p>
Bert
22/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Maakt waar wat het belooft !</p>
Klaas
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Nette en snelle service. En voor de prijs waar je ergens anders amper 1 glas hebt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mijn geen</p>
Albert
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Recept van mijn gewone bril samen met een Oakley zonnebril (ook online gekocht) opgestuurd naar brillenglazen.net. Binnen 2 weken kreeg ik de bril voorzien van multifocale glazen retour. Een spannend moment maar deze bleken 100% goed! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lastigtse -in het verder eenvoudige bestelproces- was om de plek van de pupil op het glas van de zonnebril te markeren doordat je deze door het zonnebrilglas niet heel makkelijk kunt zien. Wellicht kan daar ooit nog iets op bedacht worden.</p>
Jan
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>De kwaliteit van de (zonnebril) glazen is nog beter dan ik verwacht had! Type glas: enkelvoudig (monofocaal).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Gerry
20/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijkheid, snelheid van reageren, persoonlijk. Je bent géén nummer!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het zou goed zijn om vóóraf (beter) aan te geven hoe lang het duurt. Ik dacht mijn bril binnen een paar dagen terug te hebben maar dat duurde langer. Ik was daar niet op voorbereid.</p>
Jeroen
20/09/2018
Wim
20/09/2018
Arie
20/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>prima communicatie, prettige klantvriendelijkheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Extra aandacht voor multifocale glazen, met name verloop van veraf naar dichtbij. Ook aandacht voor plaatsing van het glas, d.w.z. optimale leesdeel zit in mijn geval onder tegen de rand van het montuur, waardoor de bril eigenlijk niet bruikbaar is.</p>
Daan
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Super soepele afhandeling en glazen zo goed als origineel.</p>
Froukje
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijke en bijzonder prettige ondersteuning, c.q. aanvullend advies.</p>
Truus
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>IK was in eerste instantie nogal huiverig om de glazen te bestellen. Echter alles is naar tevredenheid verlopen. Prijs, levertijd en aflevering: uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga vooral zo door</p>
Rene
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prettige communicatie omtrent de bestelling waarbij personeel je persoonlijk benadert om een ontstaan probleem op te lossen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, blijf zo doorgaan.</p>
Daan
12/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke instructies en een zeer scherpe prijs. De glazen zijn net zo goed als de originele en ik ben er zeer tevreden over. Ik had mijn bril supersnel weer terug en was daar positief verrast over.</p>
Frans Hendriks
29/08/2018
Tineke B.
28/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, netjes, prima.</p>
Ida
28/08/2018
anoniem
28/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>nee</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonisch bereikbaarheid</p>
Peter
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering van de glazen op sterkte voor mijn BBB BSG-51 sportbril. Prima kwaliteit, ik ben er erg tevreden mee.</p>
Bert
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit glazenkast ik nog niet beoordelen daar de bril nog verstuurd moet worden naar Frankrijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had graag geweten hoe lang het duurde voordat de bril klaar was.</p>
Emily
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vooral het persoonlijke contact met dit bedrijf wordt bijzonder op prijs gesteld. Zeer vriendelijk.</p>
Peter
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Correct in nakomen van de afspraken. Indien nodig zelfs telefonische feedback. Variofocus is wennen en heeft voorlopig te maken met de 9/10 voor de kwaliteit van de glazen</p>
J.Stellingwerf
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar</p>
Tilly
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede behandeling , denken echt met je mee.Ben een zeer tevreden klant.Heel hartelijk bedankt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Greet
25/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Komen afspraken perfect na. Goede kwaliteit glazen Terugzending bril voortreffelijk verzorgd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan</p>
Jan Herps
22/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles prima afgehandeld, goede kwaliteit gekeverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Was wat vertraging in productieproces</p>
Riek
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat dit mogelijk is ! Daar het ook nog een hele mooie ontspiegeling op de glazen is zijn ze ...... goedkoop !</p>
Chantal
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie Snelle service Perfecte kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
Asja
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Echt super kwaliteit voor een leuke prijs en snel geleverd.</p>
Jan G.
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende kwaliteit, levering volgens afspraak en prima communicatie. Johan komt zijn afspraken na en geeft zakenkundig advies.</p>
Ryan
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service , goede glazen.</p>
anoniem
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen Duidelijke communicatie Snel reacties.</p>
Wouter
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke afhandeling. Goede communicatie.</p>
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren volgens afspraak en met pupilhoogte wordt serieus omgesprongen, wat voor mijn oogafwijking belangrijk is. en...1.61 index glazen!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren wat ze zeggen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen ga zo door</p>
A Kok
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service. Ik vond mijn spiegelende glazen niet spiegelend genoeg, dit werd zonder problemen naar volledige tevredenheid opgelost.</p>
Divera
30/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Bril was eerst niet goed, terugestuurd, ben heel vriendelijk behandeld, en de bril is nu goed, ben er heel blij mee. Heel erg bedankt.</p>
Ab
29/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Werd snel en vakkundig hersteld</p>
Sam
28/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>-</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
J.G. de Bruijn
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ging zoals beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanwijzingen om het midden van de pupil goed aan te geven. Dat is niet iets te moeilijk om het zonder heldere instructie te doen (waarheen moet de brildrager per oog kijken ? etc).</p>
ingrid
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Het feit dat je een bestaand montuur kan laten verglazen vind ik een mooi initiatief.. Zeker in deze tijd zijn monturen vaak nog prima als de glazen qua sterkte veranderen. Een duurzame oplossing en nog betaalbaar ook !! Prima service en snelle reactie, heel vriendelijke klantenservice en uiteindelijk een bril die in mijn gevoel nog beter zicht biedt dan die van de opticien. Een aanrader voor iedereen die een duurzame en goede oplossing wil voor een "nieuwe" bril !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.. U biedt prima service en kwaliteit.</p>
Rachel
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling. Ik ben helemaal tevreden!</p>
Linda Linda
23/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>
Johan Lippens
15/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>zeer klantgericht en problemen met 3e partij (Post.nl) lossen ze ook heel netjes op.</p>
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kortweg gezegd alles.</p>
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling</p>
Alessandro
02/06/2018
Rita
01/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als je meerdere brillen wil opsturen prijsverlaging</p>
Marc Amendt
01/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Omdat mijn vakantie eraan ging komen maar ik moest nog een zonnebril op sterkte hebben contact opgenomen met de vraag of ze mijn glazen nog tijdig konden leveren. Het werd krap maar ze gingen hun best doen. Gedurende het bestelproces werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status. Uiteindelijk werd de bril een dag voor vertrek geleverd. Helemaal blij mee!!! (En de glazen zijn top) mooi ontspiegeld en krasvast. Minstens zo goed als die van de opticien die 4x zo duur zijn!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t</p>
anoniem
31/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en snelheid afhandeling</p>
Ivo
30/05/2018
Maurice van Es
30/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Als je een vraag krijg je altijd reactie, niets is te veel. Zeer tevreden met mijn multivocale glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
Laurette
22/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke en gebruiksvriendelijke website om te bestellen. Terugkoppeling na iedere stap. Goede uitleg over hoe per stap te handelen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verbeterpunt mbt. deze beoordeling: op een iPad zijn er verschuivingen in het beeld: - 'Communicatie' staat niet bij de daarbij behorende balk maar staat rechts boven de balk mbt. 'Kwaliteit' - bij de laatste balk (kwaliteit glazen) verschijnt het cijfer dat je geeft door de tekst 'nvr' heen.</p>
Jan
21/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar en in zoverre ik kan beoordelen prima glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vrij lange levertijd. Maar was wel precies volgens afspraak klaar.</p>
anoniem
16/05/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>De prijs voor montage van randloze glazen moet scherper kunnen.</p>
Michel
16/05/2018
Rob
16/05/2018
Enny
16/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en perfect uitgevoerde leveringen de kwaliteit van de glazen is prima.</p>
Frank
04/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prijs/kwaliteit Communicatie:op vragen wordt er altijd snel gereageerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Is bekend.</p>
anoniem
01/05/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>De werkwijze is een drempel</p>
R. v.d. K
01/05/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede website en uitstekende communicatie met betreffende firma. Prijs kwaliteit glazen kan niet beter! Aflevering is perfect geregeld,</p>
C Maessen
28/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goed, goede service en snel. Word goed op de hoogte gehouden. Ga er zeker nog eens gebruik van maken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou het niet weten.</p>
Janny
27/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ondanks dat er bij de eerste aflevering een probleempje was, is het prima opgelost.</p>
Shannon Spaansen
16/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Wat een super bedrijf zelfde week dat ik het verzonden had had kreeg ik het met glazen en al weer terug dat was snelle jelle</p>
patrice
14/04/2018
Paul
14/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles gewoonweg perfect. Sprak eerst met een medewerker via chat en werd gebeld nadat mij gevraagd werd of dat kon. De uitleg was duidelijk en compleet, vragen werden zeer bevredigend beantwoord. De verzendservice is erg goed. De geleverde brilglazen zijn perfect, geen enkel minpunt. Zeer tevreden klant, ik kan iedereen aanbevelen de brilglazen hier te bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Nicolette
13/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle services en goede kwaliteit</p>
anoniem
12/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Werken netjes, servicegericht, komen de afspraken goed na. Na in eerste instantie wat miscommunicatie, is dit uitstekend opgelost en heb ik een prachtige nieuwe zonnebril ontvangen, helemaal top en voor een zeer vriendelijke prijs.</p>
Jan
10/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik stond sceptisch tegenover de site maar uiteindelijk toch mijn montuur opgestuurd. Na een week kreeg ik het uiteindelijke resultaat toegestuurd: perfect !!!!! Nice work guys !</p>
Arnout
09/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prima glazen voor mijn gewone bril (betere kwaliteit dan de orginele glazen bij mijn opticien). Nu ook in mijn Persol zonnebril glazen op sterkte laten plaatsen. Goede communicatie en doen wat ze zeggen en in mijn geval zelfs iets extra's ;-)</p>
Monica
08/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Communicatie en verwerking van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Brillenglazen zijn niet goed , ik kan er niet door zien . Staat niets over retour zenden van de bril wanneer hij niet goed is .</p>
Marchel
03/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>Nadat ik mijn zonnebril had opgestuurd, werd ik gebeld door Johan dat ik beter een andere kleur glazen kon nemen, deze paste qua kleur beter bij de bril. Nadat ik de bril had ontvangen, bleek de sterkte niet goed. Contact gezocht, na een telefonisch contact met Johan en diverse opties te hebben doorgenomen om het op te lossen. Bril gratis retour gezonden. Nieuwe glazen erin en zelfs de glazen die niet goed waren mee retour ontvangen. Moet nog wel wennen aan de zonnebril op sterkte (multi focaal), dit komt denk ik omdat de glazen gekleurd en gebogen zijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De telefonische bereikbaarheid.</p>
John
03/04/2018
<b>Pluspunten</b><p>goede service, Uitstekende glazen voor een lage prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet altijd telefonisch bereikbaar. Maak duidelijk welke momenten er wel contact mogelijk is.</p>