LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1098
beoordelingen
Conny
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima afhandeling</p>
Rein Brunn
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Super bedrijf en zeer correct. Snelle levering. Alleen maar + punten</p>
michiel
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>snelheid, communicatie en prima glazen voor een zeer schappelijke prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Jovanka
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik had op vrijdagavond een berichtje via Facebook gedaan en kreeg binnen het uur een reactie! Na verzending kreeg ik een berichtje over de status van mijn brillen en de verwachte datum van terugsturen. Veel sneller dan verwacht heb ik de brillen weer ontvangen, netjes verpakt en met een geschreven kaartje erbij, wat een TOP SERVICE!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>
anoniem
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering!</p>
Willem
17/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bijzonder prettige communicatie! Ook het kostenloos repareren van de neusvleugels word erg gewaardeerd</p>
Paulo
13/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>De glazen waren te dik door de slijper aangeleverd, ze hebben de bril teruggestuurd en alsnog de juiste glazen erin laten slijpen. Hierdoor duurde de levering iets langer, wel goed geregeld!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, klant op de hoogte houden van de ontwikkelingen.</p>
Bianca wilting
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Werd zelf gebeld door het bedrijf omdat ze zagen dat ik probeerde glazen te bestellen voor in mijn zonnenbril maar wat niet helemaal lukte. Erg goede service. Ze stuurden mij gelijk een verzendbewijs zodat ik enkel en alleen mn bril op hoefde te sturen en binnen paar dagen mn bril weer terug en daarna pas de rekening.</p>
anne
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk Behulpzaam</p>
Marike
12/04/2019
Rob
10/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bril en glazen zien er perfect uit, nu maar afwachten of de coating de tand des tijds doorstaat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Toen de bril bij Brillenglazen.net arriveerde kreeg ik binnen 1 minuut 4 e-mails met ontvangstbevestiging en 4 nogal verschillende levertijden. Dat kan handiger.</p>
Joop
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijn contact Telefonisch uitleg Glazen hebben zeer concurrende prijs Afspraak omtrent levertijd is nagekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd van 10 dagen zie ik liever sneller, omdat je tijdelijk met een oude bril met slechtere glazen door het leven moet. Kunnen glazen gecentreerd worden mbv de oude glazen. Het was voor mij te spannend hoe de montage zou verlopen. Tip: Geef de klant beter aan dat hij ook voor een nieuw montuur kan kiezen.</p>
Rob Bakker
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zelfs de neusjes zijn vervangen. Glas ziet er goed uit. Top. Ook makkelijk met versturen. Gelukkig een post nl punt daar heb je er genoeg van in het land</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet</p>
Corrinna Cia
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden netjes behandeld kwaliteit ook perfect</p>
anoniem
01/04/2019
John
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Helemaal top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had alleen een vraag op de chat die online was maar geen reactie</p>
Marco
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>WOW!! Wat is het toch ontzettend makkelijk en plezierig om bij Brillenglazen.net nieuwe glazen voor mijn bril te bestellen. Het bestelproces gaat heel makkelijk, de communicatie is heel duidelijk en de snelheid waarmee ik m'n bril weer terug heb gekregen is indrukwekkend. Heb nu twee keer nieuwe glazen besteld en niets dan lof voor dit bedrijf!!</p>
anoniem
28/03/2019
anoniem
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Met alles zeer tevreden.</p>
Melanie
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Superservice! Na telefonisch contact kon er werkelijk niets meer mis gaan. De (nieuwe)bril die ik opstuurde staat zelfs weer recht op mijn neus, zonder dat ik daar zelf bij was om het aan te passen. Binnen een week geleverd! Dit is de tweede bril die ik daar van glazen heb laten voorzien, maar ik kom zeker weer terug. Zo is het aantrekkelijk om nog eens van montuur te wisselen.</p>
John
15/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Alles was prima. Gewoon duidelijk, snel en voor een mooie prijs. Helemaal top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan het niwt verzinnen</p>
Ricardo
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Buiten het feit dat de service snel en gestroomlijnd verloopt, en het product prima is geeft dit bedrijf ongevraagd extra service! Mijn Cazal montuur had aardig was krassen en is helemaal gepolijst en ziet er weer uit als nieuw ! Hier zou menig ander bedrijf nog van kunnen leren.</p>
anoniem
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit! Snelle en goede communicatie</p>
anoniem
10/03/2019
<b>Verbeterpunten</b><p>Glazen worden snel stoffig en vies.</p>
Jos
10/03/2019
Adrienne Machielse
10/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk aan de telefoon en een goeie uitleg gehad hoe ik het moest bestellen.snelle levering ook</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heel jammer was er trouwens al een beetje bang voor glazen op afstand bestellen .Had pas een nieuwe bril en dus een zeer recent recept van mijn glazen. Maar de verte is goed maar het lees gedeelte niet het is net of er een waas over zit dat ik mijn glazen moet poetsen.Ga daar dus over bellen morgen .</p>
anoniem
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heel correcte afwikkeling en flexibel voor eventuele wijzigingen. Prima kwaliteit. Top service!!</p>
Martin
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed contact, nette behandeling, probleempje snel en goed opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen, alles ok</p>
C.P.
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en snelle afhandeling. Duidelijke website..zeker een aanrader.</p>
Geert
02/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>dezelfde topkwaliteit als bij de betere opticien</p>
Oscar
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Iedereen met een bril zou dit bedrijf moeten kennen. Tegen 30% van de kosten bij een brillenwinkel heb ik nu mijn 'oude' montuur met nieuwe glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>naamsbekendheid!</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima bedrijf...had geen brillenrecept mijn eigen bril mee gestuurd voor de sterkte. Is prima gelukt. Zonnebril had ik binnen 14 dg weer terug</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer zorgzaam en hoge kwaliteit</p>
Frank
25/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige, maar goede website. Samenstellen van de eisen aan de glazen m.b.v. de configurator is erg gemakkelijk. Kom jer toch niet helemaal uit biedt de servicedesk uiutkomst.</p>
Richard
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede website, duidelijke instructies en zeer snelle bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog geen verbetertips</p>
Erik
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en de ingestuurde bril supersnel retour</p>
J.J. Surie
10/02/2019
Margie
10/02/2019
Lukas
10/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zie bovengenomde</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>
anoniem
09/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jeanette
07/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende service en bovendien de beste glazen die ik ooit gehad heb!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>
anoniem
05/02/2019
Jay mans
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijne persoonlijke communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller..?</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies en correcte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>alles perfect, geweldige service. Aardig ook. Ik had een lastige bril (groot) en ze hebben er perfect glazen in weten te zetten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen één</p>
DIANE
13/01/2019
jos
12/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>goede en snelle service goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>afwerking bril is ook goed, kleine schroefje voelt aan het uiteinde iets spits aan.</p>
ML
09/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Brillendoos waarin bril werd ingeleverd niet geretourneerd. Dus verbeterpunt is eventuele aangeleverde brillendoos met nieuwe bril/glazen terugsturen.</p>
Alfons
09/01/2019
anoniem
08/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima</p>
Loek van den ijssel
27/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel betaalbaar en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ben erg benieuwd hoelang de coating goed blijft.</p>
Ivo
26/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een paar zonnebrillen laten voorzien van nieuwe glazen. Nu mijn eerste versterkte glazen laten maken. Multifocaal en mee kleurend. Het was even wennen omdat het lees gedeelte iets smaller was dan bij mijn vorige bril, maar ben wederom super tevreden.</p>
Mirjam Doorson
23/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Ontzettende aardige mensen. Ben echt erg tevreden en krijg leuke commentaren op mijn bril. Erg blij mee</p>
Jan
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaarheid en uitstekende verzorging van de order.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerste communicatie kan beter, mede doordat ik onbekend ben met de website. Een later telefoongesprek heeft dat opgelost.</p>
Hogervorst
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed, betrouwbaar en snel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>
Albert
17/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Inmiddels voor de tweede keer brillenglazen besteld. En wederom in 1keer goed!</p>
Nina
16/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben DIK TEVREDEN! Natuurlijk vond ik het spannend mijn oude montuur waar ik erg aan gehecht ben, op te sturen om er nieuwe glazen in te laten zetten. Zeker als je een bedrijf totaal niet kent. Heb vooraf 2x gebeld en kreeg erg vriendelijk antwoord op mijn vragen. Als eenmaal het brilrecept volledig is, kun je de gevraagde gegevens opsturen. TOP. Ook de verzending met Post.NL ging perfect. Absoluut een aanrader! Zal dit bedrijf aanbevelen! Chapeau!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar ik tegenaan liep: bij het uploaden van mijn foto's (Configurator), twijfelde ik of de juiste foto's had gekozen, maar het bleek niet mogelijk te zijn voor mij de gekozen foto's terug te kijken ter controle. Dit zou wel handig zijn!</p>
Sylvia
15/12/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>Site kan iets duidelijker</p>
Loek
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies gekregen. De glazen super snel en netjes in montuur geleverd. Aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Jan
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Afwikkeling volgens afspraak.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staan cijfers op de glazen. Echter nauwelijks zichtbaar.</p>
Egbert
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Top bedrijf denken goed mee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze niet</p>
anoniem
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk in de uitleg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
M. Groneman
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Behulpzaam, mee denkend en een goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
danielle
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik vond het een hele prettige ervaring. goed contact en snel. snelle service ook en duidelijkheid. mocht ik weer wat nodig zijn kom ik zekee hier terug. hier kunnen andere bedrijven van leren!</p><b>Verbeterpunten</b><p>niks. noppes. nada.</p>
Thijs
06/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk uitleg en goed advies via de telefoon. Ik heb 2 monturen, 1 verlopende kleur zonnebril en 1 geel voor snachts in multifocale versie. Keurig uitgevoerd. Glazen doen tot nu toe exact wat ik verwacht. Ik moet nog even zien hoe het snachts bij regen werkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jammer dat bij multifocale glazen het extra brede leesgedeelte ook heeel veel extra kost. De prijs wordt dan gelijk 2,2x duurder. Of is er toevallig nog een fout rekenmodel op de site?</p>
Karin
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, vriendelijk, behulpzaam en een absolute aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prime glazen goed gezet ben er tevreden mee. Net een andere bestelt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Luuk
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Direct conact via mail en telefoon.</p>
anoniem
21/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Handig om montuur en glazen apart te kunnen aanschaffen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Korting wanneer je tegelijk gewone en zonnebril besteld</p>
anoniem
12/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>stuk voordeliger in de aanschaf van de bril glas.</p>
anoniem
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>De service was perfect. Zeer attent. Top!</p>
Gerarda
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goedkoper dan elders. Kontact met winkel zeer positief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vraag zelf eerst voorschrift ogen , zodat de klant weet welke sterkte hij moet aanduiden om de prijs te bepalen, dit is makkelijker voor de klant . En zo ontstaan er geen misverstanden.</p>
Eddy Hoekstra
10/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en buitengewoon goed verstand van zaken. Na dit bedrijf zelf bezocht te hebben om daar een oogmeting te laten doen was het resultaat verschillend van de oogmeting van de reguliere opticien. Het mooie is ook dat ik niet erg gecharmeerd ben van de Jan-en-alleman-monturen. Nu zelf een montuur wat ik leuk vind hier naartoe gestuurd en een paar glazen op maat er in laten zetten. Fantastische keuze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ivo
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een aantal brillen laten voorzien van nieuwe lenzen en altijd vakwerk afgeleverd</p>
Henk
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Woensdag de bril op de post en vrijdagmiddag zelfde week retour ontvangen. Zeer goede communicatie. Mailbericht ontvangen mbt ontvangst montuur en mailbericht mbt gereedmelding. Glazen dik in orde en vakkundig in het montuur aangebracht. Prima bedrijf!!</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Reageren snel op mijn vragen en communicatie naar klant toe over het verdere proces heel duidelijk en wordt vervolgens ook waar gemaakt. Glazen geleverd precies zoals ik verzocht had, ik ben er super blij mee.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op vragen. Bijzonder klantvriendelijke mensen. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Cees en Angela Holla
01/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, waardoor het bestellen van nieuwe brillenglazen heel eenvoudig wordt. Zijn zeer tevreden over de service en prijsstelling van de geleverde glazen. Top!</p>
Cindy
29/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en betrouwbare opvolging</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
25/10/2018
Andra-Diana
24/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Een word voor: WOWW Ik heb eenvoudige brillenglazen laten maken . Ik had been recept, maar ik heb men huidige bril opgestuurd vandaar hebben ze het sterkte eruit gehaald. Zaterdag bestelt, opgestuurd en dinsdag terug binnen gekregen die nieuwe brillen!!! Wat een snelheid en top telefonische klanteservice,ik kom hier zeker nog terug!!</p>
Frans Hendriks
22/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Klantgericht en doen alles om je zo goed mogelijk te helpen. Professioneel.</p>
anoniem
21/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>*****Top service kwaliteit en communicatie *****</p>
Rob Van Der woude
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Toegankelijkheid; betrokkenheid; flexibiliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tempo</p>
Daphne
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vond het eerst best spannend of het wel een betrouwbaar bedrijf zou zijn, maar dit blijkt het zeker te zijn. Er wordt ook steeds snel geantwoord via de mail op vragen. Fijn bedrijf! Ze hebben mijn oude zonnebril voorzien van nieuwe glazen. Het ziet er weer prima uit en kijkt goed. Ze hebben ook de sterkte uit mijn oude glazen gehaald. Dus echt een aanrader als iemand ooit alleen zijn glazen wilt vervangen.</p>
Gerard
17/10/2018
Paul mutsaarts
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Opticien 2 brilglazen op sterkte €599 andere opticien €328. Voor twee glazen brillenglazen.net €135 binnen 1 week bril terug perfect en dat voor deze prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>In tegenstelling tot hetgeen was aangegeven geen terugkoppeling gehad dat bril bij hun binnen was gekomen navraag gedaan direct excuus mail en terugkoppeling gekregen. bril binnen afgesproken termijn terug ontvangen.</p>
anoniem
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Werkt handig, bril vrij snel weer terug</p>
anoniem
04/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor nu niks</p>
Yvon
01/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Supermakkelijk om zo online brillenglazen te bestellen. Duidelijk proces en snel geregeld. Toen ik met vragen belde kreeg ik direct iemand aan de telefoon en werd ik goed geholpen. De prijs is trouwens ook ongelooflijk en de bril was sneller dan verwacht weer terug. Perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Om te bepalen waar je ooglens precies in de bril valt moet je een foto maken, vlak bij je gezicht met je bril op en recht van voren. Ik twijfelde of mijn foto goed waar, dus ik heb even gebeld voordat ik de bril met de post verzond. Ik begreep dat er nog duidelijker instructies voor de foto komen. Aan de andere kant was het ook wel goed om even iemand te spreken.</p>
anoniem
30/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoontje was wel grappig, maar iets te familiair.</p>
Cornelis
24/09/2018
anoniem
24/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ok</p>
Bert
22/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Maakt waar wat het belooft !</p>
Klaas
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Nette en snelle service. En voor de prijs waar je ergens anders amper 1 glas hebt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mijn geen</p>
Albert
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Recept van mijn gewone bril samen met een Oakley zonnebril (ook online gekocht) opgestuurd naar brillenglazen.net. Binnen 2 weken kreeg ik de bril voorzien van multifocale glazen retour. Een spannend moment maar deze bleken 100% goed! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lastigtse -in het verder eenvoudige bestelproces- was om de plek van de pupil op het glas van de zonnebril te markeren doordat je deze door het zonnebrilglas niet heel makkelijk kunt zien. Wellicht kan daar ooit nog iets op bedacht worden.</p>
Jan
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>De kwaliteit van de (zonnebril) glazen is nog beter dan ik verwacht had! Type glas: enkelvoudig (monofocaal).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Gerry
20/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijkheid, snelheid van reageren, persoonlijk. Je bent géén nummer!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het zou goed zijn om vóóraf (beter) aan te geven hoe lang het duurt. Ik dacht mijn bril binnen een paar dagen terug te hebben maar dat duurde langer. Ik was daar niet op voorbereid.</p>
Jeroen
20/09/2018
Wim
20/09/2018