LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Lukas
10/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zie bovengenomde</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>
anoniem
09/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jeanette
07/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende service en bovendien de beste glazen die ik ooit gehad heb!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>
anoniem
05/02/2019
Jay mans
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijne persoonlijke communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller..?</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies en correcte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>alles perfect, geweldige service. Aardig ook. Ik had een lastige bril (groot) en ze hebben er perfect glazen in weten te zetten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen één</p>
DIANE
13/01/2019
jos
12/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>goede en snelle service goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>afwerking bril is ook goed, kleine schroefje voelt aan het uiteinde iets spits aan.</p>
ML
09/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Brillendoos waarin bril werd ingeleverd niet geretourneerd. Dus verbeterpunt is eventuele aangeleverde brillendoos met nieuwe bril/glazen terugsturen.</p>
Alfons
09/01/2019
anoniem
08/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima</p>
Loek van den ijssel
27/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel betaalbaar en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ben erg benieuwd hoelang de coating goed blijft.</p>
Ivo
26/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een paar zonnebrillen laten voorzien van nieuwe glazen. Nu mijn eerste versterkte glazen laten maken. Multifocaal en mee kleurend. Het was even wennen omdat het lees gedeelte iets smaller was dan bij mijn vorige bril, maar ben wederom super tevreden.</p>
Mirjam Doorson
23/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Ontzettende aardige mensen. Ben echt erg tevreden en krijg leuke commentaren op mijn bril. Erg blij mee</p>
Jan
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaarheid en uitstekende verzorging van de order.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerste communicatie kan beter, mede doordat ik onbekend ben met de website. Een later telefoongesprek heeft dat opgelost.</p>
Hogervorst
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed, betrouwbaar en snel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>
Albert
17/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Inmiddels voor de tweede keer brillenglazen besteld. En wederom in 1keer goed!</p>
Nina
16/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben DIK TEVREDEN! Natuurlijk vond ik het spannend mijn oude montuur waar ik erg aan gehecht ben, op te sturen om er nieuwe glazen in te laten zetten. Zeker als je een bedrijf totaal niet kent. Heb vooraf 2x gebeld en kreeg erg vriendelijk antwoord op mijn vragen. Als eenmaal het brilrecept volledig is, kun je de gevraagde gegevens opsturen. TOP. Ook de verzending met Post.NL ging perfect. Absoluut een aanrader! Zal dit bedrijf aanbevelen! Chapeau!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar ik tegenaan liep: bij het uploaden van mijn foto's (Configurator), twijfelde ik of de juiste foto's had gekozen, maar het bleek niet mogelijk te zijn voor mij de gekozen foto's terug te kijken ter controle. Dit zou wel handig zijn!</p>
Sylvia
15/12/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>Site kan iets duidelijker</p>
Loek
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies gekregen. De glazen super snel en netjes in montuur geleverd. Aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Jan
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Afwikkeling volgens afspraak.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staan cijfers op de glazen. Echter nauwelijks zichtbaar.</p>
Egbert
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Top bedrijf denken goed mee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze niet</p>
anoniem
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk in de uitleg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
M. Groneman
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Behulpzaam, mee denkend en een goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
danielle
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik vond het een hele prettige ervaring. goed contact en snel. snelle service ook en duidelijkheid. mocht ik weer wat nodig zijn kom ik zekee hier terug. hier kunnen andere bedrijven van leren!</p><b>Verbeterpunten</b><p>niks. noppes. nada.</p>
Thijs
06/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk uitleg en goed advies via de telefoon. Ik heb 2 monturen, 1 verlopende kleur zonnebril en 1 geel voor snachts in multifocale versie. Keurig uitgevoerd. Glazen doen tot nu toe exact wat ik verwacht. Ik moet nog even zien hoe het snachts bij regen werkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jammer dat bij multifocale glazen het extra brede leesgedeelte ook heeel veel extra kost. De prijs wordt dan gelijk 2,2x duurder. Of is er toevallig nog een fout rekenmodel op de site?</p>
Karin
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, vriendelijk, behulpzaam en een absolute aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prime glazen goed gezet ben er tevreden mee. Net een andere bestelt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Luuk
04/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Direct conact via mail en telefoon.</p>
anoniem
21/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Handig om montuur en glazen apart te kunnen aanschaffen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Korting wanneer je tegelijk gewone en zonnebril besteld</p>
anoniem
12/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>stuk voordeliger in de aanschaf van de bril glas.</p>
anoniem
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>De service was perfect. Zeer attent. Top!</p>
Gerarda
11/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goedkoper dan elders. Kontact met winkel zeer positief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vraag zelf eerst voorschrift ogen , zodat de klant weet welke sterkte hij moet aanduiden om de prijs te bepalen, dit is makkelijker voor de klant . En zo ontstaan er geen misverstanden.</p>
Eddy Hoekstra
10/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en buitengewoon goed verstand van zaken. Na dit bedrijf zelf bezocht te hebben om daar een oogmeting te laten doen was het resultaat verschillend van de oogmeting van de reguliere opticien. Het mooie is ook dat ik niet erg gecharmeerd ben van de Jan-en-alleman-monturen. Nu zelf een montuur wat ik leuk vind hier naartoe gestuurd en een paar glazen op maat er in laten zetten. Fantastische keuze</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ivo
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een aantal brillen laten voorzien van nieuwe lenzen en altijd vakwerk afgeleverd</p>
Henk
08/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Woensdag de bril op de post en vrijdagmiddag zelfde week retour ontvangen. Zeer goede communicatie. Mailbericht ontvangen mbt ontvangst montuur en mailbericht mbt gereedmelding. Glazen dik in orde en vakkundig in het montuur aangebracht. Prima bedrijf!!</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Reageren snel op mijn vragen en communicatie naar klant toe over het verdere proces heel duidelijk en wordt vervolgens ook waar gemaakt. Glazen geleverd precies zoals ik verzocht had, ik ben er super blij mee.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
anoniem
03/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie op vragen. Bijzonder klantvriendelijke mensen. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Cees en Angela Holla
01/11/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, waardoor het bestellen van nieuwe brillenglazen heel eenvoudig wordt. Zijn zeer tevreden over de service en prijsstelling van de geleverde glazen. Top!</p>
Cindy
29/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle en betrouwbare opvolging</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
25/10/2018
Andra-Diana
24/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Een word voor: WOWW Ik heb eenvoudige brillenglazen laten maken . Ik had been recept, maar ik heb men huidige bril opgestuurd vandaar hebben ze het sterkte eruit gehaald. Zaterdag bestelt, opgestuurd en dinsdag terug binnen gekregen die nieuwe brillen!!! Wat een snelheid en top telefonische klanteservice,ik kom hier zeker nog terug!!</p>
Frans Hendriks
22/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Klantgericht en doen alles om je zo goed mogelijk te helpen. Professioneel.</p>
anoniem
21/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>*****Top service kwaliteit en communicatie *****</p>
Rob Van Der woude
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Toegankelijkheid; betrokkenheid; flexibiliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tempo</p>
Daphne
18/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vond het eerst best spannend of het wel een betrouwbaar bedrijf zou zijn, maar dit blijkt het zeker te zijn. Er wordt ook steeds snel geantwoord via de mail op vragen. Fijn bedrijf! Ze hebben mijn oude zonnebril voorzien van nieuwe glazen. Het ziet er weer prima uit en kijkt goed. Ze hebben ook de sterkte uit mijn oude glazen gehaald. Dus echt een aanrader als iemand ooit alleen zijn glazen wilt vervangen.</p>
Gerard
17/10/2018
Paul mutsaarts
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Opticien 2 brilglazen op sterkte €599 andere opticien €328. Voor twee glazen brillenglazen.net €135 binnen 1 week bril terug perfect en dat voor deze prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>In tegenstelling tot hetgeen was aangegeven geen terugkoppeling gehad dat bril bij hun binnen was gekomen navraag gedaan direct excuus mail en terugkoppeling gekregen. bril binnen afgesproken termijn terug ontvangen.</p>
anoniem
05/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Werkt handig, bril vrij snel weer terug</p>
anoniem
04/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor nu niks</p>
Yvon
01/10/2018
<b>Pluspunten</b><p>Supermakkelijk om zo online brillenglazen te bestellen. Duidelijk proces en snel geregeld. Toen ik met vragen belde kreeg ik direct iemand aan de telefoon en werd ik goed geholpen. De prijs is trouwens ook ongelooflijk en de bril was sneller dan verwacht weer terug. Perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Om te bepalen waar je ooglens precies in de bril valt moet je een foto maken, vlak bij je gezicht met je bril op en recht van voren. Ik twijfelde of mijn foto goed waar, dus ik heb even gebeld voordat ik de bril met de post verzond. Ik begreep dat er nog duidelijker instructies voor de foto komen. Aan de andere kant was het ook wel goed om even iemand te spreken.</p>
anoniem
30/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoontje was wel grappig, maar iets te familiair.</p>
Cornelis
24/09/2018
anoniem
24/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ok</p>
Bert
22/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Maakt waar wat het belooft !</p>
Klaas
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Nette en snelle service. En voor de prijs waar je ergens anders amper 1 glas hebt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mijn geen</p>
Albert
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Recept van mijn gewone bril samen met een Oakley zonnebril (ook online gekocht) opgestuurd naar brillenglazen.net. Binnen 2 weken kreeg ik de bril voorzien van multifocale glazen retour. Een spannend moment maar deze bleken 100% goed! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lastigtse -in het verder eenvoudige bestelproces- was om de plek van de pupil op het glas van de zonnebril te markeren doordat je deze door het zonnebrilglas niet heel makkelijk kunt zien. Wellicht kan daar ooit nog iets op bedacht worden.</p>
Jan
21/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>De kwaliteit van de (zonnebril) glazen is nog beter dan ik verwacht had! Type glas: enkelvoudig (monofocaal).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Gerry
20/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijkheid, snelheid van reageren, persoonlijk. Je bent géén nummer!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het zou goed zijn om vóóraf (beter) aan te geven hoe lang het duurt. Ik dacht mijn bril binnen een paar dagen terug te hebben maar dat duurde langer. Ik was daar niet op voorbereid.</p>
Jeroen
20/09/2018
Wim
20/09/2018
Arie
20/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>prima communicatie, prettige klantvriendelijkheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Extra aandacht voor multifocale glazen, met name verloop van veraf naar dichtbij. Ook aandacht voor plaatsing van het glas, d.w.z. optimale leesdeel zit in mijn geval onder tegen de rand van het montuur, waardoor de bril eigenlijk niet bruikbaar is.</p>
Daan
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Super soepele afhandeling en glazen zo goed als origineel.</p>
Froukje
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Persoonlijke en bijzonder prettige ondersteuning, c.q. aanvullend advies.</p>
Truus
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>IK was in eerste instantie nogal huiverig om de glazen te bestellen. Echter alles is naar tevredenheid verlopen. Prijs, levertijd en aflevering: uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga vooral zo door</p>
Rene
19/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Prettige communicatie omtrent de bestelling waarbij personeel je persoonlijk benadert om een ontstaan probleem op te lossen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, blijf zo doorgaan.</p>
Daan
12/09/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke instructies en een zeer scherpe prijs. De glazen zijn net zo goed als de originele en ik ben er zeer tevreden over. Ik had mijn bril supersnel weer terug en was daar positief verrast over.</p>
Frans Hendriks
29/08/2018
Tineke B.
28/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel, netjes, prima.</p>
Ida
28/08/2018
anoniem
28/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>nee</p><b>Verbeterpunten</b><p>telefonisch bereikbaarheid</p>
Peter
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering van de glazen op sterkte voor mijn BBB BSG-51 sportbril. Prima kwaliteit, ik ben er erg tevreden mee.</p>
Bert
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kwaliteit glazenkast ik nog niet beoordelen daar de bril nog verstuurd moet worden naar Frankrijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had graag geweten hoe lang het duurde voordat de bril klaar was.</p>
Emily
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Vooral het persoonlijke contact met dit bedrijf wordt bijzonder op prijs gesteld. Zeer vriendelijk.</p>
Peter
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Correct in nakomen van de afspraken. Indien nodig zelfs telefonische feedback. Variofocus is wennen en heeft voorlopig te maken met de 9/10 voor de kwaliteit van de glazen</p>
J.Stellingwerf
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaar</p>
Tilly
24/08/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede behandeling , denken echt met je mee.Ben een zeer tevreden klant.Heel hartelijk bedankt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Greet
25/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Komen afspraken perfect na. Goede kwaliteit glazen Terugzending bril voortreffelijk verzorgd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo doorgaan</p>
Jan Herps
22/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles prima afgehandeld, goede kwaliteit gekeverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Was wat vertraging in productieproces</p>
Riek
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat dit mogelijk is ! Daar het ook nog een hele mooie ontspiegeling op de glazen is zijn ze ...... goedkoop !</p>
Chantal
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie Snelle service Perfecte kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
Asja
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Echt super kwaliteit voor een leuke prijs en snel geleverd.</p>
Jan G.
18/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende kwaliteit, levering volgens afspraak en prima communicatie. Johan komt zijn afspraken na en geeft zakenkundig advies.</p>
Ryan
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service , goede glazen.</p>
anoniem
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijzen Duidelijke communicatie Snel reacties.</p>
Wouter
17/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke afhandeling. Goede communicatie.</p>
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren volgens afspraak en met pupilhoogte wordt serieus omgesprongen, wat voor mijn oogafwijking belangrijk is. en...1.61 index glazen!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>??</p>
anoniem
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Leveren wat ze zeggen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen ga zo door</p>
A Kok
02/07/2018
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service. Ik vond mijn spiegelende glazen niet spiegelend genoeg, dit werd zonder problemen naar volledige tevredenheid opgelost.</p>
Divera
30/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Bril was eerst niet goed, terugestuurd, ben heel vriendelijk behandeld, en de bril is nu goed, ben er heel blij mee. Heel erg bedankt.</p>
Ab
29/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Werd snel en vakkundig hersteld</p>
Sam
28/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>-</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
J.G. de Bruijn
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles ging zoals beloofd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aanwijzingen om het midden van de pupil goed aan te geven. Dat is niet iets te moeilijk om het zonder heldere instructie te doen (waarheen moet de brildrager per oog kijken ? etc).</p>
ingrid
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Het feit dat je een bestaand montuur kan laten verglazen vind ik een mooi initiatief.. Zeker in deze tijd zijn monturen vaak nog prima als de glazen qua sterkte veranderen. Een duurzame oplossing en nog betaalbaar ook !! Prima service en snelle reactie, heel vriendelijke klantenservice en uiteindelijk een bril die in mijn gevoel nog beter zicht biedt dan die van de opticien. Een aanrader voor iedereen die een duurzame en goede oplossing wil voor een "nieuwe" bril !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.. U biedt prima service en kwaliteit.</p>
Rachel
24/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling. Ik ben helemaal tevreden!</p>
Linda Linda
23/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Alles</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niks</p>
Johan Lippens
15/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>zeer klantgericht en problemen met 3e partij (Post.nl) lossen ze ook heel netjes op.</p>
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Kortweg gezegd alles.</p>
anoniem
12/06/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte afhandeling</p>