LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
joris
04/06/2019
Alleen een beetje duur
Ankie
02/06/2019
Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen met bestelproces. Snelle levering.
Albert
02/06/2019
Goed geholpen, snel glazen verwisseld in bestaand montuur. Warm aanbevolen!
Elly Van der plu
02/06/2019
Heel goede service en prima resultaat
Jan
02/06/2019
Prima geregeld
Toni Nieuwboer
01/06/2019
Mijn bril is beter dan nieuw.
Arjan
30/05/2019
Top service , binnen week bril terug en voldoet uitermate aan verwachtingen , kortom vakwerk !
Hubert
30/05/2019
Eén suggestie: zorg dat in uw online bestelformulier zeer duidelijk het land van de klant opvalt, zodat de verzenddienst daarmee meteen rekening kan houden bij de verzendprocedure.
Adjai
28/05/2019
Goed email contact inzake afwikkeling
Jan
28/05/2019
Prima service
Martine
28/05/2019
Het soort glazen dat ik moet hebben, zijn voor mij zowat niet te betalen bij de opticien. Ben daarom erg blij met brillenglazen.net, waar je gewoon zelf ergens een montuur uit kunt zoeken en naar ze op kunt sturen met je recept. Tweede keer nu.
Cor
28/05/2019
De beste.
Ryan
27/05/2019
Snelle reactie. Goede service.
RAYMOBOT
23/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik tevreden</p>
anoniem
22/05/2019
Jan
22/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service</p>
anoniem
19/05/2019
D.B.
19/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteitverhouding; prettig overleg na vraag gesteld via website. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1. Bij de website laadden sommige beelden (de voorbeeldplaatjes bij het kiezen van de glazen) niet goed; later weer wel. 2. Ik heb polaroidglazen besteld waardoor het moeilijk kijken is naar mijn smartphone-beeldscherm; kennelijk komt er gepolariseerd licht van het scherm (bij een kwartslag draaien gaat het wel goed). Het zou handig zijn als hier een waarschuwing voor wordt gegeven op de website als ‘polaroid’ wordt aangevinkt, want achteraf vind ik dat wel storend.</p>
P bakker
17/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service,!! De bril doe ik had opgestuurd was heel groot. Moeilijker dus. Snel de bril terug gekregen en hij is prima!!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helemaal niks</p>
Wladimir
12/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>snel goedkoop accuraat</p>
Frans
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Glazen voor mijn sportbril prima gemaakt. Kon er op wachten, binnen een uur klaar. Hebben ook mooie brilmonturen. Voor mijn volgende bril ga ik daar naartoe.</p>
Peter
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zojuist mijn bril ontvangen. Proces va de website was duidelijk, communicatie en overleg met het bedrijf was heel persoonlijk en het advies professioneel. Het resultaat lijkt perfect - het zal in de komende tijd moeten blijken uiteraard maar het ziet er prima uit.</p>
Barry
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende service en bereikbaarheid. Bestelling was snel binnen. Betrouwbaar en professioneel bedrijf!</p>
Erwin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Snel, zeer goede communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding</p>
Chris
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke website. Helder. Niets aan toe te voegen. Ik ben heel tevreden, maar vooral de eenvoud en no-nonsense manier van werken en communiceren. Direct en helder.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij niet van toepassing.</p>
Mavelly
09/05/2019
Martin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Was best even afwachten. Ben heel goed tevreden. Prijs is 20% van de vorige glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Géén</p>
Louis
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren als het wat langer duurt</p>
jaco
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Angelina Reijnders
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Tot de volgende keer!</p>
anoniem
30/04/2019
Lara
25/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Exact 6 dagen na het opsturen van het montuur, lag de afgewerkte bril weer in de brievenbus. Glazen zijn echt van topkwaliteit. Prijs - kwalitatief is dit stukken beter dan een gewone opticien. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Ik heb reeds 3x besteld, en zal hier blijven bestellen. Hartelijk dank!</p>
Niek
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heldere instructies mbt recept en foto van oude bril. Goede feedback over bv ontvangst van de bril, en versturen van de herbeglaasde bril. Je wordt als klant gerustgesteld dat jouw waardevolle bril (wat oud en bekrast) netjes behandeld wordt. En fris en helder terugkomt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een ruwe schatting van de dikte van de glazen? In mijn geval ca. 2 a 3 mm (zoals ik had verwacht). Misschien ook aanbevelen (bij koningsdag): vindt u een leuk montuur? Maak er een echte bril van!</p>
Esther
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik maakte een belafspraak want ik was een beetje onzeker, diezelfde avond nog werd ik opgebeld.</p>
anoniem
22/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed concept en zeer goede afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Conny
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima afhandeling</p>
Rein Brunn
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Super bedrijf en zeer correct. Snelle levering. Alleen maar + punten</p>
michiel
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>snelheid, communicatie en prima glazen voor een zeer schappelijke prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Jovanka
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik had op vrijdagavond een berichtje via Facebook gedaan en kreeg binnen het uur een reactie! Na verzending kreeg ik een berichtje over de status van mijn brillen en de verwachte datum van terugsturen. Veel sneller dan verwacht heb ik de brillen weer ontvangen, netjes verpakt en met een geschreven kaartje erbij, wat een TOP SERVICE!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>
anoniem
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering!</p>
Willem
17/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bijzonder prettige communicatie! Ook het kostenloos repareren van de neusvleugels word erg gewaardeerd</p>
Paulo
13/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>De glazen waren te dik door de slijper aangeleverd, ze hebben de bril teruggestuurd en alsnog de juiste glazen erin laten slijpen. Hierdoor duurde de levering iets langer, wel goed geregeld!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, klant op de hoogte houden van de ontwikkelingen.</p>
Bianca wilting
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Werd zelf gebeld door het bedrijf omdat ze zagen dat ik probeerde glazen te bestellen voor in mijn zonnenbril maar wat niet helemaal lukte. Erg goede service. Ze stuurden mij gelijk een verzendbewijs zodat ik enkel en alleen mn bril op hoefde te sturen en binnen paar dagen mn bril weer terug en daarna pas de rekening.</p>
anne
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk Behulpzaam</p>
Marike
12/04/2019
Rob
10/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bril en glazen zien er perfect uit, nu maar afwachten of de coating de tand des tijds doorstaat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Toen de bril bij Brillenglazen.net arriveerde kreeg ik binnen 1 minuut 4 e-mails met ontvangstbevestiging en 4 nogal verschillende levertijden. Dat kan handiger.</p>
Joop
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijn contact Telefonisch uitleg Glazen hebben zeer concurrende prijs Afspraak omtrent levertijd is nagekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd van 10 dagen zie ik liever sneller, omdat je tijdelijk met een oude bril met slechtere glazen door het leven moet. Kunnen glazen gecentreerd worden mbv de oude glazen. Het was voor mij te spannend hoe de montage zou verlopen. Tip: Geef de klant beter aan dat hij ook voor een nieuw montuur kan kiezen.</p>
Rob Bakker
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zelfs de neusjes zijn vervangen. Glas ziet er goed uit. Top. Ook makkelijk met versturen. Gelukkig een post nl punt daar heb je er genoeg van in het land</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet</p>
Corrinna Cia
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden netjes behandeld kwaliteit ook perfect</p>
anoniem
01/04/2019
John
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Helemaal top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had alleen een vraag op de chat die online was maar geen reactie</p>
Marco
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>WOW!! Wat is het toch ontzettend makkelijk en plezierig om bij Brillenglazen.net nieuwe glazen voor mijn bril te bestellen. Het bestelproces gaat heel makkelijk, de communicatie is heel duidelijk en de snelheid waarmee ik m'n bril weer terug heb gekregen is indrukwekkend. Heb nu twee keer nieuwe glazen besteld en niets dan lof voor dit bedrijf!!</p>
anoniem
28/03/2019
anoniem
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Met alles zeer tevreden.</p>
Melanie
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Superservice! Na telefonisch contact kon er werkelijk niets meer mis gaan. De (nieuwe)bril die ik opstuurde staat zelfs weer recht op mijn neus, zonder dat ik daar zelf bij was om het aan te passen. Binnen een week geleverd! Dit is de tweede bril die ik daar van glazen heb laten voorzien, maar ik kom zeker weer terug. Zo is het aantrekkelijk om nog eens van montuur te wisselen.</p>
John
15/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Alles was prima. Gewoon duidelijk, snel en voor een mooie prijs. Helemaal top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan het niwt verzinnen</p>
Ricardo
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Buiten het feit dat de service snel en gestroomlijnd verloopt, en het product prima is geeft dit bedrijf ongevraagd extra service! Mijn Cazal montuur had aardig was krassen en is helemaal gepolijst en ziet er weer uit als nieuw ! Hier zou menig ander bedrijf nog van kunnen leren.</p>
anoniem
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit! Snelle en goede communicatie</p>
anoniem
10/03/2019
<b>Verbeterpunten</b><p>Glazen worden snel stoffig en vies.</p>
Jos
10/03/2019
Adrienne Machielse
10/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk aan de telefoon en een goeie uitleg gehad hoe ik het moest bestellen.snelle levering ook</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heel jammer was er trouwens al een beetje bang voor glazen op afstand bestellen .Had pas een nieuwe bril en dus een zeer recent recept van mijn glazen. Maar de verte is goed maar het lees gedeelte niet het is net of er een waas over zit dat ik mijn glazen moet poetsen.Ga daar dus over bellen morgen .</p>
anoniem
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heel correcte afwikkeling en flexibel voor eventuele wijzigingen. Prima kwaliteit. Top service!!</p>
Martin
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed contact, nette behandeling, probleempje snel en goed opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen, alles ok</p>
C.P.
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en snelle afhandeling. Duidelijke website..zeker een aanrader.</p>
Geert
02/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>dezelfde topkwaliteit als bij de betere opticien</p>
Oscar
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Iedereen met een bril zou dit bedrijf moeten kennen. Tegen 30% van de kosten bij een brillenwinkel heb ik nu mijn 'oude' montuur met nieuwe glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>naamsbekendheid!</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima bedrijf...had geen brillenrecept mijn eigen bril mee gestuurd voor de sterkte. Is prima gelukt. Zonnebril had ik binnen 14 dg weer terug</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer zorgzaam en hoge kwaliteit</p>
Frank
25/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige, maar goede website. Samenstellen van de eisen aan de glazen m.b.v. de configurator is erg gemakkelijk. Kom jer toch niet helemaal uit biedt de servicedesk uiutkomst.</p>
Richard
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede website, duidelijke instructies en zeer snelle bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog geen verbetertips</p>
Erik
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en de ingestuurde bril supersnel retour</p>
J.J. Surie
10/02/2019
Margie
10/02/2019
Lukas
10/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zie bovengenomde</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>
anoniem
09/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jeanette
07/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende service en bovendien de beste glazen die ik ooit gehad heb!</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>
anoniem
05/02/2019
Jay mans
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijne persoonlijke communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sneller..?</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies en correcte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
05/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>alles perfect, geweldige service. Aardig ook. Ik had een lastige bril (groot) en ze hebben er perfect glazen in weten te zetten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen één</p>
DIANE
13/01/2019
jos
12/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>goede en snelle service goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>afwerking bril is ook goed, kleine schroefje voelt aan het uiteinde iets spits aan.</p>
ML
09/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Brillendoos waarin bril werd ingeleverd niet geretourneerd. Dus verbeterpunt is eventuele aangeleverde brillendoos met nieuwe bril/glazen terugsturen.</p>
Alfons
09/01/2019
anoniem
08/01/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima</p>
Loek van den ijssel
27/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Snel betaalbaar en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ben erg benieuwd hoelang de coating goed blijft.</p>
Ivo
26/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Al een paar zonnebrillen laten voorzien van nieuwe glazen. Nu mijn eerste versterkte glazen laten maken. Multifocaal en mee kleurend. Het was even wennen omdat het lees gedeelte iets smaller was dan bij mijn vorige bril, maar ben wederom super tevreden.</p>
Mirjam Doorson
23/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Ontzettende aardige mensen. Ben echt erg tevreden en krijg leuke commentaren op mijn bril. Erg blij mee</p>
Jan
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Betrouwbaarheid en uitstekende verzorging van de order.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eerste communicatie kan beter, mede doordat ik onbekend ben met de website. Een later telefoongesprek heeft dat opgelost.</p>
Hogervorst
22/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed, betrouwbaar en snel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>
Albert
17/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Inmiddels voor de tweede keer brillenglazen besteld. En wederom in 1keer goed!</p>
Nina
16/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben DIK TEVREDEN! Natuurlijk vond ik het spannend mijn oude montuur waar ik erg aan gehecht ben, op te sturen om er nieuwe glazen in te laten zetten. Zeker als je een bedrijf totaal niet kent. Heb vooraf 2x gebeld en kreeg erg vriendelijk antwoord op mijn vragen. Als eenmaal het brilrecept volledig is, kun je de gevraagde gegevens opsturen. TOP. Ook de verzending met Post.NL ging perfect. Absoluut een aanrader! Zal dit bedrijf aanbevelen! Chapeau!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar ik tegenaan liep: bij het uploaden van mijn foto's (Configurator), twijfelde ik of de juiste foto's had gekozen, maar het bleek niet mogelijk te zijn voor mij de gekozen foto's terug te kijken ter controle. Dit zou wel handig zijn!</p>
Sylvia
15/12/2018
<b>Verbeterpunten</b><p>Site kan iets duidelijker</p>
Loek
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Goed advies gekregen. De glazen super snel en netjes in montuur geleverd. Aanrader.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Jan
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Afwikkeling volgens afspraak.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staan cijfers op de glazen. Echter nauwelijks zichtbaar.</p>
Egbert
13/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Top bedrijf denken goed mee</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze niet</p>
anoniem
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk in de uitleg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
M. Groneman
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Behulpzaam, mee denkend en een goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
danielle
12/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Ik vond het een hele prettige ervaring. goed contact en snel. snelle service ook en duidelijkheid. mocht ik weer wat nodig zijn kom ik zekee hier terug. hier kunnen andere bedrijven van leren!</p><b>Verbeterpunten</b><p>niks. noppes. nada.</p>
Thijs
06/12/2018
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk uitleg en goed advies via de telefoon. Ik heb 2 monturen, 1 verlopende kleur zonnebril en 1 geel voor snachts in multifocale versie. Keurig uitgevoerd. Glazen doen tot nu toe exact wat ik verwacht. Ik moet nog even zien hoe het snachts bij regen werkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Jammer dat bij multifocale glazen het extra brede leesgedeelte ook heeel veel extra kost. De prijs wordt dan gelijk 2,2x duurder. Of is er toevallig nog een fout rekenmodel op de site?</p>