LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1098
beoordelingen
Anneke Eggers
11/10/2019
In mijn rayban lievelingsbril van 20 jaar oud meekleurende multifocale glazen laten plaatsen, het is een behoorlijk klein montuur, dus in spanning afgewacht, maar hij is perfect, heel blij, ook de service geweldig en de prijs, een aanrader dus, groetjes Anneke
Cees
24/09/2019
Wat fijn om weer nieuwe glazen in mijn bestaande montuur te hebben! Brillenglazen.net verleent een snelle en duidelijke service. Het verdient mijn aanbeveling.
Richard
16/09/2019
In begin beetje huiverig om duur montuur op te sturen maar je wordt gedurende het gehele proces up to date gehouden wat de status is van je bestelling. Scheelt mij ruim 300 euro tov reguliere opticien. Hier bestel ik voortaan ook mijn normale brillenglazen.
Marijke
14/09/2019
Gemakkelijke manier van verzenden eigen bril. Snelle levering. Glazen goed. Adequate mailberichten over stand van zaken.
Rob
14/09/2019
Zonnebril glazen, multifocale glazen besteld, zeer tevreden over, contact ook zeer goed, vragen snel beantwoord
Wiel
14/09/2019
Keurig en voordelig mijn bril gemaakt. Tevreden.
Frits
10/09/2019
Monteur opgestuurd om daar multifocale glazen in te laten plaatsen. Keurig verzorgd en prettig contact. Bril terug sneller dan verwacht!
Josephine
10/09/2019
Een mailtje dat de bril goed is aangekomen! Fijn! Prima glazen en betaalbaar!
Willem
09/09/2019
idem
Gerard
09/09/2019
als boven
Carla Vonk
06/09/2019
Ik heb goed contact met dit bedrijf gehad en ik heb de juiste brillenglazen gekregen. Ik ben erg tevreden.
Jan
06/09/2019
glazen passen precies!
Gerard van Dijkm
06/09/2019
Mijn vrouw is zeer tevreden over de bril. Bovendien kwam hij, zoals door mij gevraagd, precies op tijd voor haar verjaardag binnen. met vriendelijke groeten, Gerard van Dijkman
Annet
02/09/2019
Ik had iets twijfel over de hoogte van het punt waar min overgaat in plus. Had mss een fractie omlaag gemogen. Dat was natuurlijk gebaseerd op de foto en de manier waarop ik de bril daarbij ophad. Maar goed, dat is ook een kwestie van wennen
vidhur
20/08/2019
Ik heb glazen voor 2 brillen gekocht. De monturen opgestuurd, fotos gemaild en binnen 8 dagen had ik beide monturen terug. Niks op aan te merken. Prima verlopen allemaal. Klasse!
Hans
20/08/2019
Sneller en eenvoudiger dan gedacht en kwalitatief zeer goed. Ben erg tevreden over correspondentie, info en proces. Aanrader
Peter
16/08/2019
In één woord GEWELDIG! bestellen ging bijzonder makkelijk, gratis verzenden. Als monturen op bestemming zijn meteen een bevestiging hiervan via de mail en na paar dagen al compleet terug met uitstekende glazen. Deze website is een toppertje!
A
15/08/2019
Heldere communicatie met enthousiaste medewerkers over toch wel ingewikkelde wensen. Direct bevestiging van plaatsing order en ontvangen van oude bril door bedrijf. Op afgesproken datum is bril geleverd. Zeer tevreden over resultaat. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik ben een zeer tevreden klant.
Bas
15/08/2019
Net en duidelijk email verkeer. Sneller geleverd dan verwacht. Mooi zonnebrilletje geworden.
Arno
15/08/2019
Aanrader!!
Arjan
09/08/2019
Fijn bedrijf met mensen die net een stap verder gaan om tevreden klanten te krijgen. Denken met je mee en leveren wat ze toezeggen. Ik ben erg blij met de door hen geleverde glazen.
niels
08/08/2019
Inmiddels 3 (zonnen) brillen laten voorzien van nieuwe glazen. Voldoen volledig aan verwachting. Vooral de persoonlijke service en de oplossingsgerichtheid toen het met een bril wat tegenzat was erg goed en heeft geleid tot een prima oplossing. Hiermee onderscheidt een dienstverlener zich.
huub spronk
07/08/2019
u heeft my de brillen goed ver zorgt alles is goed in orde bedank tot een volgende keer
Luc Vandenbussch
07/08/2019
Efficient Uitstekende kwaliteit Vriendelijk Altijd bereikbaar
Daniella
07/08/2019
Goede service
Marion
03/08/2019
Heb deze site voor het eerst gebruikt en ik ben super tevreden. Werd zelfs gebeld voor persoonlijk advies, en kreeg als cadeautje de gradatie v d zonnebril cadeau. Hartelijk dank!!! Ga het zeker nog eens proberen. Het enige wat ik zou aanraden bij een bifocale bril om het brede leesgedeelte te kiezen, dat heb ik helaas niet gedaan, maar dat is natuurlijk mijn eigen keuze geweest
annette duelen
03/08/2019
Lieve, vriendelijke mensen van Brillenglazen.net, Jullie hebben mij geweldig geholpen met mijn bril die op enkele dagen terug in België moest zijn! Het liep nog even mis met het doorgeven van het recept, maar daarvoor kreeg ik een telefoontje. Super service!!! Mijn bril ziet er bovendien als nieuw uit. Ik ben echt heel, heel tevreden. Ik zou zeggen, begin snel een filiaal in België, dat moet gewoon lukken! Vriendelijke groeten, Annette Duelen (ps: dit bericht wordt toch doorgegeven aan de medewerkers, hé)
Chantal
02/08/2019
Omdat ik heel tevreden was, van mijn vorige bestelling, heb ik opnieuw brilglazen bij jullie besteld, en ze zijn weer perfect, en op de afgesproken tijd geleverd. Een heel tevreden klant.
Annelies
02/08/2019
Heb mijn bril nu sinds een week weer terug met Nieuwe glazen erin en ze zijn Perfect. Ik voel geen verschil van sterkte .ik zou deze site bij ieder ander adviseren om bij jullie te komen. Oh ja en mijn pootjes zijn versteld en schoongemaakt. Top service 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
MarlijnJ
31/07/2019
Binnen 2 dagen al een mooi pakketje thuis ontvangen met de bril, bedank brief en brillen doekjes. Super goede service!! De kwaliteit van de glazen is ook uitstekend, netjes geplaatst en helemaal keurig qua sterkte. Ik ben een blije klant! Zou brillenglazen.net zeker aanbevelen.
Chiara
29/07/2019
Ik wilde glazen op sterkte in mijn zonnebril. Via de klantenservice was mij aangeraden om degrade glazen te kiezen, omdat die het meest overeen zouden komen met de vorige glazen. Toen ik echter de bril terug kreeg, waren het heel andere glazen dan wat er eerst in had gezeten. Ik stuurde een mailtje en werd een half uur later al gebeld. Degene die ik sprak begreep dat ik niet tevreden was en was erg vriendelijk. Ik kon de bril terugsturen en ze zouden ze opnieuw vervangen. Enige tijd later had ik de bril weer in huis, nu wél met mooie glazen. Super service, zou het zeker aanraden!!
Frits
27/07/2019
Ik heb 2 monturen brillen van nieuwe, multifocale glazen laten voorzien. Snelle service en perfecte kwaliteit is geleverd. En de prijs........die was honderden euro's lager dan bij de lokale opticien!
Iet Boelen
26/07/2019
Twijfelend aan dit brillenglazen avontuur begonnen dit omdat het ging om het vervangen van Hoya Pinfeel glazen in een Hoya montuur dit vereist vakmanschap en dit met name omdat Hoya zelf de vervanging van glazen niet meer doet. Brillenglazen.net bood uitkomst en hebben de glazen zonder problemen vervangen , geweldig hoe zij alles online kunnen regelen en doen wat zij zeggen, John complimenten ik heb weer een mooie bril retour gekregen met de juiste sterkte en prisma, Top ik ben zeer tevreden en beveel jullie bedrijf zeker aan, Succes , Iet Boelen-Noordam
Daan
24/07/2019
Ik heb een simpele bril met simpele glazen. De bril was binnen 1 dag in-out behandeld!! Super fijn. Heel netjes weer teruggestuurd en je krijgt er zelfs een nieuw brillendoekje bij 😃
GC
24/07/2019
advertentie tarief is -vanaf prijs-, bijgaande teksten zijn -open en informatief-. tevreden met -duurdere- keuze voor -breder leesdeel- bij multifocaal. geschatte levertijd ver -onderschreven- (5 dagen ipv. 2 weken), verrassend !
X
24/07/2019
Goed
wim Hommes
24/07/2019
retour adres kan beter ,geen juist huisnummer,problemen met bezorgen post.nl
Ben Witteman
20/07/2019
Goede kwaliteit en snelle service. Bovendien vriendelijk bij mailcontact.
Petra
19/07/2019
Alles was helemaal goed alleen waren jullie vergeten te melden dat de bril gearriveerd was. Daar moest ik over bellen. Hij bleek er al te zijn. Maar de bril bevalt heel goed.
Robbert
10/07/2019
Top! Bril opgestuurd en de gegevens uit me oude glazen laten halen. Netjes een mailtje ontvangen dat mijn bril was ontvangen en wat de levertijd ongeveer zou zijn.
Mike
05/07/2019
Geven goede voorlichting voor dat je besteld Telefonisch zeer behulpzaam Snelle afhandeling
kim
05/07/2019
Ontzettend snel gemaakt en goede e-mail contact!
Sabrina
05/07/2019
Snelle afhandeling en snelle levering!
Miranda
29/06/2019
Ik heb m'n zonnebrilglazen laten vervangen en ben er erg blij! Kan nu eindelijk zeggen dat ik een goede zonnebril heb zonder m'n mooie montuur weg te moeten doen. Gepolariseerd, ontspiegeld, ultra clean....mooie en goede glazen in mijn gewenste montuur. Top!
Marc
27/06/2019
Online een product kopen waarvoor zóveel specialisme vereist is was voor mij toch wel een dingetje. Vanwege het enorme prijsverschil heb ik na een aantal simpele handelingen op de website mijn bril tóch gratis opgestuurd. Mijn bril was snel weer terug met de nieuwe glazen. Op de een of andere manier was het niet helemaal waar ik op gehoopt had. Het leesgedeelte zat te laag, waarschijnlijk omdat ik niet zo'n beste foto op had gestuurd. In eerste instantie wilde ik niet reclameren, maar toen ik tóch informeerde of daar nog iets aan te doen was werden mij onmiddellijk onder coulance nieuwe glazen aangeboden. Superservice!!!
Rietje
24/06/2019
Naast het duidelijke online bestel proces is er een grote bereidheid om telefonische ondersteuning te geven, zelfs pro-actief zonder er eerst een eventuele complicatie gemeld wordt. Bereid tot concessies om eindproduct helemaal in orde te hebben en een tevreden klant te hebben. Een voorbeeld voor vele webshops.
Thea Vonhof
24/06/2019
Was aanvankelijk wat bang om zomaar online glazen te bestellen. Maar dit is een echte aanrader.
Vincent
20/06/2019
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. De glazen zijn van goede kwaliteit en de levering was vlot! Happy customer!
james
17/06/2019
netjes geleverd
Gerard
17/06/2019
Prettig contact, goede service en uitvoering.
Ilone
16/06/2019
Van het bestellen tot aan de levering van de bril was alles helder en goed uitgelegd. Daardoor verliep het proces écht super. Onze dochter is ontzettend blij met haar zonnebril op sterkte in haar vertrouwde montuur. Fantastisch!
Marten
14/06/2019
Je moet even iets meer zelf doen dan bij de traditionele opticien, maar dat maakt men ruimschoots goed door vriendelijke service en ook de zeer goede kwaliteit van de glazen. Oh ja ook nog een stuk goedkoper. Ik had zelf een fijne zonnebril, maar wilde er nog glazen op sterkte in zetten. Bij veel zaken zou dat best prijzig worden, maar hier voor een mooie prijs glazen met ontspiegeling, krasvast enz. Ik heb hem net binnen, maar ik heb er vertrouwen in dat ie nog jaren meegaat. Ik moet echt zeggen dat ik even sceptisch was over de super positieve reviews, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het klopt.
Sammy Pestman
13/06/2019
Goede instructie over hoe de bril moest worden opgestuurd en top resultaat, binnen een week weer teruggekregen.
Nicolet
12/06/2019
Ik was gewend om ruim 1000 euro te betalen voor een nieuwe bril met multifocale glazen bij mijn opticien. Een beetje korting kon er nooit af. Deze keer heb ik alleen betaald voor de oogmeting en montuur en de multifocale glazen met breedste leesgedeelte besteld bij brillenglazen.net. Montuur opgestuurd, keurig ontvangstbevestiging gekregen en binnen twee weken weer retour. Het glas doet zeker niet onder voor wat ik gewend was. Het is perfect ingeslepen! En het scheelt me 600 (!) euro. Super service en kwaliteit!
Marit lammers
12/06/2019
Geweldig!
Lily
11/06/2019
Ik kreeg van jullie een attent bericht dat mijn opgestuurde bril goed bij jullie was aangekomen. Op mijn vraag of de bril voor het Pinksterweekend kon worden teruggestuurd (ivm vakantie) werd via de mail positief gereageerd: Brilnet zou zijn best doen. En het is ook idd gelukt! Dank hiervoor.
Adrian
11/06/2019
Instructies zijn duidelijk en de prijs van de lenzen is enorm aantrekkelijk. Na minder dan twee weken een keurig ingelijst montuur retour!
Gerben
11/06/2019
Ook tevreden over de afspraak die er gedaan was.
Maya
11/06/2019
Plezierig contact en uitstekende service
C.Koning
11/06/2019
Super geregeld. Resultaat glazen beter dan de huidige brillenglazen met dezelfde sterkte. Onverwacht goed.
Paul
11/06/2019
Duidelijke site, snelle levering
evert
11/06/2019
ik had een oud montuur liggen en deze is perfect up to date gemaakt door jullie ik ben dan ook zeer te spreken over jullie service
Dirk
11/06/2019
Snelle afhandeling Mooie dunne glazen Bril uitstekend afgesteld Zeer tevreden met eindresultaat
Harry
04/06/2019
Ik ben tevreden over de kwaliteit en de service vr.gr.
Andreas
04/06/2019
Ik heb mijn huidige Ralph Lauren zonnebril zonder sterkte opgestuurd voor vervanging van de glazen op sterkte ..de webshop sprak voor zich en zelfs ongeveer 30 % goedkoper dan Hans anders waar ik ook heb geinformeerd naar de prijs voor een bestaand montuur de glazen te vervangen had wel even pech met terugzenden van mijn zonnebril deze was fout gesorteerd bij postnl ..en het pakketje was even buiten zicht maar ik ben echt goed geholpen zowel telefonisch als via de Chat (medewerker Josef) echt uitmuntend een 10+ en gelijk geholpen zij hebben gelijk contact gezocht met Postnl en hielden me direct op de hoogte ,echt klasse bleek achteraf waar veel webshops te wensen over laten gaat het hier echt top later is het pakket boven water gekomen en weer naar mijn toegezonden ..ze belden gelijk dat het pakket boven water was en er weer aan kwam Heb alleen maar lovende woorden van de klantgerichte begeleiding zowel telefonisch als via de snelle Chat inmiddels heb ik mijn zonnebril en ben zeer tevreden Andreas de Jong ...Ouderkerk aan den IJssel
joris
04/06/2019
Alleen een beetje duur
Ankie
02/06/2019
Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen met bestelproces. Snelle levering.
Albert
02/06/2019
Goed geholpen, snel glazen verwisseld in bestaand montuur. Warm aanbevolen!
Elly Van der plu
02/06/2019
Heel goede service en prima resultaat
Jan
02/06/2019
Prima geregeld
Toni Nieuwboer
01/06/2019
Mijn bril is beter dan nieuw.
Arjan
30/05/2019
Top service , binnen week bril terug en voldoet uitermate aan verwachtingen , kortom vakwerk !
Hubert
30/05/2019
Eén suggestie: zorg dat in uw online bestelformulier zeer duidelijk het land van de klant opvalt, zodat de verzenddienst daarmee meteen rekening kan houden bij de verzendprocedure.
Adjai
28/05/2019
Goed email contact inzake afwikkeling
Jan
28/05/2019
Prima service
Martine
28/05/2019
Het soort glazen dat ik moet hebben, zijn voor mij zowat niet te betalen bij de opticien. Ben daarom erg blij met brillenglazen.net, waar je gewoon zelf ergens een montuur uit kunt zoeken en naar ze op kunt sturen met je recept. Tweede keer nu.
Cor
28/05/2019
De beste.
Ryan
27/05/2019
Snelle reactie. Goede service.
RAYMOBOT
23/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik tevreden</p>
anoniem
22/05/2019
Jan
22/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service</p>
anoniem
19/05/2019
D.B.
19/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteitverhouding; prettig overleg na vraag gesteld via website. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1. Bij de website laadden sommige beelden (de voorbeeldplaatjes bij het kiezen van de glazen) niet goed; later weer wel. 2. Ik heb polaroidglazen besteld waardoor het moeilijk kijken is naar mijn smartphone-beeldscherm; kennelijk komt er gepolariseerd licht van het scherm (bij een kwartslag draaien gaat het wel goed). Het zou handig zijn als hier een waarschuwing voor wordt gegeven op de website als ‘polaroid’ wordt aangevinkt, want achteraf vind ik dat wel storend.</p>
P bakker
17/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service,!! De bril doe ik had opgestuurd was heel groot. Moeilijker dus. Snel de bril terug gekregen en hij is prima!!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helemaal niks</p>
Wladimir
12/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>snel goedkoop accuraat</p>
Frans
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Glazen voor mijn sportbril prima gemaakt. Kon er op wachten, binnen een uur klaar. Hebben ook mooie brilmonturen. Voor mijn volgende bril ga ik daar naartoe.</p>
Peter
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zojuist mijn bril ontvangen. Proces va de website was duidelijk, communicatie en overleg met het bedrijf was heel persoonlijk en het advies professioneel. Het resultaat lijkt perfect - het zal in de komende tijd moeten blijken uiteraard maar het ziet er prima uit.</p>
Barry
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende service en bereikbaarheid. Bestelling was snel binnen. Betrouwbaar en professioneel bedrijf!</p>
Erwin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Snel, zeer goede communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding</p>
Chris
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke website. Helder. Niets aan toe te voegen. Ik ben heel tevreden, maar vooral de eenvoud en no-nonsense manier van werken en communiceren. Direct en helder.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij niet van toepassing.</p>
Mavelly
09/05/2019
Martin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Was best even afwachten. Ben heel goed tevreden. Prijs is 20% van de vorige glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Géén</p>
Louis
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren als het wat langer duurt</p>
jaco
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Angelina Reijnders
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Tot de volgende keer!</p>
anoniem
30/04/2019
Lara
25/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Exact 6 dagen na het opsturen van het montuur, lag de afgewerkte bril weer in de brievenbus. Glazen zijn echt van topkwaliteit. Prijs - kwalitatief is dit stukken beter dan een gewone opticien. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Ik heb reeds 3x besteld, en zal hier blijven bestellen. Hartelijk dank!</p>
Niek
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heldere instructies mbt recept en foto van oude bril. Goede feedback over bv ontvangst van de bril, en versturen van de herbeglaasde bril. Je wordt als klant gerustgesteld dat jouw waardevolle bril (wat oud en bekrast) netjes behandeld wordt. En fris en helder terugkomt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een ruwe schatting van de dikte van de glazen? In mijn geval ca. 2 a 3 mm (zoals ik had verwacht). Misschien ook aanbevelen (bij koningsdag): vindt u een leuk montuur? Maak er een echte bril van!</p>
Esther
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik maakte een belafspraak want ik was een beetje onzeker, diezelfde avond nog werd ik opgebeld.</p>
anoniem
22/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed concept en zeer goede afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>