LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1200
beoordelingen
10
Ad Pepeperkamp
21/04/2020
..................
10
Ferry
21/04/2020
Fijn bril ook helemaal gesteld weer
9
Jeroen Visser
20/04/2020
Online service waar je blij van wordt...
10
Marianne
18/04/2020
Ik heb in een bestaand montuur grijze meekleurende glazen laten zetten. Heb heel snel mijn montuur weer teruggekregen en wat ben ik enthousiast!! Super helder glas en wordt een mooie grijze kleur buiten. De glazen zijn werkelijk prachtig in mijn montuur gezet. Echt top!! Ben er erg blij mee en mocht ik weer een montuur hebben waar glazen in moeten dan ga ik weer naar BRILLENGLAZEN.NET. Voor vragen kun je altijd bij ze terecht en wordt heel erg vriendelijk te woord gestaan. BRILLENGLAZEN.NET is echt een AANRADER!! Bedankt voor de uitstekende service Johan.
10
Cees
14/04/2020
Direct snel geholpen en het resultaat is perfect.
9
Michiel
14/04/2020
Duidelijke instructies over het aanleveren van het montuur -in mijn geval een clip(inzetbril) voor een sportbril- en het recept voor de glazen. Binnen enkele dagen was de clip met glazen al retour. De sterkte was aangepast in verband met de schuine hoek waaronder de clip in de bril wordt gemonteerd. Over het resultaat ben ik zeer tevreden: haarscherp beeld.
10
Marja
09/04/2020
Goede kwaliteit, uitstekende service! Snelle verwerking van de opdracht!
9
Miny
09/04/2020
Hele korte levertijd, netjes de plastic neusjes vervangen, prima service. Erg fijn dat je je lievelingsbril van nieuwe glazen kan voorzien voor een lagere prijs dan bij de opticiens en het is oké. Bedankt alsnog. Groet van Miny de Hilster
10
Henk
09/04/2020
Als je de goede oogmeting door geeft komt het helemaal goed. Snel en keurig verzorgt.
10
Niels
09/04/2020
Brilrecept telefonisch gechecked en montuur met nieuwe glazen binnen twee dagen weer in huis. Top!
10
Paulo
08/04/2020
Ik heb eerder glazen besteld bij brillenglazen. Net tot tevredenheid. Bij de laatste bestelling die ik onlangs geplaatst heb ontstond er een miscommunicatie. De geleverde glazen hadden niet de juiste sterkte, dit kwam omdat ik dit niet helder gecommuniceerd had. Een mail en een telefoontje verder was genoeg. Ik kreeg alsnog de juiste glazen geleverd, Gratis! Super service.
10
N.
07/04/2020
binnen 4 werkdagen de bril weer terug met nieuwe glazen. Inclusief een handgeschreven goede tip.
10
Michel
07/04/2020
Ik werd voorzien van duidelijke instructies. Na ontvangst door brillenglazen.net van het montuur zijn nog dezelfde dag de glazen vervangen. Ik kreeg de bril netjes verpakt en gepoetst retour en de glazen lijken van goede kwaliteit. Kortom, ik ben heel tevreden!
8
Erik
27/03/2020
bestelproces was helder, bril opgestuurdm kwam heel snel terug met de juiste glazen erin. Ben heel tevreden!
10
Fred
27/03/2020
Goede communicatie , over mogelijkheid bril. Snelle levering.
10
P.Boelen-Noordam
26/03/2020
Nadat 8 maanden geleden Brillenglazen de glazen van mijn Hoya Pinfeel bril perfect had vervangen ontstond er nu na 8 maanden een klein probleem met de coating die was aangebracht, na overleg met Johan kon de bril onder garantie worden terug gestuurd en werd het probleem verholpen door nieuwe glazen te plaatsen, deze multi focus prisma glazen van top kwaliteit zijn beter dan de originelen en ik beveel daarom Brillenglazen.net van harte aan voor hun kwaliteit en service, TOP !!! Johan en zijn team
10
Peter De Witte
24/03/2020
Oude vintage ray ban laten verglazen en ik kreeg hem. Mooier terug dan toen ik hem had verstuurd. Als extra service mooi gepolijst. En de glazen (varifocus) zijn ook nog eens top! En dat voor minder dan de helft van de prijs van de dure winkel ketens. Kan iedereen aanraden om naar brillenglazen.net te gaan!
10
Andrea
23/03/2020
Goede service en comuunicatie
10
Ad
20/03/2020
Goede kwaliteit, en een uitstekende service.
10
Monique
20/03/2020
Bestelproces gemakkelijk en goed doorlopen. Snelle levering meekleurende bril op sterkte.
10
Laszlo
20/03/2020
Zelfs met een niet-helemáál goede foto toch 100% goede glazen!
9
Monique
19/03/2020
Ik dacht, laat ik dit een keer proberen, want bij de opticien was ik 450 euro kwijt en nu 139 euro Toch de moeite, want volgens mij vergelijkbare kwaliteit.
9
rene
13/03/2020
Goed lopend proces, bij onduidelijkheden wordt contact gelegd alvorens men gaat handelen. zo worden ongewenste verrassingen voorkomen. levering is snel en binnen de afgesproken termijnen.
10
Petra
13/03/2020
Uirstekende kwaliteit. Goeie service.
10
Johan
13/03/2020
Uitstekende service en kwaliteit en snelle levering
10
D w
11/03/2020
Snelle en goeie service
10
Renske W
09/03/2020
Supergoede service van Brillenglazen! Het bestelproces verloopt precies zoals beschreven op internet, duidelijk en helder. Mijn montuur was keurig teruggeleverd en voorzien van nieuwe brillenglazen. Echter was ik niet geheel tevreden over de verdeling van de sterkte van de glazen. Na telefonisch contact hierover heb ik de bril kostenloos mogen terugsturen en zijn de glazen aangepast. Het resultaat is top! Precies wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!!
10
Jos
09/03/2020
Bij een voordelige aanbieder stelde ik me -half onbewust- ook een goedkope afhandeling voor, maar het tegenovergestelde is het geval. Dat ik prima nieuwe brillenglazen krijg, kon ik nog wel verwachten. Maar Brillenglazen.net voert de opdracht ook nog met aandacht en zorg voor details uit, te beginnen met het digitaal toesturen van een betaald verzendlabel dat al bij het bedrag is inbegrepen. Daarnaast hebben ze ook nog eens m'n montuur nagezien, vastgezet, van nieuwe neuspadjes voorzien en met een aardige persoonlijke notitie netjes verpakt teruggestuurd; dat had ik echt niet verwacht. Met plezier kan ik Brillenglazen.net aanbevelen aan wie dat nodig heeft.
10
Toine
09/03/2020
Fijn dat jullie de oude bril konden doormeten. Goede afhandeling. Aan te bevelen.
9
Yvonne
28/02/2020
Hoewel ik het wat eng vond om online nieuwe glazen te bestellen werd ik door de goede reviews over de streep getrokken. Zomaar nieuwe glazen in een montuur zetten is bij een gewone opticien echt onbegrijpelijk duur. In het bestelproces ontving ik niet automatisch een bevestiging. Daarop belde Johan me persoonlijk op en werd de zaak meteen goed geregeld. Ook op andere mailtjes en vragen van mijn kant werd snel, vriendelijk en adequaat gerageerd. Mijn multifocale bril met meekleurende glazen heb ik nu een paar dagen en ik vind ze beter dan de twee keer duurdere glazen van Hans Anders omdat het leesgedeelte breder is. Ik ben er dan ook erg blij mee, is een mooie meevaller! Ik kan brillenglazen.net dan ook echt aanbevelen, mits je natuurlijk een goede oogmeting laat doen en je een goede foto meestuurt!
9
Ad
25/02/2020
Alles ging zoals adgesproken
10
Rob
24/02/2020
Goede prijs en goede service. Gebruikte bril netjes schoongemaakt en neuspads vervangen.
10
Rev
24/02/2020
Al aantal (zonne)brillen voor mij en mijn kinderen opgestuurd en elke keer supersnel terug. Zeer tevreden!! Bedankt Brillenglazen.net
10
Leo
23/02/2020
Voor zonnebril op sterkte nieuwe glazen besteld. Duurt iets meer dan een week. Glazen zijn prima. Zie er heel scherp mee en filtert de zonnenstraling uitstekend.
9
Harry
22/02/2020
Vari-focus glazen besteld voor sportbril BBBoptic. Vooraf ff gemaild of dat mogelijk was voor relatief kleine inzet bril. Binnen een paar uur reactie. Let op voor fietsers die nogal bovenin door de bril kijken. goede foto verzenden met scherpe focus op pupil!! verder snelle afhandeling.
10
Riet
22/02/2020
Het hele proces is verlopen zoals het is aangegeven op de website. Gekozen voor multifocaal met breed leesgedeelte. Voldoet goed.
10
Familie van der Heijden
21/02/2020
Mijn Serengeti zonnebril laten voorzien van gepolariseerde en multifocale glazen op sterkte. Draag hem liever dan mijn gewone bril. Eigelijk omdat deze zonnebril niet het gevoel geeft dat het zicht te donker is. Daarbij is het multifocale buitengewoon goed. Mijn vrouw heeft ook haar Serengeti zonnebril van gepolariseerde glazen op sterkte laten voorzien door Brillenglazen.net. Ook zij is zeer tevreden ! Het online bestellen stelt eigelijk niks voor als je een beetje serieus aan het gevraagde voldoet. Daarvoor krijg je echt een klassenbril terug. Het aanraden waard !
10
AM Hogenhout
21/02/2020
Hartelijk dank voor het zetten van nieuwe glazen in mijn oude montuur en voor jullie goede service! De bril is perfect zo en ik ben er erg blij mee. Ook is hij nog eens mooi 'gerestaureerd', dus helemaal als nieuw eigenlijk. Voor mijn eigen gevoel ben ik nu weer up to date, want het 'grotere, modernere' montuur, dat ik onlangs had aangeschaft bij een andere optiek, vond ik niet bij mezelf passen.
10
Remco
17/02/2020
Vond het een hele fijne manier van werken met Brillenglazen.net. Duidelijke mail instructies hoe te handelen. Bevestiging van ontvangst van de bril door Brillenglazen.net. Binnen 14 dagen melding van de verzending van de bril met nieuwe glazen, Een dag later was de postbode al aan de deur! Complimenten zijn op zijn plaats.
9
Jack
17/02/2020
Website is duidelijk en makkelijk in te vullen. Label voor gratis verzending wordt aangeleverd. Na verzending een bevestiging van ontvangst gekregen met de geschatte levertijd. Het montuur met nieuwe glazen werd zelfs binnen de geschatte levertijd door mij ontvangen. Ook hierover werd ik geinformeerd dmv email. Nieuwe glazen geleverd conform de opgegeven specificaties. Prima product en service.
8
Jorrit Voorn
11/02/2020
Prima service. Snel nieuwe glazen. Communicatie had beter gekund.
10
Arnout
08/02/2020
Was helaas mijn mooie Persol zonnebril met glazen op sterkte verloren. Brillenglazen.net had veel begrip voor de situatie en heeft me heel vlot geholpen om de glazen in de nieuwe zonnebril te zetten. En als pleister op de wonde ook nog als service ontspiegeling en krasvaste coating aangebracht!
10
conny C.J.M
07/02/2020
voor de tweede maal een brilmontuur opgestuurd om nieuwe glazen in te laten zetten. prima gedaan!
8
Jan
03/02/2020
Bij Brillenglazen.net nieuwe varifocus glazen in mijn bril laten zetten. Alles is goed gegaan, volgende keer kies ik wel met extra brede zones, dat lijkt me meer comfort.
10
Luc van Gerwen
01/02/2020
Goed
10
Arthur
01/02/2020
Ik was 2 jaar gelden al heel tevreden met de service en dienstverlening en onlangs wilde ik weer nieuwe glazen in mijn bril hebben. Wederom was service en werkwijze van de mensen van Brillenglazen.net heel goed en de bril met de nieuwe glazen is weer uitstekend. Ik kan brillenglazen.net van harte aanbevelen. Johan, bedankt voor je goede advies.
10
Gerhard
27/01/2020
Goede service, brillen waren in een paar dagen weer retour. Nette verzorging.
8
Ray
27/01/2020
mijn eerste varifocale brilglazen in een montuur van specsavers , waren tevens de laatst bestelde, de bril ligt in een laatje ipv op me neus , zowel veraf als dichtbij, vertekend beeld wazig geen tevrede gevoel overe de sterkte ,
9
Demuyter Gert
27/01/2020
*) goede communicatie *) mooi eindproduct voor een eerlijke prijs
10
MTM
24/01/2020
Goede prijs/kwaliteit verhouding en perfect ingeslepen glazen. Prettig contact met klantenservice en de bril was sneller klaar dan gepland. Al met al een aanrader dus.
10
Bruno
24/01/2020
Ook al woon ik in Frankrijk,het heeft goed gewerkt met de info en comunicatie,het versturen en terugsturen van de bril. De traceerbaarheid van de bril die naar mij toe gestuurd werd was goed en makkelijk te volgen. Maw,een zeer goed bedrijf en goede dienst. De bril en zijn afwerking was 100 % in orde.
10
Roman
21/01/2020
Gewoon perfect . Bedankt!
10
Arjan Pantus
20/01/2020
De mensen bij dit bedrijf doen hun uiterste best om jou als klant tevreden te stellen. Ik bestelde een paar glazen voor mijn montuur met behoorlijk wat opties en deze werd snel geleverd en zag er goed uit, maar na enige dagen liet de coating aan de voorkant los. Ik ben direct gaan bellen en kon de bril op hun kosten terug sturen voor inspectie en na ongeveer een week had ik de bril weer terug als nieuw! De communicatie is perfect en snel. De prijs van de glazen is ook zeer goed dus al met al een aanrader!
10
Johan Lippens
18/01/2020
Ik ben al een aantal jaren klant bij brillenglazen.net en naar alle tevredenheid. Mijn monturen gaan nu al minstens 10 jaar mee wat ook nog eens milieubewust is.
10
Wim
17/01/2020
Zeer vlotte afhandeling en aanzienlijk goedkoper dan de bekende opticien ketens.Niets op aan te merken.
10
Christian Kornet
17/01/2020
Glazen bestelt op internet dril opgestuurd en kwam met 4 dagen weer terug met nieuwe glas Echt top bedrijf
10
Ron
15/01/2020
Geen klachten, had mijn bril binnen 14 dagen weer terug en dat tijdens de feestdagen.
10
Roger
14/01/2020
Ik heb brilmonturen waarvan de glazen niet meer aan mijn huidige sterkte voldoen, terwijl de monturen gewoon nog goed zijn. Ik wilde de (dure) monturen van nieuw glas laten voorzien. Inmiddels al 3 monturen opgestuurd voor nieuwe glazen, inclusief 1 multifocale bril... Uitstekende service, snelle dienstverlening en prima kwaliteit. Geen enkel verschil met de glazen van de brillen-ketens uit de winkelstraat... oeps, toch wel: goedkoper !!
10
Iwan
14/01/2020
Na enig aarzeling toch maar besloten om de glazen te bestellen en zeer tevreden. Vanaf het moment van bestellen tot (snelle) levering zeer tevreden. Prima service en uiteindelijk een mooie bril.
10
Jurgen
10/01/2020
Super geregeld, binnen 3 werkdagen bril met nieuwe glazen weer terug
7
Marald
07/01/2020
Nette afhandeling
9
Pieter
06/01/2020
Ik had een probleem met de levering. Nadat ik daarover had gemaild ben ik teruggebeld om het probleem op te lossen. Dat gesprek voelde persoonlijk en betrokken. Het probleem is goed opgelost.
7
Laurens
06/01/2020
Over de service ben ik zeer tevreden, zelfs een attente mail na ontvangst van het montuur. (Het kijken door) de glazen zelf ervaar ik als net anders dan door de bril waarin glazen met dezelfde waarden zitten: ze lijken naar de raden toe meer te vervormen en meer aanpassing van mijn ooglens te vragen. En ik weet niet of dat normaal is nu deze glazen in een ander montuur zitten, of dat ze toch net anders geslepen zijn.
10
Philip
25/12/2019
Ik had een complexe sportbril bestelt, die beviel niet helemaal. Ik kon langskomen en een en ander is zonder extra kosten helemaal perfect gemaakt. Top service dus.
10
Robin
24/12/2019
De nieuwe stofzuiger was binnen een uur kapot, de lekkere hamburgers van de slager waren net uitverkocht, de enige file in Nederland stond op mijn snelweg. Toen ik thuiskwam lag er een pakketje met daarin een bril met splinternieuwe glazen, dochter helemaal blij, binnen een paar dagen haar bril weer terug, en ze moest zelfs even wennen, zo goed kon ze weer zien door de glazen :)
10
jwj
23/12/2019
service en produkt optimaal
10
Tamara
23/12/2019
De glazen van mijn oude monteur zijn vervangen en zonder problemen kon ik het bril weer gebruiken (geen last van hoofdpijn o.i.d). Goede service!
10
Tjitske
23/12/2019
Ik heb in mijn zonnebril en gewone bril nieuwe glazen laten zetten. Het bestellen ging soepel, de order werd snel verwerkt en ik kan nu weer scherp kijken. En dat voor een prima prijs.
10
Christine vrolij
19/12/2019
Goeie service, eerlijk naar de klant toe, bedrijf is erg transparant, ben blij met brillen.net ik geef een 10 ,kom zeker terug
10
Jacqueline
17/12/2019
Uitstekende service, goede en duidelijke informatie en sympathiek mailcontact! Mijn volgende bril ligt al klaar om van glazen te worden voorzien door Johan.
10
Dick
13/12/2019
Transparant
10
Karin
10/12/2019
Heldere website, scherpe prijzen. Een uitkomst als je geen nieuw montuur wilt, maar nieuwe glazen.
10
Angelique
06/12/2019
Het proces gaat heel gemakkelijk. Het contact is vriendelijk en duidelijk.
10
Ton
29/11/2019
Ik stond voor de keuze, een nieuwe bril met sterkere glazen, of toch maar nieuwe glazen in mijn bestaande bril. Perfecte keuze geweest, voor herhaling vatbaar!
10
maria noordman
29/11/2019
Donderdagochtend heeft Brillenglazen.net mijn montuur ontvangen en donderdagavond een mailtje ontvangen dat mijn montuur met nieuwe glazen naar mij was verzonden. Vrijdag mocht ik deze alweer in ontvangst nemen. Perfect uitgevoerd. Wat een service.
10
Jill
27/11/2019
Maandag mijn bril gepost en op woensdag had ik hem weer in huis. Met nieuwe glazen op de juiste sterkte. Omdat ik twijfels had bij mijn brilrecept hebben ze dit nog voor de zekerheid gecheckt. Nu kan ik nog langer van mijn favoriete bril genieten. Dank voor de topservice!
10
Roelina
26/11/2019
Een half jaar na mijn aankoop kwam ik terug met een klacht, omdat de oogafstand toch niet klopte. Ik kon gelijk m'n bril kosteloos terug sturen en de volgende dag had ik hem al weer in huis met de perfecte glazen.
10
Robin
25/11/2019
Bril opgestuurd en binnen 3 dagen weer terug.. Super! En de glazen kijken perfect
9
Dariusz Pietrzak
23/11/2019
Goede service. Goed contact en snelle afhandeling. Goede uitleg en aanwijzingen op de website.
10
Kai
18/11/2019
Prettige ervaring. Bril weer zo goed als nieuw
10
Greetje
13/11/2019
Recentelijk glazen besteld voor nieuw montuur. Na inzending foto via een eenvoudig bruikbare user interface werd ik gebeld met nog wat vragen. Kreeg vakkundig advies over ander soort glazen die ook nog eens goedkoper waren. Na een kleine week kwam het pakketje retour en hier een blije klant🥳 Blij met nieuwe bril 👓 en meedenken met de klant is de beste service die je maar kunt hebben in deze online wereld.
10
A
11/11/2019
Snel geholpen en voor een prikkie nieuwe glazen in mijn bril
10
Rita
11/11/2019
Zeer goede ervaring . Ook als je vragen hebt onmiddellijk vriendelijke hulp of uitleg . Enkel positieve ervaringen
9
Paulo
08/11/2019
Heldere communicatie, bevestiging op ontvangst van de bril, snelle levering
7
Jan
07/11/2019
Al een aantal maal heb ik glazen besteld, Voorheen bij 'Nieuwe glazen in mijn bril', nog steeds goed, maar helaas wel flink prijziger dan ooit.
10
Wouter
01/11/2019
zeer snel en goede kwaliteit glazen. Levering binnen een week
10
Eddy Hoekstra
29/10/2019
Na de 2e keer glazen te hebben besteld heb ik mijn ogen in Tynaarlo bij de heren zelf eens laten meten. Ook zie je dan hoe ze te werk gaan. Ze vertellen met veel passie over het maken van glazen op maat en openen je ogen met leuke ideeën. Ik hou van mensen die passie hebben voor hun vak. Oogmeting op afspraak gemaakt ( was gratis) Daar kwam een iets andere uitkomst uit dan bij de bedrijven waar je in zo'n apparaatje kijkt. De daaropvolgende bril was was helemaal top. Soms wil je eens een ander montuurtje en nu voor de 4e keer besteld bij brillenglazen.net Deze keer met de extra optie "nano coating" erbij. De glazen kijken weer heerlijk. En de nano coating zorgt ervoor dat de glazen niet snel vies worden. En ze maken makkelijk schoon als ze wel vies zijn. Jeroen, Johan en Richard: Bedankt voor de weer snelle service. Grt Eddy Hoekstra
10
Lizzy
28/10/2019
De bril is naar volle tevredenheid en snel met een geweldige service geleverd.
9
Don Vonk
28/10/2019
Snelle vriendelijke alerte bediening!
9
Henry
22/10/2019
Ik had een afwijkende vorm van de glazen gevraagd voor een nieuw montuur. Dat werd perfect uitgevoerd en snel geleverd. Prima kwaliteit van de glazen.
10
Henk
21/10/2019
Ik had de insert voor mijn fietsbril snel terug. Erg tevreden over het resultaat.
10
Paul
21/10/2019
Snel en vakkundig gedaan
10
Maya
21/10/2019
Ik wilde graag glazen met cilinder op sterkte in mijn bril met curve. Verschillende opticiens verzekeren mij al jaren dat dat onmogelijk is ivm vertekening. Maar....ik ben keurig geholpen en heb nu de (zonne)bril waar ik al jaren van droomde. Top!
8
Harry Vink
21/10/2019
Ook als ik het zou willen ,ik kan er onmogelijk iets negatiefs over zeggen. De kwaliteit van de glazen en de uitvoering is zeer proffesioneel ..Kan het iedereen aanraden ,vr.gr. Harry Vink Utrecht
10
Auke
21/10/2019
Handige en gemakkelijke procedure. Je wordt goed op de hoogte gehouden van ontvangst en verzending. Mijn bril met nieuwe glazen overtrof mijn verwachtingen. Mooi scherp en zeer rustig zicht. Ben heel erg tevreden!!
10
Ed
21/10/2019
Tot nu toe (3 dagen in bezit) mutifocale glazen in bestaande enkelvoudige glazen montuur laten plaatsen. Goede service en binnen week weer terug.
10
conny lammers
12/10/2019
Zeer goede service, met als eindresultaat een mooie nieuwe bril!
7
Leonore Costerus
12/10/2019
Bril is keurig geleverd met de nieuwe glazen. Alles weer bijgesteld! Fijn.
9
Gerrit
11/10/2019
Op een of andere manier kijk ik door de geplaatste varifocale glazen een stuk beter dan een andere bril met hetzelfde recept. Veraf, middenafstand en lezen! Ook achter de computer goed. Verder is brillenglazen.nl keurig de afspraken wat betreft de levertijd nagekomen. Brillenglazen zijn nu eenmaal geen voorraadartikelen. Verder een duidelijke site en heldere procedures.
10
Mark
11/10/2019
Inmiddels het tweede paar glazen dat ik heb besteld. Ook nu was de bril binnen 3 dagen terug. De prijzen zijn goed en de website is erg duidelijk.
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay