LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Petra
19/07/2019
Alles was helemaal goed alleen waren jullie vergeten te melden dat de bril gearriveerd was. Daar moest ik over bellen. Hij bleek er al te zijn. Maar de bril bevalt heel goed.
Robbert
10/07/2019
Top! Bril opgestuurd en de gegevens uit me oude glazen laten halen. Netjes een mailtje ontvangen dat mijn bril was ontvangen en wat de levertijd ongeveer zou zijn.
Mike
05/07/2019
Geven goede voorlichting voor dat je besteld Telefonisch zeer behulpzaam Snelle afhandeling
kim
05/07/2019
Ontzettend snel gemaakt en goede e-mail contact!
Sabrina
05/07/2019
Snelle afhandeling en snelle levering!
Miranda
29/06/2019
Ik heb m'n zonnebrilglazen laten vervangen en ben er erg blij! Kan nu eindelijk zeggen dat ik een goede zonnebril heb zonder m'n mooie montuur weg te moeten doen. Gepolariseerd, ontspiegeld, ultra clean....mooie en goede glazen in mijn gewenste montuur. Top!
Marc
27/06/2019
Online een product kopen waarvoor zóveel specialisme vereist is was voor mij toch wel een dingetje. Vanwege het enorme prijsverschil heb ik na een aantal simpele handelingen op de website mijn bril tóch gratis opgestuurd. Mijn bril was snel weer terug met de nieuwe glazen. Op de een of andere manier was het niet helemaal waar ik op gehoopt had. Het leesgedeelte zat te laag, waarschijnlijk omdat ik niet zo'n beste foto op had gestuurd. In eerste instantie wilde ik niet reclameren, maar toen ik tóch informeerde of daar nog iets aan te doen was werden mij onmiddellijk onder coulance nieuwe glazen aangeboden. Superservice!!!
Rietje
24/06/2019
Naast het duidelijke online bestel proces is er een grote bereidheid om telefonische ondersteuning te geven, zelfs pro-actief zonder er eerst een eventuele complicatie gemeld wordt. Bereid tot concessies om eindproduct helemaal in orde te hebben en een tevreden klant te hebben. Een voorbeeld voor vele webshops.
Thea Vonhof
24/06/2019
Was aanvankelijk wat bang om zomaar online glazen te bestellen. Maar dit is een echte aanrader.
Vincent
20/06/2019
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. De glazen zijn van goede kwaliteit en de levering was vlot! Happy customer!
james
17/06/2019
netjes geleverd
Gerard
17/06/2019
Prettig contact, goede service en uitvoering.
Ilone
16/06/2019
Van het bestellen tot aan de levering van de bril was alles helder en goed uitgelegd. Daardoor verliep het proces écht super. Onze dochter is ontzettend blij met haar zonnebril op sterkte in haar vertrouwde montuur. Fantastisch!
Marten
14/06/2019
Je moet even iets meer zelf doen dan bij de traditionele opticien, maar dat maakt men ruimschoots goed door vriendelijke service en ook de zeer goede kwaliteit van de glazen. Oh ja ook nog een stuk goedkoper. Ik had zelf een fijne zonnebril, maar wilde er nog glazen op sterkte in zetten. Bij veel zaken zou dat best prijzig worden, maar hier voor een mooie prijs glazen met ontspiegeling, krasvast enz. Ik heb hem net binnen, maar ik heb er vertrouwen in dat ie nog jaren meegaat. Ik moet echt zeggen dat ik even sceptisch was over de super positieve reviews, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het klopt.
Sammy Pestman
13/06/2019
Goede instructie over hoe de bril moest worden opgestuurd en top resultaat, binnen een week weer teruggekregen.
Nicolet
12/06/2019
Ik was gewend om ruim 1000 euro te betalen voor een nieuwe bril met multifocale glazen bij mijn opticien. Een beetje korting kon er nooit af. Deze keer heb ik alleen betaald voor de oogmeting en montuur en de multifocale glazen met breedste leesgedeelte besteld bij brillenglazen.net. Montuur opgestuurd, keurig ontvangstbevestiging gekregen en binnen twee weken weer retour. Het glas doet zeker niet onder voor wat ik gewend was. Het is perfect ingeslepen! En het scheelt me 600 (!) euro. Super service en kwaliteit!
Marit lammers
12/06/2019
Geweldig!
Lily
11/06/2019
Ik kreeg van jullie een attent bericht dat mijn opgestuurde bril goed bij jullie was aangekomen. Op mijn vraag of de bril voor het Pinksterweekend kon worden teruggestuurd (ivm vakantie) werd via de mail positief gereageerd: Brilnet zou zijn best doen. En het is ook idd gelukt! Dank hiervoor.
Adrian
11/06/2019
Instructies zijn duidelijk en de prijs van de lenzen is enorm aantrekkelijk. Na minder dan twee weken een keurig ingelijst montuur retour!
Gerben
11/06/2019
Ook tevreden over de afspraak die er gedaan was.
Maya
11/06/2019
Plezierig contact en uitstekende service
C.Koning
11/06/2019
Super geregeld. Resultaat glazen beter dan de huidige brillenglazen met dezelfde sterkte. Onverwacht goed.
Paul
11/06/2019
Duidelijke site, snelle levering
evert
11/06/2019
ik had een oud montuur liggen en deze is perfect up to date gemaakt door jullie ik ben dan ook zeer te spreken over jullie service
Dirk
11/06/2019
Snelle afhandeling Mooie dunne glazen Bril uitstekend afgesteld Zeer tevreden met eindresultaat
Harry
04/06/2019
Ik ben tevreden over de kwaliteit en de service vr.gr.
Andreas
04/06/2019
Ik heb mijn huidige Ralph Lauren zonnebril zonder sterkte opgestuurd voor vervanging van de glazen op sterkte ..de webshop sprak voor zich en zelfs ongeveer 30 % goedkoper dan Hans anders waar ik ook heb geinformeerd naar de prijs voor een bestaand montuur de glazen te vervangen had wel even pech met terugzenden van mijn zonnebril deze was fout gesorteerd bij postnl ..en het pakketje was even buiten zicht maar ik ben echt goed geholpen zowel telefonisch als via de Chat (medewerker Josef) echt uitmuntend een 10+ en gelijk geholpen zij hebben gelijk contact gezocht met Postnl en hielden me direct op de hoogte ,echt klasse bleek achteraf waar veel webshops te wensen over laten gaat het hier echt top later is het pakket boven water gekomen en weer naar mijn toegezonden ..ze belden gelijk dat het pakket boven water was en er weer aan kwam Heb alleen maar lovende woorden van de klantgerichte begeleiding zowel telefonisch als via de snelle Chat inmiddels heb ik mijn zonnebril en ben zeer tevreden Andreas de Jong ...Ouderkerk aan den IJssel
joris
04/06/2019
Alleen een beetje duur
Ankie
02/06/2019
Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen met bestelproces. Snelle levering.
Albert
02/06/2019
Goed geholpen, snel glazen verwisseld in bestaand montuur. Warm aanbevolen!
Elly Van der plu
02/06/2019
Heel goede service en prima resultaat
Jan
02/06/2019
Prima geregeld
Toni Nieuwboer
01/06/2019
Mijn bril is beter dan nieuw.
Arjan
30/05/2019
Top service , binnen week bril terug en voldoet uitermate aan verwachtingen , kortom vakwerk !
Hubert
30/05/2019
Eén suggestie: zorg dat in uw online bestelformulier zeer duidelijk het land van de klant opvalt, zodat de verzenddienst daarmee meteen rekening kan houden bij de verzendprocedure.
Adjai
28/05/2019
Goed email contact inzake afwikkeling
Jan
28/05/2019
Prima service
Martine
28/05/2019
Het soort glazen dat ik moet hebben, zijn voor mij zowat niet te betalen bij de opticien. Ben daarom erg blij met brillenglazen.net, waar je gewoon zelf ergens een montuur uit kunt zoeken en naar ze op kunt sturen met je recept. Tweede keer nu.
Cor
28/05/2019
De beste.
Ryan
27/05/2019
Snelle reactie. Goede service.
RAYMOBOT
23/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik tevreden</p>
anoniem
22/05/2019
Jan
22/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Geweldige service</p>
anoniem
19/05/2019
D.B.
19/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteitverhouding; prettig overleg na vraag gesteld via website. Snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1. Bij de website laadden sommige beelden (de voorbeeldplaatjes bij het kiezen van de glazen) niet goed; later weer wel. 2. Ik heb polaroidglazen besteld waardoor het moeilijk kijken is naar mijn smartphone-beeldscherm; kennelijk komt er gepolariseerd licht van het scherm (bij een kwartslag draaien gaat het wel goed). Het zou handig zijn als hier een waarschuwing voor wordt gegeven op de website als ‘polaroid’ wordt aangevinkt, want achteraf vind ik dat wel storend.</p>
P bakker
17/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service,!! De bril doe ik had opgestuurd was heel groot. Moeilijker dus. Snel de bril terug gekregen en hij is prima!!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Helemaal niks</p>
Wladimir
12/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>snel goedkoop accuraat</p>
Frans
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Glazen voor mijn sportbril prima gemaakt. Kon er op wachten, binnen een uur klaar. Hebben ook mooie brilmonturen. Voor mijn volgende bril ga ik daar naartoe.</p>
Peter
10/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zojuist mijn bril ontvangen. Proces va de website was duidelijk, communicatie en overleg met het bedrijf was heel persoonlijk en het advies professioneel. Het resultaat lijkt perfect - het zal in de komende tijd moeten blijken uiteraard maar het ziet er prima uit.</p>
Barry
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende service en bereikbaarheid. Bestelling was snel binnen. Betrouwbaar en professioneel bedrijf!</p>
Erwin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Snel, zeer goede communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding</p>
Chris
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke website. Helder. Niets aan toe te voegen. Ik ben heel tevreden, maar vooral de eenvoud en no-nonsense manier van werken en communiceren. Direct en helder.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor mij niet van toepassing.</p>
Mavelly
09/05/2019
Martin
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Was best even afwachten. Ben heel goed tevreden. Prijs is 20% van de vorige glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Géén</p>
Louis
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren als het wat langer duurt</p>
jaco
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede service en kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Angelina Reijnders
09/05/2019
<b>Pluspunten</b><p>Tot de volgende keer!</p>
anoniem
30/04/2019
Lara
25/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Exact 6 dagen na het opsturen van het montuur, lag de afgewerkte bril weer in de brievenbus. Glazen zijn echt van topkwaliteit. Prijs - kwalitatief is dit stukken beter dan een gewone opticien. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Ik heb reeds 3x besteld, en zal hier blijven bestellen. Hartelijk dank!</p>
Niek
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heldere instructies mbt recept en foto van oude bril. Goede feedback over bv ontvangst van de bril, en versturen van de herbeglaasde bril. Je wordt als klant gerustgesteld dat jouw waardevolle bril (wat oud en bekrast) netjes behandeld wordt. En fris en helder terugkomt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een ruwe schatting van de dikte van de glazen? In mijn geval ca. 2 a 3 mm (zoals ik had verwacht). Misschien ook aanbevelen (bij koningsdag): vindt u een leuk montuur? Maak er een echte bril van!</p>
Esther
23/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik maakte een belafspraak want ik was een beetje onzeker, diezelfde avond nog werd ik opgebeld.</p>
anoniem
22/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed concept en zeer goede afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Conny
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima afhandeling</p>
Rein Brunn
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Super bedrijf en zeer correct. Snelle levering. Alleen maar + punten</p>
michiel
19/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>snelheid, communicatie en prima glazen voor een zeer schappelijke prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Jovanka
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Ik had op vrijdagavond een berichtje via Facebook gedaan en kreeg binnen het uur een reactie! Na verzending kreeg ik een berichtje over de status van mijn brillen en de verwachte datum van terugsturen. Veel sneller dan verwacht heb ik de brillen weer ontvangen, netjes verpakt en met een geschreven kaartje erbij, wat een TOP SERVICE!!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen!</p>
anoniem
18/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering!</p>
Willem
17/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bijzonder prettige communicatie! Ook het kostenloos repareren van de neusvleugels word erg gewaardeerd</p>
Paulo
13/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>De glazen waren te dik door de slijper aangeleverd, ze hebben de bril teruggestuurd en alsnog de juiste glazen erin laten slijpen. Hierdoor duurde de levering iets langer, wel goed geregeld!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, klant op de hoogte houden van de ontwikkelingen.</p>
Bianca wilting
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Werd zelf gebeld door het bedrijf omdat ze zagen dat ik probeerde glazen te bestellen voor in mijn zonnenbril maar wat niet helemaal lukte. Erg goede service. Ze stuurden mij gelijk een verzendbewijs zodat ik enkel en alleen mn bril op hoefde te sturen en binnen paar dagen mn bril weer terug en daarna pas de rekening.</p>
anne
12/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk Behulpzaam</p>
Marike
12/04/2019
Rob
10/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Bril en glazen zien er perfect uit, nu maar afwachten of de coating de tand des tijds doorstaat.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Toen de bril bij Brillenglazen.net arriveerde kreeg ik binnen 1 minuut 4 e-mails met ontvangstbevestiging en 4 nogal verschillende levertijden. Dat kan handiger.</p>
Joop
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Fijn contact Telefonisch uitleg Glazen hebben zeer concurrende prijs Afspraak omtrent levertijd is nagekomen</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd van 10 dagen zie ik liever sneller, omdat je tijdelijk met een oude bril met slechtere glazen door het leven moet. Kunnen glazen gecentreerd worden mbv de oude glazen. Het was voor mij te spannend hoe de montage zou verlopen. Tip: Geef de klant beter aan dat hij ook voor een nieuw montuur kan kiezen.</p>
Rob Bakker
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zelfs de neusjes zijn vervangen. Glas ziet er goed uit. Top. Ook makkelijk met versturen. Gelukkig een post nl punt daar heb je er genoeg van in het land</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet</p>
Corrinna Cia
09/04/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden netjes behandeld kwaliteit ook perfect</p>
anoniem
01/04/2019
John
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Helemaal top</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had alleen een vraag op de chat die online was maar geen reactie</p>
Marco
29/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>WOW!! Wat is het toch ontzettend makkelijk en plezierig om bij Brillenglazen.net nieuwe glazen voor mijn bril te bestellen. Het bestelproces gaat heel makkelijk, de communicatie is heel duidelijk en de snelheid waarmee ik m'n bril weer terug heb gekregen is indrukwekkend. Heb nu twee keer nieuwe glazen besteld en niets dan lof voor dit bedrijf!!</p>
anoniem
28/03/2019
anoniem
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Met alles zeer tevreden.</p>
Melanie
27/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Superservice! Na telefonisch contact kon er werkelijk niets meer mis gaan. De (nieuwe)bril die ik opstuurde staat zelfs weer recht op mijn neus, zonder dat ik daar zelf bij was om het aan te passen. Binnen een week geleverd! Dit is de tweede bril die ik daar van glazen heb laten voorzien, maar ik kom zeker weer terug. Zo is het aantrekkelijk om nog eens van montuur te wisselen.</p>
John
15/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Alles was prima. Gewoon duidelijk, snel en voor een mooie prijs. Helemaal top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan het niwt verzinnen</p>
Ricardo
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Buiten het feit dat de service snel en gestroomlijnd verloopt, en het product prima is geeft dit bedrijf ongevraagd extra service! Mijn Cazal montuur had aardig was krassen en is helemaal gepolijst en ziet er weer uit als nieuw ! Hier zou menig ander bedrijf nog van kunnen leren.</p>
anoniem
12/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit! Snelle en goede communicatie</p>
anoniem
10/03/2019
<b>Verbeterpunten</b><p>Glazen worden snel stoffig en vies.</p>
Jos
10/03/2019
Adrienne Machielse
10/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk aan de telefoon en een goeie uitleg gehad hoe ik het moest bestellen.snelle levering ook</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heel jammer was er trouwens al een beetje bang voor glazen op afstand bestellen .Had pas een nieuwe bril en dus een zeer recent recept van mijn glazen. Maar de verte is goed maar het lees gedeelte niet het is net of er een waas over zit dat ik mijn glazen moet poetsen.Ga daar dus over bellen morgen .</p>
anoniem
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Heel correcte afwikkeling en flexibel voor eventuele wijzigingen. Prima kwaliteit. Top service!!</p>
Martin
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goed contact, nette behandeling, probleempje snel en goed opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen, alles ok</p>
C.P.
03/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en snelle afhandeling. Duidelijke website..zeker een aanrader.</p>
Geert
02/03/2019
<b>Pluspunten</b><p>dezelfde topkwaliteit als bij de betere opticien</p>
Oscar
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Iedereen met een bril zou dit bedrijf moeten kennen. Tegen 30% van de kosten bij een brillenwinkel heb ik nu mijn 'oude' montuur met nieuwe glazen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>naamsbekendheid!</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Prima bedrijf...had geen brillenrecept mijn eigen bril mee gestuurd voor de sterkte. Is prima gelukt. Zonnebril had ik binnen 14 dg weer terug</p>
anoniem
27/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Zeer zorgzaam en hoge kwaliteit</p>
Frank
25/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige, maar goede website. Samenstellen van de eisen aan de glazen m.b.v. de configurator is erg gemakkelijk. Kom jer toch niet helemaal uit biedt de servicedesk uiutkomst.</p>
Richard
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede website, duidelijke instructies en zeer snelle bezorging.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog geen verbetertips</p>
Erik
22/02/2019
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie en de ingestuurde bril supersnel retour</p>
J.J. Surie
10/02/2019
Margie
10/02/2019