LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Tjitske
23/12/2019
Ik heb in mijn zonnebril en gewone bril nieuwe glazen laten zetten. Het bestellen ging soepel, de order werd snel verwerkt en ik kan nu weer scherp kijken. En dat voor een prima prijs.
Christine vrolij
19/12/2019
Goeie service, eerlijk naar de klant toe, bedrijf is erg transparant, ben blij met brillen.net ik geef een 10 ,kom zeker terug
Jacqueline
17/12/2019
Uitstekende service, goede en duidelijke informatie en sympathiek mailcontact! Mijn volgende bril ligt al klaar om van glazen te worden voorzien door Johan.
Dick
13/12/2019
Transparant
Karin
10/12/2019
Heldere website, scherpe prijzen. Een uitkomst als je geen nieuw montuur wilt, maar nieuwe glazen.
Angelique
06/12/2019
Het proces gaat heel gemakkelijk. Het contact is vriendelijk en duidelijk.
Ton
29/11/2019
Ik stond voor de keuze, een nieuwe bril met sterkere glazen, of toch maar nieuwe glazen in mijn bestaande bril. Perfecte keuze geweest, voor herhaling vatbaar!
maria noordman
29/11/2019
Donderdagochtend heeft Brillenglazen.net mijn montuur ontvangen en donderdagavond een mailtje ontvangen dat mijn montuur met nieuwe glazen naar mij was verzonden. Vrijdag mocht ik deze alweer in ontvangst nemen. Perfect uitgevoerd. Wat een service.
Jill
27/11/2019
Maandag mijn bril gepost en op woensdag had ik hem weer in huis. Met nieuwe glazen op de juiste sterkte. Omdat ik twijfels had bij mijn brilrecept hebben ze dit nog voor de zekerheid gecheckt. Nu kan ik nog langer van mijn favoriete bril genieten. Dank voor de topservice!
Roelina
26/11/2019
Een half jaar na mijn aankoop kwam ik terug met een klacht, omdat de oogafstand toch niet klopte. Ik kon gelijk m'n bril kosteloos terug sturen en de volgende dag had ik hem al weer in huis met de perfecte glazen.
Robin
25/11/2019
Bril opgestuurd en binnen 3 dagen weer terug.. Super! En de glazen kijken perfect
Dariusz Pietrzak
23/11/2019
Goede service. Goed contact en snelle afhandeling. Goede uitleg en aanwijzingen op de website.
Kai
18/11/2019
Prettige ervaring. Bril weer zo goed als nieuw
Greetje
13/11/2019
Recentelijk glazen besteld voor nieuw montuur. Na inzending foto via een eenvoudig bruikbare user interface werd ik gebeld met nog wat vragen. Kreeg vakkundig advies over ander soort glazen die ook nog eens goedkoper waren. Na een kleine week kwam het pakketje retour en hier een blije klant🥳 Blij met nieuwe bril 👓 en meedenken met de klant is de beste service die je maar kunt hebben in deze online wereld.
A
11/11/2019
Snel geholpen en voor een prikkie nieuwe glazen in mijn bril
Rita
11/11/2019
Zeer goede ervaring . Ook als je vragen hebt onmiddellijk vriendelijke hulp of uitleg . Enkel positieve ervaringen
Paulo
08/11/2019
Heldere communicatie, bevestiging op ontvangst van de bril, snelle levering
Jan
07/11/2019
Al een aantal maal heb ik glazen besteld, Voorheen bij 'Nieuwe glazen in mijn bril', nog steeds goed, maar helaas wel flink prijziger dan ooit.
Wouter
01/11/2019
zeer snel en goede kwaliteit glazen. Levering binnen een week
Eddy Hoekstra
29/10/2019
Na de 2e keer glazen te hebben besteld heb ik mijn ogen in Tynaarlo bij de heren zelf eens laten meten. Ook zie je dan hoe ze te werk gaan. Ze vertellen met veel passie over het maken van glazen op maat en openen je ogen met leuke ideeën. Ik hou van mensen die passie hebben voor hun vak. Oogmeting op afspraak gemaakt ( was gratis) Daar kwam een iets andere uitkomst uit dan bij de bedrijven waar je in zo'n apparaatje kijkt. De daaropvolgende bril was was helemaal top. Soms wil je eens een ander montuurtje en nu voor de 4e keer besteld bij brillenglazen.net Deze keer met de extra optie "nano coating" erbij. De glazen kijken weer heerlijk. En de nano coating zorgt ervoor dat de glazen niet snel vies worden. En ze maken makkelijk schoon als ze wel vies zijn. Jeroen, Johan en Richard: Bedankt voor de weer snelle service. Grt Eddy Hoekstra
Lizzy
28/10/2019
De bril is naar volle tevredenheid en snel met een geweldige service geleverd.
Don Vonk
28/10/2019
Snelle vriendelijke alerte bediening!
Henry
22/10/2019
Ik had een afwijkende vorm van de glazen gevraagd voor een nieuw montuur. Dat werd perfect uitgevoerd en snel geleverd. Prima kwaliteit van de glazen.
Henk
21/10/2019
Ik had de insert voor mijn fietsbril snel terug. Erg tevreden over het resultaat.
Paul
21/10/2019
Snel en vakkundig gedaan
Maya
21/10/2019
Ik wilde graag glazen met cilinder op sterkte in mijn bril met curve. Verschillende opticiens verzekeren mij al jaren dat dat onmogelijk is ivm vertekening. Maar....ik ben keurig geholpen en heb nu de (zonne)bril waar ik al jaren van droomde. Top!
Harry Vink
21/10/2019
Ook als ik het zou willen ,ik kan er onmogelijk iets negatiefs over zeggen. De kwaliteit van de glazen en de uitvoering is zeer proffesioneel ..Kan het iedereen aanraden ,vr.gr. Harry Vink Utrecht
Auke
21/10/2019
Handige en gemakkelijke procedure. Je wordt goed op de hoogte gehouden van ontvangst en verzending. Mijn bril met nieuwe glazen overtrof mijn verwachtingen. Mooi scherp en zeer rustig zicht. Ben heel erg tevreden!!
Ed
21/10/2019
Tot nu toe (3 dagen in bezit) mutifocale glazen in bestaande enkelvoudige glazen montuur laten plaatsen. Goede service en binnen week weer terug.
conny lammers
12/10/2019
Zeer goede service, met als eindresultaat een mooie nieuwe bril!
Leonore Costerus
12/10/2019
Bril is keurig geleverd met de nieuwe glazen. Alles weer bijgesteld! Fijn.
Gerrit
11/10/2019
Op een of andere manier kijk ik door de geplaatste varifocale glazen een stuk beter dan een andere bril met hetzelfde recept. Veraf, middenafstand en lezen! Ook achter de computer goed. Verder is brillenglazen.nl keurig de afspraken wat betreft de levertijd nagekomen. Brillenglazen zijn nu eenmaal geen voorraadartikelen. Verder een duidelijke site en heldere procedures.
Mark
11/10/2019
Inmiddels het tweede paar glazen dat ik heb besteld. Ook nu was de bril binnen 3 dagen terug. De prijzen zijn goed en de website is erg duidelijk.
Marjan
11/10/2019
Het product was binnen 2 dagen retour. Ik kon met mijn vragen op locatie terecht, waar men behulpzaam en gastvrij was. Op de mail werd snel gereageerd. Mijn complimenten voor dit bedrijf en zijn medewerkers!
Carl
11/10/2019
Heel goed, varifocale glazen zitten keurig in de sportbril clip. Waardoor ik nu prima mn fietscomputer kan aflezen. Zeker een aanrader, gelet op de prijs, de afwerking en snelle levering.
Anneke Eggers
11/10/2019
In mijn rayban lievelingsbril van 20 jaar oud meekleurende multifocale glazen laten plaatsen, het is een behoorlijk klein montuur, dus in spanning afgewacht, maar hij is perfect, heel blij, ook de service geweldig en de prijs, een aanrader dus, groetjes Anneke
Cees
24/09/2019
Wat fijn om weer nieuwe glazen in mijn bestaande montuur te hebben! Brillenglazen.net verleent een snelle en duidelijke service. Het verdient mijn aanbeveling.
Richard
16/09/2019
In begin beetje huiverig om duur montuur op te sturen maar je wordt gedurende het gehele proces up to date gehouden wat de status is van je bestelling. Scheelt mij ruim 300 euro tov reguliere opticien. Hier bestel ik voortaan ook mijn normale brillenglazen.
Marijke
14/09/2019
Gemakkelijke manier van verzenden eigen bril. Snelle levering. Glazen goed. Adequate mailberichten over stand van zaken.
Rob
14/09/2019
Zonnebril glazen, multifocale glazen besteld, zeer tevreden over, contact ook zeer goed, vragen snel beantwoord
Wiel
14/09/2019
Keurig en voordelig mijn bril gemaakt. Tevreden.
Frits
10/09/2019
Monteur opgestuurd om daar multifocale glazen in te laten plaatsen. Keurig verzorgd en prettig contact. Bril terug sneller dan verwacht!
Josephine
10/09/2019
Een mailtje dat de bril goed is aangekomen! Fijn! Prima glazen en betaalbaar!
Willem
09/09/2019
idem
Gerard
09/09/2019
als boven
Carla Vonk
06/09/2019
Ik heb goed contact met dit bedrijf gehad en ik heb de juiste brillenglazen gekregen. Ik ben erg tevreden.
Jan
06/09/2019
glazen passen precies!
Gerard van Dijkm
06/09/2019
Mijn vrouw is zeer tevreden over de bril. Bovendien kwam hij, zoals door mij gevraagd, precies op tijd voor haar verjaardag binnen. met vriendelijke groeten, Gerard van Dijkman
Annet
02/09/2019
Ik had iets twijfel over de hoogte van het punt waar min overgaat in plus. Had mss een fractie omlaag gemogen. Dat was natuurlijk gebaseerd op de foto en de manier waarop ik de bril daarbij ophad. Maar goed, dat is ook een kwestie van wennen
vidhur
20/08/2019
Ik heb glazen voor 2 brillen gekocht. De monturen opgestuurd, fotos gemaild en binnen 8 dagen had ik beide monturen terug. Niks op aan te merken. Prima verlopen allemaal. Klasse!
Hans
20/08/2019
Sneller en eenvoudiger dan gedacht en kwalitatief zeer goed. Ben erg tevreden over correspondentie, info en proces. Aanrader
Peter
16/08/2019
In één woord GEWELDIG! bestellen ging bijzonder makkelijk, gratis verzenden. Als monturen op bestemming zijn meteen een bevestiging hiervan via de mail en na paar dagen al compleet terug met uitstekende glazen. Deze website is een toppertje!
A
15/08/2019
Heldere communicatie met enthousiaste medewerkers over toch wel ingewikkelde wensen. Direct bevestiging van plaatsing order en ontvangen van oude bril door bedrijf. Op afgesproken datum is bril geleverd. Zeer tevreden over resultaat. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik ben een zeer tevreden klant.
Bas
15/08/2019
Net en duidelijk email verkeer. Sneller geleverd dan verwacht. Mooi zonnebrilletje geworden.
Arno
15/08/2019
Aanrader!!
Arjan
09/08/2019
Fijn bedrijf met mensen die net een stap verder gaan om tevreden klanten te krijgen. Denken met je mee en leveren wat ze toezeggen. Ik ben erg blij met de door hen geleverde glazen.
niels
08/08/2019
Inmiddels 3 (zonnen) brillen laten voorzien van nieuwe glazen. Voldoen volledig aan verwachting. Vooral de persoonlijke service en de oplossingsgerichtheid toen het met een bril wat tegenzat was erg goed en heeft geleid tot een prima oplossing. Hiermee onderscheidt een dienstverlener zich.
huub spronk
07/08/2019
u heeft my de brillen goed ver zorgt alles is goed in orde bedank tot een volgende keer
Luc Vandenbussch
07/08/2019
Efficient Uitstekende kwaliteit Vriendelijk Altijd bereikbaar
Daniella
07/08/2019
Goede service
Marion
03/08/2019
Heb deze site voor het eerst gebruikt en ik ben super tevreden. Werd zelfs gebeld voor persoonlijk advies, en kreeg als cadeautje de gradatie v d zonnebril cadeau. Hartelijk dank!!! Ga het zeker nog eens proberen. Het enige wat ik zou aanraden bij een bifocale bril om het brede leesgedeelte te kiezen, dat heb ik helaas niet gedaan, maar dat is natuurlijk mijn eigen keuze geweest
annette duelen
03/08/2019
Lieve, vriendelijke mensen van Brillenglazen.net, Jullie hebben mij geweldig geholpen met mijn bril die op enkele dagen terug in België moest zijn! Het liep nog even mis met het doorgeven van het recept, maar daarvoor kreeg ik een telefoontje. Super service!!! Mijn bril ziet er bovendien als nieuw uit. Ik ben echt heel, heel tevreden. Ik zou zeggen, begin snel een filiaal in België, dat moet gewoon lukken! Vriendelijke groeten, Annette Duelen (ps: dit bericht wordt toch doorgegeven aan de medewerkers, hé)
Chantal
02/08/2019
Omdat ik heel tevreden was, van mijn vorige bestelling, heb ik opnieuw brilglazen bij jullie besteld, en ze zijn weer perfect, en op de afgesproken tijd geleverd. Een heel tevreden klant.
Annelies
02/08/2019
Heb mijn bril nu sinds een week weer terug met Nieuwe glazen erin en ze zijn Perfect. Ik voel geen verschil van sterkte .ik zou deze site bij ieder ander adviseren om bij jullie te komen. Oh ja en mijn pootjes zijn versteld en schoongemaakt. Top service 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
MarlijnJ
31/07/2019
Binnen 2 dagen al een mooi pakketje thuis ontvangen met de bril, bedank brief en brillen doekjes. Super goede service!! De kwaliteit van de glazen is ook uitstekend, netjes geplaatst en helemaal keurig qua sterkte. Ik ben een blije klant! Zou brillenglazen.net zeker aanbevelen.
Chiara
29/07/2019
Ik wilde glazen op sterkte in mijn zonnebril. Via de klantenservice was mij aangeraden om degrade glazen te kiezen, omdat die het meest overeen zouden komen met de vorige glazen. Toen ik echter de bril terug kreeg, waren het heel andere glazen dan wat er eerst in had gezeten. Ik stuurde een mailtje en werd een half uur later al gebeld. Degene die ik sprak begreep dat ik niet tevreden was en was erg vriendelijk. Ik kon de bril terugsturen en ze zouden ze opnieuw vervangen. Enige tijd later had ik de bril weer in huis, nu wél met mooie glazen. Super service, zou het zeker aanraden!!
Frits
27/07/2019
Ik heb 2 monturen brillen van nieuwe, multifocale glazen laten voorzien. Snelle service en perfecte kwaliteit is geleverd. En de prijs........die was honderden euro's lager dan bij de lokale opticien!
Iet Boelen
26/07/2019
Twijfelend aan dit brillenglazen avontuur begonnen dit omdat het ging om het vervangen van Hoya Pinfeel glazen in een Hoya montuur dit vereist vakmanschap en dit met name omdat Hoya zelf de vervanging van glazen niet meer doet. Brillenglazen.net bood uitkomst en hebben de glazen zonder problemen vervangen , geweldig hoe zij alles online kunnen regelen en doen wat zij zeggen, John complimenten ik heb weer een mooie bril retour gekregen met de juiste sterkte en prisma, Top ik ben zeer tevreden en beveel jullie bedrijf zeker aan, Succes , Iet Boelen-Noordam
Daan
24/07/2019
Ik heb een simpele bril met simpele glazen. De bril was binnen 1 dag in-out behandeld!! Super fijn. Heel netjes weer teruggestuurd en je krijgt er zelfs een nieuw brillendoekje bij 😃
GC
24/07/2019
advertentie tarief is -vanaf prijs-, bijgaande teksten zijn -open en informatief-. tevreden met -duurdere- keuze voor -breder leesdeel- bij multifocaal. geschatte levertijd ver -onderschreven- (5 dagen ipv. 2 weken), verrassend !
X
24/07/2019
Goed
wim Hommes
24/07/2019
retour adres kan beter ,geen juist huisnummer,problemen met bezorgen post.nl
Ben Witteman
20/07/2019
Goede kwaliteit en snelle service. Bovendien vriendelijk bij mailcontact.
Petra
19/07/2019
Alles was helemaal goed alleen waren jullie vergeten te melden dat de bril gearriveerd was. Daar moest ik over bellen. Hij bleek er al te zijn. Maar de bril bevalt heel goed.
Robbert
10/07/2019
Top! Bril opgestuurd en de gegevens uit me oude glazen laten halen. Netjes een mailtje ontvangen dat mijn bril was ontvangen en wat de levertijd ongeveer zou zijn.
Mike
05/07/2019
Geven goede voorlichting voor dat je besteld Telefonisch zeer behulpzaam Snelle afhandeling
kim
05/07/2019
Ontzettend snel gemaakt en goede e-mail contact!
Sabrina
05/07/2019
Snelle afhandeling en snelle levering!
Miranda
29/06/2019
Ik heb m'n zonnebrilglazen laten vervangen en ben er erg blij! Kan nu eindelijk zeggen dat ik een goede zonnebril heb zonder m'n mooie montuur weg te moeten doen. Gepolariseerd, ontspiegeld, ultra clean....mooie en goede glazen in mijn gewenste montuur. Top!
Marc
27/06/2019
Online een product kopen waarvoor zóveel specialisme vereist is was voor mij toch wel een dingetje. Vanwege het enorme prijsverschil heb ik na een aantal simpele handelingen op de website mijn bril tóch gratis opgestuurd. Mijn bril was snel weer terug met de nieuwe glazen. Op de een of andere manier was het niet helemaal waar ik op gehoopt had. Het leesgedeelte zat te laag, waarschijnlijk omdat ik niet zo'n beste foto op had gestuurd. In eerste instantie wilde ik niet reclameren, maar toen ik tóch informeerde of daar nog iets aan te doen was werden mij onmiddellijk onder coulance nieuwe glazen aangeboden. Superservice!!!
Rietje
24/06/2019
Naast het duidelijke online bestel proces is er een grote bereidheid om telefonische ondersteuning te geven, zelfs pro-actief zonder er eerst een eventuele complicatie gemeld wordt. Bereid tot concessies om eindproduct helemaal in orde te hebben en een tevreden klant te hebben. Een voorbeeld voor vele webshops.
Thea Vonhof
24/06/2019
Was aanvankelijk wat bang om zomaar online glazen te bestellen. Maar dit is een echte aanrader.
Vincent
20/06/2019
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. De glazen zijn van goede kwaliteit en de levering was vlot! Happy customer!
james
17/06/2019
netjes geleverd
Gerard
17/06/2019
Prettig contact, goede service en uitvoering.
Ilone
16/06/2019
Van het bestellen tot aan de levering van de bril was alles helder en goed uitgelegd. Daardoor verliep het proces écht super. Onze dochter is ontzettend blij met haar zonnebril op sterkte in haar vertrouwde montuur. Fantastisch!
Marten
14/06/2019
Je moet even iets meer zelf doen dan bij de traditionele opticien, maar dat maakt men ruimschoots goed door vriendelijke service en ook de zeer goede kwaliteit van de glazen. Oh ja ook nog een stuk goedkoper. Ik had zelf een fijne zonnebril, maar wilde er nog glazen op sterkte in zetten. Bij veel zaken zou dat best prijzig worden, maar hier voor een mooie prijs glazen met ontspiegeling, krasvast enz. Ik heb hem net binnen, maar ik heb er vertrouwen in dat ie nog jaren meegaat. Ik moet echt zeggen dat ik even sceptisch was over de super positieve reviews, maar ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het klopt.
Sammy Pestman
13/06/2019
Goede instructie over hoe de bril moest worden opgestuurd en top resultaat, binnen een week weer teruggekregen.
Nicolet
12/06/2019
Ik was gewend om ruim 1000 euro te betalen voor een nieuwe bril met multifocale glazen bij mijn opticien. Een beetje korting kon er nooit af. Deze keer heb ik alleen betaald voor de oogmeting en montuur en de multifocale glazen met breedste leesgedeelte besteld bij brillenglazen.net. Montuur opgestuurd, keurig ontvangstbevestiging gekregen en binnen twee weken weer retour. Het glas doet zeker niet onder voor wat ik gewend was. Het is perfect ingeslepen! En het scheelt me 600 (!) euro. Super service en kwaliteit!
Marit lammers
12/06/2019
Geweldig!
Lily
11/06/2019
Ik kreeg van jullie een attent bericht dat mijn opgestuurde bril goed bij jullie was aangekomen. Op mijn vraag of de bril voor het Pinksterweekend kon worden teruggestuurd (ivm vakantie) werd via de mail positief gereageerd: Brilnet zou zijn best doen. En het is ook idd gelukt! Dank hiervoor.
Adrian
11/06/2019
Instructies zijn duidelijk en de prijs van de lenzen is enorm aantrekkelijk. Na minder dan twee weken een keurig ingelijst montuur retour!
Gerben
11/06/2019
Ook tevreden over de afspraak die er gedaan was.
Maya
11/06/2019
Plezierig contact en uitstekende service
C.Koning
11/06/2019
Super geregeld. Resultaat glazen beter dan de huidige brillenglazen met dezelfde sterkte. Onverwacht goed.
Paul
11/06/2019
Duidelijke site, snelle levering
evert
11/06/2019
ik had een oud montuur liggen en deze is perfect up to date gemaakt door jullie ik ben dan ook zeer te spreken over jullie service
Dirk
11/06/2019
Snelle afhandeling Mooie dunne glazen Bril uitstekend afgesteld Zeer tevreden met eindresultaat
Harry
04/06/2019
Ik ben tevreden over de kwaliteit en de service vr.gr.
Andreas
04/06/2019
Ik heb mijn huidige Ralph Lauren zonnebril zonder sterkte opgestuurd voor vervanging van de glazen op sterkte ..de webshop sprak voor zich en zelfs ongeveer 30 % goedkoper dan Hans anders waar ik ook heb geinformeerd naar de prijs voor een bestaand montuur de glazen te vervangen had wel even pech met terugzenden van mijn zonnebril deze was fout gesorteerd bij postnl ..en het pakketje was even buiten zicht maar ik ben echt goed geholpen zowel telefonisch als via de Chat (medewerker Josef) echt uitmuntend een 10+ en gelijk geholpen zij hebben gelijk contact gezocht met Postnl en hielden me direct op de hoogte ,echt klasse bleek achteraf waar veel webshops te wensen over laten gaat het hier echt top later is het pakket boven water gekomen en weer naar mijn toegezonden ..ze belden gelijk dat het pakket boven water was en er weer aan kwam Heb alleen maar lovende woorden van de klantgerichte begeleiding zowel telefonisch als via de snelle Chat inmiddels heb ik mijn zonnebril en ben zeer tevreden Andreas de Jong ...Ouderkerk aan den IJssel