LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1873
beoordelingen
10
Hans
16/04/2023
Bril wordt netjes afgeleverd! En dat voor een mooie prijs. Mijn volgende bril weer hier!
10
Hans
15/04/2023
Positief, prijs kwaliteit
10
Maarten
14/04/2023
Niet mijn eerste ervaring, maar wederom top! Hele heldere communicatie, waarbij iedereen graag bereid is tot meedenken. De glazen zijn top, snel geleverd en kwalitatief erg fijn!
10
Ad
14/04/2023
Mijn vrouw en ik kopen al jaren glazen bij Brillenglazen.com. Zeer tot tevredenheid, en als er een keer iets niet goed is met de glazen, dan word het meteen opgelost.
9
Ingrid
11/04/2023
Glazen voldoen aan de verwachting, tevens vlotte levering en duidelijke communicatie.
10
John
11/04/2023
De eerste keer dat ik via brillenglazen.com glazen in een bestaand montuur heb laten zetten - en dat was meteen een uitstekende ervaring. Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk, en na betaling ontving ik direct een verzendlabel, waarmee het montuur naar het juiste adres kan worden gestuurd. Ik had een oogmeting bijgevoegd waarop ook de leessterkte was vermeld (terwijl ik enkelvoudige glazen had besteld) - en brillenglazen.com heeft vervolgens telefonisch contact met me opgenomen met de vraag of de keuze voor enkelvoudige glazen wel juist was. Ook werd me erop gewezen dat een bepaalde optie (anti-condens glazen) niet echt noodzakelijk was voor normaal gebruik, zodat ik deze optie heb laten vervallen en uiteindelijk ook nog eens goedkoper uit was. Binnen anderhalve week had ik mijn montuur met uistekende glazen op sterkte weer terug. Al met al dus een prima ervaring - ik kom hier zeker terug!
9
Gerard
11/04/2023
Ik had nog een mooi oud montuur liggen van Silhouette waar ik aangepaste nieuwe glazen in wenste. Is weer goed en snel geregeld!
10
Martin
11/04/2023
Na een goede oogmeting bij de opticien mijn bril laten maken bij Johan en co (brillenglazen.com) .1 woord fantastisch.
10
Wim
10/04/2023
Nadat mijn vorige leverancier mijn nieuwe glazen slecht had gemaakt en lelijk er in had gezet was het een verademing en een opluchting dat de sterkte nu zo goed was en de glazen voortreffelijker in was gezet, niks dan lof voor Brillenglazen.com
8
Ymke
10/04/2023
Vakkundig gemaakte glazen. Goede service.
9
Eric
10/04/2023
Keurig werk geleverd! In Italië kocht ik 30 jaar terug een retro zonnebril met jaren-50 look van het merk Best Company. Die bril was een jaar of tien geleden aan vervanging toe en ik heb een soortgelijke bril 10 jaar terug nog in nieuwstaat kunnen scoren op Ebay. Echter, ik had inmiddels een gewone bril met +1 sterkte en extra +1.5 voor lezen, dus ik droeg 'm nauwelijks omdat ik er niet scherp door zag. Ik heb het goud-metalen montuur opgestuurd en laten voorzien van gecoat polariserend multifocaal glas. Voor nog geen €200 nu weer een geweldige bril op m'n neus met haarscherp zicht. Was in een weekje klaar. Zelfs de cylinder correctie zit er keurig in.
9
Erika
09/04/2023
Goede service, goede glazen, snelle verzending kortom: Top!
10
L
04/04/2023
Zeer goed bedrijf communicatie en service. Een aanrader!
10
Dirk
02/04/2023
Brillenglazen.com doet wat het beloofd. Een goed product én goede service voor een betaalbare prijs. Ondanks een kleine hickup als gevolg van overgang naar andere web omgeving werd dit goed opgelost. Heel blij met mijn nieuwe zicht!
10
Nelly
02/04/2023
Weer blij met de nieuwe glazen in mijn bril. Vlotte afhandeling en perfect product.
9
Trudy
01/04/2023
Na mijn 2 staaroperaties heb ik alleen nog een leesbril nodig. Ik had nog meerdere mooie monturen, maar het vervangen van glazen werd een dure optie bij de reguliere opticien ketens. Het was dus het proberen waard om voor 139 euro voor viarofocusglazen in zee te gaan met brillenglazen.com Even goed de procedure gelezen en aan de slag. Binnen 10 dagen had ik mijn bril retour en ben nu helemaal tevreden. Bedankt van een tevreden nieuwe klant!
10
Jan
31/03/2023
Snelle service, prima resultaat
10
Toine
31/03/2023
Vanaf moment van bestellen, geweldig geholpen. Had vantevoren wel mn twijfels, waarom zo'n mega prijsverschil, zal de sterkte en kijkplezier wel hetzelfde zijn als bij mijn huidige bril. Het versturen en retour sturen helemaal goed geïnformeerd.
10
O.
29/03/2023
Alles klopt mooie glazen Snelle levering duidelijke keuze Bedankt
10
Hans
28/03/2023
Goede service, binnen de termijn geleverd, ik kom hier graag terug.,
7
Bert Wegen
24/03/2023
Prima service. Gede kwaliteit. Concurrerende prijzen.
10
Leon
24/03/2023
Heel handig geregeld: verzendlabel wordt verstrekt en vervolgens komen nette status-updates via mail. Al met al een soepel proces en een van de weinige online aanbieders om glazen in een eigen bril te laten zetten.
10
Cor
23/03/2023
Prima ervaring.
10
Rob De Lang
23/03/2023
Top ervaring
4
Ron
23/03/2023
Op basis van recept van mijn opticien nieuwe multifocale glazen laten maken voor mijn bril. De originele waren beschadigd geraakt. Bestelproces verloopt snel, dat krijgt van mij een 10. De glazen bleken een teleurstelling en geven een vertekend beeld. Als ik bijvoorbeeld op mijn telefoon kijk is de bovenzijde smaller dan de onderzijde. Ik ga de bril zo niet gebruiken, dus 139€ weggegooid
10
Marc
23/03/2023
Probleemloos bestellen en top glazen
10
Houman
23/03/2023
Ik ben heel erg blij met mijn bestelling!
10
Sjaak
21/03/2023
Heel goed
10
John
21/03/2023
De vrijheid van het kopen van een montuur en een goede prijs kwaliteit voor de brillenglazen
10
Jeroen
17/03/2023
Brillen worden zeer vakkundig gemaakt. Ook wanneer er door mijn eigenwijzigheid dubbel werk moet worden verricht wordt dit zonder problemen gedaan. Uitrichten van de bril, nieuwe pads en oortips worden als service geleverd. Super.
8
Johan
14/03/2023
Mooie glazen superdun en perfect passend
8
Ad
12/03/2023
Multifocale glazen besteld in randloos montuur en goed geholpen. Site navigatie was gebruiksvriendelijk en aanvullende informatie zowel per email als telefoon was attent en vakkundig. Het blijft op afstand meer gissen dan in persoon natuurlijk. Nieuwe multifocale glazen moeten wennen werd mij verteld en dat klopt. Daarnaast hielp het laten finetunen qua afstelling bij een winkel ook. De extra actieve meekleuring optie is zo actief dat donkere partijen soms weinig definitie hebben, ook dat zou in een hands-on voorbeeld wellicht duidelijker geworden zijn. Al met al naar tevredenheid geholpen en aan te raden.
10
Danielle
07/03/2023
Heel blij met mijn zonnebril op sterkte! En voor die prijs krijg je hem niet bij de opticien. Het systeem werkt makkelijk. En binnen no-time had ik hem weer terug! Bedankt!
8
T.
07/03/2023
Het bestellen ging niet zonder hobbels, maar de afhandeling van de medewerkster was erg prettig. Achteraf liep het daardoor goed en ik ben blij met de nieuwe glazen. De aflevering was trouwens binnen een week, dus supersnel.
10
V
06/03/2023
Duidelijk website, vriendelijk in gebruik. Snelle levering ik ben tevreden.
2
Carel Otto
05/03/2023
Na mijn betaling krijg ik aanmaningen!
10
Ad
03/03/2023
Weer heel te vrede bedankt Vriendelijke groet Ad Peperkamp
9
Jan
27/02/2023
alles wordt op de site duidelijk uitgelegd.Makkelijk om zelf de gegevens aan te leveren en de glazen zijn van prima kwaliteit.Binnen een week had ik mijn bril weer terug.En als je wat te vragen hebt wordt er ook snel op gereageerd. Eerlijk gezegd zie ik door deze glazen beter dan door de -veel duurdere glazen- die ik bij een gerespecteerde -geen keten - opticien heb aangeschaft. Dat ga ik dus ook niet meer doen.Brillen.com doet het prima !
10
Henny
26/02/2023
Goede glazen tegen een acceptabele prijs. Na een paar maanden bleek er echter een oneffenheid in één van de glazen te zitten. Na tel. contact, bril opgestuurd (zonder kosten mijnerzijds !!). Klacht bleek terecht en glas is kostenloos vervangen. Bril weer zonder kosten mijnerzijds terug gekregen met nieuw glas. Prima opgelost. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.
10
Willem
20/02/2023
Super service
10
Jan
19/02/2023
Uitstekende service. Zeer snel in alle reacties.
10
Robert Rietbroek
18/02/2023
Lang getwijfeld maar toch een aankoop gedaan, snelle levering, goede communicatie en heel erg tevreden over de geleverde multifocale glazen, zij hebben er een nieuwe vaste klant bij !!!
10
Victor
18/02/2023
Perfecte glazen, snel geleverd!
10
Frans
17/02/2023
Mijn bril was zoek geraakt bij post.nl. Brillenglazen.com heeft erg zijn best gedaan om di probleem op te lossen en kwam met alternatieve oplossingen.
10
Ish
14/02/2023
Start to finish - helpful, clear communication, quality product + quick service. Nice!
10
Frank
14/02/2023
Erg goede en snelle levering.
9
TB
13/02/2023
Dit is mijn tweede zonnebril die is voorzien van een nieuwe sterkte glazen. Zeer tevreden met het eindresultaat. Goede voorlichting en snelle service voor een acceptabele prijs.
10
Remco den Hartog
09/02/2023
Dit is nog zo'n bedrijf dat haar klanten gewoon echt graag helpt. En nog gewoon even de telefoon pakt om te bespreken wat de beste optie voor de klant is. Erg fijn geholpen. En het product werd snel geleverd. Helemaal gezien het maatwerk is.
10
Marike
05/02/2023
Snelle afhandeling en perfect gemaakt
10
Marjan
30/01/2023
Goed meedenkend en oplossingsgericht gericht Aanrader
10
Hendrik
27/01/2023
Goede service. N.a.v. mijn ingevulde gegevens op de website werd ik gebeld en aanvullend geadviseerd om geen blauwfilter te nemen, omdat ik mijn bril enkel voor computer en leesbril nodig heb. Kortom fijn contact en goed advies.
10
Cor
27/01/2023
Zeer tevreden
10
Luna
27/01/2023
De communicatie met het bedrijf was snel en prettig. De brillenglazen werden eerder dan verwacht geleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit.
10
Ren Nio
23/01/2023
Goede en duidelijke communicatie
7
Anthony
22/01/2023
Brillenglazen.com is erg klantvriendelijk en ze reageren heel snel op vragen en denken mee. Helaas konden ze uiteindelijk mijn bestelling niet uitleveren, anders waarschijnlijk 5 sterren.
10
Chris
22/01/2023
Klantvriendelijk en klantgericht, uitstekende service. Eenvoudig via de site je brillenglazen bestellen. Snelle levering.
10
Hans
16/01/2023
Een geweldige ervaring, zeker zo goed en mooi afgewerkt als de zogenaamde dure opticiens! Voor mij geen andere meer!
6
Inge VAN ERMENGEM
16/01/2023
Beste, kan u mij asap een factuur bezorgen mét vermelding van mijn BTW-nummer aub Order nummer BG332898 Bedrijfsnaam : ADD SUPPORT COMM V BTW nr : BE0758644027
10
Martin
15/01/2023
Brillenglazen.com is een prima en betrouwbaar bedrijf. Ze hanteren scherpe prijzen en de brillenglazen zijn van prima kwaliteit. Ik heb er al een aantal keren nieuwe glazen in mijn brillen laten zetten, de afgelopen week in een zonnebril. Iets had ik niet helemaal duidelijk ingevuld over de cylinder en toen werd ik keurig gebeld en hebben we het kunnen kortsluiten. Ik heb de zonnebril inmiddels ontvangen en de glazen zijn helemaal prima. Aanrader !
10
Bart-Jan
13/01/2023
Heldere website, goede communicatie, snelle levering en prima kwaliteit!
10
Ger
12/01/2023
Juiste resultaat. Professioneel afgewerkt en zelfs de neuspads vernieuwd.
9
Anton
11/01/2023
Ik heb hier mijn glazen laten vervangen in bestaande bril. Snel antwoord op vragen Bril goed verpakt retour ontvangen En uiteraard brilglazen op juiste sterkte ontvangen. Komt over als een net en betrouwbaar bedrijf.
1
Aaron Endre
10/01/2023
Eind juli bestelde ik Transitions Extra Active lenzen voor mijn bril bij Brillenglazen. In totaal € 244. Helaas waren degenen die op 5 augustus arriveerden een onjuist (iets zwakker) recept. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben kosteloos nieuwe lenzen opgestuurd met de juiste sterkte. Terwijl ik wachtte tot de nieuwe lenzen arriveerden, merkte ik dat de antireflectiecoating op de lenzen begon af te brokkelen en na slechts een paar weken kon ik er nauwelijks doorheen kijken. Te wazig. Toen de nieuwe lenzen eind augustus arriveerden, heb ik ze zelf geïnstalleerd. Na een paar weken begon ik hetzelfde peeling-effect te zien, maar ik bleef ze dagelijks dragen tot half oktober, toen ik een LASIK-ooglaseroperatie onderging. Vandaag heb ik contact opgenomen met de klantenservice om hen op de hoogte te stellen van de defecte lenzen, aangezien ik nog steeds hou van de monturen en het effect van de overgangslenzen. Het is nog geen 6 maanden geleden en ik heb al € 244 betaald voor twee sets defecte lenzen, dus ik wilde de huidige defecte lenzen gewoon vervangen door dezelfde, maar zonder recept. Ik heb foto's gestuurd en ze erkenden dat de lenzen slecht zijn. Ze vroegen me om de bril terug te sturen, waar ik mee instemde. Ze zeiden echter dat ze ze alleen op hetzelfde recept zouden vervangen, wat voor mij niet nuttig is omdat ik LASIK had. Anders zou ik € 125 extra moeten betalen voor nieuwe lenzen. Dat zou in totaal € 369 zijn voor lenzen - en geen garantie dat de nieuwe lenzen beter zouden zijn! Ze weigerden ook om een terugbetaling aan te bieden. Ik heb dus € 244 betaald voor lenzen van slechte kwaliteit die ik niet kan gebruiken. Ik heb lange tijd met de klantenservice gesproken om tot een redelijke oplossing te komen, maar helaas zijn ze alleen geïnteresseerd in het geven van lenzen op sterkte die ik niet kan gebruiken... of in rekening brengen van € 125 extra om het voorschrift te verwijderen. Wauw.
9
Piet
09/01/2023
Snelle levering van de bril met nieuwe glazen. Het enige minpuntje was de levering van de bril door PTT Post. Zonder enige melding van levering het pakket bij de voordeur gedumpt.
10
Luc Van Gerwen
09/01/2023
Goed
10
Marc
09/01/2023
100% score, product en service
9
Ben
31/12/2022
Heel fijn dat ik bij deze de gelegenheid krijg om mijn waardering over te brengen voor de service en de vriendelijkheid. Mijn bril zit weer als gegoten en de nieuwe prisma glazen zijn met grote zorg in het montuur geplaatst. Hartelijk dank. Mvg Ben van der Meij
10
Gerald
29/12/2022
Er is keurig gebeld om de bestelling nog even te overleggen. De blauwe filter paste niet goed bij het soort glas dat ik had bestel. Top geregeld.
10
Gerarda
29/12/2022
Makkelijk bestellen met voorschrift van oogarts. Keuze naar eigen smaak. Snelle levering prijs is verdubbeld tegen paar jaar geleden maar wat niet tegenwoordig . Nog altijd goedkoper dan in brillenwinkel
10
Edward
25/12/2022
Er was schijnbaar iets foutgegaan met mijn bestelde glazen… Na mijn claim, deze super snel en zonder dat ik veel moeilijke vragen moest beantwoorden, opgelost… A+++
10
Nina
23/12/2022
Ik was de saaie brillen bij de doorsnee Nederlandse brillenwinkels echt zó spuug zat, dat ik online ben gaan kijken voor mooie monturen. Online bestel ik nu prachtige monturen die ik doorstuur naar Brillenglazen.com die op hun beurt glazen erin zetten naar mijn verzoek. ELKE KLEUR DIE IK WIL!! Niet meer afhankelijk van de saaie 3 kleuren beschikbaar bij de opticien. Ook de prijzen zijn een stuk beter. Plus dat de medewerkers enorm behulpzaam, vriendelijk en vakkundig zijn. Wat wil je nog meer?
10
Mark
22/12/2022
Mijn bril weer met mooie nieuwe glazen teruggekregen en het montuur ook nog eens keurig schoongemaakt. Hij is weer als nieuw!
10
Ilan
21/12/2022
Ronduit geweldig. Snel, helder advies, prima service, goed bereikbaar. Ideaal bedrijf om je glazen te bestellen. Ik zou niet weten wat er beter kon. Klinkt als te mooi om waar te zijn, maar dat is niet zo. Ik heb geen aandelen hoor!!!
10
Jan
20/12/2022
na een misverstand stuurt ik een mail, en er werdvgewoon gebeld. !: in dat gesprek is het probleem getackeld, en binnen een middag een correcte offerte. binnen een week was mijn oude bril voorzien van multifocale, dunne, krasbestendige glazen. duidelijke instructies, ook voor de up te loaden foto.
8
Jan
19/12/2022
Prima product afgeleverd, prachtig schoon. Levertijd is enige heel kleine minpuntje.
10
Jan De Hertogh
16/12/2022
Snel en correct!
10
Peter en Ranjani
16/12/2022
Goede duidelijke service simpel en de glazen zijn perfect het spaart geld en de kwaliteit zoals ze al zeggen is idd goed nu heb ik hem nog maar net terug maar tot nu prima dankjewel Maria
10
Adriaan
16/12/2022
Voor schappelijke prijs voortreffelijke (bifocale) glazen.
9
Robert
01/12/2022
Komen netjes hun afspraken na en de kwaliteit van de glazen is top
10
Albert
01/12/2022
Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Goede communicatie. Perfecte zonnebril op de juiste sterkte. Snelle levering voor een mooie prijs. Een aanrader ! I
10
Swetlana
28/11/2022
Gewoon perfect!
10
Frits
24/11/2022
Gemakkelijke aanvraag , waarna meteen de procedure gestart wordt met als eind resultaat na 7 dagen het eigen montuur terug met uitstekende glazen.
8
Paul
22/11/2022
Snelle service. Glazen worden geleverd zoals opgemeten door de opticien
10
Dick
22/11/2022
Goed telefonisch bereikbaar, keurig werk
10
transam
21/11/2022
derde bril al voorzien van glazen op sterkte en kleur, betrouwbaar, goede kwaliteit , correcte service, goede informatie
10
Michaël
21/11/2022
Uitstekende service goede kwaliteit glazen.
10
Nina
20/11/2022
Voor het eerst brillenglazen op deze manier besteld. Over een langere periode stelde ik vragen en bij elke vraag kreeg ik bijna direct antwoord, op een persoonlijk manier. Er werd echt meegedacht. Alles werd goed uitgelegd. De kwaliteit is uitstekend en ik ben heel blij met mn brillen.
9
Claudine
20/11/2022
Voordeel van Brillenglazen.com is dat je jouw eigen montuur kan gebruiken. Bril verzenden en weekje later vind je uw bril met nieuwe glazen in de brievenbus terug. Zeer tevreden dus voor de goede en snelle service !
10
Ariaan
18/11/2022
Na een eerdere bestelling in volle tevredenheid te hebben ontvangen nu een tweede bestelling geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat.
10
Hans
18/11/2022
Hier kom ik zeker weer terug! Prijsverschil meer dan € 600 dit is geen kattepis! Vrg Hans
10
Petra
17/11/2022
Nog nooit eerder online brillenglazen besteld. Na het invullen van de gegevens en het uploaden van mijn foto met bril op, kreeg ik duidelijke informatie over het opsturen van mijn bril. Daarna snel een ontvangstbevestiging gekregen over de afhandeling/levertijd. De levertijd was veel korter dan was vermeld, dat was een aangename verrassing. Met de bril ook nog eens informatie ontvangen, kortom, zeer zeker voor herhaling vatbaar!
10
Gerrit
13/11/2022
Ik heb in de loop van zo een 6 à 7 jaar 6 keer brillenglazen in een monteur laten zetten door deze shop. Je ziet elke keer wat extra service zoals b.v. het vervangen van neussteuntjes. De instructies op de site zijn duidelijk. De kwaliteit van het werk is dik in orde. Het prijsniveau is zeer concurrerend. Zolang ik een nog goed recept heb voor mijn glazen en goede monturen heb blijf ik zeker klant. Jammer dat een oogmeting niet via het internet mogelijk is. Het zou mooi zijn als brillenglazen ook hiervoor iets bedenkt.
8
Cees
11/11/2022
Goede snelle service , tegen goede prijs
9
Trijntje
07/11/2022
Duidelijke handleiding. Prima advies. Eerlijke prijs.
8
Daniel J.
07/11/2022
Snelle en duidelijke informatie en voorbereiding! Afwikkeling en levertijd eenvoudig en snel. Na ca 14 dagen had ik mijn bril terug! Mijn complimenten!
10
Suzan
04/11/2022
Fijne contactpersoon en snel en betrouwbaar
10
Gertjan van Surksum
03/11/2022
Al eerder gemerkt dat je goed zaken kunt doen met Friezen. Ze ouwehoeren niet maar leveren gewoon. Op tijd en goed !
10
Ton
01/11/2022
Zorg voor een recent recept, ga naar de de website en de rest wijst zich vanzelf. Verrassend goedkoop in vergelijking met een opticien en een zelfde kwaliteit glazen.
9
Hans
31/10/2022
duidelijke instructies, logisch proces en klantvriendelijke bejegening.
10
Jg
30/10/2022
Positief. Er kwam goede informatie over de mail. Er is goed werk geleverd tegen een scherp concurrerende prijs
Brillenglazen.com
9.4
1873 beoordelingen
Kiyoh