LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1833
beoordelingen
10
Melanie
07/07/2023
Prima communicatie..De bril is helemaal naar wens.
10
Rob
06/07/2023
multifocale glazen in mijn nieuwe zonnebril laten zetten; uitstekende communicatie tijdens het proces; prijs was ook prima (mijn 2e ervaring); niet onbelangrijk, het resultaat is ook goed!
10
Neeltje
06/07/2023
Dit is het derde paar glazen binnen een jaar. Deze brillenverslaving is mogelijk omdat de glazen betaalbaar zijn. Bovendien zijn ze perfect!
8
H.
04/07/2023
Goede service, keurige aflevering, snelle reactie op vragen, duidelijke website. Periode van verwerking zou iets sneller mogen.
10
Anke
02/07/2023
Voor eerste keer hier nieuwe, sterkere brillenglazen in oude bril laten zetten. Glazen op hun site uitgekozen en betaald, bril opgestuurd. Werd teruggebeld dat ze andere glazen (en goedkoper) zouden aanraden, ben hierin meegegaan, de volgende dag stond het verschil al op mijn rekening. Top. Ook aan mijn verzoek om een snellere levering werd voldaan. En nu: heel blij met de glazen en een opgepoetste oude bril.
10
Philippe
02/07/2023
Het bestelproces is simpel en je krijgt goede hulp als je er niet uitkomt. De bril is in prima staat geretourneerd met zelfs de vleugeltjes vervangen. Hij ziet er weer uit als nieuw!
10
jackie barber
30/06/2023
Ik ga zeker nog een keer een bril laten maken.
10
H.
30/06/2023
Vriendelijke medewerkers en goed product. Al meerdere malen hier besteld. Zeer tevreden!
9
Bert
30/06/2023
Niet wetend dat dit bedrijf bestond, maar chapeau in contact , in handelen , het product in resultaat en aflevering .
10
Joost
26/06/2023
Mijn bestelling bij Brillenglazen is erg vlot gegaan eerst werkte het niet voor mij maar na even bellen en ik werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker waar na de bestelling kon maken en afronden. Er kwam een verrassing bij mijn wedder helft had een vakantie geboekt maar mijn bril zou klaar zijn tijdens de vakantie , ik dacht even bellen om de bril niet tijdens de vakantie te verzenden maar daarna i.v.m. verlies en wat schetst mijn verbazing juist voor de reis mijn bril bezorgt . Ik ben er heel gelukkig mee de glazen en ze zijn perfect. De mee kleurende en varifocale glazen zijn erg goed. Ik kan Brillenglazen aan bevelen.
10
Dirk
26/06/2023
Na gewone brillenglazen ook zonnebril glazen op sterkte besteld. Zelfs de kunststof neusbrug steuntjes werden vervangen. ouderwetse service! Over beide bestellingen ben ik zeer tevreden. Ik raad Brillenglazen.com dan ook van harte aan.
10
Tony
26/06/2023
Attente service en snelle reactie op e-mails. Ik ben heel blij met mijn zonnebrilglazen.
9
Janine Rey
22/06/2023
Ik was toch best een beetje huiverig om mijn dure zonnebril op te sturen zeker omdat een foto van mijn pupillen nemen niet lukte. Uiteindelijk met 2 stippen op het glas verstuurd. En wat ben ik blij met met varifocale zonnebril.
10
René
20/06/2023
Bestel hier regelmatig nieuwe (zonne) brilglazen. Alles is meer dan uitstekend. Communicatie, verzending etc. Prijzen zijn prima. Absolute aanrader!
10
Rees
18/06/2023
Vanaf het moment van bestellen tot en met de aflevering gaat alles perfect.
10
E.S
18/06/2023
Ik had gekozen voor degradee zonneglazen en deze waren echt prachtig geworden!
10
Laura
16/06/2023
Ik ben erg blij met m’n nieuwe bril! Zelf een leuk montuur uitgezocht en vervolgens deze opgestuurd om er glazen in te laten zetten. Ik was echt verbaasd over hoe snel het klaar was en de kwaliteit van de glazen is echt goed! Op deze manier heb je meer keuze qua montuur, want je zit niet vast aan wat de opticien aanbiedt en je bespaard flink op de kosten in vergelijking met de opticien. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
10
Vezio
16/06/2023
Everything perfect, good workmanship , and fast processing time and delivery
10
Brandon
15/06/2023
Een aantal maanden geleden uitstekend geholpen door Brillenglazen, ruime keuze uit uitstekende glazen. Kom hier zeker nog terug. En
10
Sabirine
15/06/2023
Ik wilde heel graag nieuwe glazen in mijn bril zetten, maar wist niet watvoor model. Marian heeft mij heel erg geholpen door linkjes te sturen. Het contact via de mail verliep ook heel fijn en vlot! Heel erg bedankt Marian!
9
Siebelink
13/06/2023
Na 4 jaar nieuwe glazen nodig te hebben weer via hen besteld en binnen korte tijd geleverd, TOP ! Scheelt toch 600,00 voor mij…. Gewoon goede kwaliteit.
10
Mayken
13/06/2023
Alles snel en efficiënt afgehandeld
8
Jos
10/06/2023
gewoon goed
10
Fred de Groo
07/06/2023
Andermaal een prima ervaring met brillenglazen.com!
10
Gertruud
05/06/2023
Makkelijk om online nieuwe glazen te bestellen. Duidelijke instructies en snelle levering. Mijn bril is weer als nieuw.
10
Marjolijn
05/06/2023
Ik heb het aangedurfd en in 1 woord het resultaat is fantastisch! Altijd doen en zeer betrouwbaar en deskundig! Tot de volgende keer weer, groetjes Marjolijn van der Kolk
9
Kay
05/06/2023
Binnen een week de bril weer teruggekregen. En super blij dat ik me oude zonnebril weer kan gebruiken.
10
Tom
04/06/2023
Vlot en nauwkeurig
10
Annelies
04/06/2023
Na staaroperatie nieuwe glazen nodig in de zonnebril. De bril is perfect binnengekomen, de glazen zijn exact zoals opgegeven!!!! Ben er heel blij mee.
10
Edward
04/06/2023
Het hele proces van verzending, meetcontrole, productie en retour zenden van de bril verliep vlekkeloos. Op een tussentijdse vraag werd onmiddellijk en naar volle tevredenheid gereageerd. De nieuwe glazen bevallen heel goed, en dat tegen een concurrerende prijs. Kortom voor herhaling vatbaar.
10
Diana
04/06/2023
Goede service, communicatie, website en resultaat. Kortom zoals het hoort te zijn! Nogmaals besteld.
10
U
01/06/2023
Erg tevreden met mijn bril. Goede prijs zeer vriendelijk personeel
10
Debby
01/06/2023
Bij mijn laatste versterkte zonnebrilglazen werd ik gebeld door een medewerker, die mij adviseerde over de kleur glazen en de coating die mooi bij de bril passen. Ik heb het advies overgenomen en ben heel erg blij met het prachtige resultaat. Dank voor het advies!
10
Johan
29/05/2023
Je eigen zonnebril met glazen op je eigen sterkte ! Super ,
10
Anneke
29/05/2023
In 1 woord prefect geregeld,het verzenden,het tijdsbestek,alles volgens afspraak.
10
Tim
27/05/2023
Eerste keer glazen besteld voor een sportclip. Linker glas zag ik niet helemaal scherp door. Werd zonder probleem een nieuw glas voor opgestuurd wat wel goed is. 2e keer zonnebril glazen op sterkte laten maken. Ik had iets verkeerd ingevuld en werd meteen gebeld omdat ze het vreemd vonden. Zonnebril ook net ontvangen en ook deze is super. Superservice, kwaliteit en zeer betaalbaar?!
9
R.l.
27/05/2023
Service en kwaliteit gewoon prima
10
Gerda
23/05/2023
Brilglazen zijn perfect vervangen en sneller geleverd dan verwacht
10
Marloes
22/05/2023
Duidelijk in de communicatie wat ik erg prettig vind! Goede service. Aanrader!
10
felix
20/05/2023
In mijn bestelde glazen na verloop van tijd rare en zeldzaams afwijking opglopen die zonder problemen opgepakt en opgelost werden. Zeker een aanrader. Top
10
M.M. Jansen
20/05/2023
Zie boven
9
Ed
19/05/2023
Van begin tot eind van het "proces" ging alles heel goed. Ook de vraag die ik tussendoor stelde werd snel en goed behandeld.
9
Bart Käller
18/05/2023
Het is fantastisch, dat jullie a.h.v. een bestaand recept van de brillenglazen exact de zelfde brillenglazen in een bestaand montuur kunnen monteren. Het toesturen van mijn bril gaat prima en het ontvangen van het resultaat gaat probleemloos. Het enige dat ik kan opmerken is, dat de levertijd misschien iets te lang.
9
Cor
17/05/2023
Alles netjes en snel geregeld
10
Hellen
17/05/2023
Ik ben heel blij met de glazen en warme douche voor Marian en Leo, ze zijn zeer warm en voorkomend aan de telefoon, dank
10
hilda-lucie
15/05/2023
al het zoveelste montuur laten beglazen en helemaal tevreden
10
Hans
12/05/2023
Prettige service Snelle levering Goed produkt Redelijke prijs Kreeg gratis nose pads en silliconen sleeves
10
Hanne
12/05/2023
Ik heb geaarzeld of ik mijn dure bril zo maar durfde op te sturen naar iets onbekends, maar de glazen zijn perfect en goed er in gezet. Ik ben met mijn vragen ook goed geholpen door de klantenservice.
10
Arnd Wolvetang Restauratie
11/05/2023
Ik ben tevreden over de vervangen glazen maar had niet verwacht dat u de scharnieren zou stellen en de neussupports zou vervangen! Dankjewel Marian.
10
Jason
08/05/2023
Door brillenglazen voorzien van mooie glazen! Mijn glazen waren aan vervanging toe, alle medewerkers hebben mee gedacht per mail/telefonisch. Ze denken met je mee en je krijgt eerlijk advies over wat bij je bril zou passen. Dit heeft er voor gezorgd dat het resultaat heel mooi is geworden. Hartstikke bedankt voor de moeite, jullie gaan overduidelijk verder dan een ander bedrijf. Dit maakt jullie bedrijf uniek en vertrouwd. Overigens is de prijs verhouding goed!
10
Jos
05/05/2023
Voor de derde keer glazen laten plaatsen in los gekochte monturen en onwijs tevreden met de dienstverlening: Uitstekende communicatie, efficient proces, prima prijsstelling en prachtige glazen in mijn bril. Wat een topkwaliteit en geweldige service!
9
Nick
28/04/2023
Super service en het eind resultaat is ook top
10
Arnout
28/04/2023
Net voor vakantie gaat mijn zonnebril kapot. Nieuw model gekocht maar moeten nog glazen op sterkte in. Omdat de tijd dringt brillenglazen.com gevraagd om er een spoed order van te maken. Hebben me hierbij prima geholpen zodoende dat ik op vakantie kan met een mooie nieuwe zonnebril met een perfect zicht.
6
Jasper
28/04/2023
Heb spiegelglazen op sterkte besteld. Bij de bestelling was 1.6 als rondingsfactor aangeraden. Bij ontvangst was ik een beetje teleurgesteld: Aan de zijkanten steken de glazen aan de gezichtszijde uit tov het montuur. Had achteraf dus liever een duurdere factor gekozen. Wellicht een foto van een voorbeeld tonen op de website? Verder prima glazen en nette afhandeling.
9
Ruud
28/04/2023
Bestelproces onder goede begeleiding. Kwaliteit glazen gelijkend aan Rodenstock.
10
Pete
23/04/2023
erg tevreden met het resultaat
10
Fred de Groot
22/04/2023
De glazen die ik hier heb laten inzetten krassen niet bij schoonmaken met katoenen doek, had altijd tegengestelde ervaringen bij reguliere opticiens.
10
Paul
21/04/2023
Al 2x glazen laten zetten bij brillenglazen. Com Ben zeer tevreden kwa prijs en de hele goede service die hun leveren.
10
Joop
20/04/2023
Luisteren naar de klant
5
Noëlle
19/04/2023
Ik heb op dit moment nog geen (zonne)bril terug ontvangen van Brilleglazen.com met de juiste glazen. De bril die ik in eerste instantie ontving, had glazen waar ik niets door kon zien. Heel vreemd, want het recept op de bon klopte wel en ik had het recept van mijn opticien nota bene ook nog gemaild. Brillenglazen.com zei direct dat ze het zouden oplossen en dus heb ik nu ruim een week geleden de bril teruggestuurd. Helaas nog geen bericht over wanneer de tweede poging klaar is - en wat er in eerste instantie misging. Afgezien van de verkeerde brilglazen heeft Brillenglazen.com wel steeds heel snel gereageerd op vragen en opmerkingen en zijn ze in die zin erg servicegericht. Toch vind ik een aantal dingen niet handig aan de werkwijze van Brillenglazen.com: - Je moet een foto van jezelf met bril op maken en opsturen, om de pupilafstand te bepalen. Dit hoor je via een mail die je ontvangt als je je brilrecept al hebt ingevuld EN HEBT BETAALD! Die informatie had ik graag op de website gelezen vóórdat ik alles invulde en had betaald. - Ik vind het vervelend dat ik het hele bedrag moet betalen voor ik ook maar iets heb ontvangen van Brillenglazen.com. Ik heb nu al 3 weken geleden betaald, maar nog steeds geen bruikbare bril. Ik moet maar hopen dat alles goedkomt. Ik zou het logischer vinden om het bedrag (of een deel daarvan) pas te betalen als Brillenglazen.com een ontvangstbevestiging van het montuur verstuurt. Of zelfs pas als de bril wordt teruggestuurd.
9
Monique
17/04/2023
De bril is prima! Snel geleverd, goed geinformeerd.
10
Dick
17/04/2023
Mijn relstieve waardering voor brillencom komt voort uit afkeer jegens de brillenwinkels: op een bril van 400 euro zit 300 euro winst: schandalig
10
Hans
16/04/2023
Bril wordt netjes afgeleverd! En dat voor een mooie prijs. Mijn volgende bril weer hier!
10
Hans
15/04/2023
Positief, prijs kwaliteit
10
Maarten
14/04/2023
Niet mijn eerste ervaring, maar wederom top! Hele heldere communicatie, waarbij iedereen graag bereid is tot meedenken. De glazen zijn top, snel geleverd en kwalitatief erg fijn!
10
Ad
14/04/2023
Mijn vrouw en ik kopen al jaren glazen bij Brillenglazen.com. Zeer tot tevredenheid, en als er een keer iets niet goed is met de glazen, dan word het meteen opgelost.
9
Ingrid
11/04/2023
Glazen voldoen aan de verwachting, tevens vlotte levering en duidelijke communicatie.
10
John
11/04/2023
De eerste keer dat ik via brillenglazen.com glazen in een bestaand montuur heb laten zetten - en dat was meteen een uitstekende ervaring. Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk, en na betaling ontving ik direct een verzendlabel, waarmee het montuur naar het juiste adres kan worden gestuurd. Ik had een oogmeting bijgevoegd waarop ook de leessterkte was vermeld (terwijl ik enkelvoudige glazen had besteld) - en brillenglazen.com heeft vervolgens telefonisch contact met me opgenomen met de vraag of de keuze voor enkelvoudige glazen wel juist was. Ook werd me erop gewezen dat een bepaalde optie (anti-condens glazen) niet echt noodzakelijk was voor normaal gebruik, zodat ik deze optie heb laten vervallen en uiteindelijk ook nog eens goedkoper uit was. Binnen anderhalve week had ik mijn montuur met uistekende glazen op sterkte weer terug. Al met al dus een prima ervaring - ik kom hier zeker terug!
9
Gerard
11/04/2023
Ik had nog een mooi oud montuur liggen van Silhouette waar ik aangepaste nieuwe glazen in wenste. Is weer goed en snel geregeld!
10
Martin
11/04/2023
Na een goede oogmeting bij de opticien mijn bril laten maken bij Johan en co (brillenglazen.com) .1 woord fantastisch.
10
Wim
10/04/2023
Nadat mijn vorige leverancier mijn nieuwe glazen slecht had gemaakt en lelijk er in had gezet was het een verademing en een opluchting dat de sterkte nu zo goed was en de glazen voortreffelijker in was gezet, niks dan lof voor Brillenglazen.com
8
Ymke
10/04/2023
Vakkundig gemaakte glazen. Goede service.
9
Eric
10/04/2023
Keurig werk geleverd! In Italië kocht ik 30 jaar terug een retro zonnebril met jaren-50 look van het merk Best Company. Die bril was een jaar of tien geleden aan vervanging toe en ik heb een soortgelijke bril 10 jaar terug nog in nieuwstaat kunnen scoren op Ebay. Echter, ik had inmiddels een gewone bril met +1 sterkte en extra +1.5 voor lezen, dus ik droeg 'm nauwelijks omdat ik er niet scherp door zag. Ik heb het goud-metalen montuur opgestuurd en laten voorzien van gecoat polariserend multifocaal glas. Voor nog geen €200 nu weer een geweldige bril op m'n neus met haarscherp zicht. Was in een weekje klaar. Zelfs de cylinder correctie zit er keurig in.
9
Erika
09/04/2023
Goede service, goede glazen, snelle verzending kortom: Top!
10
L
04/04/2023
Zeer goed bedrijf communicatie en service. Een aanrader!
10
Dirk
02/04/2023
Brillenglazen.com doet wat het beloofd. Een goed product én goede service voor een betaalbare prijs. Ondanks een kleine hickup als gevolg van overgang naar andere web omgeving werd dit goed opgelost. Heel blij met mijn nieuwe zicht!
10
Nelly
02/04/2023
Weer blij met de nieuwe glazen in mijn bril. Vlotte afhandeling en perfect product.
9
Trudy
01/04/2023
Na mijn 2 staaroperaties heb ik alleen nog een leesbril nodig. Ik had nog meerdere mooie monturen, maar het vervangen van glazen werd een dure optie bij de reguliere opticien ketens. Het was dus het proberen waard om voor 139 euro voor viarofocusglazen in zee te gaan met brillenglazen.com Even goed de procedure gelezen en aan de slag. Binnen 10 dagen had ik mijn bril retour en ben nu helemaal tevreden. Bedankt van een tevreden nieuwe klant!
10
Jan
31/03/2023
Snelle service, prima resultaat
10
Toine
31/03/2023
Vanaf moment van bestellen, geweldig geholpen. Had vantevoren wel mn twijfels, waarom zo'n mega prijsverschil, zal de sterkte en kijkplezier wel hetzelfde zijn als bij mijn huidige bril. Het versturen en retour sturen helemaal goed geïnformeerd.
10
O.
29/03/2023
Alles klopt mooie glazen Snelle levering duidelijke keuze Bedankt
10
Hans
28/03/2023
Goede service, binnen de termijn geleverd, ik kom hier graag terug.,
7
Bert Wegen
24/03/2023
Prima service. Gede kwaliteit. Concurrerende prijzen.
10
Leon
24/03/2023
Heel handig geregeld: verzendlabel wordt verstrekt en vervolgens komen nette status-updates via mail. Al met al een soepel proces en een van de weinige online aanbieders om glazen in een eigen bril te laten zetten.
10
Cor
23/03/2023
Prima ervaring.
10
Rob De Lang
23/03/2023
Top ervaring
4
Ron
23/03/2023
Op basis van recept van mijn opticien nieuwe multifocale glazen laten maken voor mijn bril. De originele waren beschadigd geraakt. Bestelproces verloopt snel, dat krijgt van mij een 10. De glazen bleken een teleurstelling en geven een vertekend beeld. Als ik bijvoorbeeld op mijn telefoon kijk is de bovenzijde smaller dan de onderzijde. Ik ga de bril zo niet gebruiken, dus 139€ weggegooid
10
Marc
23/03/2023
Probleemloos bestellen en top glazen
10
Houman
23/03/2023
Ik ben heel erg blij met mijn bestelling!
10
Sjaak
21/03/2023
Heel goed
10
John
21/03/2023
De vrijheid van het kopen van een montuur en een goede prijs kwaliteit voor de brillenglazen
10
Jeroen
17/03/2023
Brillen worden zeer vakkundig gemaakt. Ook wanneer er door mijn eigenwijzigheid dubbel werk moet worden verricht wordt dit zonder problemen gedaan. Uitrichten van de bril, nieuwe pads en oortips worden als service geleverd. Super.
8
Johan
14/03/2023
Mooie glazen superdun en perfect passend
8
Ad
12/03/2023
Multifocale glazen besteld in randloos montuur en goed geholpen. Site navigatie was gebruiksvriendelijk en aanvullende informatie zowel per email als telefoon was attent en vakkundig. Het blijft op afstand meer gissen dan in persoon natuurlijk. Nieuwe multifocale glazen moeten wennen werd mij verteld en dat klopt. Daarnaast hielp het laten finetunen qua afstelling bij een winkel ook. De extra actieve meekleuring optie is zo actief dat donkere partijen soms weinig definitie hebben, ook dat zou in een hands-on voorbeeld wellicht duidelijker geworden zijn. Al met al naar tevredenheid geholpen en aan te raden.
10
Danielle
07/03/2023
Heel blij met mijn zonnebril op sterkte! En voor die prijs krijg je hem niet bij de opticien. Het systeem werkt makkelijk. En binnen no-time had ik hem weer terug! Bedankt!
8
T.
07/03/2023
Het bestellen ging niet zonder hobbels, maar de afhandeling van de medewerkster was erg prettig. Achteraf liep het daardoor goed en ik ben blij met de nieuwe glazen. De aflevering was trouwens binnen een week, dus supersnel.
10
V
06/03/2023
Duidelijk website, vriendelijk in gebruik. Snelle levering ik ben tevreden.
2
Carel Otto
05/03/2023
Na mijn betaling krijg ik aanmaningen!
10
Ad
03/03/2023
Weer heel te vrede bedankt Vriendelijke groet Ad Peperkamp
9
Jan
27/02/2023
alles wordt op de site duidelijk uitgelegd.Makkelijk om zelf de gegevens aan te leveren en de glazen zijn van prima kwaliteit.Binnen een week had ik mijn bril weer terug.En als je wat te vragen hebt wordt er ook snel op gereageerd. Eerlijk gezegd zie ik door deze glazen beter dan door de -veel duurdere glazen- die ik bij een gerespecteerde -geen keten - opticien heb aangeschaft. Dat ga ik dus ook niet meer doen.Brillen.com doet het prima !
Brillenglazen.com
9.4
1833 beoordelingen
Kiyoh