LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Harry Nowak
17/05/2020
Nadat ik toch wat huiverig was voor brille glazen online te bestellen, heb ik uiteindelijk toch multifocale glazen voor mijn Ray Ban zonnebril besteld. Bril opgestuurd en binnen 10 dagen had ik hem weer terug. Resultaat perfect . Zodra ik weer glazen nodig heb bestel ik ze graag weer . Want voor een prima prijs prima glazen !
Elly
16/05/2020
Voor mij was dit helemaal geweldig. De glazen vervangen in een bestaande bril zonder naar een opticien/winkel te hoeven, is uniek. De service was heel goed en de snelheid top! Ik ben er erg blij mee!
Ben
15/05/2020
Heldere site. Prijs conform site. Geen addertjes onder het gras. Vlotte service. Aanrader.
Filiep
15/05/2020
Tot hiertoe heb ik reeds vier maal nieuwe multifocale glazen besteld via Brillenglazen.net, op basis van een brilvoorschrift van mijn oogarts. Niet alleen zijn de prijzen bij de beste op de markt, maar de kwaliteit van de glazen is uitstekend (o.a. krasbestendigheid is beter dan bij sommige gekende optieker-ketens), alsook de communicatie en service. Absoluut aan te bevelen !
Ivo
15/05/2020
Mooie lenzen voor mijn Cartier.
M
15/05/2020
Prima werk
Brillenglazen.net
14/05/2020
Wanneer Brillenglazen.net een beoordeling krijgt met een onvoldoende als cijfer wordt deze onvoldoende nog niet gepubliceerd. Wij hebben dan 10 dagen de tijd van Kiyoh om contact met de klant op te nemen en de fout of het probleem op te lossen. Doen we niets dan wordt de onvoldoende in de lijst getoond. Wij ondernemen actie en wij vervangen de glazen of herstellen de fout. Daarna vraagt Kiyoh om de beoordeling te willen heroverwegen. En op deze manier hebben wij alleen maar ruime voldoendes en zijn alle beoordelingen echt, met echte klanten die écht blij en tevreden zijn.
Roos
13/05/2020
Erg blij met mijn oude, vernieuwde bril :-)
josé
13/05/2020
Ben echt blij met de snelle service, montuur was goed, glazen niet meer; nu voor een kleine prijs weer een bril als nieuw!
Chris
13/05/2020
Zeer klantvriendelijk en -gericht. Deskundig advies. Mooie afwerking en kleur afgestemd op het montuur. Het is sportieve bril met een chique uitstraling. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Veel complimenten in het fietspeloton….. bedankt Johan!
W.M.Mertens
13/05/2020
Zeer snelle service, ze hebben mijn bril op dezelfde dag ontvangen, gemaakt en weer verzonden!!
Adriaan
13/05/2020
Zeer prettig contact, goed advies (in mijn geval over de dikte van de glazen) en op verzoek wordt franco adreslabel toegestuurd. Ook qua prijs ben ik zeer tevreden, Hans Anders durfde mij €325 voor nieuwe glazen te vragen, nu was ik voor €70 klaar!
AC
13/05/2020
Goede prijs, goede communicatie, open communicatie.
Lara
09/05/2020
Dinsdag montuur opgestuurd, zaterdag al terug thuis! Zeer goede kwaliteit glazen, snelle service en vooral fantastische klantendienst!
Job
05/05/2020
Vijf sterren geef ik niet zo snel. Maar dit is de derde bril waar ik glazen in laat zetten. Goed het is natuurlijk een combinatie met het type montuur wat het geheel mooi afmaakt. Ooit begonnen met de monturen van See Concepts waar glazen voor het lezen in zaten. Na het versturen van een foto gaf Brillengazen.net hiervoor makkelijk glazen te kunnen maken. Het moet gezegd, prima glazen (meekleurend grijs, variofocus) en binnen de gestelde levertijd werd het pakketje afgegeven. Kortom: prima tevreden, waar menig brillenwinkel nog wat van kan leren.
Gert Sturre
04/05/2020
Eenvoudig bestellen. Bestaande bril met glazen vol met krassen opgestuurd. Binnen twee weken bril met nieuwe glazen op dezelfde sterkte retour thuis bezorgd. En veel voordeliger als bij een boekenwinkel.
Jaap
04/05/2020
Ik heb het contact als professioneel en correct ervaren. Ik heb zeer recent dezelfde brillenglazen gekocht bij Specsavers. De glazen die Brillenglazen.net heeft gemonteerd zijn voelen beter en prettiger en zijn een stuk goedkoper. Prima.
Arjan
04/05/2020
Prachtige blauwe spiegelglazen op sterkte in m'n matzwarte Rayban laten zetten. Topproduct voor een scherpe prijs!
Alexander
04/05/2020
Nieuwe glazen in mijn bril laten zetten. Was een derde van de prijs van Varilux. Eerst wat kritisch, maar na terugkomst was het gewoon perfect.
G
04/05/2020
Zie boven
Marieke van Delden
02/05/2020
Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, voordelig en mooi resultaat.
Ruud
01/05/2020
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Snelle levering, netjes verpakt en belangrijk, mooie goed passende nieuwe glazen! Als je een goed passend montuur hebt, zeker een aanrader om via deze partij je glazen te laten vervangen.
Gerrit jan
01/05/2020
Heb de bril opgestuurd nadat ik via de mail een adres had ontvangen die ik enkel op het pakketje hoefde te plakken. Alle gevraagde papieren in het pakketje gedaan en op gestuurd. Nat twee dagen de bril weer terug met nieuwe glazen en perfect weer scherp zicht. Niets anders dan lof voor de mensen die dit hebben gedaan.
Charles
01/05/2020
De pootjes van de bril waren voorzien van nieuwe plastic beschermkokertjes, ongevraagd als extra service. De glazen zelf zijn goed geslepen en zitten als gegoten in het montuur. Snel en accuraat geleverd. Hulde!
Corne
01/05/2020
Ben goed en snel geholpen top
Rob
30/04/2020
alles goed verlopen
Johanna
29/04/2020
binnen een week mijn bril in huis. bestellen ging eenvoudig en de service is goed. ik ben er blij mee.
Jeanet Koekkoek
25/04/2020
Heel klantvriendelijk met een hoge expertise. Uitsluitend (heel plezierig) contact gehad met Johan. Een topper! Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden. Ben heel blij met jullie. Mvg,
O
24/04/2020
Dank voor de service m.b.t. het recept.
Marianne Eerligh
24/04/2020
Vintage bril met nieuwe glazen, en ook nog pootje recht gebogen! Ik ben super blij! Bedankt Johan.
marcel schoonen
22/04/2020
wordt snel gereageerd op vragen en levering volgens afspraak
Gabriel
21/04/2020
Zoals bij elke bestelling die ik bij brillenglazen.net heb gedaan zijn de service en het resultaat verassend goed!
Remko
21/04/2020
Netjes glas in bril gezet Uitstekende service Bij onduidelijkheden zoeken ze gelijk contact om het zo goed mogelijk te regelen
Ad Pepeperkamp
21/04/2020
..................
Ferry
21/04/2020
Fijn bril ook helemaal gesteld weer
Jeroen Visser
20/04/2020
Online service waar je blij van wordt...
Marianne
18/04/2020
Ik heb in een bestaand montuur grijze meekleurende glazen laten zetten. Heb heel snel mijn montuur weer teruggekregen en wat ben ik enthousiast!! Super helder glas en wordt een mooie grijze kleur buiten. De glazen zijn werkelijk prachtig in mijn montuur gezet. Echt top!! Ben er erg blij mee en mocht ik weer een montuur hebben waar glazen in moeten dan ga ik weer naar BRILLENGLAZEN.NET. Voor vragen kun je altijd bij ze terecht en wordt heel erg vriendelijk te woord gestaan. BRILLENGLAZEN.NET is echt een AANRADER!! Bedankt voor de uitstekende service Johan.
Cees
14/04/2020
Direct snel geholpen en het resultaat is perfect.
Michiel
14/04/2020
Duidelijke instructies over het aanleveren van het montuur -in mijn geval een clip(inzetbril) voor een sportbril- en het recept voor de glazen. Binnen enkele dagen was de clip met glazen al retour. De sterkte was aangepast in verband met de schuine hoek waaronder de clip in de bril wordt gemonteerd. Over het resultaat ben ik zeer tevreden: haarscherp beeld.
Marja
09/04/2020
Goede kwaliteit, uitstekende service! Snelle verwerking van de opdracht!
Miny
09/04/2020
Hele korte levertijd, netjes de plastic neusjes vervangen, prima service. Erg fijn dat je je lievelingsbril van nieuwe glazen kan voorzien voor een lagere prijs dan bij de opticiens en het is oké. Bedankt alsnog. Groet van Miny de Hilster
Henk
09/04/2020
Als je de goede oogmeting door geeft komt het helemaal goed. Snel en keurig verzorgt.
Niels
09/04/2020
Brilrecept telefonisch gechecked en montuur met nieuwe glazen binnen twee dagen weer in huis. Top!
Paulo
08/04/2020
Ik heb eerder glazen besteld bij brillenglazen. Net tot tevredenheid. Bij de laatste bestelling die ik onlangs geplaatst heb ontstond er een miscommunicatie. De geleverde glazen hadden niet de juiste sterkte, dit kwam omdat ik dit niet helder gecommuniceerd had. Een mail en een telefoontje verder was genoeg. Ik kreeg alsnog de juiste glazen geleverd, Gratis! Super service.
N.
07/04/2020
binnen 4 werkdagen de bril weer terug met nieuwe glazen. Inclusief een handgeschreven goede tip.
Michel
07/04/2020
Ik werd voorzien van duidelijke instructies. Na ontvangst door brillenglazen.net van het montuur zijn nog dezelfde dag de glazen vervangen. Ik kreeg de bril netjes verpakt en gepoetst retour en de glazen lijken van goede kwaliteit. Kortom, ik ben heel tevreden!
Erik
27/03/2020
bestelproces was helder, bril opgestuurdm kwam heel snel terug met de juiste glazen erin. Ben heel tevreden!
Fred
27/03/2020
Goede communicatie , over mogelijkheid bril. Snelle levering.
P.Boelen-Noordam
26/03/2020
Nadat 8 maanden geleden Brillenglazen de glazen van mijn Hoya Pinfeel bril perfect had vervangen ontstond er nu na 8 maanden een klein probleem met de coating die was aangebracht, na overleg met Johan kon de bril onder garantie worden terug gestuurd en werd het probleem verholpen door nieuwe glazen te plaatsen, deze multi focus prisma glazen van top kwaliteit zijn beter dan de originelen en ik beveel daarom Brillenglazen.net van harte aan voor hun kwaliteit en service, TOP !!! Johan en zijn team
Peter De Witte
24/03/2020
Oude vintage ray ban laten verglazen en ik kreeg hem. Mooier terug dan toen ik hem had verstuurd. Als extra service mooi gepolijst. En de glazen (varifocus) zijn ook nog eens top! En dat voor minder dan de helft van de prijs van de dure winkel ketens. Kan iedereen aanraden om naar brillenglazen.net te gaan!
Andrea
23/03/2020
Goede service en comuunicatie
Ad
20/03/2020
Goede kwaliteit, en een uitstekende service.
Monique
20/03/2020
Bestelproces gemakkelijk en goed doorlopen. Snelle levering meekleurende bril op sterkte.
Laszlo
20/03/2020
Zelfs met een niet-helemáál goede foto toch 100% goede glazen!
Monique
19/03/2020
Ik dacht, laat ik dit een keer proberen, want bij de opticien was ik 450 euro kwijt en nu 139 euro Toch de moeite, want volgens mij vergelijkbare kwaliteit.
rene
13/03/2020
Goed lopend proces, bij onduidelijkheden wordt contact gelegd alvorens men gaat handelen. zo worden ongewenste verrassingen voorkomen. levering is snel en binnen de afgesproken termijnen.
Petra
13/03/2020
Uirstekende kwaliteit. Goeie service.
Johan
13/03/2020
Uitstekende service en kwaliteit en snelle levering
D w
11/03/2020
Snelle en goeie service
Renske W
09/03/2020
Supergoede service van Brillenglazen! Het bestelproces verloopt precies zoals beschreven op internet, duidelijk en helder. Mijn montuur was keurig teruggeleverd en voorzien van nieuwe brillenglazen. Echter was ik niet geheel tevreden over de verdeling van de sterkte van de glazen. Na telefonisch contact hierover heb ik de bril kostenloos mogen terugsturen en zijn de glazen aangepast. Het resultaat is top! Precies wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!!
Jos
09/03/2020
Bij een voordelige aanbieder stelde ik me -half onbewust- ook een goedkope afhandeling voor, maar het tegenovergestelde is het geval. Dat ik prima nieuwe brillenglazen krijg, kon ik nog wel verwachten. Maar Brillenglazen.net voert de opdracht ook nog met aandacht en zorg voor details uit, te beginnen met het digitaal toesturen van een betaald verzendlabel dat al bij het bedrag is inbegrepen. Daarnaast hebben ze ook nog eens m'n montuur nagezien, vastgezet, van nieuwe neuspadjes voorzien en met een aardige persoonlijke notitie netjes verpakt teruggestuurd; dat had ik echt niet verwacht. Met plezier kan ik Brillenglazen.net aanbevelen aan wie dat nodig heeft.
Toine
09/03/2020
Fijn dat jullie de oude bril konden doormeten. Goede afhandeling. Aan te bevelen.
Yvonne
28/02/2020
Hoewel ik het wat eng vond om online nieuwe glazen te bestellen werd ik door de goede reviews over de streep getrokken. Zomaar nieuwe glazen in een montuur zetten is bij een gewone opticien echt onbegrijpelijk duur. In het bestelproces ontving ik niet automatisch een bevestiging. Daarop belde Johan me persoonlijk op en werd de zaak meteen goed geregeld. Ook op andere mailtjes en vragen van mijn kant werd snel, vriendelijk en adequaat gerageerd. Mijn multifocale bril met meekleurende glazen heb ik nu een paar dagen en ik vind ze beter dan de twee keer duurdere glazen van Hans Anders omdat het leesgedeelte breder is. Ik ben er dan ook erg blij mee, is een mooie meevaller! Ik kan brillenglazen.net dan ook echt aanbevelen, mits je natuurlijk een goede oogmeting laat doen en je een goede foto meestuurt!
Ad
25/02/2020
Alles ging zoals adgesproken
Rob
24/02/2020
Goede prijs en goede service. Gebruikte bril netjes schoongemaakt en neuspads vervangen.
Rev
24/02/2020
Al aantal (zonne)brillen voor mij en mijn kinderen opgestuurd en elke keer supersnel terug. Zeer tevreden!! Bedankt Brillenglazen.net
Leo
23/02/2020
Voor zonnebril op sterkte nieuwe glazen besteld. Duurt iets meer dan een week. Glazen zijn prima. Zie er heel scherp mee en filtert de zonnenstraling uitstekend.
Harry
22/02/2020
Vari-focus glazen besteld voor sportbril BBBoptic. Vooraf ff gemaild of dat mogelijk was voor relatief kleine inzet bril. Binnen een paar uur reactie. Let op voor fietsers die nogal bovenin door de bril kijken. goede foto verzenden met scherpe focus op pupil!! verder snelle afhandeling.
Riet
22/02/2020
Het hele proces is verlopen zoals het is aangegeven op de website. Gekozen voor multifocaal met breed leesgedeelte. Voldoet goed.
Familie van der Heijden
21/02/2020
Mijn Serengeti zonnebril laten voorzien van gepolariseerde en multifocale glazen op sterkte. Draag hem liever dan mijn gewone bril. Eigelijk omdat deze zonnebril niet het gevoel geeft dat het zicht te donker is. Daarbij is het multifocale buitengewoon goed. Mijn vrouw heeft ook haar Serengeti zonnebril van gepolariseerde glazen op sterkte laten voorzien door Brillenglazen.net. Ook zij is zeer tevreden ! Het online bestellen stelt eigelijk niks voor als je een beetje serieus aan het gevraagde voldoet. Daarvoor krijg je echt een klassenbril terug. Het aanraden waard !
AM Hogenhout
21/02/2020
Hartelijk dank voor het zetten van nieuwe glazen in mijn oude montuur en voor jullie goede service! De bril is perfect zo en ik ben er erg blij mee. Ook is hij nog eens mooi 'gerestaureerd', dus helemaal als nieuw eigenlijk. Voor mijn eigen gevoel ben ik nu weer up to date, want het 'grotere, modernere' montuur, dat ik onlangs had aangeschaft bij een andere optiek, vond ik niet bij mezelf passen.
Remco
17/02/2020
Vond het een hele fijne manier van werken met Brillenglazen.net. Duidelijke mail instructies hoe te handelen. Bevestiging van ontvangst van de bril door Brillenglazen.net. Binnen 14 dagen melding van de verzending van de bril met nieuwe glazen, Een dag later was de postbode al aan de deur! Complimenten zijn op zijn plaats.
Jack
17/02/2020
Website is duidelijk en makkelijk in te vullen. Label voor gratis verzending wordt aangeleverd. Na verzending een bevestiging van ontvangst gekregen met de geschatte levertijd. Het montuur met nieuwe glazen werd zelfs binnen de geschatte levertijd door mij ontvangen. Ook hierover werd ik geinformeerd dmv email. Nieuwe glazen geleverd conform de opgegeven specificaties. Prima product en service.
Jorrit Voorn
11/02/2020
Prima service. Snel nieuwe glazen. Communicatie had beter gekund.
Arnout
08/02/2020
Was helaas mijn mooie Persol zonnebril met glazen op sterkte verloren. Brillenglazen.net had veel begrip voor de situatie en heeft me heel vlot geholpen om de glazen in de nieuwe zonnebril te zetten. En als pleister op de wonde ook nog als service ontspiegeling en krasvaste coating aangebracht!
conny C.J.M
07/02/2020
voor de tweede maal een brilmontuur opgestuurd om nieuwe glazen in te laten zetten. prima gedaan!
Jan
03/02/2020
Bij Brillenglazen.net nieuwe varifocus glazen in mijn bril laten zetten. Alles is goed gegaan, volgende keer kies ik wel met extra brede zones, dat lijkt me meer comfort.
Luc van Gerwen
01/02/2020
Goed
Arthur
01/02/2020
Ik was 2 jaar gelden al heel tevreden met de service en dienstverlening en onlangs wilde ik weer nieuwe glazen in mijn bril hebben. Wederom was service en werkwijze van de mensen van Brillenglazen.net heel goed en de bril met de nieuwe glazen is weer uitstekend. Ik kan brillenglazen.net van harte aanbevelen. Johan, bedankt voor je goede advies.
Gerhard
27/01/2020
Goede service, brillen waren in een paar dagen weer retour. Nette verzorging.
Ray
27/01/2020
mijn eerste varifocale brilglazen in een montuur van specsavers , waren tevens de laatst bestelde, de bril ligt in een laatje ipv op me neus , zowel veraf als dichtbij, vertekend beeld wazig geen tevrede gevoel overe de sterkte ,
Demuyter Gert
27/01/2020
*) goede communicatie *) mooi eindproduct voor een eerlijke prijs
MTM
24/01/2020
Goede prijs/kwaliteit verhouding en perfect ingeslepen glazen. Prettig contact met klantenservice en de bril was sneller klaar dan gepland. Al met al een aanrader dus.
Bruno
24/01/2020
Ook al woon ik in Frankrijk,het heeft goed gewerkt met de info en comunicatie,het versturen en terugsturen van de bril. De traceerbaarheid van de bril die naar mij toe gestuurd werd was goed en makkelijk te volgen. Maw,een zeer goed bedrijf en goede dienst. De bril en zijn afwerking was 100 % in orde.
Roman
21/01/2020
Gewoon perfect . Bedankt!
Arjan Pantus
20/01/2020
De mensen bij dit bedrijf doen hun uiterste best om jou als klant tevreden te stellen. Ik bestelde een paar glazen voor mijn montuur met behoorlijk wat opties en deze werd snel geleverd en zag er goed uit, maar na enige dagen liet de coating aan de voorkant los. Ik ben direct gaan bellen en kon de bril op hun kosten terug sturen voor inspectie en na ongeveer een week had ik de bril weer terug als nieuw! De communicatie is perfect en snel. De prijs van de glazen is ook zeer goed dus al met al een aanrader!
Johan Lippens
18/01/2020
Ik ben al een aantal jaren klant bij brillenglazen.net en naar alle tevredenheid. Mijn monturen gaan nu al minstens 10 jaar mee wat ook nog eens milieubewust is.
Wim
17/01/2020
Zeer vlotte afhandeling en aanzienlijk goedkoper dan de bekende opticien ketens.Niets op aan te merken.
Christian Kornet
17/01/2020
Glazen bestelt op internet dril opgestuurd en kwam met 4 dagen weer terug met nieuwe glas Echt top bedrijf
Ron
15/01/2020
Geen klachten, had mijn bril binnen 14 dagen weer terug en dat tijdens de feestdagen.
Roger
14/01/2020
Ik heb brilmonturen waarvan de glazen niet meer aan mijn huidige sterkte voldoen, terwijl de monturen gewoon nog goed zijn. Ik wilde de (dure) monturen van nieuw glas laten voorzien. Inmiddels al 3 monturen opgestuurd voor nieuwe glazen, inclusief 1 multifocale bril... Uitstekende service, snelle dienstverlening en prima kwaliteit. Geen enkel verschil met de glazen van de brillen-ketens uit de winkelstraat... oeps, toch wel: goedkoper !!
Iwan
14/01/2020
Na enig aarzeling toch maar besloten om de glazen te bestellen en zeer tevreden. Vanaf het moment van bestellen tot (snelle) levering zeer tevreden. Prima service en uiteindelijk een mooie bril.
Jurgen
10/01/2020
Super geregeld, binnen 3 werkdagen bril met nieuwe glazen weer terug
Marald
07/01/2020
Nette afhandeling
Pieter
06/01/2020
Ik had een probleem met de levering. Nadat ik daarover had gemaild ben ik teruggebeld om het probleem op te lossen. Dat gesprek voelde persoonlijk en betrokken. Het probleem is goed opgelost.
Laurens
06/01/2020
Over de service ben ik zeer tevreden, zelfs een attente mail na ontvangst van het montuur. (Het kijken door) de glazen zelf ervaar ik als net anders dan door de bril waarin glazen met dezelfde waarden zitten: ze lijken naar de raden toe meer te vervormen en meer aanpassing van mijn ooglens te vragen. En ik weet niet of dat normaal is nu deze glazen in een ander montuur zitten, of dat ze toch net anders geslepen zijn.
Philip
25/12/2019
Ik had een complexe sportbril bestelt, die beviel niet helemaal. Ik kon langskomen en een en ander is zonder extra kosten helemaal perfect gemaakt. Top service dus.
Robin
24/12/2019
De nieuwe stofzuiger was binnen een uur kapot, de lekkere hamburgers van de slager waren net uitverkocht, de enige file in Nederland stond op mijn snelweg. Toen ik thuiskwam lag er een pakketje met daarin een bril met splinternieuwe glazen, dochter helemaal blij, binnen een paar dagen haar bril weer terug, en ze moest zelfs even wennen, zo goed kon ze weer zien door de glazen :)
jwj
23/12/2019
service en produkt optimaal
Tamara
23/12/2019
De glazen van mijn oude monteur zijn vervangen en zonder problemen kon ik het bril weer gebruiken (geen last van hoofdpijn o.i.d). Goede service!