Over ons

Van te voren weten wat een paar brillenglazen exact kosten is in Nederland al zo lang als wij ons kunnen herinneren niet mogelijk. Daar hebben wij verandering in aangebracht.

Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om een paar nieuwe brillenglazen aan te kunnen schaffen en dan van te voren te kunnen weten wat ze kosten.

Daarbij moet de keuze in soorten glazen niet beperkt zijn, maar multifocaal, meekleurend, zeer hoge sterkte, zonnebrilglazen, cilinder, prisma´s spiegelcoating, ultraclean-nano coating, elke wens moet vervuld kunnen worden.

En dan niet één prijs voor alle sterktes; immers laat je dan iemand met een lage sterkte te veel betalen en iemand die een zeer hoge sterkte nodig heeft krijgt te dikke glazen.

Niet elk soort brillenglas kan in elke bril. Bij een randloos montuur of een half omrand montuur horen daar brillenglazen in die daar ook geschikt voor zijn. Bij een zeer hoge sterkte hoort een advies van een extra dun of dunst mogelijk brillenglas. Bij een lage sterkte hoeft heel dun helemaal niet. Dat kost onnodig meer en kijkt niet lekkerder, integendeel. Wij leveren glazen die bij de sterkte passen, zónder dat je te veel betaalt en zonder risico dat de glazen onnodig dik worden.

Onze zelf ontwikkelde brillenglazenconfigurator maakt de juiste combinaties en je ziet gelijk de prijs. Geen verassingen achteraf. Geen 3 voor de prijs van twee of een gratis bril voor uw schoonmoeder. Geen vroege vogel korting. Heel transparant, kwalitatief hoogstaande glazen geplaatst in uw dierbare kostbare of goedkope montuur voor een zeer acceptabele prijs.