Over ons

Omdat wij vonden dat brillenglazen een te hoge aanschafprijs hebben, zijn wij in 2012 begonnen met de online verkoop van brillenglazen onder de naam NieuweGlazenInMijnBril.nl.

De gedachte was, als wij de kosten tussen de fabricage van een brillenglas en de verkoopprijs zo laag mogelijk proberen te houden, wordt een brillenglas aanmerkelijk goedkoper zonder in kwaliteit in te leveren.

Inmiddels komen de glazen rechtstreeks van de fabriek naar ons, zonder tussenkomst van andere partijen. Bovendien worden de brilrecepten en sterktes bij ons aangeleverd van een recept van een eerdere oogmeting en dat scheelt aanmerkelijk in de kosten. Ook kunnen wij de sterkte uitlezen van een bestaande bril.

Onze zelf ontwikkelde brillenglazenconfigurator maakt de juiste combinaties en de prijs per paar wordt gelijk getoond. Geen verrassingen achteraf. Geen 3 voor de prijs van twee of een gratis bril voor uw schoonmoeder. Geen vroege vogel korting. Heel transparant, kwalitatief hoogstaande glazen geplaatst in uw dierbare kostbare of goedkope montuur voor een zeer acceptabele prijs.

Daarbij moet de keuze in soorten glazen niet beperkt zijn, maar multifocaal, meekleurend, zeer hoge sterkte, zonnebrilglazen, cilinder, prisma´s spiegelcoating, ultraclean-nano coating, elke wens moet vervuld kunnen worden.

En dan niet één prijs voor alle sterktes; immers laat je dan iemand met een lage sterkte te veel betalen en iemand die een zeer hoge sterkte nodig heeft krijgt te dikke glazen.

Niet elk soort brillenglas kan in elke bril. Bij een randloos montuur of een half omrand montuur horen daar brillenglazen in die daar ook geschikt voor zijn. Bij een zeer hoge sterkte hoort een advies van een extra dun of dunst mogelijk brillenglas. Bij een lage sterkte hoeft heel dun helemaal niet. Dat kost onnodig meer en kijkt niet comfortabeler, integendeel. Wij leveren glazen die bij de sterkte passen, zónder dat je teveel betaalt en zonder risico dat de glazen onnodig dik worden.

We zijn onze naam gaan veranderen in 2019 naar Brillenglazen.net en in 2020 werd het Brillenglazen.com. In oktober 2020 is het proces nog verbeterd en uitgebreid.

Naast de juiste sterkte is het ook heel belangrijk om het brillenglas optimaal voor de pupil te centreren. Wij hebben nu een revolutionaire foto module waarbij wij de pupilafstand en de doorkijkhoogte kunnen bepalen of controleren. Deze module mailen wij gelijk na elke bestelling.

Als deze foto is goed bevonden verstrekken wij het verzendlabel in pdf. Deze is uit te printen. Maar nu kan deze pdf vanaf een mobiel getoond worden aan een Post.nl medewerker en zij printen een verzendbon met track&trace zonder verzendkosten te hoeven betalen.

We blijven innoveren en we zijn er zeer trots op wat we nu al mogelijk hebben gemaakt en trots dat wij onze klantbeoordelingen naar een 9,3 hebben weten te brengen. Alle  beoordelingen zijn écht en er wordt niets gemanipuleerd.

 

 

Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay