LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1200
beoordelingen
10
Johan
10/04/2021
zeer persoonlijke benadering, scherpe prijs en topkwaliteit
10
Berlinda
10/04/2021
alles volgens de bijgevoegde gegevens van oogarts uitgevoerd!
9
jan Buikema
06/04/2021
Ik heb ooit een vrij dure bril van mijn moeder gekregen, alleen op dat moment droeg ik nog geen brillen op sterkte. Dus dit leek mij de ideale oplossing. Ging alleen bij het invoeren van de opdracht niet helemaal lekker. Hierover werd ik de volgende dag al gebeld. Ik had de opdracht er twee keer ingezet voor de zekerheid. Het was bij hun ook opgevallen. Ook de verzending ging niet, om een duistere reden, kwam het verzendadres niet over bij het maken van het verzendlabel. Gelukkig kreeg ik mijn bril terug via de Post NL. Toen zelf maar de verzending geregeld. Kostte me 7,- extra. Normaliter sparen ze het uit voor je. Toch een circa 14,- die je niet hoeft te betalen. Maar goed eindelijk daar aangekomen duurde het vrij lang voordat ik hem terug kreeg. Dit had te maken met een schoonheidsfoutje. Achteraf was het mij nooit opgevallen. Ik heb de bril inmiddels terug, en het staat uitstekend. Ik kan hem zowaar gebruiken.:) Ik heb wat last van scheelkijken als ik hem afzet. Misschien een kwestie van wennen omdat de sterkte op basis van een nieuwe meting is geweest. Dus of ik heb zelf verkeerd aangeven waar mijn pupil zit of de meting is niet goed geweest. Maar als je een bril hebt liggen waarvan je eigenlijk wel de glazen zou willen vervangen zou ik het zeker aanraden. Ik doe het namelijk zo weer.
10
Chris
04/04/2021
100% tevreden
7
hennie
01/04/2021
mijn ervaring is tot nu toe niet meer dan goed,,ik heb de site bekeken via google en kwam op u uit....glazen besteld en montuur opgestuurd ,, ik heb tot nu toe alleen maar email contact maar zelfs dat is perfect allemaal,,,hopende de bril nog ontvangen dan is de deal perfect met vrgr hennie kok
10
Wim
27/03/2021
Zeer goede communicatie. Correcte afhandeling van een bestelling.
10
josé
26/03/2021
Ik wist al van een eerdere bril dat ze geweldig zijn. Nu nog een varifocale zonnebril en ik ben klaar! Niet twijfelen; als je de sterkte weet: doen!!
10
Wilfried
23/03/2021
Johan van brillenglazen is een van de meest klantvriendlijke personen die ik ken. Geweldig gewoon. Topbedrijf. Hebben wederom inmiddels derde bril van nieuwe glazen voorzien. Nu dus een zonnebril met variofocus. Prachtig. Naar volle tevredenheid. Tot de volgende keer.
9
Hans
23/03/2021
Voor de tweede keer glazen laten zetten in een favoriet montuur, glazen zijn opnieuw mooi gezet, bril is snel geleverd, hier weer een tevreden klant!! Heb nog 3 monturen, die ga ik snel insturen.
8
Kees
21/03/2021
eenmaal moest er iets gecorrigeerd worden, werd zeer snel geregeld
10
Frits
20/03/2021
Vakwerk, zelfs mijn extra meegestuurde oude bril is voorzien van nieuwe neusvleugels.
10
Erwin
20/03/2021
Duidelijke website, voordelige prijzen en supersnelle bezorging. Een echte aanrader!
10
Nico
19/03/2021
Voor een zeer mooie prijs een sportbril inzetclip op sterkte laten maken. Corona proef en prefect passend geleverd.
10
Richard
16/03/2021
Beetje onzeker montuur en recept opgestuurd maar resultaat is super en bril is perfect en ik kijk er goed doorheen geen problemen Zeker voor herhaling vatbaar Bedank voor deze service
10
Louis
16/03/2021
Goede communicatie. Snelle levering. Prima prijs.
10
maria
15/03/2021
wist niet dat dit mogelijk dus blij verrast en prima product geleverd, kijkt prima!!!!
8
Carolijn
15/03/2021
Prima
10
Anja
09/03/2021
Clip voor mijn sportzonnebril moest glazen op sterkte krijgen. Geen fysieke winkel wilde die voor mij erin zetten. Bij Brillenglazen was het helemaal geen probleem! Communicatie was goed, tijden voor verzenden en terug ontvangen helder en de glazen zitten er perfect in. Ben al een keer ermee gefietst: sterkte, pupilpositie,... alles is gewoon goed! Ben er blij mee!
10
Natascha
08/03/2021
Makkelijk in te vullen op de site. Snelle reacties, bril werdt binnen een week alweer terug gestuurd. Vanwege onduidelijk welke sterkte in 1 glas zat contact opgenomen. Na overleg werdt er zonder probleem een nieuw glas gemaakt en deze werdt opgestuurd.
10
J. H.
01/03/2021
Snelle levering. Zeer klantvriendelijk
9
Arnold
20/02/2021
Ik heb de groene zonneglazen 2 weken geleden besteld. Vandaag ontvangen en meteen kunnen testen in volle zon. Voldoen prima.
9
Henk Jan
14/02/2021
Eenvoudig frame opsturen en komt netjes retour met nieuwe glazen. Perfect.
10
Gert-Jan
13/02/2021
Communicatie helder geleverde glazen voldoen ook goed. Heb altijd Hoya glazen gehad maar die zijn dan wel 2x zo duur. Ga zeker nog een keer glazen hier bestellen.
10
jan luytens
12/02/2021
Ik was heel benieuwd of ze in mijn iets of wat speciaal, gebogen montuur de zonneglazen met chrome spiegeling mooi gingen kunnen plaatsen . Vandaag heb ik de bril ontvangen en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is . Ik geef die mensen geen 10 maar 11 op10. Ook quaa communicatie is deze firma TOP. Ik ben een meer dan tevreden klant!!!
10
Luc
12/02/2021
Helemaal top, een van de eerste die laat zien dat brillenglazen niet duur hoeven te zijn
10
Jelle
08/02/2021
De methode van bestellen is eenvoudig, de aanwijzingen zijn helder. Ook voor clips in mijn sportbril en recent voor een computerbril. Brillenglazen.com gaf mij een advies over speciale glazen voor beeldschermwerken en het resultaat bevalt mij heel goed.
9
Patrick
08/02/2021
duidelijke website makkelijk om een bestelling te doen snelle levering zeer aan te raden
9
Tranquilla
05/02/2021
Betrouwbaar bedrijf, goede service en kwaliteit glazen. Ik ben blij met het resultaat.
10
Helena Wesdorp
03/02/2021
Hele goede communicatie , vlotte verzending , ik ben tevreden en denk dat ik er in de toekomst nog eens koop
10
Joost
01/02/2021
OngelooflIjk: heel makkelijk te bestellen en supersnel weer in huis. Keurig gemaakt, glazen perfect en de bril helemaal schoon en netjes en goed verpakt binnen een paar dagen weer retour. Ik ben echt tevreden en zou zeker weer zaken doen!
7
Bep Hendriks-Evers
01/02/2021
Contact via de telefoon ging goed, via de email onbevredigend.
10
Marjan
01/02/2021
Onze tweede keer bij dit bedrijf. Gewoon top, glazen van zeer goede kwaliteit en service is ook TOP! Mijn zonnebril wil ik ook glazen met variofocus in dus die ga ik volgende maand doen.
10
Ronald
26/01/2021
Inmiddels derde bril die ik heb laten voorzien van glazen via Brillenglqzen.com. Wederom erg blij met resultaat. Prima en prettige communicatie; eenvoudig proces en bril sneller in huis dan verwacht. Voldoende reden dus na de eerdere gelijke ervaringen om ook deze derde bril te bestellen.
10
Greet
26/01/2021
Zeer tevreden met mijn glazen
2
Karin Smits
26/01/2021
Op de faktuur die ik gisteren ontving zijn verkeerde gegevens van de brillenglazen overgenomen. Zowel de additie als de pupilafstand, zijn voor beide ogen verkeerd overgenomen. Nu twijfel ik ook of de 'hoogte' wel klopt, deze hebben ze bepaald aan de hand van foto's die ik heb doorgestuurd. Ook ligt mijn bril nog steeds in Tynaarlo(?). Mijn bril zou deze week retour gestuurd worden met de nieuwe glazen er in. Nu maar hopen dat ze tóch de juiste glazen gaan plaatsen. Wat is erg vervelend vind is dat er slecht gereageerd wordt op telefoontjes en e-mails. Standaard wordt de telefoon niet opgepakt. Uiteraard ben ik bereid om een betere review af te geven op het moment dat ik mijn eigen bril mét daarin de juiste glazen ontvang, maar tot die tijd heb ik er geen goed gevoel bij en vind ik het maar een hoop 'gedoe'.
10
Paul
25/01/2021
bril opgestuurd en kreeg een mailtje dat mijn bril kapot was gegaan bij het uithalen van de glazen... kreeg gratis van Brillenglazen.com een nieuwe (merk) bril aangeboden van goede kwaliteit. Bril is binnengekomen en past uitstekend, ik ben er erg tevreden mee, dus vandaar ook een cijfer 10.
6
Peter
23/01/2021
Was verrast door de dikke brillenglazen.
10
Hans
22/01/2021
Ik had een offerte bij mijn eigen opticien, maar dat was een absurd bedrag en kon maar beter de aanbiedingen volgen. Ik heb een goed en degelijk montuur en heb voor de prijs van alleen brillenglazen de gok genomen. Oude bril opgestuurd en retour ontvangen binnen 10 dagen met nieuwe geweldige glazen.
9
paula
22/01/2021
Een poos geleden voor mij enkelvoudige glazen in randloos montuur laten plaatsen en nu voor mijn vrouw nieuwe focus glazen geplaatst.Zo krijgt bril een tweede leven.Super.
8
Angganita
22/01/2021
Communicatie is goed en wordt snel geantwoord gegeven op de emails. Eerder bij een concurrent keuze gemaakt voor brilglazen "normaal", deze waren erg dik bij aflevering. Ben blij de service en de glazen. Aanrader!!!
10
Hans
17/01/2021
Helder bestelproces, goede communicatie. Snelle levering. Wat het geheel nog veel beter zou maken is als Brillenglazen.com ook adressen heeft waar je een brilrecept zou kunnen laten maken. Nu moest dat ten koste van anderen
6
FRANCKY
16/01/2021
Ik wist niet dat 1 keuze minder dik ZOVEEL dikker was of wat ik gewoonlijk had. Ze zouden beter de dikte op internet visueel voorstellen....zou veel beter zijn
10
Charles
14/01/2021
Het was voor mij de eerste keer maar ben zeer positief over de gang van zaken. De bril opgestuurd en binnen twee weken retour ontvangen met dunne glazen in een draadmonteur. De glazen zijn goed in het montuur geplaatst en fijne multifocale glazen. Mijn reserve bril stuur ik nu ook op.
10
Henk
12/01/2021
Al eerder glazen aangeschaft en was daar al over tevreden. Goede kwaliteit, duidelijke webshop en zeer vriendelijke communicatie.
10
Peter
11/01/2021
Hier kan geen opticien tegenop!
10
Peter
09/01/2021
Foto uploaden, montuur opsturen en een goede week later al montuur met glazen thuis ontvangen. Prima kwaliteit.
10
Claire Verhage
08/01/2021
Duidelijke informatie, snelle service en bril weer als nieuw. Tevreden klant!
10
Thijs
07/01/2021
Ik ben bijzonder tevreden over de service. Ook de levertijd is heel strak zelfs in deze Corona periode. Na telefonisch contact te hebben gehad was het mogelijk mineraalglas in mijn jaren 70 bril te zetten. Dit is perfect gemonteerd zoals je dat ook bij een particuliere opticien krijgt. Ik ben hier ook terecht gekomen via alle goede reviews. Bij deze maken ze al die reviews en meer dan dat waar.
7
Bert van den Heuvel
04/01/2021
Dit was de tweede keer van de aanscaf van brillenglazen op deze wijze. De procedure was mij dus bekend. Ik miste de berichtgeving over bril gereed en datum van verzending naar mijn adres in Amsterdam.
10
Jan
29/12/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. En dun! Tevens zijn er nieuwe neuspads geplaatst. De bril ziet er weer spiksplinternieuw uit. Ook de communicatie verliep geweldig. Kortom een blije klant. Een aanrader voor menigeen! Dank Johan en tot een volgende keer!
10
Gerrit
29/12/2020
De kwaliteit van de glazen en het inslijpen en monteren van de glazen is dik in orde.
10
floris
10/12/2020
Correct product, goede dienstverlening!
9
Sjaak
09/12/2020
Goede ervaring, als er wat aan informatie ontbreek wordt er gebeld en opeen vriendelijke manier om aan vullende info gevraagd.
10
Jeroen
08/12/2020
Eén glas (b)leek niet helemaal perfect (leesdeel te laag). Na één belletje direct retourlabel ontvangen en binnen een week bril weer terug naar volle tevredenheid.
10
Bianca
08/12/2020
Multifocale goede glazen in mijn huidige montuur tegen een zeer aantrekkelijke lage prijs
7
Hanneke
08/12/2020
Correcte communicatie. Goede service
10
Andrea
08/12/2020
Verschillende keren al gebruik gemaakt van de goede service van Brillenglazen.com. Het bedrijf doet absoluut niet onder voor een fysieke brillenzaak. Alles loopt gesmeerd. De prijzen zijn een stuk lager dan de winkel. Mijn bril met prisma had ik binnen een week in huis. Ik ben weer hartstikke tevreden. Bedankt weer.
9
Willie Gerritse van de Streek
08/12/2020
De glazen lijken veel helderder dan mijn oude glazen van €500 per stuk, dus een aanrader !!!
8
Ton
07/12/2020
on line bestellen was nieuw en na vergelijking vond ik deze site het beste. Ook de chat verliep redelijk snel en compleet qua antwoorden.
10
Frank
04/12/2020
Heb mijn oude Oakley zonnebril laten voorzien van nieuwe brillenglazen op sterkte. Gegevens doorgegeven en foto met de bril op. Bril na ongeveer 10 dagen retour via de post. Heerlijk 2de leven van mijn bril welke ik tevens met sporten gebruik.
10
Geoff
23/11/2020
Mijn bril was nog goed maar de glazen waren erg bekrast. Bij Specsavers (daar heb ik mijn bril vandaan) zouden nieuwe glazen rond €360 kosten plus €50 verzendkosten. Bij Brillenglazen.com was de prijs €200 alles inbegrepen. Service was heel goed en snel, binnen 10 dagen was mijn bril terug, compleet met nieuwe glazen, prima kwaliteit. Als aangename verrassing hadden ze ook de siliconen neus steuntjes vernieuwd.
10
Marcellino
21/11/2020
De bril goed en netjes terug ontvangen. Glazen (de juiste!) netjes gemonteerd waarbij ook de nylon koortjes en neussteuntjes zijn vervangen, en dat alles voor een goede prijs.
10
Marga
21/11/2020
Binnen een week mijn bril met nieuwe glazen terug.
9
Skybird
19/11/2020
Dit is de enige site waar ik glazen kon bestellen zonder ook een nieuw montuur te moeten aanschaffen. Het is echt onzin om een goed montuur niet opnieuw te gebruiken. Het proces verliep heel gemakkelijk. Montuur opgestuurd met brilrecept en in ongeveer 10 dagen retour. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe glazen.
10
Eliza
19/11/2020
Ik ben erg blij met mijn nieuwe glazen waarbij mijn glazen niet meer beslaan. Zeker in tijden met mondmaskers en temperatuur verschillen is het een verademing. Ook voor mijn werk in een tandartspraktijk, waar ook maskers gedragen worden, komt het een goed van pas. Het geeft rust en kijkplezier. Het werk echt en is een echte aanrader.
10
Paulette Meuleman
19/11/2020
Eerst even getwijfeld, omdat er een tegenstrijdigheid in de website stond/staat. Na telefonisch contact was ik er van overtuigd dat het goed ging komen. Alles dik in orde..zo fijn. Absoluut een aanbeveling.
10
T. Hek
18/11/2020
Makkelijk te bestellen en de afhandeling was meer dan goed en snel. Precies wat ik graag wilde en vandaag ga ik nog meer bestellen.
10
Hemmo
17/11/2020
open uitleg met betrekking tot 'anti condens glazen' die in een bestaand ouder montuur zijn geplaatst. Met corona mondkapje geen beslagen glazen meer door de plaatsing van de polycarbonaat glazen. Deze oplossing is een gat in de markt en verdient publiciteit! Verzending en ontvangst: perfect.
10
Paulien
13/11/2020
Geweldig! Zo blij! Een hele fijne aanwinst deze nieuwe glazen, ik wil niet meer zonder! Ik ben paropreventie assistente bij een tandarts, dit betekent helemaal nu de hele dag een mondkapje en bril op. Continu waren de glazen glazen beslagen. Maar nu met de nieuwe anti fog glazen van Brillenglazen.com helemaal geen last meer van!! Echt super fijn, nu kan ik weer lachen zonder mist!
10
Frits
10/11/2020
Kan niet beter.
9
Edwin
07/11/2020
De website is duidelijk en brengt je in een paar eenvoudige stappen naar je keuze. Het opsturen en retourneren verliep snel, binnen 9 dagen brilletje weer op mijn neus en het resultaat van de nieuwe varifocus is prima. Contact met de klantenservice verliep ook goed ik ben vriendelijk geholpen. Mijn nog goeie montuur kan ik nu weer lekker gebruiken ter afwisseling tegen een redelijke prijs.
10
Frank de Gee
06/11/2020
snelle en vakkundige levering
9
Tineke
06/11/2020
Dit is volgens mij de 4e keer dat jullie nieuwe glazen in een bril van mij zetten. En weer ben ik heel tevreden ! Jullie werken snel en heel netjes en ik heb weer een prima reserve bril erbij !
10
Joop de Bruijne
03/11/2020
Kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden - prettig contact
10
Femke
21/10/2020
Echt heel goed. Goede service en mooie kwaliteit, goed zicht. Ga zeker nog een keer glazen bestellen!
9
FJ
16/10/2020
Netjes en snelle levering
10
K
16/10/2020
Blij met het resultaat, al duurde het een weekje langer dan belooft.
9
Harald
10/10/2020
.
10
Marije
09/10/2020
Deskundig service gericht adequaat reageren.
10
S
09/10/2020
Omdat ik geen reservebril heb en mijn lenzen niet meer bleek te verdragen heb ik gebeld voor overleg om mijn bril zo kort mogelijk kwijt te zijn. Er werd goed met mij meegedacht en ik heb de bril pas opgestuurd toen ik wist dat de glazen waren gearriveerd. ook goed advies gekregeb aangaande de glazen. De bril kwam door een vertraging van de post pas na twee dagen aan, en binnen 4 uur was hij alweer met de post terug! Super fijn dat het zo kon. Dank!
9
Shekar
09/10/2020
Goedkope alternatief voor de fysieke opticien. Je moet je eigen sterkte wel goed kennen!
9
Pedro
28/09/2020
Ik heb een positieve ervaring met Brillengrazen.com. De multifocale glazen werken prima na 1-2 dagen wennen. Punt van aanbeveling is de informatievoorziening rondom oogmeting op de website. Ik heb zelf uitgezocht waar ik mijn ogen zou kunnen laten meten zonder geheimzinnig te doen over het feit dat ik alleen een oogmeting wil en geen bril wil aanschaffen. Ik ben bij Specsavers geweest en kon het daar gratis laten doen. Wel heb ik hun commerciele verhaal rondom soorten brillen aangehoord hetgeen voor mij en hen niet effectief/effficient is. Liever had ik gewoon betaald voor de meeting dat overigens maar 10 minuten in beslag neemt.
10
DF Huisman
27/09/2020
met recept prima multifocale glazen in oude bril
9
Wilfried
25/09/2020
Heb mijn bril 2 weken later terugontvangen, de multifocale glazen waren uitstekend voor wat er voor betaald is. Ik kan het verschil wel merken tussen de glazen die ik hiervoor had en deze glazen. De glazen die ik hiervoor had hebben duidelijk een breder scherptevlak. Waren van een bekend merk maar ook 3x zo duur. Maar met deze glazen is het ook uitstekend kijken. Nu na een week valt het verschil niet meer zo op. Service is top. Ze hadden helaas mijn glazen omgekeerd in de randloos bril gezet maar dat is probleemloos opgelost.
10
W
25/09/2020
Niks mis mee.
10
Ilonka
25/09/2020
Goede service en snelle reactie !
10
Victor
21/09/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe glazen, multifocaal met degrade.
10
Maya
21/09/2020
Vriendelijk, snel en efficiënt
10
Martha
21/09/2020
Duidelijke side. Goede informatie tijdens de verwerking. In 8 dagen terug. Zeer tevreden over het resultaat.
10
Wil Derckx
21/09/2020
goede service, goede uitleg, geduldig, snelle levering kortom PERFECT
10
Jeannette
21/09/2020
Brillenglazen online besteld. Eerst wat huiverig of het goed zou gaan. Toch de gok gewaagd. Duidelijke site en snelle levering. Kan niet anders zeggen dan TOP!
10
René Grivec
21/09/2020
Een perfecte en prettige samenwerking Die je in een subtiele bedrijfsvoering van en voor levens belangrijke hulpmiddelen zoals een bril hoopt te mogen verwachten. Zij hebben voor mij het onmogelijke gerealiseerd tot aan het einde mijn ondersteund.
10
josé
21/09/2020
Johan belde me op nav onduidelijkheden, perfect mijn tweede set brillenglazen gemaakt!
10
Jari
18/09/2020
Na het opsturen van mijn bril, binnen een week mijn bril inclusief nieuwe glazen terug! De nieuwe glazen kijken heerlijk. Al met al een top ervaring.
10
Gert
08/09/2020
Gezien de verhouding prijs en kwaliteit kan ik en zal ik mijn kennissenkring dit bedrijf en website aanbevelen. Een paar multifocale glazen zijn geleverd binnen 8 dagen en met een prijsverschil t.o. van de opticien in Emmen van 800 euro, reken uit uw winst, schandalig goed. Overigens werd ik keurig terug gebeld en vriendelijk geholpen. Mijn oprechte dank.
8
ad
03/09/2020
duidelijke instructie hoe alles op te meten. duidelijke instructie hoe alles op te sturen. kreeg bericht bij ontvangst van de bril. prima geregeld .bril is ook prima.
10
Hans
03/09/2020
Zeer goede instructie. Makkelijke verzending en snelle levering. Ik ervaar mijn nieuwe glazen als perfect en ben heel tevreden over het geheel. Een absolute aanrader!
10
Rob
03/09/2020
Mijn bril brak bij het afstellen en ik kreeg gratis een nieuwe soortgelijke bril. Uitstekende service!!
10
tom
02/09/2020
Makkelijk te bestellen, wel zelf ergens een goede meting laten doen.
10
Suzan
01/09/2020
Bril opgestuurd, glazen zijn uitgelezen, bril in 1 week terug ontvangen terwijl ik toch - 6,5 heb. Goede dunne glazen.
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay