LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Hemmo
17/11/2020
open uitleg met betrekking tot 'anti condens glazen' die in een bestaand ouder montuur zijn geplaatst. Met corona mondkapje geen beslagen glazen meer door de plaatsing van de polycarbonaat glazen. Deze oplossing is een gat in de markt en verdient publiciteit! Verzending en ontvangst: perfect.
Paulien
13/11/2020
Geweldig! Zo blij! Een hele fijne aanwinst deze nieuwe glazen, ik wil niet meer zonder! Ik ben paropreventie assistente bij een tandarts, dit betekent helemaal nu de hele dag een mondkapje en bril op. Continu waren de glazen glazen beslagen. Maar nu met de nieuwe anti fog glazen van Brillenglazen.com helemaal geen last meer van!! Echt super fijn, nu kan ik weer lachen zonder mist!
Frits
10/11/2020
Kan niet beter.
Edwin
07/11/2020
De website is duidelijk en brengt je in een paar eenvoudige stappen naar je keuze. Het opsturen en retourneren verliep snel, binnen 9 dagen brilletje weer op mijn neus en het resultaat van de nieuwe varifocus is prima. Contact met de klantenservice verliep ook goed ik ben vriendelijk geholpen. Mijn nog goeie montuur kan ik nu weer lekker gebruiken ter afwisseling tegen een redelijke prijs.
Frank de Gee
06/11/2020
snelle en vakkundige levering
Tineke
06/11/2020
Dit is volgens mij de 4e keer dat jullie nieuwe glazen in een bril van mij zetten. En weer ben ik heel tevreden ! Jullie werken snel en heel netjes en ik heb weer een prima reserve bril erbij !
Joop de Bruijne
03/11/2020
Kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden - prettig contact
Femke
21/10/2020
Echt heel goed. Goede service en mooie kwaliteit, goed zicht. Ga zeker nog een keer glazen bestellen!
FJ
16/10/2020
Netjes en snelle levering
K
16/10/2020
Blij met het resultaat, al duurde het een weekje langer dan belooft.
Harald
10/10/2020
.
Marije
09/10/2020
Deskundig service gericht adequaat reageren.
S
09/10/2020
Omdat ik geen reservebril heb en mijn lenzen niet meer bleek te verdragen heb ik gebeld voor overleg om mijn bril zo kort mogelijk kwijt te zijn. Er werd goed met mij meegedacht en ik heb de bril pas opgestuurd toen ik wist dat de glazen waren gearriveerd. ook goed advies gekregeb aangaande de glazen. De bril kwam door een vertraging van de post pas na twee dagen aan, en binnen 4 uur was hij alweer met de post terug! Super fijn dat het zo kon. Dank!
Shekar
09/10/2020
Goedkope alternatief voor de fysieke opticien. Je moet je eigen sterkte wel goed kennen!
Pedro
28/09/2020
Ik heb een positieve ervaring met Brillengrazen.com. De multifocale glazen werken prima na 1-2 dagen wennen. Punt van aanbeveling is de informatievoorziening rondom oogmeting op de website. Ik heb zelf uitgezocht waar ik mijn ogen zou kunnen laten meten zonder geheimzinnig te doen over het feit dat ik alleen een oogmeting wil en geen bril wil aanschaffen. Ik ben bij Specsavers geweest en kon het daar gratis laten doen. Wel heb ik hun commerciele verhaal rondom soorten brillen aangehoord hetgeen voor mij en hen niet effectief/effficient is. Liever had ik gewoon betaald voor de meeting dat overigens maar 10 minuten in beslag neemt.
DF Huisman
27/09/2020
met recept prima multifocale glazen in oude bril
Wilfried
25/09/2020
Heb mijn bril 2 weken later terugontvangen, de multifocale glazen waren uitstekend voor wat er voor betaald is. Ik kan het verschil wel merken tussen de glazen die ik hiervoor had en deze glazen. De glazen die ik hiervoor had hebben duidelijk een breder scherptevlak. Waren van een bekend merk maar ook 3x zo duur. Maar met deze glazen is het ook uitstekend kijken. Nu na een week valt het verschil niet meer zo op. Service is top. Ze hadden helaas mijn glazen omgekeerd in de randloos bril gezet maar dat is probleemloos opgelost.
W
25/09/2020
Niks mis mee.
Ilonka
25/09/2020
Goede service en snelle reactie !
Victor
21/09/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe glazen, multifocaal met degrade.
Maya
21/09/2020
Vriendelijk, snel en efficiënt
Martha
21/09/2020
Duidelijke side. Goede informatie tijdens de verwerking. In 8 dagen terug. Zeer tevreden over het resultaat.
Wil Derckx
21/09/2020
goede service, goede uitleg, geduldig, snelle levering kortom PERFECT
Jeannette
21/09/2020
Brillenglazen online besteld. Eerst wat huiverig of het goed zou gaan. Toch de gok gewaagd. Duidelijke site en snelle levering. Kan niet anders zeggen dan TOP!
René Grivec
21/09/2020
Een perfecte en prettige samenwerking Die je in een subtiele bedrijfsvoering van en voor levens belangrijke hulpmiddelen zoals een bril hoopt te mogen verwachten. Zij hebben voor mij het onmogelijke gerealiseerd tot aan het einde mijn ondersteund.
josé
21/09/2020
Johan belde me op nav onduidelijkheden, perfect mijn tweede set brillenglazen gemaakt!
Jari
18/09/2020
Na het opsturen van mijn bril, binnen een week mijn bril inclusief nieuwe glazen terug! De nieuwe glazen kijken heerlijk. Al met al een top ervaring.
Gert
08/09/2020
Gezien de verhouding prijs en kwaliteit kan ik en zal ik mijn kennissenkring dit bedrijf en website aanbevelen. Een paar multifocale glazen zijn geleverd binnen 8 dagen en met een prijsverschil t.o. van de opticien in Emmen van 800 euro, reken uit uw winst, schandalig goed. Overigens werd ik keurig terug gebeld en vriendelijk geholpen. Mijn oprechte dank.
ad
03/09/2020
duidelijke instructie hoe alles op te meten. duidelijke instructie hoe alles op te sturen. kreeg bericht bij ontvangst van de bril. prima geregeld .bril is ook prima.
Hans
03/09/2020
Zeer goede instructie. Makkelijke verzending en snelle levering. Ik ervaar mijn nieuwe glazen als perfect en ben heel tevreden over het geheel. Een absolute aanrader!
Rob
03/09/2020
Mijn bril brak bij het afstellen en ik kreeg gratis een nieuwe soortgelijke bril. Uitstekende service!!
tom
02/09/2020
Makkelijk te bestellen, wel zelf ergens een goede meting laten doen.
Suzan
01/09/2020
Bril opgestuurd, glazen zijn uitgelezen, bril in 1 week terug ontvangen terwijl ik toch - 6,5 heb. Goede dunne glazen.
Thea
28/08/2020
Goede uitleg nemen tijd voor je, ook leuke monturen en niet duur.kan het iedereen aanraden,iseen reisje ernaartoe volledig waard.van mij krijgen ze een 10met een griffel
Kees
28/08/2020
Bestelling is tot volle tevredenheid afgehandeld.
Dirk Pieter
28/08/2020
Goed en snel geholpen in eerste instantie. En daarna is een beschadiging heel vriendelijk en snel opgelost.
Rffm
24/08/2020
Goede kwaliteit,goede service
Boukje
24/08/2020
Men was snel, vriendelijk, behulpzaam en ik heb weer een perfecte bril voor relatief weinig. Aanrader.
Chris
18/08/2020
Al eerder brillenglazen gekocht. Deskundig en service gericht ingesteld. Duidelijke klantvriendelijke site. Snelle levering. Zou zeker voor een volgende keer weer mijn brillenglazen hier kopen.
T. De Korte
18/08/2020
Goede glazen netjes en snelle levering Ik een woord uitstekend
Lienke
17/08/2020
Prettig geholpen aan de telefoon. Advies gekregen om de multifocale glazen met standaard leesgedeelte te nemen, was niet nodig om te upgraden. En niet ten onrechte!! Mooie heldere glazen voor een scherpe prijs! Mijn eerste ervaring met brillenglazen.nl, maar zeker niet mijn laatste!! Super!!
Sandy
17/08/2020
Vanwege een stroeve start (het duurde vrij lang voordat ik een reactie kreeg op mijn verzoek om info, cq. een prijsindicatie) twijfelde ik aanvankelijk om een bestelling te plaatsen. Uiteindelijk prima contact gehad en mijn bril is keurig binnen de toegezegde termijn bezorgd. Ik twijfel nochtans over de glazen, mijn zicht lijkt minder goed dan gewenst ondanks toegestuurde meting. Omdat het slechts een reservebril betreft heb ik daarover geen beklag gedaan.
Michèle
17/08/2020
.
Frans
17/08/2020
Ik was niet gelukkig met de glazen die geleverd werd. Het bleek dat ikzelf de foto niet goed genomen had. Zonder mopperen werd aangeboden nieuwe glazen te maken en de foto-instructie werd iets aangepast. Na een week kwam de bril retour, met nieuwe glazen, zonder bijbetalen. Een geweldige service dus!
Frederik
17/08/2020
Goede en snelle service. Scherpe prijzen. Mijn zicht is met de nieuwe multifocale brillenglazen weer perfect op elke afstand.
evert
17/08/2020
al twee brillen laten vervangen door brillenglazen.net , altijd goed gegaan , waarom een montuur in de la laten liggen , stuur je bril recept mee en het komt goed. Ik ben zeer tevreden en ga dit zeker vaker gebruiken
Jelle
17/08/2020
Ik heb al eerder brillenglazen besteld en was zeer tevreden. Dit keer wilde ik in een sportbril-clip multifocaal en had geen recept. Alles is via de mail goed afgesproken en ruim binnen de afgesproken periode kreeg ik mijn nieuwe glazen. Opnieuw ben ik zeer tevreden.
Dzjab
01/08/2020
Bueno!
Tjitske
01/08/2020
Vragen worden snel en deskundig beantwoord. De brillen die ik besteld heb zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden!
Bert
31/07/2020
Alles naar verwachting. Ik denk dat er nog behoorlijk wat marge zit op de brillenglazen. Daarom geen 10.
Jan
28/07/2020
Proces van bestellen werkt zeer eenvoudig, communicatie is top. Kreeg na een dag of 10 mijn bril teruggestuurd als perfecte zonnebril. Zeer blij mee en ik kan brillenglazen.net dan ook zeker aanraden!
M. van Regteren
28/07/2020
Voor mijn BBB fietsbril het inzetstuk laten voorzien van varifocale glazen. De communicatie was uitstekend en bestellen op de website heel makkelijk. De glazen zijn van uitstekende kwaliteit en de levertijd was slechts een week. Ik ga hier ze hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Mariet
28/07/2020
Goede service!
H de Witte
28/07/2020
Snelle levering
John
28/07/2020
Goed resultaat Het was een curve bril Resultaat was goed ondanks dat ik een test had meegestuurd van een multifocale bril Als ik een recent goede test had meegestuurd was ie waarschijnlijk perfect geweest Aan jullie heeft t niet gelegen dat ik alleen maar goed kan zeggen Overall Ik ben tevreden
Jeannette
09/07/2020
Ik wilde graag nieuwe glazen in mijn zonnebril. Na deskundig advies kreeg ik prachtige polariserende glazen in mijn montuur zodat ik weer jaren met plezier van de zon op het water kan genieten!
Roel Wacht
03/07/2020
Ik kan nu weer scherp zien, Fijne glazen. Bril netjes weer in model gemaakt en alles keurig afgewerkt.
marcel schoonen
03/07/2020
erg goed netjes afgeleverd , nog voor de verwachte tijd , extra opgezet nieuwe neusvleugels , wat wil je nog meer
Thijs
02/07/2020
Fijn contact met de customer service, maandag bril opgestuurd en zaterdag retour ontvangen (standaard glazen, +3.50 sterkte). 2e keer dat ik hier glazen bestel. Tov de vorige keer zijn de prijzen wel flink gestegen (vorige keer 69 euro en nu 109 euro), maar zo ver ik weet nog steeds de goedkoopste optie. Ga zo door!
Annemiek
02/07/2020
Goede duidelijke website. Stap voor stap de bestelling plaatsen en binnen 14 dagen nieuwe glazen in een montuur dat je al had. Top!
Jarmo ten Klooster
27/06/2020
Hoewel de brilglazen behoorlijk goedkoop zijn en je dus twijfelt of de kwaliteit goed is, ook vanwege het feit dat je een foto van jezelf met de bril moet maken, is dit een zeer vakkundig bedrijf! Mijn sportbril met optic is echt heel goed afgewerkt en het bedrijf houdt je tijdens het 'productieproces' steeds op de hoogte. Echt een aanrader als je goedkope, maar goede kwaliteit glazen wilt voor je bril of bijvoorbeeld je sportbril.
Hellen Lamers-Heijnen
25/06/2020
Eigenlijk niets meer toe te voegen en hierbij wil ik, @ Johan een warme douche geven voor zijn service en tijd en geduld aan de telefoon, nogmaals, dank Johan
Didi
24/06/2020
Snelle reactie op vragen die je hebt. Vriendelijk te woord gestaan. Binnen de tijd weer terug.
Henk
24/06/2020
Prima alles volgens afspraak. Mooie dunne glazen bij een zeer hoge sterkte.
Jos
24/06/2020
Zeer goed behandeld, maar de tijdsduur van reparatie moet en kan sneller. Mensen die brildragend zijn kunnen niet zonder.
Wolter
20/06/2020
Alles volgens afspraak
Ans
19/06/2020
Super netjes zeker blijf ik als ik weer een nieuwe brillenglazen nodig heb. Bestel ik het weer bij jullie Mijn dank ben erg blij.
Hans
19/06/2020
Mijn eigen montuur heeft goeie mooi geslepen glazen gekregen , mooie kwaliteit, goeie communicatie en prima service, ik zeg aanrader !!
J
19/06/2020
Alles goed geregeld voor een betaalbare prijs
William
19/06/2020
Perfect en pressies wat ik had verwacht voor een lage prijs!
Gisele
19/06/2020
ik heb twee monturen van multifocale meekleurende glazen laten voorzien. zeer tevreden.
Rein
18/06/2020
Van bestelling tot levering is goed geregeld. Vragen worden op een prettige wijze beantwoord en vooral vakkundig.
Mostapha
18/06/2020
Reageert goed op de wensen van de klant. Handelt de opdracht snel af.
Magda
18/06/2020
Keurige berichtgeving over ontvangst en verzending van mijn bril. Ook het resultaat is volledig naar mijn zin.
Hans
18/06/2020
tevreden
Ilona
18/06/2020
De bril van mijn onlangs overleden vader is veranderd tot hippe zonnebril voor mijn zoon. Ze hebben de bril met veel respect behandeld en er iets moois van gemaakt zelfs nog wat extra’s toegevoegd als cadeautje.. écht top !!! Vriendelijke en directe klantenservice en snel direct contact via mail. Goede kwaliteit glazen... ben zeer tevreden !!!
Mark
17/06/2020
Inmiddels mijn derde set glazen. Wederom snel geleverd en perfecte kwaliteit.
Celine
17/06/2020
vlekkeloos!
Tessy
17/06/2020
Het was een gok voor mij en ik heb beslist geen spijt dat ik glazen in een ouder montuur heb laten zetten. In een woord perfect, dus heel erg blij.
Rolf Jansen
17/06/2020
Goed product. Prima en snel geregeld
Sander
16/06/2020
Zoals gezegd Super Service,Vriendelijkheid,en Vakwerk.
Ria
15/06/2020
Ik ben heel snel geholpen aan mijn nieuwe computer brilglazen. En ook voor een heel voordelige prijs!
Gio
14/06/2020
Van het moment van bestelling tot levering van de brillenglazen goed contact onderhouden door Hans, dat geeft vertrouwen als nieuwe klant! Ik wou en licht tintje voor de brillenglazen, rustiger voor mijn ogen en vind ik persoonlijk ook fraaier staan. (gezondheidsbril geen zonnebril) Het uiteindelijke resultaat is goed. Voor een hogere score zou ik wat voorbeelden op de website plaatsen van kleur brillenglazen zodat je daaruit kunt kiezen, voor mij had het een tint donkerder gemogen. Toch een aanrader en ik plaats in de toekomst vast nogmaals een bestelling.
Arnold van Rijs
13/06/2020
Kwaliteit en niet duur. Prima service. Zeker aan te bevelen.
Mo
12/06/2020
Tweede keer dat ik gebruik maak van Brillenglazen.net. Heel erg tevreden!
Mariet
12/06/2020
Correcte behandeling!
Dennis
12/06/2020
Echt fijn. Ik was erg blij met de medewerking van Johan. Dankzij hem nu n top bril op mn neus
Marlen
12/06/2020
Super service! Jammer dat jullie nog geen oogmetingen doen.
Theo
05/06/2020
Het bedrijf heeft een zeer gebruiksvriendelijke site. De service is uitstekend, snelle levering en kwalitatief zeer goed resultaat.
Jurrien
05/06/2020
Prima glazen vlot in mijn bestaande montuur gemonteerd en thuisbezorgd
Paulo Nunes
29/05/2020
Ik heb glazen besteld, zijn ook netjes en zeer snel geleverd. 2 weken later bril laten vallen, zat een pit in een glas. Ik heb Brillenglazen een email gestuurd met het voorval. Ze hebben dezelfde week kosteloos een nieuw glas opgestuurd, dat noem ik nou Top service.
Jose
28/05/2020
Snel, duidelijk en betaalbaar. Ik raad het mensen aan!
E.j.m Clijnk
26/05/2020
Snelle levering en de order perfect uitgevoert .
TD Dharmaperwira
25/05/2020
Goed service en resultaat
Sonja
25/05/2020
Perfect alles!
Jaap
23/05/2020
Vriendelijke mensen, goede dienstverlening
Jos
20/05/2020
Ik had brillenglazen laten voorzien in de clip van een fietsbril. Er was een correctie op de sterkte gedaan vanwege een schuine doorkijkhoek, die er doorgaans bij dit soort brillen zou zijn. Bij mij zorgde dit echter voor onscherp zien en problemen met inschatting van diepte. Dit op een avond uitgelegd via een e-mail. Nog geen 10 minuten later werd ik gebeld voor nader overleg. Clip kosteloos teruggestuurd en de clip was weer voorzien van andere glazen. Nu met de juiste sterkte en o.k.
Peter
19/05/2020
Uitgaande van het recept voor mijn normale bril heb ik vervanging van de glazen voor een multifocale zonnebril besteld. Niet alleen werd op tijd voor een goede prijs de juist aangepaste bril geleverd, maar ook was er meteen na ontvangst van de opdracht door brillenglazen.net overleg over een (op meerdere manieren uit te leggen) aantekening die ik op het recept had gezet. PS: Inmiddels heeft ook mijn vrouw haar bril ontvangen.
Andre van der Leer
19/05/2020
Transparant, overzichtelijk en een mooie glazen.
Wim Tielemans
18/05/2020
Duidelijke afspraken, goede begeleiding door de website, snelle levering en glazen die volledig voldoen aan mijn verwachtingen.