LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1873
beoordelingen
10
J
08/02/2024
En bovendien snel!
10
Ger
05/02/2024
De bril was in n week klaar. Werd keurig gereinigd, neusrubbers vervangen, en alles zag er weer top uit
9
Piet
02/02/2024
goed en helder gecommuniceerd en snel geleverd
10
Marcel
02/02/2024
Dit bedrijf is erg netjes en meedenkend ze belde nog even om het een en ander door te spreken en hebben het extra snel gemaakt vanwege mijn vakantie, erg goed bereik ook, kwaliteit van de glazen is ook goed. Dus al met al zeker een aanrader. Bedankt
10
Wim
02/02/2024
Het leesspectrum is extra breed, terwijl ik daar niet voor betaald heb. Een mazzeltje
10
Dominique
01/02/2024
Goede communicatie, snelle levering, prima bril.
10
A E W
31/01/2024
Zeer tevreden met de nieuwe meekleurende multifocale glazen , kwaliteit ! Bril opgestuurd en 5: dagen later klaar ......
10
pmz
30/01/2024
alles goed, snel en proffessioneel
10
Robert
30/01/2024
Behulpzaam
10
Jan
29/01/2024
Ik ben zeer tevreden over Brillenglazen.com. Vanaf het eerste contact, zowel online als opvolgend via e-mail, verliep het contact helder. Afspraken zijn keurig en (meer dan) tijdig nagekomen. Het geleverde product is uitstekend. Ik beveel Brillenglazen.com van harte aan.
10
Wineke
28/01/2024
Duidelijke uitleg. Verzendlabel wordt je toegestuurd gratis en je wordt goed op de hoogte gehouden. Hele duidelijke brillenglazen doen niet onder voor hele dure brillenglazen. Alles weer netjes gratis thuisgestuurd.
10
C.
28/01/2024
Op een makkelijke en begrijpelijke manier is mijn wens voor een bril aangenomen. De invulling was op korte termijn en naar volle tevredenheid!
10
Desiree
28/01/2024
Service, snelheid en kwaliteit eindproduct, allemaal boven verwachting. Bedankt, erg blij met mijn bril!
10
Kevin
27/01/2024
Brillenglazen en glasscrew heeft helemaal meegedacht met een de unieke glazen die in mijn bril moesten. Super flexibel en behulpzaam. Kwaliteit is ook perfect.
10
Marijke
26/01/2024
Aardige mensen. Via de telefoon kreeg ik een prettige uitleg wat de juiste glazen zouden zijn. Inmiddels heb ik mijn bril ontvangen. Ik ben heel tevreden en zal zeker nog een keer mijn brillenglazen hier bestellen.
10
Marc
26/01/2024
Meerdere leesbrillen laten maken en altijd perfect.
10
Veerle
25/01/2024
Snelle service. Goede kwaliteit
9
Rosan Lamers
23/01/2024
duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering
10
Martijn
23/01/2024
Meerdere bestaande monturen van multivocale glazen laten voorzien. Zowel zonnebril als gewone bril. Inmiddels 5 in 1 1/2 jaar tijd. Leuke is dat je dit in diverse kleuren kan voor zeer scherpe prijs.
10
Mevr Riekje
22/01/2024
geweldig wat mooi gemaakt in mijn oud montuur ( glasbril) een paar nieuwe glazen en nu met lees gedeelte ...... prachtig mooi .Blij mee en kan het een ieder aanraden .Ook wat de prijs betreft .
10
Nico
22/01/2024
Perfect geregeld
10
Michel
20/01/2024
leesbril glazen in een montuur laten plaatsen. duidelijke site. snelle service. redelijke prijzen
10
anoniem
18/01/2024
Na 6 maanden zeer tevreden te zijn geweest met de glazen begon de coating wat te lossen van beide glazen. Na contact te hebben opgenomen met Brillenglazen ontving ik een retourlabel en mocht ik de bril terugzenden voor herstelling. Reeds een week later ontving ik de bril terug met nieuwe glazen en dit volledig kosteloos. Dit is wat ik noem geweldige service.
10
Frank
17/01/2024
Scherpe tarieven, heldere instructies, snelle levering en een bril die weer als nieuw is. Ik ben erg tevreden!
10
Tim
15/01/2024
Zeer gemakkelijk om op deze manier nieuwe glazen te kopen. Binnen 1 week nieuwe glazen in mijn bestaande montuur laten plaatsen. Keurige track&trace die goed werkt.
10
Twan
15/01/2024
Keurige service, snel en betaalbaar.
9
Gert
14/01/2024
Duidelijke website
10
Linda
12/01/2024
Super geholpen door de vriendelijke medewerkster. Erg blij met de nieuwe glazen in mijn eigen montuur.
8
Wesley Toorenburg
12/01/2024
Fijn dat er een bedrijf is waar je terecht kan om een insert voor veiligheid-of zonne bril te laten voorzien van glazen op sterkte. Bij 4 opticiens in mijn woonplaats is dat niet mogelijk
10
D.Buitenhuis
12/01/2024
Kan ook glazen in pin feel (randlooos) montuur zetten.
10
JW
08/01/2024
Goede communicatie, perfect product, snelle service
10
Elio
07/01/2024
Ben heel tevreden met de nieuwe varifocus glazen. De glazen zijn top kwaliteit, mijn bril is weer perfect. Ik kan brillenglazen.com van harte aanbevelen!
10
Hans
24/12/2023
De glazen kloppen en zijn kundig in mijn montuur geplaatst, de neuskussentjes zijn ook vernieuwd en er zat een flacon spray bij om de glazen te reinigen, tevens zat er een fijn doekje bij, ik ben dik tevreden met het hele gebeuren en zou het direct weer doen. Ik raad bij deze brillenglazen.com aan, goede service en snelle verzending. Een aanrader!!!
10
Adriaan
22/12/2023
Voor de vierde of vijfde keer dik tevreden , ik ben gehecht aan mijn monturen en op deze manier hoef ik alleen glazen aan te schaffen , top!
10
Stephan
21/12/2023
Had geen hoge verwachtingen maar ben zeer tevreden
10
Leon
18/12/2023
Nu voor de 5e keer een set glazen in een montuur laten zetten (varifocus / zonnebril). Ik ben super tevreden. Niet alleen over de glazen, maar ook over de service.
10
Harmen
18/12/2023
Had mijn bril snel, voor de feestdagen, nodig, even gebeld, was geen probleem, vervolg contact verliep perfect met Marian, afspraken 100% nagekomen, continue op de hoogte gehouden van de status, ze hebben zelfs van meegestuurde bril alle schroeven en neus pads vervangen (ook van de meegestuurde "sterkte" referentie bril). Helemaal tevreden. Eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van deze diensten
10
Elly
12/12/2023
Geweldig. Bril weer als nieuw!
10
Jan
12/12/2023
zeer tevreden
10
Th W
11/12/2023
Ik heb er een fijne leesbril bij. Het over en weer verzenden is professioneel geregeld.
10
Hans
11/12/2023
Het is gewoon geweldig hoe goed deze fa alles afwerkt. Volgende keer weer! Ps bril van mijn vrouw. Hans Beckers
9
Cees
11/12/2023
Ik ben zeer tevreden met mijnnieuwe brillen glazen en de service. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Binnen een week had ik mijn montuur met nieuwe glazen terug.
10
hilda-lucie
10/12/2023
top, de zesde bril denk ik, prima van kwaliteit en snelle levering
10
Frits
08/12/2023
Snel proces om je brillenglazen te vervangen. Wel zaak om je gegevens paraat te hebben.
10
Afra
01/12/2023
Heel vlot, duidelijk, ik ga het vaker doen.
10
Anoniem
30/11/2023
Snel reactie op de mail en de glazen werden keurig verpakt en snel verstuurd. Goede service!
8
F.
28/11/2023
Keurig afgehandeld allemaal,ben blij met de nieuwe glazen in mijn oude montuur!
10
Ans
28/11/2023
Goede prijs voor perfecte glazen in eigen montuur en goede behulpzame klantenservice
10
Armand
27/11/2023
Mijn coating liet los na een paar maanden. Mijn glazen werden vervangen en kreeg goede adviezen
10
Ed
26/11/2023
Zeer mooie glazen voor een betaalbare prijs. Zo ontzettend blij dat dit zo gemakkelijk te bestellen is en zo snel de bril weer terug heb. De service is ook uitmuntend en erg vriendelijke uitleg op mijn vragen.
10
Lenneke Werkhoven
26/11/2023
Hele duidelijk website, snelle service. Hele blij mee!
10
Jolanda
26/11/2023
Er is moeite genomen om uit zich zelf mij op te bellen over iets wat ik wilde maarwat niet slim was.
10
Gerrit
23/11/2023
Bestelling prima verlopen. Voorspelde doorlooptijd niet gehaald.
8
Peter
23/11/2023
Dikke voldoende
8
Willem
22/11/2023
online bestellen gaat redelijk eenvoudig, goede support online en ook telefonisch, en snel geleverd.
9
A.l.
21/11/2023
Kwaliteit en procedure zijn top
10
Edel
20/11/2023
Ik heb een hekel aan reviews maar hier moet het toch echt even: super nette service en super product! Ik zou deze site aan iedereen aanraden. Van het opsturen, de begeleidende emails, het terugsturen en het product, alles klopte helemaal! Dat kun je tegenwoordig niet vaak meer zeggen.
10
Aaf van der Voort
19/11/2023
fantastisch, clear mailcontact, en een prachtig product!, blij mee
10
Hans
17/11/2023
Snelle levering, en kwaliteits werk
10
Johan van der Made
17/11/2023
Bijzonder vriendelijk
10
T.j.
17/11/2023
Heel tevreden over de bril en het koop en verzendproces. Heel duidelijk en makkelijk.
10
Richard
16/11/2023
Werd door Brillenglazen.com ooit geholpen aan meekleurende glazen die na verloop van tijd géén schitter-spikkeltjes vertoonden. Leuk voor tijdens langlaufen ! Wilde ze opnieuw hebben. Opletten dat de door u keurig betaalde oogmeting niet verdraaid wordt weergegeven door de concurrerende opticien : is mij gebeurt.
10
Annemieke
14/11/2023
Superfijn bedrijf, ze werken heel snel en mijn bril is weer als nieuw door de nieuwe glazen! En de prijs is vele malen lager dan bij een reguliere brillenwinkel.
10
Jacinta
10/11/2023
Ik heb mijn bril ontvangen. Ik ben helaas het kaartje kwijt van de persoon die heeft gemaakt. Maar ik ben er ontzettend blij mee. En wat een geweldig snelle service!! Ik zal dit een ieder aanbevelen. Dank voor alles en tot gauw weer voor mijn volgende bril.
8
Henk
08/11/2023
8 november 2023 Glazen besteld en bril opgestuurd op 20 oktober. Retour ontvangen op 1 november. Bestelsite werkt goed en is overzichtelijk. Verdere afhandeling is correct en geeft de indruk dat er aandacht wordt besteed aan de bestelling. Bril terug gekregen met goede multifocale glazen en keurig verpakt. Aflevering met handtekening. Ben er tevreden mee. Zou het op grond van mijn ervaring ook aan durven raden.
9
hans van os
08/11/2023
Duidelijk, Goeie kwaliteit. Aanspreekbaar.
10
transam
06/11/2023
betrouwbare site, zeer goed product, uitstekende service, mijn brillenglazen alleen nog maar hier vandaan.
9
K.kriek
05/11/2023
Na een zoektocht op internet ben ik op brillenglazen.com terecht gekomen. Even contact gezocht met Johan en uitgelegd wat de bedoeling is en hield daar een goed gevoel van over. Uiteindelijk heb ik de glazen voor mijn reserve bril besteld, de bestelling correct ontvangen en gisteren heb ik de helde dag de bril opgehad en vind zelfs de glazen beter dan in mijn huidige bril. Mijn complimenten voor de prima service.
9
Jan
05/11/2023
zie boven
10
Mattijs
01/11/2023
Ik had een zonnebril waar ik multifocale glazen in wilde hebben. Vanwege de complexe vorm bracht dat wat problemen met zich mee. Brillenglazen.com heeft het hele traject meegedacht in de beste oplossing voor mij. Zeer servicegericht en professioneel. Echt uniek.
10
Tom
30/10/2023
Voor de tweede keer glazen besteld, en net als vorige keer ook deze 2 brillen van perfecte getinte glazen voorzien. Op tijd geleverd, alles ok.
10
Hesselbee
29/10/2023
Deskundige lui, prima service en prijsdoorbrekende visie!
10
Pc
29/10/2023
Allereerst het product is zeer goed, maar zeker niet op de laatste plaats is de communicatie zeer prettig. Er zijn mij goede adviezen gegeven.
10
Barbara
27/10/2023
Duidelijke website, prima service en goede kwaliteit glazen voor een zeer goed prijs.
8
Annet Holtrop
23/10/2023
Makkelijk te bestellen, transparant waar het is in het proces en geleverd volgens afspraak.
10
Margot
23/10/2023
Ik had nog een leuk montuur in de kast liggen en heb bij Brillenglazen.com beeldschermglazen besteld. Nadat ik de bril met de nieuwe glazen retour heb gekregen, kon ik niet goed wennen. Bleek dat één van de glazen niet goed was. Nadat ik het kijkprobleem telefonisch had uitgelegd mocht ik de bril weer opsturen. Twee weken later kreeg ik de bril terug en nu is het zicht prima. Ik ben heel erg fijn geholpen. Het scheelt een hoop geld als je alleen de glazen kan bestellen voor een bril die anders nog jaren in de la blijft liggen. En geen verspilling van monturen. Volgende keer is mijn zonnebril aan de beurt.
9
Evelien
19/10/2023
Prima manier om glazen in je montuur te laten zetten, ook de sterkte is prima, dat terwijl ik ren ronde bril draag!"( dat heeft meer risico's, dat het misgaat) wel jammer dat er niet af en toe een actie is , dan zou ik er nog vaker gebruik van maken , want het is zeker niet super goedkoop. Bij eyelove heb je voor bijna de helft glazen en bril. Dat is jammer
5
Wim Satijn
17/10/2023
Glazen zijn goed voor ver zien. Leesgedeelte in bifocale glazen zit naar mijn smaak te hoog. Maantjes zouden wel 2 mm lager mogen zitten.
10
Charles
16/10/2023
Super goede ervaring. Perfecte communicatie. Zeer goede kwaliteit en snelheid. Ga zeker meer gebruik van maken.
7
Laurens
13/10/2023
Je moet even weten hoe je het recept moet invullen en je pupillen moet meten maar verder is het eenvoudig. Binnen 6 dagen had ik mijn bril terug. Met multifocale glazen. Top
10
Henny
08/10/2023
Voor de derde keer het op deze manier gedaan. Dat spreekt al voor zich.
10
Peter Braakman
05/10/2023
Ik had een winddichte sportbril nodig en via Amazon gevonden, echter zijn mijn ogen de laatste jaren achteruit gegaan en zodoende deze bril opgestuurd naar ze en multifocale zonneglas erin laten plaatsen. Tijdens het fietsen had ik teveel vertekening en leek de afstand tot de weg groter dan in het echt, dit gemeld en nu worden nieuwe glazen gratis toegestuurd en kan ik ze zelf met een handleiding monteren, ik ben hier erg blij mee, goede service dus.
8
Frederike
03/10/2023
Erg prettig geholpen. Lezen doir de multificale glazen blijft helaas erg lastig. Ook na aantal dagen van wennen. Gewone glazen lijken me meer geschikt om via internet te bestellen.
10
Marjolein
01/10/2023
Ik had een mooie Versace zonnebril gekocht en heb daar glazen op sterkte in laten zetten door brillenglazen.com. Ben er superblij mee! Keurig gedaan en als je vragen hebt kan je ze goed bereiken! Kortom goeie kwaliteit goede service goede prijs! Aanrader!
10
Albert
29/09/2023
Moet zeggen dat er voortreffelijk werk is geleverd. Zelfs neusvleugeltjes werden vervangen. Netjes weer in mijn eigen koker teruggestuurd. Goed verpakt en nog een doekje en een spray erbij in. Tevens de oude brillenglazen zaten erin. Stekte bril precies goed. Bedankt!
9
Nick
25/09/2023
Snelle levering , juiste sterkte, top
8
Nardi
22/09/2023
Prima werk, goede kwaliteit glazen, mooie prijs. Doorlooptijd zou iets korter mogen. Verrast door vervanging neusvleugel kussentjes, en rechtzetten pootjes.
10
niels
22/09/2023
Weer een bijzonder goede ervaring. Persoonlijke service indien nodig. Zeer goede kwaliteit en snelheid.
8
Quentin
22/09/2023
Een goede en snelle service voor een schappelijke prijs.
10
Kj
21/09/2023
Voordelig en prima service
9
Kirsten
18/09/2023
Prima service en snel antwoord als je een vraag stelt. Mooie dunne glazen in mijn zonnebrilmontuur waar ik erg blij mee ben. Al de 2e keer dat ik hier besteld heb, kom zeker terug als ik weer eens glazen nodig heb.
9
Jef
18/09/2023
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe zonnebrilglazen!
10
Henk
18/09/2023
Snelle levering met uitstekendebkwaliteit. Volgende glazen bestel ik zeer zeker weer bij Brillenglazen.com
10
Pieter
17/09/2023
Behalve bovenstaande zijn de medewerkers erg vriendelijk. Niets dan lof dus.
10
F
17/09/2023
Al de 2e keer dat ik mijn eigen, nieuwe merk zonnebril met glazen op sterkte hier bestel. Stuk goedkoper dan bij een opticien en gewoon prima.
9
Nanda
17/09/2023
Was een beetje huiverig om glazen in een montuur te laten maken Maar met het resultaat ben ik blij en zal het zeker nog een keer doen.
9
Edwine
15/09/2023
Ze informeren je goed over de gang van zaken..Het multifocale glas is goed gezet en van heldere kwaliteit. Kortom, ik ben super blij met mijn bril!!!
10
Coos
15/09/2023
Goede glazen tegen een normale prijs.
10
M reus
11/09/2023
hele goede prijs voor nieuwe glazen en snel geregeld
4
Gert-Jan
10/09/2023
Vooraf telefonisch contact gehad i.v.m. Vakantie ed. Werd er verzekerd dat de bril opstijf geleverd zou worden, nu 10-09-2023 wel mail gehad op 7-09-2023 dat de bril geleverd wordt, echter krijg de melding dat er niet fysiek aangeboden is bij post NL. en er getekend moet worden voor ontvangst. Ben echter op vakantie tot 20-09-2023
Brillenglazen.com
9.4
1873 beoordelingen
Kiyoh