LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1098
beoordelingen
Dirk Pieter
28/08/2020
Goed en snel geholpen in eerste instantie. En daarna is een beschadiging heel vriendelijk en snel opgelost.
Rffm
24/08/2020
Goede kwaliteit,goede service
Boukje
24/08/2020
Men was snel, vriendelijk, behulpzaam en ik heb weer een perfecte bril voor relatief weinig. Aanrader.
Chris
18/08/2020
Al eerder brillenglazen gekocht. Deskundig en service gericht ingesteld. Duidelijke klantvriendelijke site. Snelle levering. Zou zeker voor een volgende keer weer mijn brillenglazen hier kopen.
T. De Korte
18/08/2020
Goede glazen netjes en snelle levering Ik een woord uitstekend
Lienke
17/08/2020
Prettig geholpen aan de telefoon. Advies gekregen om de multifocale glazen met standaard leesgedeelte te nemen, was niet nodig om te upgraden. En niet ten onrechte!! Mooie heldere glazen voor een scherpe prijs! Mijn eerste ervaring met brillenglazen.nl, maar zeker niet mijn laatste!! Super!!
Sandy
17/08/2020
Vanwege een stroeve start (het duurde vrij lang voordat ik een reactie kreeg op mijn verzoek om info, cq. een prijsindicatie) twijfelde ik aanvankelijk om een bestelling te plaatsen. Uiteindelijk prima contact gehad en mijn bril is keurig binnen de toegezegde termijn bezorgd. Ik twijfel nochtans over de glazen, mijn zicht lijkt minder goed dan gewenst ondanks toegestuurde meting. Omdat het slechts een reservebril betreft heb ik daarover geen beklag gedaan.
Michèle
17/08/2020
.
Frans
17/08/2020
Ik was niet gelukkig met de glazen die geleverd werd. Het bleek dat ikzelf de foto niet goed genomen had. Zonder mopperen werd aangeboden nieuwe glazen te maken en de foto-instructie werd iets aangepast. Na een week kwam de bril retour, met nieuwe glazen, zonder bijbetalen. Een geweldige service dus!
Frederik
17/08/2020
Goede en snelle service. Scherpe prijzen. Mijn zicht is met de nieuwe multifocale brillenglazen weer perfect op elke afstand.
evert
17/08/2020
al twee brillen laten vervangen door brillenglazen.net , altijd goed gegaan , waarom een montuur in de la laten liggen , stuur je bril recept mee en het komt goed. Ik ben zeer tevreden en ga dit zeker vaker gebruiken
Jelle
17/08/2020
Ik heb al eerder brillenglazen besteld en was zeer tevreden. Dit keer wilde ik in een sportbril-clip multifocaal en had geen recept. Alles is via de mail goed afgesproken en ruim binnen de afgesproken periode kreeg ik mijn nieuwe glazen. Opnieuw ben ik zeer tevreden.
Dzjab
01/08/2020
Bueno!
Tjitske
01/08/2020
Vragen worden snel en deskundig beantwoord. De brillen die ik besteld heb zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden!
Bert
31/07/2020
Alles naar verwachting. Ik denk dat er nog behoorlijk wat marge zit op de brillenglazen. Daarom geen 10.
Jan
28/07/2020
Proces van bestellen werkt zeer eenvoudig, communicatie is top. Kreeg na een dag of 10 mijn bril teruggestuurd als perfecte zonnebril. Zeer blij mee en ik kan brillenglazen.net dan ook zeker aanraden!
M. van Regteren
28/07/2020
Voor mijn BBB fietsbril het inzetstuk laten voorzien van varifocale glazen. De communicatie was uitstekend en bestellen op de website heel makkelijk. De glazen zijn van uitstekende kwaliteit en de levertijd was slechts een week. Ik ga hier ze hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Mariet
28/07/2020
Goede service!
H de Witte
28/07/2020
Snelle levering
John
28/07/2020
Goed resultaat Het was een curve bril Resultaat was goed ondanks dat ik een test had meegestuurd van een multifocale bril Als ik een recent goede test had meegestuurd was ie waarschijnlijk perfect geweest Aan jullie heeft t niet gelegen dat ik alleen maar goed kan zeggen Overall Ik ben tevreden
Jeannette
09/07/2020
Ik wilde graag nieuwe glazen in mijn zonnebril. Na deskundig advies kreeg ik prachtige polariserende glazen in mijn montuur zodat ik weer jaren met plezier van de zon op het water kan genieten!
Roel Wacht
03/07/2020
Ik kan nu weer scherp zien, Fijne glazen. Bril netjes weer in model gemaakt en alles keurig afgewerkt.
marcel schoonen
03/07/2020
erg goed netjes afgeleverd , nog voor de verwachte tijd , extra opgezet nieuwe neusvleugels , wat wil je nog meer
Thijs
02/07/2020
Fijn contact met de customer service, maandag bril opgestuurd en zaterdag retour ontvangen (standaard glazen, +3.50 sterkte). 2e keer dat ik hier glazen bestel. Tov de vorige keer zijn de prijzen wel flink gestegen (vorige keer 69 euro en nu 109 euro), maar zo ver ik weet nog steeds de goedkoopste optie. Ga zo door!
Annemiek
02/07/2020
Goede duidelijke website. Stap voor stap de bestelling plaatsen en binnen 14 dagen nieuwe glazen in een montuur dat je al had. Top!
Jarmo ten Klooster
27/06/2020
Hoewel de brilglazen behoorlijk goedkoop zijn en je dus twijfelt of de kwaliteit goed is, ook vanwege het feit dat je een foto van jezelf met de bril moet maken, is dit een zeer vakkundig bedrijf! Mijn sportbril met optic is echt heel goed afgewerkt en het bedrijf houdt je tijdens het 'productieproces' steeds op de hoogte. Echt een aanrader als je goedkope, maar goede kwaliteit glazen wilt voor je bril of bijvoorbeeld je sportbril.
Hellen Lamers-Heijnen
25/06/2020
Eigenlijk niets meer toe te voegen en hierbij wil ik, @ Johan een warme douche geven voor zijn service en tijd en geduld aan de telefoon, nogmaals, dank Johan
Didi
24/06/2020
Snelle reactie op vragen die je hebt. Vriendelijk te woord gestaan. Binnen de tijd weer terug.
Henk
24/06/2020
Prima alles volgens afspraak. Mooie dunne glazen bij een zeer hoge sterkte.
Jos
24/06/2020
Zeer goed behandeld, maar de tijdsduur van reparatie moet en kan sneller. Mensen die brildragend zijn kunnen niet zonder.
Wolter
20/06/2020
Alles volgens afspraak
Ans
19/06/2020
Super netjes zeker blijf ik als ik weer een nieuwe brillenglazen nodig heb. Bestel ik het weer bij jullie Mijn dank ben erg blij.
Hans
19/06/2020
Mijn eigen montuur heeft goeie mooi geslepen glazen gekregen , mooie kwaliteit, goeie communicatie en prima service, ik zeg aanrader !!
J
19/06/2020
Alles goed geregeld voor een betaalbare prijs
William
19/06/2020
Perfect en pressies wat ik had verwacht voor een lage prijs!
Gisele
19/06/2020
ik heb twee monturen van multifocale meekleurende glazen laten voorzien. zeer tevreden.
Rein
18/06/2020
Van bestelling tot levering is goed geregeld. Vragen worden op een prettige wijze beantwoord en vooral vakkundig.
Mostapha
18/06/2020
Reageert goed op de wensen van de klant. Handelt de opdracht snel af.
Magda
18/06/2020
Keurige berichtgeving over ontvangst en verzending van mijn bril. Ook het resultaat is volledig naar mijn zin.
Hans
18/06/2020
tevreden
Ilona
18/06/2020
De bril van mijn onlangs overleden vader is veranderd tot hippe zonnebril voor mijn zoon. Ze hebben de bril met veel respect behandeld en er iets moois van gemaakt zelfs nog wat extra’s toegevoegd als cadeautje.. écht top !!! Vriendelijke en directe klantenservice en snel direct contact via mail. Goede kwaliteit glazen... ben zeer tevreden !!!
Mark
17/06/2020
Inmiddels mijn derde set glazen. Wederom snel geleverd en perfecte kwaliteit.
Celine
17/06/2020
vlekkeloos!
Tessy
17/06/2020
Het was een gok voor mij en ik heb beslist geen spijt dat ik glazen in een ouder montuur heb laten zetten. In een woord perfect, dus heel erg blij.
Rolf Jansen
17/06/2020
Goed product. Prima en snel geregeld
Sander
16/06/2020
Zoals gezegd Super Service,Vriendelijkheid,en Vakwerk.
Ria
15/06/2020
Ik ben heel snel geholpen aan mijn nieuwe computer brilglazen. En ook voor een heel voordelige prijs!
Gio
14/06/2020
Van het moment van bestelling tot levering van de brillenglazen goed contact onderhouden door Hans, dat geeft vertrouwen als nieuwe klant! Ik wou en licht tintje voor de brillenglazen, rustiger voor mijn ogen en vind ik persoonlijk ook fraaier staan. (gezondheidsbril geen zonnebril) Het uiteindelijke resultaat is goed. Voor een hogere score zou ik wat voorbeelden op de website plaatsen van kleur brillenglazen zodat je daaruit kunt kiezen, voor mij had het een tint donkerder gemogen. Toch een aanrader en ik plaats in de toekomst vast nogmaals een bestelling.
Arnold van Rijs
13/06/2020
Kwaliteit en niet duur. Prima service. Zeker aan te bevelen.
Mo
12/06/2020
Tweede keer dat ik gebruik maak van Brillenglazen.net. Heel erg tevreden!
Mariet
12/06/2020
Correcte behandeling!
Dennis
12/06/2020
Echt fijn. Ik was erg blij met de medewerking van Johan. Dankzij hem nu n top bril op mn neus
Marlen
12/06/2020
Super service! Jammer dat jullie nog geen oogmetingen doen.
Theo
05/06/2020
Het bedrijf heeft een zeer gebruiksvriendelijke site. De service is uitstekend, snelle levering en kwalitatief zeer goed resultaat.
Jurrien
05/06/2020
Prima glazen vlot in mijn bestaande montuur gemonteerd en thuisbezorgd
Paulo Nunes
29/05/2020
Ik heb glazen besteld, zijn ook netjes en zeer snel geleverd. 2 weken later bril laten vallen, zat een pit in een glas. Ik heb Brillenglazen een email gestuurd met het voorval. Ze hebben dezelfde week kosteloos een nieuw glas opgestuurd, dat noem ik nou Top service.
Jose
28/05/2020
Snel, duidelijk en betaalbaar. Ik raad het mensen aan!
E.j.m Clijnk
26/05/2020
Snelle levering en de order perfect uitgevoert .
TD Dharmaperwira
25/05/2020
Goed service en resultaat
Sonja
25/05/2020
Perfect alles!
Jaap
23/05/2020
Vriendelijke mensen, goede dienstverlening
Jos
20/05/2020
Ik had brillenglazen laten voorzien in de clip van een fietsbril. Er was een correctie op de sterkte gedaan vanwege een schuine doorkijkhoek, die er doorgaans bij dit soort brillen zou zijn. Bij mij zorgde dit echter voor onscherp zien en problemen met inschatting van diepte. Dit op een avond uitgelegd via een e-mail. Nog geen 10 minuten later werd ik gebeld voor nader overleg. Clip kosteloos teruggestuurd en de clip was weer voorzien van andere glazen. Nu met de juiste sterkte en o.k.
Peter
19/05/2020
Uitgaande van het recept voor mijn normale bril heb ik vervanging van de glazen voor een multifocale zonnebril besteld. Niet alleen werd op tijd voor een goede prijs de juist aangepaste bril geleverd, maar ook was er meteen na ontvangst van de opdracht door brillenglazen.net overleg over een (op meerdere manieren uit te leggen) aantekening die ik op het recept had gezet. PS: Inmiddels heeft ook mijn vrouw haar bril ontvangen.
Andre van der Leer
19/05/2020
Transparant, overzichtelijk en een mooie glazen.
Wim Tielemans
18/05/2020
Duidelijke afspraken, goede begeleiding door de website, snelle levering en glazen die volledig voldoen aan mijn verwachtingen.
Harry Nowak
17/05/2020
Nadat ik toch wat huiverig was voor brille glazen online te bestellen, heb ik uiteindelijk toch multifocale glazen voor mijn Ray Ban zonnebril besteld. Bril opgestuurd en binnen 10 dagen had ik hem weer terug. Resultaat perfect . Zodra ik weer glazen nodig heb bestel ik ze graag weer . Want voor een prima prijs prima glazen !
Elly
16/05/2020
Voor mij was dit helemaal geweldig. De glazen vervangen in een bestaande bril zonder naar een opticien/winkel te hoeven, is uniek. De service was heel goed en de snelheid top! Ik ben er erg blij mee!
Ben
15/05/2020
Heldere site. Prijs conform site. Geen addertjes onder het gras. Vlotte service. Aanrader.
Filiep
15/05/2020
Tot hiertoe heb ik reeds vier maal nieuwe multifocale glazen besteld via Brillenglazen.net, op basis van een brilvoorschrift van mijn oogarts. Niet alleen zijn de prijzen bij de beste op de markt, maar de kwaliteit van de glazen is uitstekend (o.a. krasbestendigheid is beter dan bij sommige gekende optieker-ketens), alsook de communicatie en service. Absoluut aan te bevelen !
Ivo
15/05/2020
Mooie lenzen voor mijn Cartier.
M
15/05/2020
Prima werk
Brillenglazen.net
14/05/2020
Wanneer Brillenglazen.net een beoordeling krijgt met een onvoldoende als cijfer wordt deze onvoldoende nog niet gepubliceerd. Wij hebben dan 10 dagen de tijd van Kiyoh om contact met de klant op te nemen en de fout of het probleem op te lossen. Doen we niets dan wordt de onvoldoende in de lijst getoond. Wij ondernemen actie en wij vervangen de glazen of herstellen de fout. Daarna vraagt Kiyoh om de beoordeling te willen heroverwegen. En op deze manier hebben wij alleen maar ruime voldoendes en zijn alle beoordelingen echt, met echte klanten die écht blij en tevreden zijn.
Roos
13/05/2020
Erg blij met mijn oude, vernieuwde bril :-)
josé
13/05/2020
Ben echt blij met de snelle service, montuur was goed, glazen niet meer; nu voor een kleine prijs weer een bril als nieuw!
Chris
13/05/2020
Zeer klantvriendelijk en -gericht. Deskundig advies. Mooie afwerking en kleur afgestemd op het montuur. Het is sportieve bril met een chique uitstraling. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Veel complimenten in het fietspeloton….. bedankt Johan!
W.M.Mertens
13/05/2020
Zeer snelle service, ze hebben mijn bril op dezelfde dag ontvangen, gemaakt en weer verzonden!!
Adriaan
13/05/2020
Zeer prettig contact, goed advies (in mijn geval over de dikte van de glazen) en op verzoek wordt franco adreslabel toegestuurd. Ook qua prijs ben ik zeer tevreden, Hans Anders durfde mij €325 voor nieuwe glazen te vragen, nu was ik voor €70 klaar!
AC
13/05/2020
Goede prijs, goede communicatie, open communicatie.
Lara
09/05/2020
Dinsdag montuur opgestuurd, zaterdag al terug thuis! Zeer goede kwaliteit glazen, snelle service en vooral fantastische klantendienst!
Job
05/05/2020
Vijf sterren geef ik niet zo snel. Maar dit is de derde bril waar ik glazen in laat zetten. Goed het is natuurlijk een combinatie met het type montuur wat het geheel mooi afmaakt. Ooit begonnen met de monturen van See Concepts waar glazen voor het lezen in zaten. Na het versturen van een foto gaf Brillengazen.net hiervoor makkelijk glazen te kunnen maken. Het moet gezegd, prima glazen (meekleurend grijs, variofocus) en binnen de gestelde levertijd werd het pakketje afgegeven. Kortom: prima tevreden, waar menig brillenwinkel nog wat van kan leren.
Gert Sturre
04/05/2020
Eenvoudig bestellen. Bestaande bril met glazen vol met krassen opgestuurd. Binnen twee weken bril met nieuwe glazen op dezelfde sterkte retour thuis bezorgd. En veel voordeliger als bij een boekenwinkel.
Jaap
04/05/2020
Ik heb het contact als professioneel en correct ervaren. Ik heb zeer recent dezelfde brillenglazen gekocht bij Specsavers. De glazen die Brillenglazen.net heeft gemonteerd zijn voelen beter en prettiger en zijn een stuk goedkoper. Prima.
Arjan
04/05/2020
Prachtige blauwe spiegelglazen op sterkte in m'n matzwarte Rayban laten zetten. Topproduct voor een scherpe prijs!
Alexander
04/05/2020
Nieuwe glazen in mijn bril laten zetten. Was een derde van de prijs van Varilux. Eerst wat kritisch, maar na terugkomst was het gewoon perfect.
G
04/05/2020
Zie boven
Marieke van Delden
02/05/2020
Zeer klantvriendelijk, uitstekende service, voordelig en mooi resultaat.
Ruud
01/05/2020
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Snelle levering, netjes verpakt en belangrijk, mooie goed passende nieuwe glazen! Als je een goed passend montuur hebt, zeker een aanrader om via deze partij je glazen te laten vervangen.
Gerrit jan
01/05/2020
Heb de bril opgestuurd nadat ik via de mail een adres had ontvangen die ik enkel op het pakketje hoefde te plakken. Alle gevraagde papieren in het pakketje gedaan en op gestuurd. Nat twee dagen de bril weer terug met nieuwe glazen en perfect weer scherp zicht. Niets anders dan lof voor de mensen die dit hebben gedaan.
Charles
01/05/2020
De pootjes van de bril waren voorzien van nieuwe plastic beschermkokertjes, ongevraagd als extra service. De glazen zelf zijn goed geslepen en zitten als gegoten in het montuur. Snel en accuraat geleverd. Hulde!
Corne
01/05/2020
Ben goed en snel geholpen top
Rob
30/04/2020
alles goed verlopen
Johanna
29/04/2020
binnen een week mijn bril in huis. bestellen ging eenvoudig en de service is goed. ik ben er blij mee.
Jeanet Koekkoek
25/04/2020
Heel klantvriendelijk met een hoge expertise. Uitsluitend (heel plezierig) contact gehad met Johan. Een topper! Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden. Ben heel blij met jullie. Mvg,
O
24/04/2020
Dank voor de service m.b.t. het recept.
Marianne Eerligh
24/04/2020
Vintage bril met nieuwe glazen, en ook nog pootje recht gebogen! Ik ben super blij! Bedankt Johan.
marcel schoonen
22/04/2020
wordt snel gereageerd op vragen en levering volgens afspraak
Gabriel
21/04/2020
Zoals bij elke bestelling die ik bij brillenglazen.net heb gedaan zijn de service en het resultaat verassend goed!
Remko
21/04/2020
Netjes glas in bril gezet Uitstekende service Bij onduidelijkheden zoeken ze gelijk contact om het zo goed mogelijk te regelen
Ad Pepeperkamp
21/04/2020
..................
Ferry
21/04/2020
Fijn bril ook helemaal gesteld weer