LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
981
beoordelingen
10
anoniem
31/07/2014
9
Hans
30/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure Plezierig persoonlijk kontakt over niet-standaard wensen Procedure is helder en zonder vertraging doorlopen</p>
8
Arno
28/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Netjes snel (ongeveer 2 weken) geleverd Voldoende communicatie over het verloop van de bestelling Prima glazen, de goedkoopste zijn wel behoorlijk dik, maar ik heb met mijn ruime 6+ afwijking EN multifocaal EN grote brillenglazen ook niet anders verwacht Glazen zijn heel netjes in oude montuur geplaatst exact zoals de oude er ooit in zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
8
Jerry
27/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Prima glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer keuze, Polariserend. Nog dunnere glazen Let op de prijzen (steeds meer concurrenten) Betere verzenddoosjes</p>
10
J.A.Groenewegen
26/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Na de klacht is bril opnieuw behandeld (vernieuwd) tot volle tevredenheid. zeer vriendelijk behandeld .</p><b>Verbeterpunten</b><p>het leesgedeelte van de multifocale is zo minimaal dat ik mijn bril steeds moet optillen om nog iets te kunnen lezen, bij de oude glazen was dat niet het geval!!</p>
9
N.D. Runia
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>geode service, doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>ontvangstbevestiging van montuur sturen</p>
9
MW
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afspraken worden prima nagekomen, goede glazen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Dick
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb in 4 monturen nieuwe glazen laten zetten aan de hand van een bijgeleverd recept. Zeer tevreden over de service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien even wat meer contact houden met cliƫnt over levertijd/datum.</p>
8
anoniem
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima overzichtelijke website, direct antwoord op vragen, goede service, kortom gewoon wasrmaken wat je beloofd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer "klein" te blijven ook als je groeit!</p>
9
Gina
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Veel goedkoper dan reguliere opticiens. Duidelijke, simpele en mooie website!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Link naar de Facebook pagina werkt(e) niet?</p>
9
Andre Lyklema
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, had mijn eigen bril binnen twee dagen al weer thuis gekregen. was eerder dan ik had verwacht . ook persoonlijk contact per email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ales oke!</p>
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay