LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1380
beoordelingen
10
Jenny
26/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede snelle service, precies volgens recept gemaakte glazen.</p>
9
Mike
26/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>zeer goed product, goede prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd is vrij lang, vooral omdat deze (althans in mijn geval) inging vanaf het moment van ontvangst van mijn bril.</p>
10
anoniem
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekend! Mijn eerste multifocale glazen, ik heb er geen moment aan hoeven wennen. Vriendelijke en zeer snelle reacties via de mail (ook 's avonds en in het weekend).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een overzicht van je bestelling zou handig zijn (nu ontvang je dat pas als de bril wordt teruggestuurd).</p>
10
Jos
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>- Snelle en professionele communicatie - Uitstekende prijs kwaliteit verhouding - Persoonlijke benadering en service</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Geen</p>
9
philip
25/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>alles tot in de puntjes geregeld maar dan ook echt alles.</p>
8
Berntsen
24/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klantvriendelijk , prima service.</p>
10
Jan
24/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik had mijn glas gebroken. (-7,-6, multifocaal) . Bril op gestuurd en binnen 2 weken was hij weer keurig in orde. Twee nieuwe glazen voor de prijs van 1. Dank jullie wel!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefoon werd niet opgenomen, maar reactie via email was snel en duidelijk.</p>
9
Ton
23/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke instructie hoe te handelen. Snelle levering Prima resultaat in bestaand montuur. Komt er een volgende keer, dan zal ik mij weer tot dit bedrijf wenden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>
8
anoniem
23/09/2016
10
Hans
23/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke afspraken, snelle service: perfect!</p>
9
Harry
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Al zou ik het willen,alles klopten.Ik ben enthousiast.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Rustig opdezelfde manier doorgaan</p>
9
walter
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>gewoon correct</p>
8
Leo
20/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima. Goede afhandeling. Netjes gedaan</p><b>Verbeterpunten</b><p>Berichtje of de bril aangekomen is en alles goede door de klant is aangeleverd zou fijn zijn.</p>
9
henk van hecke
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik kocht glazen voor 2 brillen, superkwaliteit en de glazen zijn héél netjes ingestoken in de bril zonder zichtbare randen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>eind goed alles goed</p>
10
Siegfried
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website , overzichtelijk en duidelijke instructies bij het maken van een keuze , en wat je moet doen om de gevaagde informatie te kunnen verstrekken . Wat sommigen misschien niet weten , is dat je ook je eigen montuur mag opsturen ,wat een pluspunt is t.o.v. andere online Brillenglazen winkels . Directe en goede opvolging via email ,en dat maakt het toch een prettigere manier van online je bril of brillenglazen uitzoeken .Heel betaalbare prijzen , en dat is toch altijd wel een groot pluspunt . Ook nog adviezen die men bovendien geeft ,bij de wensen van de klant zijn heel snel en persoonlijk . Dit laatste , de persoonlijke benadering is ook een groot pluspunt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Dierct in het begin van de website duidelijk aangaven dat je ook je eigen montuur mag gebruiken voor alleen maar glazen bestellen. Als je vrschillende sites bekijkt , dan moet je gelijk alle moglijkheden in beeld hebben voordat je naar de volgende aanbieder surft . Dus ook de tekst regel die je te zien krijgt als je op internet zoekt naar een goede leverancier voor bestellen van brillen en alleen brillenglazen via internet . Ik heb zelf drie dagen lang zitten zoeken naar brillenglazen op internet , en heb uiteindelijk enkele leveranciers een email gestuurd of ik ook alleen maar glazen mag bestellen . Door de snelle reactie kon ik gelijk de keuze maken , en dat was voor mij een opluchting geweest</p>
10
Hans
19/09/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie en afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>--</p>
10
Jan
18/08/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima kwaliteit glazen en montage. Keurig. Dus ook voor zeer sterke (-7 ) multifocale glazen.</p>
8
peter
13/07/2016
10
Martijn
12/07/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, betrouwbaar en vele mannen goedkoper dan grote ketens</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Marco
07/07/2016
<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke bestelproces en betaling. Mooie kwaliteit glazen en goede, professionele service!! Ik werd na een e-mail met een vraag direct teruggebeld door een uiterst vriendelijke man die de tijd nam om mij van een antwoord te voorzien.</p>
8
Hans
06/07/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik had eerst een verkeerde bestelling geplaatst en na een snel email contact met de webshop is dit vlot opgelost en (omdat ik een 2e bestelling had geplaatst) is mijn geld spoedig terug gestort. Ik heb twee zonnebrillen op sterkte laten maken en ze zijn allebei perfect, geen enkel probleem met de sterkte en/of draaghoogte van de brillen. Ik had twee foto's meegestuurd zoals gevraagd op de site. De glazen zijn van kunststof wat ik een groot voordeel vind want de brillen worden er merkbaar een stuk lichter van. Er werd me veel plezier van de brillen gewenst door middel van een persoonlijke tekst op een visitekaartje, erg attent. Goede zaak!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het initiële email contact ging heel vlot maar daarna heb ik niks meer gehoord tot de email dat mijn bestelling klaar was. Mijn bestelling was om een of andere reden niet zichtbaar in mijn account maar ik heb hier verder niet meer naar gevraagd. Een track&trace code voor de retourzending zou handig zijn. Er wordt nergens gevraagd om je order nummer met je brillen mee te sturen (tenzij je je recept in de doos doet ipv online uploaden), ik heb er maar een papiertje in gedaan anders weet ik niet hoe men weet welke brillen bij welke bestelling horen. Misschien handig om dit in de orderbevestigingsmail te vermelden.</p>
7
Rob
15/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>snelle service en eenvoudig</p><b>Verbeterpunten</b><p>wanneer de bril met brillendoos en origineel (merk) doekje wordt meegestuurd, dan ook graag het doekje mee terugsturen, dit was niet gebeurd</p>
10
Ron
12/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima! Vlotte afhandeling, precies zoals vermeld op de website. Simpel, duidelijk. Uitstekende glazen, goed in het montuur gezet en dat voor de helft van de prijs die ik bij een reguliere opticien zou moeten betalen. Helemaal perfect, een aanrader!</p>
9
Richard
11/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Leveren waar voor het geld!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor kleurenbrillen voorbeeldfoto's op site?</p>
7
Sjaak
10/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Soms onduidelijke webpagina</p>
9
Nouwens
09/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>snel en efficient</p><b>Verbeterpunten</b><p>vooralsnog geen</p>
8
Frank
08/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Meedenkend en adviserend. Behulpzaam en snel</p>
10
Brigitte
08/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer goede brilglazen voor weinig geld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere verzending naar België en kosten zijn ook wat hoog. Tracking zou handig zijn.</p>
8
anoniem
08/06/2016
9
Bianca
08/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit</p>
10
Jaap S
08/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima service; de eerste bril was niet helemaal goed aangemeten; direct vervangen</p><b>Verbeterpunten</b><p>de meting van de hoogte van de pupil lijkt niet zo gemakkelijk</p>
10
Mike
08/06/2016
10
Emily
06/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig advies, snelle levering.</p>
10
Olga
05/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte behandeling van de nieuwe glazen in de bril. Echt een aanrader.</p>
10
anoniem
05/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte afhandeling. Alleen spijtig(maar daar heeft de firma natuurlijk weinig vat op)dat de verzendingskosten nogal hoog oplopen voor klanten buiten Nederland</p>
8
anoniem
04/06/2016
10
Frans S
04/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel. Correct. Attent. Topadres voor een zeer concurrerende prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen. Ga zo vooral door.</p>
10
Erik
03/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Dit is een bedrijf dat SERVICE hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast betrouwbaar en snel.</p>
9
HPS
03/06/2016
<b>Pluspunten</b><p>Onlangs een Oakley opgestuurd naar Brillenglazen.net. Het laten maken van glazen op sterkte bij Oakley is erg duur. Via Brillenglazen is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Snelle en heldere communicatie!</p>
10
Lars
30/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en perfecte levering. Niks op aan te merken!</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t</p>
10
Esther
19/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel en professioneel.</p>
10
Ad
19/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en accurate levering. Prima glazen</p>
8
Jos
16/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>helder, kwaliteit is goed en afhandeling keurig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Prijs misschien aanpassen omdat eye love nog goedkoper levert inclusief montuur</p>
10
anoniem
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>waar je een standaard email verwacht krijg je zelfs een persoonlijke noot in de email. erg snelle levering.</p>
10
Fred
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Heldere instructies, efficiënte afwikkeling! Betaalbare kwaliteit! Hadden zonder gevraagd mijn oude neussteuntjes vervangen en een verbetering aangebracht op de bevestigingspunten van de glazen. Ronduit een geweldige kwaliteitsservice! Warme aanrader!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik ben dermate enthousiast over jullie service, en wil jullie daarom graag helpen met een belangrijk verbeteringspunt ten aanzien van de communicatie. De informatie-uitwisseling van het opvolgingsproces per email zorgde voor enige onduidelijkheid. Ik krijg van u op 29 april 2016 een email waarin wordt aangekondigd dat de bestanden zijn goedgekeurd. Toch zit er bij de voetnoot een link om bestanden te uploaden. Dat is overbodig als de bestanden zijn goedgekeurd en geven aanleiding tot twijfels en mogelijk onnodige vragen van de klant. Dan staat er in de bevestiging dat in ongeveer 8 dagen de bril terug verwacht mag worden. Op 09 mei (10 dagen later) neem ik contact op om te weten of de bril klaar is. Er zou in het systeem een automatische mail gegenereerd kunnen worden die na precies 8 dagen aangeeft op welke datum de bril teruggezonden gaat worden. Dat scheelt vraag en antwoord en de klant is op de hoogte van het proces. Op 11 mei krijg ik een bericht dat de bestelling voltooid is, en opnieuw staat de link om bestanden te uploaden onderaan. Dit geeft mij te denken dat de bestelling rond is, maar nog niet de levering! Het zou duidelijker zijn om te mailen, uw bestelling is onderweg of gaat toegezonden worden. Maar zoals aangegeven, zeker geen negatief punt, maar eerder een aanbeveling. Fred Verbeek Zeeland</p>
10
Chris
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte glazen, zorgvuldig verpakt</p>
8
Jeffrey
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ben tevreden over het geleverde product. uitkomst voor degenen die niet telkens een nieuw montuur willen. De reguliere brillenzaken komen vooral met aanbiedingen voor monturen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
hotze van der vliet
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>gemakkelijk te vinden op internet. Prachtig systeem, vooral nu ook Specsavers niet meer gebruik wil maken van bestaande brilmonturen. Ook het meesturen van de bril zonder recept is erg fijn. Ik zal jullie aanbevelen bij familie en vrienden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bril weer teruggestuurd in brillenkoker van Specsavers. Waarom geen eigen koker erbij gedaan als de kosten niet te hoog zijn ( stukje reclame ). Kleuring van glazen: hier staat bij voor enkelvoudige glazen enz.(dit is verwarrend omdat ik multifocaal glazen bestelde)</p>
7
Academie Aan de Angstel
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, duidelijke communicatie. En vooral een goed product.</p>
10
Anton
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Bestelling werd snel en zorgvuldig uitgevoerd (werd gebeld om zeker te stellen welk type glazen moest worden gemonteerd). Kwaliteit goed.</p>
10
Aart
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik kon eigenlijk niet geloven wat de website beloofde. Maar ze maken alles waar!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>
8
daphne
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>supersnel, goed advies, snelle levering, zeer blij met mijn brillen!</p>
9
Edwin
28/04/2016
<b>Pluspunten</b><p>Site werkt prima, brillenglazen binnen een week binnen. Alles keurig geregeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Enige onduidelijkheid was het vinden van het antwoordnummer waar mijn bril naar toe moest worden heengestuurd</p>
10
Jolanda
16/04/2016
<b>Pluspunten</b><p>Wat ik wilde, was bij alle bekende brillenketens niet mogelijk:curve, lichtgekleurde dégradé glazen met een gepolijste rand in een randloos Ray-Ban zonnebril montuur. Binnen anderhalve week had ik hem. Hij is super mooi, jullie communicatie is ontzettend goed en snel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijf doen wat jullie doen, jullie zijn een verademing ten opzichte van alle winkels waar je je eerder een lastpost voelt dan een klant.</p>
10
C.
29/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede kwaliteit en prijs, klantvriendelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
8
ria
28/03/2016
<b>Verbeterpunten</b><p>Bereikbaarheid.</p>
10
Jaap S
27/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde mijn bril vanuit Frankrijk.Eigenlijk was ik wat sceptisch, maar dat is geheel verdwenen. Niets dan lof.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het kan handig zijn ook telefonisch bereikbaar te zijn.</p>
10
André
27/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over de communicatie met Frans tijdens het klaarmaken van mijn brillenglazen. Er ontbraken van mijn zijde enige gegevens over pupilafstand en hoogte maar het is door persoonlijk contact allemaal in orde gekomen. Het pakketje met bril,koker,recept op de aangegeven datum 26/3 ontvangen. De glazen zijn uitstekend en ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor de service,</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet op ieder recept van opticiens staan de pupilafstand en hoogte vermeld. Daarom vragen bij nieuwe klanten ook deze gegevens op te sturen.</p>
8
Danielle
26/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goedkoop</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kon nergens het verzendadres met antwoordnr. meer terugvinden. Misschien handig als dit op de bevestigingsmail vermeld wordt?</p>
9
Chris
26/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie na invullen van een vraag op webformulier Goede kwaliteit Goede prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik moest vragen om de mail met de verzendgegevens. Deze zou volgens brillenglazen.net in de spam folder zijn gekomen, maar dat is niet het geval. Waarschijnlijk een vergeten te verzenden bij de webshop.</p>
9
Monique
25/03/2016
9
Kitty Havermans
24/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou niet weten, dik tevreden!</p>
10
anoniem
23/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goed en niet duur</p>
9
roel
22/03/2016
10
Tessa
21/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben erg positief over de service. Ik had gestuurd omdat ik wat gegevens was vergeten bij het versturen van haar bril. De zelfde avond kreeg ik al een mail van ze terug. Binnen een week zonder het weekend mee gerekend had ik de bril terug. Mijn dochter zetten de bril op en zei gelijk "ik kan weer helder zien" Ze is er heel blij mee.</p>
9
Henk
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig, snel, goedkoop, goede kwaliteit.</p>
8
Frank
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, zorgvuldig en alles netjes op tijd. Goed geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Status pagina werkte bij mijn bestelling niet. Dat was jammer</p>
8
René
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn zonnebril is voorzien van een paar prima glazen op sterkte. Heeft bij elkaar ongeveer 2 weken geduurd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht nog iets meer communiceren over de voortgang van het proces van het plaatsen van de glazen. Niet duidelijk was hoedanig het ongeveer ging duren.</p>
10
Joost
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte en snelle levering van nieuwe meekleurende glazen. Superblij voor een superprijs. Kan niet beter.</p>
10
veronica
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie Helder en duidelijk Geweldige service</p>
10
Johnny
20/03/2016
10
Luc
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie en levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eventueel een adres en klantnummer voor op doosje . Kan bij bevestigingsmail hoeft de klant alleen maar te printen en op doosje plakken.</p>
10
Donny Kim
19/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Twijfelde omdat ik nog geen ervaring had en toch gokje gewaagd. Ben er tevreden met snelheid en kwaliteit. Ik betaalde altijd 200 euro bij Pearle of Specsavers .. alleen voor glazen en ik ben dik tevreden.</p>
10
Kitty
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>
8
liesbeth
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zie aanbevelingen maar wel bedankt voor de later opgestuurde brillenkokers al waren dit wel andere.</p>
10
Frederik
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Doet wat beloofd is. Prima ervaring!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
9
Eddy
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snel en mooie haarscherpe contrastrijke glazen. Toen ik de bril terugkreeg zat er een verkeerd glas in, dit is meteen goed opgelost en snel vervangen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
8
ans
21/02/2016
8
anoniem
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Super snel! En goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets persoonlijker zou leuk zijn, nu lijkt het wel een robotten bedrijf ;)</p>
10
Lei
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie, service, prijs</p>
8
.van Son
03/02/2016
10
Emily
01/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle service, zeer vriendelijk en persoonlijk contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele!</p>
10
Martin
31/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer scherpe prijs voor kwalitatief goede glazen. Alles verloopt volgens procedure en op tijd. De kraswerende glazen van Eyewish bleken geen kraswerende bescherming te bieden en moest desondanks 550 euro betalen voor twee glazen. Voor 135 euro inclusief verzendkosten bij Brillenglazen.net ben ik nu klaar (ook met Eyewish).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voortgangsindicatie en vermelden van traceercode van het pakketje om tijdstip van bezorging beter te kunnen inschatten</p>
9
wolter
30/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>werkt prima.</p>
10
Marc
29/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goede respons op mailtjes. Een kleine miscommunicatie werd zeer snel, adequaat en correct opgelost. Zeker een service om in de toekomst vaker bij de bestellen en ik heb het aan familie/vrienden aangeraden. Bedankt!</p>
7
Ruud
29/01/2016
10
brigitte
27/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>bril zeer goed, communicatie snel en vriendelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>terugzendkosten naar België beetje aan de dure kant vind ik</p>
8
anoniem
26/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goed, kwaliteit glazen en bestelling werkt goed.</p>
8
Ron
25/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en goeie snelle service!!!!</p>
8
anoniem
23/01/2016
8
Thera
23/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>super qua prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet al voorafgaand aan de bestelling het hele bedrag laten betalen. Bv de helft en de andere helft als de bril klaar is verzonden wordt naar de klant</p>
9
Edwin
22/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering van wat je bestelt</p>
10
Edwin
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Topproduct</p>
8
Michel
21/01/2016
10
Mostapha
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige functionele website Snelle afhandeling Schappelijke prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op dit punt is er w.m.b niets te melden</p>
10
ingrid
20/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>prijs afhandeling</p>
4
Kees
10/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prijsniveau, duidelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, bereikbaarheid</p>
10
Dirk
08/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>2 brillen opgestuurd.gewone en multifocale.Gewone bril heel snel na opsturen terug ontvangen.Met nota erbij dat bril met multifocale glazen een 10 tal dagen later ging opgestuurd worden.WE ZIJN SUPER TEVREDEN MET HET RESULTAAT VAN BEIDE BRILLEN.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na betaling hadden geen tegenbericht gekregen met adres waar de bril naar toe gestuurd moest worden.Na mailtje hadden we wel kort daarna de info en opstuur adres door gemaild gekregen.</p>
8
Mirjam
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke en snelle hulp!</p>
8
natas
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ze zijn snel met hun reactie op een vraag via de mail en snel in het leveren van de bril. Ik ben helemaal tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay