LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1112
beoordelingen
N de Frankrijker
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>De glazen zijn netjes gemonteerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1- Bij het toezenden van de bril in eigen doos, was het blijkbaar niet nodig om aan te geven van wie de bril was. Ik vond dat niet prettig, omdat mijn bril verwisseld zou kunnen worden met een bril van een andere klant. Ik heb daarom voor de zekerheid het bestelnummer op de doos vermeld en in de doos de uitgeprinte opdracht toegevoegd. Dit zou vermeld kunnen worden in de instructie. 2- Ik kreeg een mail dat ik de bril zaterdag zou ontvangen. Dus de hele zaterdag (bij 30 graden) thuis gebleven, maar helaas geen bril. De maandag daarop weer hetzelfde : maar geen bril!. Ik heb dinsdagochtend een mail gestuurd met het verzoek om mij de tracecode toe te sturen zodat ik de verzending kon volgen. Deze is inderdaad een paar uur later toegestuurd. Dinsdag heb ik de bril ontvangen. Dus mijn aanbeveling: stuur direct de tracecode naar de klant en doe geen belofte die niet waar te maken is.</p>
Egbert
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en correcte levering, uitstekende prijs kwaliteitsverhouding dit is mijn ervaring na drie bestellingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk niet gewoon zo doorgaan....</p>
anoniem
31/07/2014
Hans
30/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure Plezierig persoonlijk kontakt over niet-standaard wensen Procedure is helder en zonder vertraging doorlopen</p>
Arno
28/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Netjes snel (ongeveer 2 weken) geleverd Voldoende communicatie over het verloop van de bestelling Prima glazen, de goedkoopste zijn wel behoorlijk dik, maar ik heb met mijn ruime 6+ afwijking EN multifocaal EN grote brillenglazen ook niet anders verwacht Glazen zijn heel netjes in oude montuur geplaatst exact zoals de oude er ooit in zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
Jerry
27/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Prima glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer keuze, Polariserend. Nog dunnere glazen Let op de prijzen (steeds meer concurrenten) Betere verzenddoosjes</p>
J.A.Groenewegen
26/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Na de klacht is bril opnieuw behandeld (vernieuwd) tot volle tevredenheid. zeer vriendelijk behandeld .</p><b>Verbeterpunten</b><p>het leesgedeelte van de multifocale is zo minimaal dat ik mijn bril steeds moet optillen om nog iets te kunnen lezen, bij de oude glazen was dat niet het geval!!</p>
N.D. Runia
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>geode service, doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>ontvangstbevestiging van montuur sturen</p>
MW
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afspraken worden prima nagekomen, goede glazen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Dick
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb in 4 monturen nieuwe glazen laten zetten aan de hand van een bijgeleverd recept. Zeer tevreden over de service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien even wat meer contact houden met cliƫnt over levertijd/datum.</p>
anoniem
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima overzichtelijke website, direct antwoord op vragen, goede service, kortom gewoon wasrmaken wat je beloofd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer "klein" te blijven ook als je groeit!</p>
Gina
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Veel goedkoper dan reguliere opticiens. Duidelijke, simpele en mooie website!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Link naar de Facebook pagina werkt(e) niet?</p>
Andre Lyklema
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, had mijn eigen bril binnen twee dagen al weer thuis gekregen. was eerder dan ik had verwacht . ook persoonlijk contact per email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ales oke!</p>