LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1098
beoordelingen
Ben
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle service, op een zaterdag mijn montuur opgestuurd en woensdag al weer terug met de juiste sterkte. PS: Ja,Frank super snelle service!! :)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>
Chris
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>I love the service I received and the quality of the glass I have ordered. I have recommended the company to my friends already and ordered two pairs of glasses which are perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>The first order was complicated because I needed the distance between my pupils and it was not on my prescription. The end for it should be indicated on the order page. Once I obtained it , the rest was easy .</p>
Jv
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering. Dinsdag verstuurd en zaterdag mijn zonnebril weer thuis.</p>
Judith
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteitsverhouding, heldere communicatie.</p>
Gerrit
10/05/2015
Loraine
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke communicatie, ook erg snelle verzending. Ik heb mijn bril binnen 3 dagen terug gehad, met een leuk kaartje erbij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Colin
29/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>The quality of both the service and products are very good. I am very pleased with my new lenses. I have already recommended this company to my friends.</p>
John
24/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Door oogproblemen moet ik vaak wisselen van glas. Ik was eerst klant van specsavers, maar daar zijn de lage prijzen een schijnvertoning. Je koopt daar eigenlijk een auto zonder stuur en wielen. Dat zijn daar opties. Sinds dit jaar doen ze ook geen herglazing meer dus ben je verplicht tot een nieuw montuur. Waardeloze winkel is het eigenlijk. Ik ontdekte brillenglazen.net door wat te googelen op herglazen van je montuur. Het eerste kontakt was erg prettig en dus heb ik de eerste glazen besteld voor mijn bestaande montuur. De glazen werden snel geleverd, zijn perfect en alles wat standaard op een glas hoort, zoals ontspiegeling, zit er ook gewoon op. Ik ben ontzettend blij dat dit soort bedrijven er zijn en dat je niet meer veroordeeld bent tot de specsavers-en in de wereld. Ik heb inmiddels ook een zonnebril laten maken, en hierna zal, ondanks het gezeur op internet, ook een multifocale bril volgen. Een prettig flexibel bedrijf en dus Absoluut een aanrader!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anton
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>goedkoop en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>wijze van verzending heen en retour vind ik wat risicovol</p>
Thijs
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer heldere communicatie, vlotte reacties via de mail. Uitstekende glazen. Levertijd zoals belooft. Zeer tevreden.</p>
Joël
13/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goedkope oplossing (scheelt mij zo'n 400 Euro!), snelle service, goede communicatie.</p>
Willem
08/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goed contact, ontspannen sfeer in de mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
06/04/2015
Olga
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vol lof over dit bedrijf,was de eerste keer en zeker een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bericht gehad van brillenglazen.net dat de bril weer onderweg was naar ons.</p>
Stylishe
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afwerking mail verkeer snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>In mijn ogen niets verbeteren het is al super</p>
Karolien
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling van de bestelling. Bij vragen via mail wordt er snel geantwoord. Bril is in uitstekende staat terug gekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bevestiging van verzending van pakket ontvangen.</p>
Esther
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima en betaalbare glazen in een zelf aangeleverd montuur. Top! De adressering bij het terugzenden was niet helemaal goed, waardoor ik de bril een week later kreeg dan verwacht. E-mailcontact hierover verliep heel goed; het was prettig dat Frans zo snel reageert.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een berichtje sturen als de bril teruggestuurd is. met de track&trace code.</p>
Jos
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Betaald via ideal, doch bij brilleglazen.net was dit niet aangekomen. Middels heldere e-mail communicatie is dit alles netjes hersteld. De bril binnen drie weken weer retour gekregen. De glazen zijn er prima ingezet. Kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Dik tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als de randen van de glazen geslepen worden toont het glas nog dunner.</p>
H.K.
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Alles volgens afspraak. Goede prijs-kwaliteitsverhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
MiodZio
30/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Top service, super product.</p>
-
24/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg blij met de bril, ging snel, makkelijk en soepel. Kwaliteit lijkt me goed. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht een leuk brillenhoesje wanneer de bril retour wordt verzonden naar de klant.</p>
sietske
21/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Bereikbaarheid, meedenken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levertijd</p>
Ruud
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ann
20/03/2015
Leo Ockeloen
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Al eerder uit eigen beweging positieve mail gestuurd, Zie l.ockeloen@upcmail.nl</p><b>Verbeterpunten</b><p>Naar mijn inziens werkt bedrijf gesmeerd.</p>
K.G.
01/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en duidelijk antwoord via mail. Prijzen goed. Bril super fijn. Heb meekleurende glazen besteld die ik altijd al eens wilde hebben maar die zo duur zijn normaal gesproken. Bevalt echt super! Verzekeraar had geen enkel probleem de rekening te vergoeden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het duurde bij mij twee weken voordat de bril terug was en toen had ik het fijn gevonden wat meer op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. Aan de andere kant is het wel zo dat zo gauw ik mailde om te vragen hoe het ging ik binnen een uur antwoord had.</p>
Sylvia
26/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs versus kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Instructie om bril op te sturen kan wellicht iets duidelijker in welke verpakking.</p>
Van Impe
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Antwoorden op vragen kan beter</p>
Aaldrik
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hoewel ik blij ben met mijn nieuwe brille-glazen hebben de multifocale glazen toch niet die kwaliteit die ik gewend ben bij mij opticien. Brillenrecept van beide brillen gelijk van 28/01/2015. Met de bril van brillenglazen.net heb ik meer moeite met focusseren om te kunnen lezen. Ook zijn de glazen m.i. niet goed ontspiegeld. Zijn dus wel enige nadelen maar de prijs is voordelig.</p>
Roy
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.klijnsmit
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs - kwaliteits verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Mara
21/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit en service, maken waar wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>In een ' fysieke' winkel kies je uit verschillende kwaliteits- opties, fijn als dat hier ook zou kunnen</p>
Jeanette
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk en er werd snel op mijn vragen geantwoord</p>
J. Souhoka
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekend! En heel snel! Binnen enkele dagen hadden wij onze superbril terug met prachtige glazen.</p>
W.
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over de communicatie vooraf en de snelle levering. Ik heb de bril nog niet uitgetest omdat de zon verstek laat gaan. De glazen zijn keurig in mijn montuur geplaatst.</p>
anoniem
14/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, snelle reactie op mail ook wanneer er iets fout gaat</p>
AGJ.Burgers
07/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat via internet op deze wijze je brilmontuur een meer kans krijgt. Vooral voor de schappelijke prijs en de prima kwaliteit. Ook de samenwerking met dhr. Frans Brink liep voortreffelijk! Service optimaal en vooral uiterste zorg dat je als klant tevreden bent!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip, ga zo door! Zorg dat u klanten vooral uw naam weer verder vertellen en informeren onder de slogan: Bent u tevreden, zeg het een ander, zo niet, zeg het ons! Velen zien nu mijn oude montuur van vele jaren terug! Een oud montuur (rond) niet direct in de mode. En dat is nu juist waar het mij om gaat! Dus vele reageren en die vertel ik gelijk van uw adres enz.</p>
anoniem
05/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima kwaliteit en snelle en correcte reacties. Overleg is goed mogelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De toeslag voor hogere correcties mag wat mij betreft nog steeds wel wat duidelijker gecommuniceerd worden en wellicht is hier ook nog wat meer differentiatie in mogelijk (al begrijp ik dat het daar weer ingewikkelder door zou worden).</p>
Mark
02/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed!</p>
anoniem
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Maandag besteld en opgestuurd. Vrijdag weer in huis.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een online system invoeren dat u kunt zien dat u bestelling Is ontvangen, in behandeling, verstuurd is...</p>
Christine
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte communicatie, eenvoudige procedure. De brilglazen geven mij 100% de correctie die ik nodig had, wat voor progressieve glazen niet zo voor de hand ligt. Uiterst competitieve prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan niet meteen iets bedenken - ik ben echt heel tevreden over de service en de kwaliteit</p>
Yvonne
20/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde multifocale glazen. Bij ontvangst van de bril bleek dat ik er niet goed door kon zien, het leesgedeelte zat te laag. Ik had direct contact, kreeg advies hoe ik moest meten en kreeg GRATIS nieuwe glazen. Ik vind dit TOP-SERVICE met prima communicatie. Yvonne</p>
Marie-Helene
19/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Omdat ik toch wat voorzichtig was met het opsturen van mijn montuur, heb ik vooraf even email contact gehad. Mijn bril is binnen 2 weken weer terugbezorgd met prima glazen. Uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij het overmaken van de kosten worden de verzendkosten erbij gevraagd. Liever betaal ik de verzendkosten zelf zodat ik mijn bril aangetekend kan versturen. Dan is de verzending verzekerd als er iets mis zou gaan en mijn bril niet zou aankomen. Via een antwoordnummer vind ik toch wat ongemakkelijk.</p>
j v tuijn
06/01/2015
Walter Doens
06/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Gewoon alles goed behandeld. Vlot en goed en geen gedoe. Prima</p>
Ridouan
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en veel moeite gedaan op een probleem op te lossen dat bij de post lag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de verkoop onmiddellijk het juiste document doorsturen voor een retour vanuit het buitenland.</p>
Hubers
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Denken goed mee! Komen afspraken na.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.L. Riphagen
22/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>De bestelde glazen zijn snel in mijn opgestuurde montuur gezet, waarbij het montuur is schoongemaakt en van nieuwe neusvleugels voorzien. Kortom de bril is weer als nieuw. Op mijn vragen via mail voordat ik het montuur heb opgestuurd is een goed antwoord gegeven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze kunnen maken in de verschillende kwaliteiten in multifocale glazen.</p>
Janine
21/12/2014
Joop Schmeitz
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>snel, betrouwbaar, goed en betaalbaar! verzekering dekte alle kosten dus 100%</p><b>Verbeterpunten</b><p>vraag om de bril in een hard etui op te sturen, dit voorkomt schade</p>
Dirk
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om bij multifocaal de optie sterkte 0 (ipv recept gegevens met een andere waarde ) aan te geven</p>
Jacqueline
19/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering; woensdag heb ik het montuur opgestuurd en vrijdag had ik m al weer terug met glazen. Verder merk ik geen enkel verschil met mijn vorige (veel duurdere) brillenglazen, goede kwaliteit dus!</p>
anoniem
18/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Doordat de levering behoorlijk was vertraagd, heb ik een beeldschermbril cadeau gekregen.</p>
Vincent
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prettig telefonisch kontakt, snel en vooral een top prijs!! Super</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er moet een direkte link gelegd worden tussen de bankoverschrijving en de bijbehorende ontvangen bril( montuur). Mijn montuur is op een verkeerd antw. Nmr afgeleverd, maar er was al wel betaald. Na twee weken niets gehoord te hebben kontakt gezocht en vervolgens heeft brillenglazen. Net het keurig opgelost.</p>
Shirley Go
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Goed geinformeerd, meteen antwoord op mijn vragen via e-mail. Glazen helemaal goed afgeleverd per post.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar kan ik mijn ogen laten meten zonder mij verplicht te voelen mijn bril en glazen daar te moeten kopen?</p>
Jan
17/12/2014
<b>Verbeterpunten</b><p>Ik kreeg tot twee keer toe geen adres gegevens van jullie na mijn bestelling. verder ben ik dik tevreden</p>
Emily
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service. Zeer snel en heel persoonlijk. Bril komt als nieuw terug!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele verbetering nodig. Is perfect zo.</p>
THEO VAN 'T ZELFDE
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>HELDERE WEBSITE,</p><b>Verbeterpunten</b><p>JAMMER DAT ER GEBRUIK GEMAAKT WORDT VAN DE MEETGEGEGEVENS VAN ANDERE OPTICIENS</p>
Ingrid de Koning
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Alles! Het is fijn dat het mogelijk is losse glazen te bestellen, als enige volgens mij in nederland.</p>
Natalie
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>10</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jacqueline
26/09/2014
<b>Pluspunten</b><p>Echt een aanrader! Een snelle levering zonder rariteiten. Ik was heel erg sceptisch, heb vooraf een mail gestuurd over mogelijkheid tot nieuwe glazen voor een Nilor montuur (montuur met deels nylon draadjes), maar was geen probleem. Binnen 12 uur had ik een reactie terug op mijn mail. Kan menigeen een puntje aan zuigen... Als ik de prijs-kwaliteit verhouding bekijk, is dit voor mij een uitkomst geweest. Ben bij meerdere opticiens geweest voor een prijsopgaaf, welke tussen de 140 a 200 euro lag. Dit is wel een heel groot verschil met Brillenglazen.net Glazen zijn er keurig ingezet, geen beschadigingen, vlotte levering. En uiteraard: zicht is 100%. PETJE AF!</p>
Jef Uittenbogaard
11/09/2014
Anita
24/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en adequate levering. Ook direct onderhoud aan montuur.</p>
anoniem
23/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>prima prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>verzendtraject (via tussenstop?) kost blijkbaar veel tijd</p>
Derk
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Heb door "Nieuwe Glazen In Mijn Bril" glazen in mijn sportbril laten zetten, het betreft een sportbril met inzetbrilletje, die ik gebruik bij het fietsen. Het resultaat is echt ontzettend goed, voorheen kon ik de GPS op mijn fiets niet lezen en nu is het gewoon allemaal veel beter, zelfs de kleine gegevens kan ik nu lezen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet zo niks te bedenken, bij mij is alles naar tevredenheid gebeurt.</p>
anoniem
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>- snelle levering - duidelijke aanpak - extra service: vervangen vd neussteuntjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>- iets minder grote verpakking</p>
Monique
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Bij ontvangst van de bril bleek dat de glazen niet helemaal goed zaten ten opzichte van het pupilgedeelte. Jullie hebben er alles aan gedaan om dat in orde te maken, ik ben nu heel blij met mijn nieuwe bril. Communicatie was snel en direct, er werd meteen naar een oplossing gezocht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nee</p>
Joke
14/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben heel tevreden over de glazen. Het duurde wat langer omdat er aanvankelijk te dikke glazen waren gemaakt zo begreep ik. Er kwam keurig een mail over dat het wat langer zou gaan duren. Netjes. even jammer , maar helemaal goed . Ook het opsturen zag er verzorgd uit.Zelf de 2 glazen die aanvankelijk gemaakt waren , maar te dik bleken te zijn zaten erbij. Dat geeft vertrouwen dat het bericht over de vertraging ook klopt. fijn. dank u wel hoor ! Het was voor mij een proef om het eens zo te doen, omdat het mijn man ook al goed was bevallen. We komen zeker terug als het weer nodig is.over een paar jaar. het scheelt veel in de kosten .</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik echt nog niet weten</p>
wilco
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>service en snelheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>
Guus
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik had een glas op sterkte besteld voor mijn opgestuurde piloten zonnebril. Zelf had ik een niet zo mooie glas vorm aangegeven maar dit werd zonder bijbetaling gecorrigeerd en snel geleverd.</p>
Hans Eamonn van Elst
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Super goede, mooie glazen die erg snel geleverd worden. Niets dan lof. Snelle en zeer duidelijke communicatie via mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verbetering volgens mij niet mogelijk.</p>
anoniem
11/08/2014
Jan
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Geen verschil in zicht met een soortgelijke bril via de opticien. Voor herhaling vatbasar dusd</p>
johan smit
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>sevice en snelle werk ook werken jullie met een mooi systeem</p>
Mariske
10/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle service prima geregeld en ook informatie per mail is perfect</p>
Erwin
09/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Scherpe prijs/kwaliteitvehouding Betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>NAW gegevens op site vermelden.</p>
Joseph J. Visser
08/08/2014
<b>Verbeterpunten</b><p>Met alle respect, het is helemaal niks.</p>
M.Klaassen
08/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Snel antwoord op vragen Goede service Aan te bevelen als je alleen nieuwe glazen nodig hebt. De prijzen zijn goedkoop in verhouding met wat je in een winkel betaald.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets</p>
Shamisa
08/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Er werd duidelijk gecommuniceerd over de aangeboden diensten. Er werd zelfs gezocht naar een zo positief mogelijke oplossing voor mij aangezien ik verzond vanuit België. De glazen waren zeer snel geplaatst en in perfecte staat aan mij terug bezorgd. Zeer tevreden!</p>
Eddy
05/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afhandeling ging "geruisloos" zonder problemen of wat dan ook. Ook nieuwe neusvleugels gemonteerd zonder te vragen. Is op zich positief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had misschien beter geweest om vooraf te communiceren met betrekking tot vervanging neusvleugels.</p>
anoniem
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle service en goed contact</p>
peet
04/08/2014
Jan
04/08/2014
Clarike
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima glazen, goed verpakt terug gestuurd. Tip voor een volgende klant: stuur vooral een goede foto van jezelf met bril en houd bij het maken van de foto de camera op ooghoogte</p>
N de Frankrijker
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>De glazen zijn netjes gemonteerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1- Bij het toezenden van de bril in eigen doos, was het blijkbaar niet nodig om aan te geven van wie de bril was. Ik vond dat niet prettig, omdat mijn bril verwisseld zou kunnen worden met een bril van een andere klant. Ik heb daarom voor de zekerheid het bestelnummer op de doos vermeld en in de doos de uitgeprinte opdracht toegevoegd. Dit zou vermeld kunnen worden in de instructie. 2- Ik kreeg een mail dat ik de bril zaterdag zou ontvangen. Dus de hele zaterdag (bij 30 graden) thuis gebleven, maar helaas geen bril. De maandag daarop weer hetzelfde : maar geen bril!. Ik heb dinsdagochtend een mail gestuurd met het verzoek om mij de tracecode toe te sturen zodat ik de verzending kon volgen. Deze is inderdaad een paar uur later toegestuurd. Dinsdag heb ik de bril ontvangen. Dus mijn aanbeveling: stuur direct de tracecode naar de klant en doe geen belofte die niet waar te maken is.</p>
Egbert
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en correcte levering, uitstekende prijs kwaliteitsverhouding dit is mijn ervaring na drie bestellingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk niet gewoon zo doorgaan....</p>
anoniem
31/07/2014
Hans
30/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure Plezierig persoonlijk kontakt over niet-standaard wensen Procedure is helder en zonder vertraging doorlopen</p>
Arno
28/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Netjes snel (ongeveer 2 weken) geleverd Voldoende communicatie over het verloop van de bestelling Prima glazen, de goedkoopste zijn wel behoorlijk dik, maar ik heb met mijn ruime 6+ afwijking EN multifocaal EN grote brillenglazen ook niet anders verwacht Glazen zijn heel netjes in oude montuur geplaatst exact zoals de oude er ooit in zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
Jerry
27/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Prima glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer keuze, Polariserend. Nog dunnere glazen Let op de prijzen (steeds meer concurrenten) Betere verzenddoosjes</p>
J.A.Groenewegen
26/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Na de klacht is bril opnieuw behandeld (vernieuwd) tot volle tevredenheid. zeer vriendelijk behandeld .</p><b>Verbeterpunten</b><p>het leesgedeelte van de multifocale is zo minimaal dat ik mijn bril steeds moet optillen om nog iets te kunnen lezen, bij de oude glazen was dat niet het geval!!</p>
N.D. Runia
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>geode service, doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>ontvangstbevestiging van montuur sturen</p>
MW
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afspraken worden prima nagekomen, goede glazen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Dick
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb in 4 monturen nieuwe glazen laten zetten aan de hand van een bijgeleverd recept. Zeer tevreden over de service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien even wat meer contact houden met cliënt over levertijd/datum.</p>
anoniem
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima overzichtelijke website, direct antwoord op vragen, goede service, kortom gewoon wasrmaken wat je beloofd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer "klein" te blijven ook als je groeit!</p>
Gina
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Veel goedkoper dan reguliere opticiens. Duidelijke, simpele en mooie website!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Link naar de Facebook pagina werkt(e) niet?</p>
Andre Lyklema
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, had mijn eigen bril binnen twee dagen al weer thuis gekregen. was eerder dan ik had verwacht . ook persoonlijk contact per email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ales oke!</p>