LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Mark
02/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed!</p>
anoniem
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Maandag besteld en opgestuurd. Vrijdag weer in huis.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een online system invoeren dat u kunt zien dat u bestelling Is ontvangen, in behandeling, verstuurd is...</p>
Christine
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte communicatie, eenvoudige procedure. De brilglazen geven mij 100% de correctie die ik nodig had, wat voor progressieve glazen niet zo voor de hand ligt. Uiterst competitieve prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan niet meteen iets bedenken - ik ben echt heel tevreden over de service en de kwaliteit</p>
Yvonne
20/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde multifocale glazen. Bij ontvangst van de bril bleek dat ik er niet goed door kon zien, het leesgedeelte zat te laag. Ik had direct contact, kreeg advies hoe ik moest meten en kreeg GRATIS nieuwe glazen. Ik vind dit TOP-SERVICE met prima communicatie. Yvonne</p>
Marie-Helene
19/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Omdat ik toch wat voorzichtig was met het opsturen van mijn montuur, heb ik vooraf even email contact gehad. Mijn bril is binnen 2 weken weer terugbezorgd met prima glazen. Uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij het overmaken van de kosten worden de verzendkosten erbij gevraagd. Liever betaal ik de verzendkosten zelf zodat ik mijn bril aangetekend kan versturen. Dan is de verzending verzekerd als er iets mis zou gaan en mijn bril niet zou aankomen. Via een antwoordnummer vind ik toch wat ongemakkelijk.</p>
j v tuijn
06/01/2015
Walter Doens
06/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Gewoon alles goed behandeld. Vlot en goed en geen gedoe. Prima</p>
Ridouan
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en veel moeite gedaan op een probleem op te lossen dat bij de post lag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de verkoop onmiddellijk het juiste document doorsturen voor een retour vanuit het buitenland.</p>
Hubers
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Denken goed mee! Komen afspraken na.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.L. Riphagen
22/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>De bestelde glazen zijn snel in mijn opgestuurde montuur gezet, waarbij het montuur is schoongemaakt en van nieuwe neusvleugels voorzien. Kortom de bril is weer als nieuw. Op mijn vragen via mail voordat ik het montuur heb opgestuurd is een goed antwoord gegeven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze kunnen maken in de verschillende kwaliteiten in multifocale glazen.</p>
Janine
21/12/2014
Joop Schmeitz
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>snel, betrouwbaar, goed en betaalbaar! verzekering dekte alle kosten dus 100%</p><b>Verbeterpunten</b><p>vraag om de bril in een hard etui op te sturen, dit voorkomt schade</p>
Dirk
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om bij multifocaal de optie sterkte 0 (ipv recept gegevens met een andere waarde ) aan te geven</p>
Jacqueline
19/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering; woensdag heb ik het montuur opgestuurd en vrijdag had ik m al weer terug met glazen. Verder merk ik geen enkel verschil met mijn vorige (veel duurdere) brillenglazen, goede kwaliteit dus!</p>
anoniem
18/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Doordat de levering behoorlijk was vertraagd, heb ik een beeldschermbril cadeau gekregen.</p>
Vincent
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prettig telefonisch kontakt, snel en vooral een top prijs!! Super</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er moet een direkte link gelegd worden tussen de bankoverschrijving en de bijbehorende ontvangen bril( montuur). Mijn montuur is op een verkeerd antw. Nmr afgeleverd, maar er was al wel betaald. Na twee weken niets gehoord te hebben kontakt gezocht en vervolgens heeft brillenglazen. Net het keurig opgelost.</p>
Shirley Go
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Goed geinformeerd, meteen antwoord op mijn vragen via e-mail. Glazen helemaal goed afgeleverd per post.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar kan ik mijn ogen laten meten zonder mij verplicht te voelen mijn bril en glazen daar te moeten kopen?</p>
Jan
17/12/2014
<b>Verbeterpunten</b><p>Ik kreeg tot twee keer toe geen adres gegevens van jullie na mijn bestelling. verder ben ik dik tevreden</p>
Emily
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service. Zeer snel en heel persoonlijk. Bril komt als nieuw terug!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele verbetering nodig. Is perfect zo.</p>
THEO VAN 'T ZELFDE
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>HELDERE WEBSITE,</p><b>Verbeterpunten</b><p>JAMMER DAT ER GEBRUIK GEMAAKT WORDT VAN DE MEETGEGEGEVENS VAN ANDERE OPTICIENS</p>
Ingrid de Koning
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Alles! Het is fijn dat het mogelijk is losse glazen te bestellen, als enige volgens mij in nederland.</p>
Natalie
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>10</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jacqueline
26/09/2014
<b>Pluspunten</b><p>Echt een aanrader! Een snelle levering zonder rariteiten. Ik was heel erg sceptisch, heb vooraf een mail gestuurd over mogelijkheid tot nieuwe glazen voor een Nilor montuur (montuur met deels nylon draadjes), maar was geen probleem. Binnen 12 uur had ik een reactie terug op mijn mail. Kan menigeen een puntje aan zuigen... Als ik de prijs-kwaliteit verhouding bekijk, is dit voor mij een uitkomst geweest. Ben bij meerdere opticiens geweest voor een prijsopgaaf, welke tussen de 140 a 200 euro lag. Dit is wel een heel groot verschil met Brillenglazen.net Glazen zijn er keurig ingezet, geen beschadigingen, vlotte levering. En uiteraard: zicht is 100%. PETJE AF!</p>
Jef Uittenbogaard
11/09/2014
Anita
24/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en adequate levering. Ook direct onderhoud aan montuur.</p>
anoniem
23/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>prima prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>verzendtraject (via tussenstop?) kost blijkbaar veel tijd</p>
Derk
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Heb door "Nieuwe Glazen In Mijn Bril" glazen in mijn sportbril laten zetten, het betreft een sportbril met inzetbrilletje, die ik gebruik bij het fietsen. Het resultaat is echt ontzettend goed, voorheen kon ik de GPS op mijn fiets niet lezen en nu is het gewoon allemaal veel beter, zelfs de kleine gegevens kan ik nu lezen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet zo niks te bedenken, bij mij is alles naar tevredenheid gebeurt.</p>
anoniem
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>- snelle levering - duidelijke aanpak - extra service: vervangen vd neussteuntjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>- iets minder grote verpakking</p>
Monique
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Bij ontvangst van de bril bleek dat de glazen niet helemaal goed zaten ten opzichte van het pupilgedeelte. Jullie hebben er alles aan gedaan om dat in orde te maken, ik ben nu heel blij met mijn nieuwe bril. Communicatie was snel en direct, er werd meteen naar een oplossing gezocht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nee</p>
Joke
14/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben heel tevreden over de glazen. Het duurde wat langer omdat er aanvankelijk te dikke glazen waren gemaakt zo begreep ik. Er kwam keurig een mail over dat het wat langer zou gaan duren. Netjes. even jammer , maar helemaal goed . Ook het opsturen zag er verzorgd uit.Zelf de 2 glazen die aanvankelijk gemaakt waren , maar te dik bleken te zijn zaten erbij. Dat geeft vertrouwen dat het bericht over de vertraging ook klopt. fijn. dank u wel hoor ! Het was voor mij een proef om het eens zo te doen, omdat het mijn man ook al goed was bevallen. We komen zeker terug als het weer nodig is.over een paar jaar. het scheelt veel in de kosten .</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou ik echt nog niet weten</p>
wilco
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>service en snelheid.</p><b>Verbeterpunten</b><p>n.v.t.</p>
Guus
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik had een glas op sterkte besteld voor mijn opgestuurde piloten zonnebril. Zelf had ik een niet zo mooie glas vorm aangegeven maar dit werd zonder bijbetaling gecorrigeerd en snel geleverd.</p>
Hans Eamonn van Elst
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Super goede, mooie glazen die erg snel geleverd worden. Niets dan lof. Snelle en zeer duidelijke communicatie via mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Verbetering volgens mij niet mogelijk.</p>
anoniem
11/08/2014
Jan
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Geen verschil in zicht met een soortgelijke bril via de opticien. Voor herhaling vatbasar dusd</p>
johan smit
11/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>sevice en snelle werk ook werken jullie met een mooi systeem</p>
Mariske
10/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle service prima geregeld en ook informatie per mail is perfect</p>
Erwin
09/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Scherpe prijs/kwaliteitvehouding Betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>NAW gegevens op site vermelden.</p>
Joseph J. Visser
08/08/2014
<b>Verbeterpunten</b><p>Met alle respect, het is helemaal niks.</p>
M.Klaassen
08/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Snel antwoord op vragen Goede service Aan te bevelen als je alleen nieuwe glazen nodig hebt. De prijzen zijn goedkoop in verhouding met wat je in een winkel betaald.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niets</p>
Shamisa
08/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Er werd duidelijk gecommuniceerd over de aangeboden diensten. Er werd zelfs gezocht naar een zo positief mogelijke oplossing voor mij aangezien ik verzond vanuit Belgiƫ. De glazen waren zeer snel geplaatst en in perfecte staat aan mij terug bezorgd. Zeer tevreden!</p>
Eddy
05/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afhandeling ging "geruisloos" zonder problemen of wat dan ook. Ook nieuwe neusvleugels gemonteerd zonder te vragen. Is op zich positief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Had misschien beter geweest om vooraf te communiceren met betrekking tot vervanging neusvleugels.</p>
anoniem
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle service en goed contact</p>
peet
04/08/2014
Jan
04/08/2014
Clarike
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima glazen, goed verpakt terug gestuurd. Tip voor een volgende klant: stuur vooral een goede foto van jezelf met bril en houd bij het maken van de foto de camera op ooghoogte</p>
N de Frankrijker
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>De glazen zijn netjes gemonteerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>1- Bij het toezenden van de bril in eigen doos, was het blijkbaar niet nodig om aan te geven van wie de bril was. Ik vond dat niet prettig, omdat mijn bril verwisseld zou kunnen worden met een bril van een andere klant. Ik heb daarom voor de zekerheid het bestelnummer op de doos vermeld en in de doos de uitgeprinte opdracht toegevoegd. Dit zou vermeld kunnen worden in de instructie. 2- Ik kreeg een mail dat ik de bril zaterdag zou ontvangen. Dus de hele zaterdag (bij 30 graden) thuis gebleven, maar helaas geen bril. De maandag daarop weer hetzelfde : maar geen bril!. Ik heb dinsdagochtend een mail gestuurd met het verzoek om mij de tracecode toe te sturen zodat ik de verzending kon volgen. Deze is inderdaad een paar uur later toegestuurd. Dinsdag heb ik de bril ontvangen. Dus mijn aanbeveling: stuur direct de tracecode naar de klant en doe geen belofte die niet waar te maken is.</p>
Egbert
04/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en correcte levering, uitstekende prijs kwaliteitsverhouding dit is mijn ervaring na drie bestellingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk niet gewoon zo doorgaan....</p>
anoniem
31/07/2014
Hans
30/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Simpele procedure Plezierig persoonlijk kontakt over niet-standaard wensen Procedure is helder en zonder vertraging doorlopen</p>
Arno
28/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Netjes snel (ongeveer 2 weken) geleverd Voldoende communicatie over het verloop van de bestelling Prima glazen, de goedkoopste zijn wel behoorlijk dik, maar ik heb met mijn ruime 6+ afwijking EN multifocaal EN grote brillenglazen ook niet anders verwacht Glazen zijn heel netjes in oude montuur geplaatst exact zoals de oude er ooit in zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>
Jerry
27/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service Prima glazen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer keuze, Polariserend. Nog dunnere glazen Let op de prijzen (steeds meer concurrenten) Betere verzenddoosjes</p>
J.A.Groenewegen
26/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Na de klacht is bril opnieuw behandeld (vernieuwd) tot volle tevredenheid. zeer vriendelijk behandeld .</p><b>Verbeterpunten</b><p>het leesgedeelte van de multifocale is zo minimaal dat ik mijn bril steeds moet optillen om nog iets te kunnen lezen, bij de oude glazen was dat niet het geval!!</p>
N.D. Runia
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>geode service, doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>ontvangstbevestiging van montuur sturen</p>
MW
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Afspraken worden prima nagekomen, goede glazen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Dick
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Ik heb in 4 monturen nieuwe glazen laten zetten aan de hand van een bijgeleverd recept. Zeer tevreden over de service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien even wat meer contact houden met cliƫnt over levertijd/datum.</p>
anoniem
25/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prima overzichtelijke website, direct antwoord op vragen, goede service, kortom gewoon wasrmaken wat je beloofd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Probeer "klein" te blijven ook als je groeit!</p>
Gina
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>Veel goedkoper dan reguliere opticiens. Duidelijke, simpele en mooie website!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Link naar de Facebook pagina werkt(e) niet?</p>
Andre Lyklema
16/07/2014
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, had mijn eigen bril binnen twee dagen al weer thuis gekregen. was eerder dan ik had verwacht . ook persoonlijk contact per email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>ales oke!</p>