LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1200
beoordelingen
8
.van Son
03/02/2016
10
Emily
01/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle service, zeer vriendelijk en persoonlijk contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele!</p>
10
Martin
31/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer scherpe prijs voor kwalitatief goede glazen. Alles verloopt volgens procedure en op tijd. De kraswerende glazen van Eyewish bleken geen kraswerende bescherming te bieden en moest desondanks 550 euro betalen voor twee glazen. Voor 135 euro inclusief verzendkosten bij Brillenglazen.net ben ik nu klaar (ook met Eyewish).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voortgangsindicatie en vermelden van traceercode van het pakketje om tijdstip van bezorging beter te kunnen inschatten</p>
9
wolter
30/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>werkt prima.</p>
10
Marc
29/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goede respons op mailtjes. Een kleine miscommunicatie werd zeer snel, adequaat en correct opgelost. Zeker een service om in de toekomst vaker bij de bestellen en ik heb het aan familie/vrienden aangeraden. Bedankt!</p>
7
Ruud
29/01/2016
10
brigitte
27/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>bril zeer goed, communicatie snel en vriendelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>terugzendkosten naar België beetje aan de dure kant vind ik</p>
8
anoniem
26/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goed, kwaliteit glazen en bestelling werkt goed.</p>
8
Ron
25/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en goeie snelle service!!!!</p>
8
anoniem
23/01/2016
8
Thera
23/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>super qua prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet al voorafgaand aan de bestelling het hele bedrag laten betalen. Bv de helft en de andere helft als de bril klaar is verzonden wordt naar de klant</p>
9
Edwin
22/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering van wat je bestelt</p>
10
Edwin
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Topproduct</p>
8
Michel
21/01/2016
10
Mostapha
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige functionele website Snelle afhandeling Schappelijke prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op dit punt is er w.m.b niets te melden</p>
10
ingrid
20/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>prijs afhandeling</p>
4
Kees
10/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prijsniveau, duidelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, bereikbaarheid</p>
10
Dirk
08/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>2 brillen opgestuurd.gewone en multifocale.Gewone bril heel snel na opsturen terug ontvangen.Met nota erbij dat bril met multifocale glazen een 10 tal dagen later ging opgestuurd worden.WE ZIJN SUPER TEVREDEN MET HET RESULTAAT VAN BEIDE BRILLEN.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na betaling hadden geen tegenbericht gekregen met adres waar de bril naar toe gestuurd moest worden.Na mailtje hadden we wel kort daarna de info en opstuur adres door gemaild gekregen.</p>
8
Mirjam
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke en snelle hulp!</p>
8
natas
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ze zijn snel met hun reactie op een vraag via de mail en snel in het leveren van de bril. Ik ben helemaal tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
8
Thera
22/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>prima levering en kwaliteit en natuurlijk stukken voordeliger dan bij de opticien.</p><b>Verbeterpunten</b><p>wellicht de betaling laten verrichten op het moment dat de bril bij bedrijf in ontvangst is. Dat voelt wat fijner aan dan bij het bestellen vd glazen allereerst te moeten betalen, nog voordat alle gegevens ingevuld zijn.</p>
9
henk
21/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Cortect</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Maaike
20/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie en levering. Goede prijs en kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht een iets uitgebreidere omschrijving van de opstuur procedure .</p>
10
anoniem
17/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zet op de website dat er verschillende diktes van glazen te koop zijn. Linkerglas zit anders in de bril dan rechterglas.</p>
10
Edwin
17/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Top gedaan</p>
10
Greet
05/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Correcte afhandeling. Duidelijk in alles, zeer blij met het bericht wanneer de bril klaar is en wordt afgestuurd. Klantvriendelijk. Ik heb drie monturen ingestuurd waaronder eentje voor mee kleurende zonnebril glazen. Ik ben zeer tevreden en heb geen verbeterpunten voor uw bedrijf. Zal u ook zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen</p>
10
Lenie
05/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>- Prima prijs. - Prima communicatie - Prima kwaliteit</p>
8
piet sjaardema
03/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>prijs kwaliteit goede afwikkeling en een tevreden klant bedankt</p>
10
Glenn
25/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>brillenglazen.net heeft een overzichtelijke website met een duidelijke productkeuze en relevante informatie. Het bestelproces verliep zonder problemen en ik had de door mij opgestuurde bril in 3 dagen met de nieuwe glazen weer in huis, prima!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
8
Gerrit
21/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Een website die goede en volledige informatie geeft. Het kan wellicht wat overzichtelijker maar er is goed uit te komen. Het was mijn eerste try out bestelling voor zonneglazen in een montuur van een oude bril. Bij levering was er niets mis mee, de glazen bevielen gelijk goed en mijn brillekoker, oude glazen en zelf de kopie van het glazenrecept werden keurig mee retour gezonden. Ik heb meteen nog een montuur opgestuurd voor heldere glazen om een extra reservebril te hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen voorstellen</p>
9
Dennis
19/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service.</p>
10
TL
15/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super kwaliteit, lage prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
9
A.W.
15/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede glazen voor in mijn nieuwe bril. Erg blij mee. Heeft me veel geld bespaard. Ook een foutje was snel en goed hersteld. Snelle communicatie ook in het weekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lijkt nu alsof je je bril zomaar zonder info moet opsturen. Een printje van de bestelling of een vermelding van bestelnummer misschien? Dat "voelt" ook beter en zekerder.</p>
9
anoniem
11/11/2015
9
Wico
10/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel gereageerd Ook op zondag Bril dinsdag verstuurd, zaterdag weer terug Prima! Zou een volgende bril er zo weer doen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de website staat niets over kinderbrieven maar die doen ze wel.</p>
9
anoniem
09/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Contact en communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Jeroen van Oers
08/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goed snel en betrouwbaar</p>
10
Martine
07/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed geholpen en heb goede glazen gekregen tegen een redelijke prijs</p>
9
René
07/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle en eenvoudige service, snelle reactie op mails, super scherp geprijsd</p><b>Verbeterpunten</b><p>het zou handig zijn als niet iedere keer het montuur opgestuurd hoeft te worden als voor hetzelfde montuur nieuwe glazen nodig zijn</p>
10
Richard
01/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Meedenken en het probleem van de klant oplossen TOP. Zeker waar de lokale opticiens het laten afweten / of het allemaal maar moeilijk vinden. Top Bedankt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Bertine
31/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie, mooie kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staat nergens duidelijk welke type glazen bij het bedrijf kan worden aangevraagd. Dit zou op de website goed beschreven moeten worden.</p>
10
Maarten
23/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Verzorgt op afstand de levering van nieuwe glazen in jouw eigen montuur tegen een schappelijke prijs. Aan de hand van aangeleverde recept met foto van drager van te gebruiken montuur worden de nieuwe glazen vakkundig aangebracht en teruggezonden. In mijn geval met een breed leesgedeelte. Breder dan de Excelent glazen van Hans Anders. Prettige snelle communicatie via email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nieuwe glazen vragen een gewenning. De onzekere klant kan niet terug naar de winkel. Dus moet hij aan de hand van de verstrekte informatie kunnen controleren of de geleverde glazen technisch goed zijn en dat de glazen conform het recept geplaatst zijn. Als deze punten goed uitgewerkt zijn, is er geen enkele belemmering om online nieuwe glazen te bestellen. Ook is het een aanbeveling om de kwaliteit van de te leveren glazen duidelijk te beschrijven ten opzichte van de concurrentie.</p>
7
Hanssen
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>redelijk snel antwoord</p><b>Verbeterpunten</b><p>je moet zelf via een link de afstand van je pupillen meten, erg verwarrend. daarbij kun je bij multi focusglazen helaas niet aangegeven "door te weinig kennis hoe de afmetingen moeten zijn. Hierdoor toch weer naar een opticien in de buurt moeten gaan, jammer.</p>
10
anoniem
22/10/2015
10
Abdu Alshnag
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Echt aan te raden, meer dan wat ik heb verwacht. Top!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Luky
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede instructie. Snelle en goede service!</p>
10
M. Karsten
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Het is allemaal zeer correct gedaan. Het was plezierig om te horen dat de opgestuurde informatie goed was aangekomen. Om aan te raden aan anderen die nieuwe glazen in hun bril willen hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen</p>
10
Sylvia
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goed afgewerkt en netjes gehandeld en verstuurd</p>
9
Leonie
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en goede communicatie; de bevestigingsmail dat de ontvangen gegevens in orde zijn, is prettig. Zeer goed ook dat de oude glazen ook geretourneerd worden!</p>
8
George
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>correcte begeleiding, nakomen van beloften</p><b>Verbeterpunten</b><p>zie hierna</p>
9
Chris
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>De gevraagde info wordt snel geleverd, evenals de bestelde glazen. Ben zeer tevreden over het geleverde, een nieuwe bestelling gaat binnenkort richting Brillenglazen.net</p>
9
Eduard
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bril teruggekregen binnen de afgesproken tijd voor een keurige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie is moeilijk. Na mijn betaling kreeg ik een adres waar de bril naartoe moest. Toen ik later dit mailtje las was het adres weg. Nergens kon ik dat terugvinden. Daar heb ik via de mail weer om moeten vragen.</p>
10
Simone
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>snel, goed en ik ontving mijn bril ook keurig verpakt weer terug</p>
10
Didi
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snel en een prima service.</p>
7
peter
15/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede levering erg tevreden.</p>
10
Henk
01/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs kwaliteit verhouding, in de winkel € 990,00 voor twee glazen nu € 186,00 verschil ruim € 700,00</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren levertijd</p>
10
Anneke
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Wat spannend om zomaar je bril op te sturen. Was erg blij toen ik mijn bril weer terugzag met een paar nieuwe glazen die meteen weer goed zagen/zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tussentijds een berichtje sturen dat er aan de bril gewerkt wordt zodat je toch weet dat alles goed gaat.</p>
10
F.
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg snelle service, pakketje per kerende post terug met oude glazen en bon er bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zowel na betaling als na het versturen van de bril kwam er geen bevestiging dat de betaling of de bril ontvangen was. Ook kregen we geen track en trace code van het terugkerende pakket.</p>
9
Hielkje
27/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Heel goed en doen wat ze beloven. Super. Scheelt werkelijk honderden euro`s.</p>
8
anoniem
27/09/2015
10
Frans
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle, goede service. Perfecte bril gekregen</p>
9
Nicole
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en heldere voorwaarden geen betalingen achteraf. Ik had de neusjes van mijn bril op een ouder montuur gezet maar zelfs de neusjes waren bij terugkeer vervangen. Ik raad het iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had het wel fijn gevonden als er een track & trace code was afgegeven bij het retour zenden van de bril. Nu had ik bijna de postbode gemist omdat ik niet wist dat mijn bril zou komen</p>
9
anoniem
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed product, goede service. heel snel geregeld en ook nog goedkoop!</p>
10
Jaap
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>aandacht voor details snelle reactie op vragen goed advies SERVICE</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
anoniem
20/09/2015
8
Anja
20/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Je krijgt wat je besteld. Bij vragen wordt er snel gereageerd. De bril na 10 dagen klaar. Top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vond het een beetje onduidelijk met welke gegevens ik mijn bril naar brillenglazen.net moest versturen.</p>
10
anoniem
09/09/2015
10
Brugmanorganisatieadvies
21/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben zeer tevreden over de glazen (kwaliteit) en zeker over de communicatie en service. Ik kan een ieder adviseren bij brilglazen.net de bestelling te plaatsen, goedkoop en een topresultaat! De glazen zijn nog eerder klaar dan wanneer je in de winkel glazen bestelt.</p>
8
Sjaak
19/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en gunstige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Formulier moeilijk te downloaden vanaf de site</p>
10
anoniem
19/08/2015
10
Rooding
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle goede service, concurrerende prijs, nette en goede uitvoering. Ben erg tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
9
Marije
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie, goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, alles verliep soepel</p>
9
Marie-José van der Eng
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle service, leuk dat er nog een klein kaartje met vriendelijk woordje was toegevoegd.</p>
10
Willy
16/08/2015
8
gerbrandt
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel goed en goedkoop! Ik had geen brilrecept, maar door goede en directe communicatie van de medewerkers wordt dat eenvoudig opgelost.</p>
8
ans
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke info voor en tijdens</p><b>Verbeterpunten</b><p>mogelijkheid om meerdere brillen glazen van de dezelfde sterkte op te sturen</p>
10
RS
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>- Snelle en klantgerichte beantwoording van vraag per email. Er kwam antwoord binnen 30 minuten en dat op zondagmiddag met 30 gr buiten! - Snelle levering. Dinsdag 17u pakket afgeleverd; donderdag 16u thuis ontvangen. - Prima kwaliteit.</p>
10
Anouk
14/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering; goede kwaliteit glazen; snelle communicatie met de opticien.</p>
10
Eelke
07/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Binnen een week werden extra dunne glazen voor een zéér nette prijs van 110 euro in mijn montuur gezet en teruggestuurd. Vooraf kreeg ik ook al zeer snel reactie op mijn vragen. Daarnaast vond ik het verzendproces bijzonder efficiënt georganiseerd. Het handgeschreven briefje dat ik met de bril retour gestuurd kreeg vond ik overigens ook zeer sympathiek: en niet gebruikelijk bij een webshop.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze oprecht niet. Ik ben buitengewoon tevreden.</p>
10
Michael
03/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik was een beetje angstig om een bril te bestellen bij deze webshop maar het was onterecht. Snelle levering en super snelle beantwoording van mijn verschillende mailtjes. Kortom een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
10
Ruben
18/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Vond ook mijn Eyewish opticien. Zelfde geldt voor de service en communicatie met Frans van Brillenglazen.net. Ik bestel graag weer als ik nieuwe glazen nodig heb.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
8
JP
11/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle communicatie via de mail. Ik had de glazen binnen enkele dagen na opsturen alweer in mijn bezit. Alles wordt netjes ingepakt verzonden. De glazen zijn van prima kwaliteit. Erg tevreden dus.</p>
9
Jan
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>prettig email contact en snelle service, glazen zijn prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
9
huub
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>zo doorgaan</p>
9
pieter
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed en positief contact They care about customers Goede online metingen</p>
9
rob
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, duidelijke website, en ik kreeg een snelle reactie (op een zaterdag) op een via e-mail gestelde vraag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan zo gauw niets bedenken.</p>
10
Em
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bestelling was al de volgende dag klaar. Dat is een supersnelle service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
8
anoniem
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site, prettige klant vriendelijkheid.</p>
8
Bruno
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Als ik eerlijk ben dan vertrouwde ik het niet omdat geen telefoon en adres aanwezig is. Maar ondanks dat (de lenzen niet aan zijn gekomen) werd de bril na 3 weken gearriveerd en prima verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen en dat voor een goedkope prijs</p>
9
Henrie
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Naast lenzen gebruik ik een glasbril (silhouette). Deze was aan nieuwe glazen toe. Dit zou me bij een opticien minstens € 160,- kosten. Nu betaalde ik € 65,- voor enkelvoudige glazen (incl verzendkosten). Na een tweede poging werd mijn glasbril van de juiste glazen voorzien. Binnen een week was mijn bril 2 keer heen en weer geweest. De klachten werden snel verholpen. Ik kreeg zelfs de toezegging dat er nog een keer nieuwe glazen in zouden komen als het de kwaliteit niet naar behoren was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De telefonische bereikbaarheid kan beter. Frans reageert overigens wel direct op verstuurde mailtjes.</p>
10
Tjarko
18/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klant vriendelijk en zeer deskundig ben uitermate tevreden. Tjarko.</p>
10
Maud
12/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnelle service, goede kwaliteit product, zeer vriendelijke contactpersoon</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
8
Andrea
10/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie, zeer snelle aflevering. Goede prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer opties in de kleuren voor de zonneglazen.</p>
8
Jeannette
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en volgens afspraak</p>
9
anoniem
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs, goede glazen, goede service</p>
10
A. Janssen
30/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer transparantie omtrent het eigen adres</p>
9
Gerrie
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>
10
Kim
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Reacties per mail zijn supersnel en binnen twee dagen had ik mijn bril met nieuwe brillenglazen al binnen! En de sterkte en kwaliteit van de glazen zijn ook perfect.</p>
7
Tim
19/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en prettige service en kwaliteit.</p>
8
Frank
17/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Voor zover ik tot nu kan beoordelen prima product, mooie dunne glazen</p>
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay