LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
Brugmanorganisatieadvies
21/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben zeer tevreden over de glazen (kwaliteit) en zeker over de communicatie en service. Ik kan een ieder adviseren bij brilglazen.net de bestelling te plaatsen, goedkoop en een topresultaat! De glazen zijn nog eerder klaar dan wanneer je in de winkel glazen bestelt.</p>
Sjaak
19/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en gunstige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Formulier moeilijk te downloaden vanaf de site</p>
anoniem
19/08/2015
Rooding
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle goede service, concurrerende prijs, nette en goede uitvoering. Ben erg tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Marije
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie, goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, alles verliep soepel</p>
Marie-José van der Eng
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle service, leuk dat er nog een klein kaartje met vriendelijk woordje was toegevoegd.</p>
Willy
16/08/2015
gerbrandt
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel goed en goedkoop! Ik had geen brilrecept, maar door goede en directe communicatie van de medewerkers wordt dat eenvoudig opgelost.</p>
ans
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke info voor en tijdens</p><b>Verbeterpunten</b><p>mogelijkheid om meerdere brillen glazen van de dezelfde sterkte op te sturen</p>
RS
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>- Snelle en klantgerichte beantwoording van vraag per email. Er kwam antwoord binnen 30 minuten en dat op zondagmiddag met 30 gr buiten! - Snelle levering. Dinsdag 17u pakket afgeleverd; donderdag 16u thuis ontvangen. - Prima kwaliteit.</p>
Anouk
14/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering; goede kwaliteit glazen; snelle communicatie met de opticien.</p>
Eelke
07/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Binnen een week werden extra dunne glazen voor een zéér nette prijs van 110 euro in mijn montuur gezet en teruggestuurd. Vooraf kreeg ik ook al zeer snel reactie op mijn vragen. Daarnaast vond ik het verzendproces bijzonder efficiënt georganiseerd. Het handgeschreven briefje dat ik met de bril retour gestuurd kreeg vond ik overigens ook zeer sympathiek: en niet gebruikelijk bij een webshop.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze oprecht niet. Ik ben buitengewoon tevreden.</p>
Michael
03/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik was een beetje angstig om een bril te bestellen bij deze webshop maar het was onterecht. Snelle levering en super snelle beantwoording van mijn verschillende mailtjes. Kortom een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ruben
18/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Vond ook mijn Eyewish opticien. Zelfde geldt voor de service en communicatie met Frans van Brillenglazen.net. Ik bestel graag weer als ik nieuwe glazen nodig heb.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
JP
11/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle communicatie via de mail. Ik had de glazen binnen enkele dagen na opsturen alweer in mijn bezit. Alles wordt netjes ingepakt verzonden. De glazen zijn van prima kwaliteit. Erg tevreden dus.</p>
Jan
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>prettig email contact en snelle service, glazen zijn prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
huub
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>zo doorgaan</p>
pieter
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed en positief contact They care about customers Goede online metingen</p>
rob
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, duidelijke website, en ik kreeg een snelle reactie (op een zaterdag) op een via e-mail gestelde vraag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan zo gauw niets bedenken.</p>
Em
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bestelling was al de volgende dag klaar. Dat is een supersnelle service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
anoniem
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site, prettige klant vriendelijkheid.</p>
Bruno
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Als ik eerlijk ben dan vertrouwde ik het niet omdat geen telefoon en adres aanwezig is. Maar ondanks dat (de lenzen niet aan zijn gekomen) werd de bril na 3 weken gearriveerd en prima verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen en dat voor een goedkope prijs</p>
Henrie
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Naast lenzen gebruik ik een glasbril (silhouette). Deze was aan nieuwe glazen toe. Dit zou me bij een opticien minstens € 160,- kosten. Nu betaalde ik € 65,- voor enkelvoudige glazen (incl verzendkosten). Na een tweede poging werd mijn glasbril van de juiste glazen voorzien. Binnen een week was mijn bril 2 keer heen en weer geweest. De klachten werden snel verholpen. Ik kreeg zelfs de toezegging dat er nog een keer nieuwe glazen in zouden komen als het de kwaliteit niet naar behoren was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De telefonische bereikbaarheid kan beter. Frans reageert overigens wel direct op verstuurde mailtjes.</p>
Tjarko
18/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klant vriendelijk en zeer deskundig ben uitermate tevreden. Tjarko.</p>
Maud
12/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnelle service, goede kwaliteit product, zeer vriendelijke contactpersoon</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
Andrea
10/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie, zeer snelle aflevering. Goede prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer opties in de kleuren voor de zonneglazen.</p>
Jeannette
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en volgens afspraak</p>
anoniem
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs, goede glazen, goede service</p>
A. Janssen
30/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer transparantie omtrent het eigen adres</p>
Gerrie
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>
Kim
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Reacties per mail zijn supersnel en binnen twee dagen had ik mijn bril met nieuwe brillenglazen al binnen! En de sterkte en kwaliteit van de glazen zijn ook perfect.</p>
Tim
19/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en prettige service en kwaliteit.</p>
Frank
17/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Voor zover ik tot nu kan beoordelen prima product, mooie dunne glazen</p>
Marcel
15/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website. Prima schriftelijke reactie ontvangen op aanvraag voor mijn brillenglazen. Levering binnen de op website vermelde termijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op website wordt een lagere prijs vermeld voor multifocale glazen dan dat ik in werkelijkheid heb moeten betalen. Daarnaast valt mij op dat de nieuwe brillenglazen dikker zijn dan de exemplaren die ik hiervoor had.</p>
Ton.
15/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit voor een nette prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maar één adres gebruiken waarheen je de bril moet verzenden.</p>
Ben
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle service, op een zaterdag mijn montuur opgestuurd en woensdag al weer terug met de juiste sterkte. PS: Ja,Frank super snelle service!! :)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>
Chris
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>I love the service I received and the quality of the glass I have ordered. I have recommended the company to my friends already and ordered two pairs of glasses which are perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>The first order was complicated because I needed the distance between my pupils and it was not on my prescription. The end for it should be indicated on the order page. Once I obtained it , the rest was easy .</p>
Jv
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering. Dinsdag verstuurd en zaterdag mijn zonnebril weer thuis.</p>
Judith
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteitsverhouding, heldere communicatie.</p>
Gerrit
10/05/2015
Loraine
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke communicatie, ook erg snelle verzending. Ik heb mijn bril binnen 3 dagen terug gehad, met een leuk kaartje erbij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Colin
29/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>The quality of both the service and products are very good. I am very pleased with my new lenses. I have already recommended this company to my friends.</p>
John
24/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Door oogproblemen moet ik vaak wisselen van glas. Ik was eerst klant van specsavers, maar daar zijn de lage prijzen een schijnvertoning. Je koopt daar eigenlijk een auto zonder stuur en wielen. Dat zijn daar opties. Sinds dit jaar doen ze ook geen herglazing meer dus ben je verplicht tot een nieuw montuur. Waardeloze winkel is het eigenlijk. Ik ontdekte brillenglazen.net door wat te googelen op herglazen van je montuur. Het eerste kontakt was erg prettig en dus heb ik de eerste glazen besteld voor mijn bestaande montuur. De glazen werden snel geleverd, zijn perfect en alles wat standaard op een glas hoort, zoals ontspiegeling, zit er ook gewoon op. Ik ben ontzettend blij dat dit soort bedrijven er zijn en dat je niet meer veroordeeld bent tot de specsavers-en in de wereld. Ik heb inmiddels ook een zonnebril laten maken, en hierna zal, ondanks het gezeur op internet, ook een multifocale bril volgen. Een prettig flexibel bedrijf en dus Absoluut een aanrader!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anton
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>goedkoop en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>wijze van verzending heen en retour vind ik wat risicovol</p>
Thijs
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer heldere communicatie, vlotte reacties via de mail. Uitstekende glazen. Levertijd zoals belooft. Zeer tevreden.</p>
Joël
13/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goedkope oplossing (scheelt mij zo'n 400 Euro!), snelle service, goede communicatie.</p>
Willem
08/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goed contact, ontspannen sfeer in de mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
06/04/2015
Olga
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vol lof over dit bedrijf,was de eerste keer en zeker een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bericht gehad van brillenglazen.net dat de bril weer onderweg was naar ons.</p>
Stylishe
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afwerking mail verkeer snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>In mijn ogen niets verbeteren het is al super</p>
Karolien
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling van de bestelling. Bij vragen via mail wordt er snel geantwoord. Bril is in uitstekende staat terug gekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bevestiging van verzending van pakket ontvangen.</p>
Esther
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima en betaalbare glazen in een zelf aangeleverd montuur. Top! De adressering bij het terugzenden was niet helemaal goed, waardoor ik de bril een week later kreeg dan verwacht. E-mailcontact hierover verliep heel goed; het was prettig dat Frans zo snel reageert.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een berichtje sturen als de bril teruggestuurd is. met de track&trace code.</p>
Jos
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Betaald via ideal, doch bij brilleglazen.net was dit niet aangekomen. Middels heldere e-mail communicatie is dit alles netjes hersteld. De bril binnen drie weken weer retour gekregen. De glazen zijn er prima ingezet. Kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Dik tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als de randen van de glazen geslepen worden toont het glas nog dunner.</p>
H.K.
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Alles volgens afspraak. Goede prijs-kwaliteitsverhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
MiodZio
30/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Top service, super product.</p>
-
24/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg blij met de bril, ging snel, makkelijk en soepel. Kwaliteit lijkt me goed. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht een leuk brillenhoesje wanneer de bril retour wordt verzonden naar de klant.</p>
sietske
21/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Bereikbaarheid, meedenken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levertijd</p>
Ruud
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ann
20/03/2015
Leo Ockeloen
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Al eerder uit eigen beweging positieve mail gestuurd, Zie l.ockeloen@upcmail.nl</p><b>Verbeterpunten</b><p>Naar mijn inziens werkt bedrijf gesmeerd.</p>
K.G.
01/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en duidelijk antwoord via mail. Prijzen goed. Bril super fijn. Heb meekleurende glazen besteld die ik altijd al eens wilde hebben maar die zo duur zijn normaal gesproken. Bevalt echt super! Verzekeraar had geen enkel probleem de rekening te vergoeden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het duurde bij mij twee weken voordat de bril terug was en toen had ik het fijn gevonden wat meer op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. Aan de andere kant is het wel zo dat zo gauw ik mailde om te vragen hoe het ging ik binnen een uur antwoord had.</p>
Sylvia
26/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs versus kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Instructie om bril op te sturen kan wellicht iets duidelijker in welke verpakking.</p>
Van Impe
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Antwoorden op vragen kan beter</p>
Aaldrik
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hoewel ik blij ben met mijn nieuwe brille-glazen hebben de multifocale glazen toch niet die kwaliteit die ik gewend ben bij mij opticien. Brillenrecept van beide brillen gelijk van 28/01/2015. Met de bril van brillenglazen.net heb ik meer moeite met focusseren om te kunnen lezen. Ook zijn de glazen m.i. niet goed ontspiegeld. Zijn dus wel enige nadelen maar de prijs is voordelig.</p>
Roy
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.klijnsmit
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs - kwaliteits verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Mara
21/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit en service, maken waar wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>In een ' fysieke' winkel kies je uit verschillende kwaliteits- opties, fijn als dat hier ook zou kunnen</p>
Jeanette
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk en er werd snel op mijn vragen geantwoord</p>
J. Souhoka
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekend! En heel snel! Binnen enkele dagen hadden wij onze superbril terug met prachtige glazen.</p>
W.
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over de communicatie vooraf en de snelle levering. Ik heb de bril nog niet uitgetest omdat de zon verstek laat gaan. De glazen zijn keurig in mijn montuur geplaatst.</p>
anoniem
14/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, snelle reactie op mail ook wanneer er iets fout gaat</p>
AGJ.Burgers
07/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat via internet op deze wijze je brilmontuur een meer kans krijgt. Vooral voor de schappelijke prijs en de prima kwaliteit. Ook de samenwerking met dhr. Frans Brink liep voortreffelijk! Service optimaal en vooral uiterste zorg dat je als klant tevreden bent!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip, ga zo door! Zorg dat u klanten vooral uw naam weer verder vertellen en informeren onder de slogan: Bent u tevreden, zeg het een ander, zo niet, zeg het ons! Velen zien nu mijn oude montuur van vele jaren terug! Een oud montuur (rond) niet direct in de mode. En dat is nu juist waar het mij om gaat! Dus vele reageren en die vertel ik gelijk van uw adres enz.</p>
anoniem
05/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima kwaliteit en snelle en correcte reacties. Overleg is goed mogelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De toeslag voor hogere correcties mag wat mij betreft nog steeds wel wat duidelijker gecommuniceerd worden en wellicht is hier ook nog wat meer differentiatie in mogelijk (al begrijp ik dat het daar weer ingewikkelder door zou worden).</p>
Mark
02/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed!</p>
anoniem
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Maandag besteld en opgestuurd. Vrijdag weer in huis.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Misschien een online system invoeren dat u kunt zien dat u bestelling Is ontvangen, in behandeling, verstuurd is...</p>
Christine
31/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte communicatie, eenvoudige procedure. De brilglazen geven mij 100% de correctie die ik nodig had, wat voor progressieve glazen niet zo voor de hand ligt. Uiterst competitieve prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kan niet meteen iets bedenken - ik ben echt heel tevreden over de service en de kwaliteit</p>
Yvonne
20/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde multifocale glazen. Bij ontvangst van de bril bleek dat ik er niet goed door kon zien, het leesgedeelte zat te laag. Ik had direct contact, kreeg advies hoe ik moest meten en kreeg GRATIS nieuwe glazen. Ik vind dit TOP-SERVICE met prima communicatie. Yvonne</p>
Marie-Helene
19/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Omdat ik toch wat voorzichtig was met het opsturen van mijn montuur, heb ik vooraf even email contact gehad. Mijn bril is binnen 2 weken weer terugbezorgd met prima glazen. Uitstekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij het overmaken van de kosten worden de verzendkosten erbij gevraagd. Liever betaal ik de verzendkosten zelf zodat ik mijn bril aangetekend kan versturen. Dan is de verzending verzekerd als er iets mis zou gaan en mijn bril niet zou aankomen. Via een antwoordnummer vind ik toch wat ongemakkelijk.</p>
j v tuijn
06/01/2015
Walter Doens
06/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Gewoon alles goed behandeld. Vlot en goed en geen gedoe. Prima</p>
Ridouan
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en veel moeite gedaan op een probleem op te lossen dat bij de post lag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de verkoop onmiddellijk het juiste document doorsturen voor een retour vanuit het buitenland.</p>
Hubers
02/01/2015
<b>Pluspunten</b><p>Denken goed mee! Komen afspraken na.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.L. Riphagen
22/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>De bestelde glazen zijn snel in mijn opgestuurde montuur gezet, waarbij het montuur is schoongemaakt en van nieuwe neusvleugels voorzien. Kortom de bril is weer als nieuw. Op mijn vragen via mail voordat ik het montuur heb opgestuurd is een goed antwoord gegeven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Keuze kunnen maken in de verschillende kwaliteiten in multifocale glazen.</p>
Janine
21/12/2014
Joop Schmeitz
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>snel, betrouwbaar, goed en betaalbaar! verzekering dekte alle kosten dus 100%</p><b>Verbeterpunten</b><p>vraag om de bril in een hard etui op te sturen, dit voorkomt schade</p>
Dirk
21/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>De mogelijkheid om bij multifocaal de optie sterkte 0 (ipv recept gegevens met een andere waarde ) aan te geven</p>
Jacqueline
19/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering; woensdag heb ik het montuur opgestuurd en vrijdag had ik m al weer terug met glazen. Verder merk ik geen enkel verschil met mijn vorige (veel duurdere) brillenglazen, goede kwaliteit dus!</p>
anoniem
18/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Doordat de levering behoorlijk was vertraagd, heb ik een beeldschermbril cadeau gekregen.</p>
Vincent
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Prettig telefonisch kontakt, snel en vooral een top prijs!! Super</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er moet een direkte link gelegd worden tussen de bankoverschrijving en de bijbehorende ontvangen bril( montuur). Mijn montuur is op een verkeerd antw. Nmr afgeleverd, maar er was al wel betaald. Na twee weken niets gehoord te hebben kontakt gezocht en vervolgens heeft brillenglazen. Net het keurig opgelost.</p>
Shirley Go
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Goed geinformeerd, meteen antwoord op mijn vragen via e-mail. Glazen helemaal goed afgeleverd per post.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Waar kan ik mijn ogen laten meten zonder mij verplicht te voelen mijn bril en glazen daar te moeten kopen?</p>
Jan
17/12/2014
<b>Verbeterpunten</b><p>Ik kreeg tot twee keer toe geen adres gegevens van jullie na mijn bestelling. verder ben ik dik tevreden</p>
Emily
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte service. Zeer snel en heel persoonlijk. Bril komt als nieuw terug!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele verbetering nodig. Is perfect zo.</p>
THEO VAN 'T ZELFDE
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>HELDERE WEBSITE,</p><b>Verbeterpunten</b><p>JAMMER DAT ER GEBRUIK GEMAAKT WORDT VAN DE MEETGEGEGEVENS VAN ANDERE OPTICIENS</p>
Ingrid de Koning
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>Alles! Het is fijn dat het mogelijk is losse glazen te bestellen, als enige volgens mij in nederland.</p>
Natalie
17/12/2014
<b>Pluspunten</b><p>10</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jacqueline
26/09/2014
<b>Pluspunten</b><p>Echt een aanrader! Een snelle levering zonder rariteiten. Ik was heel erg sceptisch, heb vooraf een mail gestuurd over mogelijkheid tot nieuwe glazen voor een Nilor montuur (montuur met deels nylon draadjes), maar was geen probleem. Binnen 12 uur had ik een reactie terug op mijn mail. Kan menigeen een puntje aan zuigen... Als ik de prijs-kwaliteit verhouding bekijk, is dit voor mij een uitkomst geweest. Ben bij meerdere opticiens geweest voor een prijsopgaaf, welke tussen de 140 a 200 euro lag. Dit is wel een heel groot verschil met Brillenglazen.net Glazen zijn er keurig ingezet, geen beschadigingen, vlotte levering. En uiteraard: zicht is 100%. PETJE AF!</p>
Jef Uittenbogaard
11/09/2014
Anita
24/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en adequate levering. Ook direct onderhoud aan montuur.</p>
anoniem
23/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>prima prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>verzendtraject (via tussenstop?) kost blijkbaar veel tijd</p>
Derk
15/08/2014
<b>Pluspunten</b><p>Heb door "Nieuwe Glazen In Mijn Bril" glazen in mijn sportbril laten zetten, het betreft een sportbril met inzetbrilletje, die ik gebruik bij het fietsen. Het resultaat is echt ontzettend goed, voorheen kon ik de GPS op mijn fiets niet lezen en nu is het gewoon allemaal veel beter, zelfs de kleine gegevens kan ik nu lezen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet zo niks te bedenken, bij mij is alles naar tevredenheid gebeurt.</p>