LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1058
beoordelingen
Bertine
31/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie, mooie kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staat nergens duidelijk welke type glazen bij het bedrijf kan worden aangevraagd. Dit zou op de website goed beschreven moeten worden.</p>
Maarten
23/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Verzorgt op afstand de levering van nieuwe glazen in jouw eigen montuur tegen een schappelijke prijs. Aan de hand van aangeleverde recept met foto van drager van te gebruiken montuur worden de nieuwe glazen vakkundig aangebracht en teruggezonden. In mijn geval met een breed leesgedeelte. Breder dan de Excelent glazen van Hans Anders. Prettige snelle communicatie via email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nieuwe glazen vragen een gewenning. De onzekere klant kan niet terug naar de winkel. Dus moet hij aan de hand van de verstrekte informatie kunnen controleren of de geleverde glazen technisch goed zijn en dat de glazen conform het recept geplaatst zijn. Als deze punten goed uitgewerkt zijn, is er geen enkele belemmering om online nieuwe glazen te bestellen. Ook is het een aanbeveling om de kwaliteit van de te leveren glazen duidelijk te beschrijven ten opzichte van de concurrentie.</p>
Hanssen
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>redelijk snel antwoord</p><b>Verbeterpunten</b><p>je moet zelf via een link de afstand van je pupillen meten, erg verwarrend. daarbij kun je bij multi focusglazen helaas niet aangegeven "door te weinig kennis hoe de afmetingen moeten zijn. Hierdoor toch weer naar een opticien in de buurt moeten gaan, jammer.</p>
anoniem
22/10/2015
Abdu Alshnag
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Echt aan te raden, meer dan wat ik heb verwacht. Top!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Luky
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede instructie. Snelle en goede service!</p>
M. Karsten
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Het is allemaal zeer correct gedaan. Het was plezierig om te horen dat de opgestuurde informatie goed was aangekomen. Om aan te raden aan anderen die nieuwe glazen in hun bril willen hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen</p>
Sylvia
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goed afgewerkt en netjes gehandeld en verstuurd</p>
Leonie
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en goede communicatie; de bevestigingsmail dat de ontvangen gegevens in orde zijn, is prettig. Zeer goed ook dat de oude glazen ook geretourneerd worden!</p>
George
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>correcte begeleiding, nakomen van beloften</p><b>Verbeterpunten</b><p>zie hierna</p>
Chris
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>De gevraagde info wordt snel geleverd, evenals de bestelde glazen. Ben zeer tevreden over het geleverde, een nieuwe bestelling gaat binnenkort richting Brillenglazen.net</p>
Eduard
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bril teruggekregen binnen de afgesproken tijd voor een keurige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie is moeilijk. Na mijn betaling kreeg ik een adres waar de bril naartoe moest. Toen ik later dit mailtje las was het adres weg. Nergens kon ik dat terugvinden. Daar heb ik via de mail weer om moeten vragen.</p>
Simone
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>snel, goed en ik ontving mijn bril ook keurig verpakt weer terug</p>
Didi
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snel en een prima service.</p>
peter
15/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede levering erg tevreden.</p>
Henk
01/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs kwaliteit verhouding, in de winkel € 990,00 voor twee glazen nu € 186,00 verschil ruim € 700,00</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren levertijd</p>
Anneke
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Wat spannend om zomaar je bril op te sturen. Was erg blij toen ik mijn bril weer terugzag met een paar nieuwe glazen die meteen weer goed zagen/zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tussentijds een berichtje sturen dat er aan de bril gewerkt wordt zodat je toch weet dat alles goed gaat.</p>
F.
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg snelle service, pakketje per kerende post terug met oude glazen en bon er bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zowel na betaling als na het versturen van de bril kwam er geen bevestiging dat de betaling of de bril ontvangen was. Ook kregen we geen track en trace code van het terugkerende pakket.</p>
Hielkje
27/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Heel goed en doen wat ze beloven. Super. Scheelt werkelijk honderden euro`s.</p>
anoniem
27/09/2015
Frans
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle, goede service. Perfecte bril gekregen</p>
Nicole
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en heldere voorwaarden geen betalingen achteraf. Ik had de neusjes van mijn bril op een ouder montuur gezet maar zelfs de neusjes waren bij terugkeer vervangen. Ik raad het iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had het wel fijn gevonden als er een track & trace code was afgegeven bij het retour zenden van de bril. Nu had ik bijna de postbode gemist omdat ik niet wist dat mijn bril zou komen</p>
anoniem
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed product, goede service. heel snel geregeld en ook nog goedkoop!</p>
Jaap
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>aandacht voor details snelle reactie op vragen goed advies SERVICE</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
20/09/2015
Anja
20/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Je krijgt wat je besteld. Bij vragen wordt er snel gereageerd. De bril na 10 dagen klaar. Top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vond het een beetje onduidelijk met welke gegevens ik mijn bril naar brillenglazen.net moest versturen.</p>
anoniem
09/09/2015
Brugmanorganisatieadvies
21/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben zeer tevreden over de glazen (kwaliteit) en zeker over de communicatie en service. Ik kan een ieder adviseren bij brilglazen.net de bestelling te plaatsen, goedkoop en een topresultaat! De glazen zijn nog eerder klaar dan wanneer je in de winkel glazen bestelt.</p>
Sjaak
19/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling en gunstige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Formulier moeilijk te downloaden vanaf de site</p>
anoniem
19/08/2015
Rooding
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle goede service, concurrerende prijs, nette en goede uitvoering. Ben erg tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Marije
18/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede communicatie, goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen, alles verliep soepel</p>
Marie-José van der Eng
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle service, leuk dat er nog een klein kaartje met vriendelijk woordje was toegevoegd.</p>
Willy
16/08/2015
gerbrandt
16/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel goed en goedkoop! Ik had geen brilrecept, maar door goede en directe communicatie van de medewerkers wordt dat eenvoudig opgelost.</p>
ans
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>duidelijke info voor en tijdens</p><b>Verbeterpunten</b><p>mogelijkheid om meerdere brillen glazen van de dezelfde sterkte op te sturen</p>
RS
15/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>- Snelle en klantgerichte beantwoording van vraag per email. Er kwam antwoord binnen 30 minuten en dat op zondagmiddag met 30 gr buiten! - Snelle levering. Dinsdag 17u pakket afgeleverd; donderdag 16u thuis ontvangen. - Prima kwaliteit.</p>
Anouk
14/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering; goede kwaliteit glazen; snelle communicatie met de opticien.</p>
Eelke
07/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Binnen een week werden extra dunne glazen voor een zéér nette prijs van 110 euro in mijn montuur gezet en teruggestuurd. Vooraf kreeg ik ook al zeer snel reactie op mijn vragen. Daarnaast vond ik het verzendproces bijzonder efficiënt georganiseerd. Het handgeschreven briefje dat ik met de bril retour gestuurd kreeg vond ik overigens ook zeer sympathiek: en niet gebruikelijk bij een webshop.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb ze oprecht niet. Ik ben buitengewoon tevreden.</p>
Michael
03/08/2015
<b>Pluspunten</b><p>Ik was een beetje angstig om een bril te bestellen bij deze webshop maar het was onterecht. Snelle levering en super snelle beantwoording van mijn verschillende mailtjes. Kortom een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ruben
18/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Vond ook mijn Eyewish opticien. Zelfde geldt voor de service en communicatie met Frans van Brillenglazen.net. Ik bestel graag weer als ik nieuwe glazen nodig heb.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>
JP
11/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle communicatie via de mail. Ik had de glazen binnen enkele dagen na opsturen alweer in mijn bezit. Alles wordt netjes ingepakt verzonden. De glazen zijn van prima kwaliteit. Erg tevreden dus.</p>
Jan
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>prettig email contact en snelle service, glazen zijn prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
huub
09/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>zo doorgaan</p>
pieter
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed en positief contact They care about customers Goede online metingen</p>
rob
06/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, duidelijke website, en ik kreeg een snelle reactie (op een zaterdag) op een via e-mail gestelde vraag.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan zo gauw niets bedenken.</p>
Em
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bestelling was al de volgende dag klaar. Dat is een supersnelle service!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
anoniem
05/07/2015
<b>Pluspunten</b><p>overzichtelijke site, prettige klant vriendelijkheid.</p>
Bruno
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Als ik eerlijk ben dan vertrouwde ik het niet omdat geen telefoon en adres aanwezig is. Maar ondanks dat (de lenzen niet aan zijn gekomen) werd de bril na 3 weken gearriveerd en prima verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om dit ook te doen en dat voor een goedkope prijs</p>
Henrie
27/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Naast lenzen gebruik ik een glasbril (silhouette). Deze was aan nieuwe glazen toe. Dit zou me bij een opticien minstens € 160,- kosten. Nu betaalde ik € 65,- voor enkelvoudige glazen (incl verzendkosten). Na een tweede poging werd mijn glasbril van de juiste glazen voorzien. Binnen een week was mijn bril 2 keer heen en weer geweest. De klachten werden snel verholpen. Ik kreeg zelfs de toezegging dat er nog een keer nieuwe glazen in zouden komen als het de kwaliteit niet naar behoren was.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De telefonische bereikbaarheid kan beter. Frans reageert overigens wel direct op verstuurde mailtjes.</p>
Tjarko
18/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer klant vriendelijk en zeer deskundig ben uitermate tevreden. Tjarko.</p>
Maud
12/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Razendsnelle service, goede kwaliteit product, zeer vriendelijke contactpersoon</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
Andrea
10/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie, zeer snelle aflevering. Goede prijzen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer opties in de kleuren voor de zonneglazen.</p>
Jeannette
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en volgens afspraak</p>
anoniem
03/06/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs, goede glazen, goede service</p>
A. Janssen
30/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer transparantie omtrent het eigen adres</p>
Gerrie
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>
Kim
25/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Reacties per mail zijn supersnel en binnen twee dagen had ik mijn bril met nieuwe brillenglazen al binnen! En de sterkte en kwaliteit van de glazen zijn ook perfect.</p>
Tim
19/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede en prettige service en kwaliteit.</p>
Frank
17/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Voor zover ik tot nu kan beoordelen prima product, mooie dunne glazen</p>
Marcel
15/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Heldere website. Prima schriftelijke reactie ontvangen op aanvraag voor mijn brillenglazen. Levering binnen de op website vermelde termijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op website wordt een lagere prijs vermeld voor multifocale glazen dan dat ik in werkelijkheid heb moeten betalen. Daarnaast valt mij op dat de nieuwe brillenglazen dikker zijn dan de exemplaren die ik hiervoor had.</p>
Ton.
15/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit voor een nette prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maar één adres gebruiken waarheen je de bril moet verzenden.</p>
Ben
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle service, op een zaterdag mijn montuur opgestuurd en woensdag al weer terug met de juiste sterkte. PS: Ja,Frank super snelle service!! :)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>
Chris
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>I love the service I received and the quality of the glass I have ordered. I have recommended the company to my friends already and ordered two pairs of glasses which are perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>The first order was complicated because I needed the distance between my pupils and it was not on my prescription. The end for it should be indicated on the order page. Once I obtained it , the rest was easy .</p>
Jv
14/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle levering. Dinsdag verstuurd en zaterdag mijn zonnebril weer thuis.</p>
Judith
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteitsverhouding, heldere communicatie.</p>
Gerrit
10/05/2015
Loraine
10/05/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke communicatie, ook erg snelle verzending. Ik heb mijn bril binnen 3 dagen terug gehad, met een leuk kaartje erbij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Colin
29/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>The quality of both the service and products are very good. I am very pleased with my new lenses. I have already recommended this company to my friends.</p>
John
24/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Door oogproblemen moet ik vaak wisselen van glas. Ik was eerst klant van specsavers, maar daar zijn de lage prijzen een schijnvertoning. Je koopt daar eigenlijk een auto zonder stuur en wielen. Dat zijn daar opties. Sinds dit jaar doen ze ook geen herglazing meer dus ben je verplicht tot een nieuw montuur. Waardeloze winkel is het eigenlijk. Ik ontdekte brillenglazen.net door wat te googelen op herglazen van je montuur. Het eerste kontakt was erg prettig en dus heb ik de eerste glazen besteld voor mijn bestaande montuur. De glazen werden snel geleverd, zijn perfect en alles wat standaard op een glas hoort, zoals ontspiegeling, zit er ook gewoon op. Ik ben ontzettend blij dat dit soort bedrijven er zijn en dat je niet meer veroordeeld bent tot de specsavers-en in de wereld. Ik heb inmiddels ook een zonnebril laten maken, en hierna zal, ondanks het gezeur op internet, ook een multifocale bril volgen. Een prettig flexibel bedrijf en dus Absoluut een aanrader!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anton
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>goedkoop en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>wijze van verzending heen en retour vind ik wat risicovol</p>
Thijs
16/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer heldere communicatie, vlotte reacties via de mail. Uitstekende glazen. Levertijd zoals belooft. Zeer tevreden.</p>
Joël
13/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goedkope oplossing (scheelt mij zo'n 400 Euro!), snelle service, goede communicatie.</p>
Willem
08/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goed contact, ontspannen sfeer in de mail.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
06/04/2015
Olga
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vol lof over dit bedrijf,was de eerste keer en zeker een aanbeveling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bericht gehad van brillenglazen.net dat de bril weer onderweg was naar ons.</p>
Stylishe
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle afwerking mail verkeer snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>In mijn ogen niets verbeteren het is al super</p>
Karolien
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling van de bestelling. Bij vragen via mail wordt er snel geantwoord. Bril is in uitstekende staat terug gekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik heb geen bevestiging van verzending van pakket ontvangen.</p>
Esther
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima en betaalbare glazen in een zelf aangeleverd montuur. Top! De adressering bij het terugzenden was niet helemaal goed, waardoor ik de bril een week later kreeg dan verwacht. E-mailcontact hierover verliep heel goed; het was prettig dat Frans zo snel reageert.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Een berichtje sturen als de bril teruggestuurd is. met de track&trace code.</p>
Jos
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Betaald via ideal, doch bij brilleglazen.net was dit niet aangekomen. Middels heldere e-mail communicatie is dit alles netjes hersteld. De bril binnen drie weken weer retour gekregen. De glazen zijn er prima ingezet. Kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend. Dik tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als de randen van de glazen geslepen worden toont het glas nog dunner.</p>
H.K.
02/04/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Alles volgens afspraak. Goede prijs-kwaliteitsverhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
MiodZio
30/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Top service, super product.</p>
-
24/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg blij met de bril, ging snel, makkelijk en soepel. Kwaliteit lijkt me goed. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht een leuk brillenhoesje wanneer de bril retour wordt verzonden naar de klant.</p>
sietske
21/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Bereikbaarheid, meedenken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Levertijd</p>
Ruud
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Ann
20/03/2015
Leo Ockeloen
20/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Al eerder uit eigen beweging positieve mail gestuurd, Zie l.ockeloen@upcmail.nl</p><b>Verbeterpunten</b><p>Naar mijn inziens werkt bedrijf gesmeerd.</p>
K.G.
01/03/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel en duidelijk antwoord via mail. Prijzen goed. Bril super fijn. Heb meekleurende glazen besteld die ik altijd al eens wilde hebben maar die zo duur zijn normaal gesproken. Bevalt echt super! Verzekeraar had geen enkel probleem de rekening te vergoeden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het duurde bij mij twee weken voordat de bril terug was en toen had ik het fijn gevonden wat meer op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. Aan de andere kant is het wel zo dat zo gauw ik mailde om te vragen hoe het ging ik binnen een uur antwoord had.</p>
Sylvia
26/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs versus kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Instructie om bril op te sturen kan wellicht iets duidelijker in welke verpakking.</p>
Van Impe
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Antwoorden op vragen kan beter</p>
Aaldrik
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Hoewel ik blij ben met mijn nieuwe brille-glazen hebben de multifocale glazen toch niet die kwaliteit die ik gewend ben bij mij opticien. Brillenrecept van beide brillen gelijk van 28/01/2015. Met de bril van brillenglazen.net heb ik meer moeite met focusseren om te kunnen lezen. Ook zijn de glazen m.i. niet goed ontspiegeld. Zijn dus wel enige nadelen maar de prijs is voordelig.</p>
Roy
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
H.klijnsmit
24/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede prijs - kwaliteits verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Mara
21/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede kwaliteit en service, maken waar wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>In een ' fysieke' winkel kies je uit verschillende kwaliteits- opties, fijn als dat hier ook zou kunnen</p>
Jeanette
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk en er werd snel op mijn vragen geantwoord</p>
J. Souhoka
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Uitstekend! En heel snel! Binnen enkele dagen hadden wij onze superbril terug met prachtige glazen.</p>
W.
20/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over de communicatie vooraf en de snelle levering. Ik heb de bril nog niet uitgetest omdat de zon verstek laat gaan. De glazen zijn keurig in mijn montuur geplaatst.</p>
anoniem
14/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, snelle reactie op mail ook wanneer er iets fout gaat</p>
AGJ.Burgers
07/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Geweldig dat via internet op deze wijze je brilmontuur een meer kans krijgt. Vooral voor de schappelijke prijs en de prima kwaliteit. Ook de samenwerking met dhr. Frans Brink liep voortreffelijk! Service optimaal en vooral uiterste zorg dat je als klant tevreden bent!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip, ga zo door! Zorg dat u klanten vooral uw naam weer verder vertellen en informeren onder de slogan: Bent u tevreden, zeg het een ander, zo niet, zeg het ons! Velen zien nu mijn oude montuur van vele jaren terug! Een oud montuur (rond) niet direct in de mode. En dat is nu juist waar het mij om gaat! Dus vele reageren en die vertel ik gelijk van uw adres enz.</p>
anoniem
05/02/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prima kwaliteit en snelle en correcte reacties. Overleg is goed mogelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De toeslag voor hogere correcties mag wat mij betreft nog steeds wel wat duidelijker gecommuniceerd worden en wellicht is hier ook nog wat meer differentiatie in mogelijk (al begrijp ik dat het daar weer ingewikkelder door zou worden).</p>