LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1132
beoordelingen
hotze van der vliet
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>gemakkelijk te vinden op internet. Prachtig systeem, vooral nu ook Specsavers niet meer gebruik wil maken van bestaande brilmonturen. Ook het meesturen van de bril zonder recept is erg fijn. Ik zal jullie aanbevelen bij familie en vrienden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bril weer teruggestuurd in brillenkoker van Specsavers. Waarom geen eigen koker erbij gedaan als de kosten niet te hoog zijn ( stukje reclame ). Kleuring van glazen: hier staat bij voor enkelvoudige glazen enz.(dit is verwarrend omdat ik multifocaal glazen bestelde)</p>
Academie Aan de Angstel
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prima service, duidelijke communicatie. En vooral een goed product.</p>
Anton
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Bestelling werd snel en zorgvuldig uitgevoerd (werd gebeld om zeker te stellen welk type glazen moest worden gemonteerd). Kwaliteit goed.</p>
Aart
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik kon eigenlijk niet geloven wat de website beloofde. Maar ze maken alles waar!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door.</p>
daphne
15/05/2016
<b>Pluspunten</b><p>supersnel, goed advies, snelle levering, zeer blij met mijn brillen!</p>
Edwin
28/04/2016
<b>Pluspunten</b><p>Site werkt prima, brillenglazen binnen een week binnen. Alles keurig geregeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Enige onduidelijkheid was het vinden van het antwoordnummer waar mijn bril naar toe moest worden heengestuurd</p>
Jolanda
16/04/2016
<b>Pluspunten</b><p>Wat ik wilde, was bij alle bekende brillenketens niet mogelijk:curve, lichtgekleurde dégradé glazen met een gepolijste rand in een randloos Ray-Ban zonnebril montuur. Binnen anderhalve week had ik hem. Hij is super mooi, jullie communicatie is ontzettend goed en snel!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijf doen wat jullie doen, jullie zijn een verademing ten opzichte van alle winkels waar je je eerder een lastpost voelt dan een klant.</p>
C.
29/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede kwaliteit en prijs, klantvriendelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
ria
28/03/2016
<b>Verbeterpunten</b><p>Bereikbaarheid.</p>
Jaap S
27/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik bestelde mijn bril vanuit Frankrijk.Eigenlijk was ik wat sceptisch, maar dat is geheel verdwenen. Niets dan lof.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het kan handig zijn ook telefonisch bereikbaar te zijn.</p>
André
27/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer tevreden over de communicatie met Frans tijdens het klaarmaken van mijn brillenglazen. Er ontbraken van mijn zijde enige gegevens over pupilafstand en hoogte maar het is door persoonlijk contact allemaal in orde gekomen. Het pakketje met bril,koker,recept op de aangegeven datum 26/3 ontvangen. De glazen zijn uitstekend en ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor de service,</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet op ieder recept van opticiens staan de pupilafstand en hoogte vermeld. Daarom vragen bij nieuwe klanten ook deze gegevens op te sturen.</p>
Danielle
26/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goedkoop</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik kon nergens het verzendadres met antwoordnr. meer terugvinden. Misschien handig als dit op de bevestigingsmail vermeld wordt?</p>
Chris
26/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie na invullen van een vraag op webformulier Goede kwaliteit Goede prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik moest vragen om de mail met de verzendgegevens. Deze zou volgens brillenglazen.net in de spam folder zijn gekomen, maar dat is niet het geval. Waarschijnlijk een vergeten te verzenden bij de webshop.</p>
Monique
25/03/2016
Kitty Havermans
24/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou niet weten, dik tevreden!</p>
anoniem
23/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goed en niet duur</p>
roel
22/03/2016
Tessa
21/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ik ben erg positief over de service. Ik had gestuurd omdat ik wat gegevens was vergeten bij het versturen van haar bril. De zelfde avond kreeg ik al een mail van ze terug. Binnen een week zonder het weekend mee gerekend had ik de bril terug. Mijn dochter zetten de bril op en zei gelijk "ik kan weer helder zien" Ze is er heel blij mee.</p>
Henk
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudig, snel, goedkoop, goede kwaliteit.</p>
Frank
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk, zorgvuldig en alles netjes op tijd. Goed geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>Status pagina werkte bij mijn bestelling niet. Dat was jammer</p>
René
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn zonnebril is voorzien van een paar prima glazen op sterkte. Heeft bij elkaar ongeveer 2 weken geduurd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht nog iets meer communiceren over de voortgang van het proces van het plaatsen van de glazen. Niet duidelijk was hoedanig het ongeveer ging duren.</p>
Joost
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Perfecte en snelle levering van nieuwe meekleurende glazen. Superblij voor een superprijs. Kan niet beter.</p>
veronica
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie Helder en duidelijk Geweldige service</p>
Johnny
20/03/2016
Luc
20/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle reactie en levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eventueel een adres en klantnummer voor op doosje . Kan bij bevestigingsmail hoeft de klant alleen maar te printen en op doosje plakken.</p>
Donny Kim
19/03/2016
<b>Pluspunten</b><p>Twijfelde omdat ik nog geen ervaring had en toch gokje gewaagd. Ben er tevreden met snelheid en kwaliteit. Ik betaalde altijd 200 euro bij Pearle of Specsavers .. alleen voor glazen en ik ben dik tevreden.</p>
Kitty
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snel, goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>
liesbeth
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelheid</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zie aanbevelingen maar wel bedankt voor de later opgestuurde brillenkokers al waren dit wel andere.</p>
Frederik
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Doet wat beloofd is. Prima ervaring!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>
Eddy
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snel en mooie haarscherpe contrastrijke glazen. Toen ik de bril terugkreeg zat er een verkeerd glas in, dit is meteen goed opgelost en snel vervangen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>
ans
21/02/2016
anoniem
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Super snel! En goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets persoonlijker zou leuk zijn, nu lijkt het wel een robotten bedrijf ;)</p>
Lei
21/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie, service, prijs</p>
.van Son
03/02/2016
Emily
01/02/2016
<b>Pluspunten</b><p>Supersnelle service, zeer vriendelijk en persoonlijk contact.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen enkele!</p>
Martin
31/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer scherpe prijs voor kwalitatief goede glazen. Alles verloopt volgens procedure en op tijd. De kraswerende glazen van Eyewish bleken geen kraswerende bescherming te bieden en moest desondanks 550 euro betalen voor twee glazen. Voor 135 euro inclusief verzendkosten bij Brillenglazen.net ben ik nu klaar (ook met Eyewish).</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voortgangsindicatie en vermelden van traceercode van het pakketje om tijdstip van bezorging beter te kunnen inschatten</p>
wolter
30/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>werkt prima.</p>
Marc
29/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle service, goede respons op mailtjes. Een kleine miscommunicatie werd zeer snel, adequaat en correct opgelost. Zeker een service om in de toekomst vaker bij de bestellen en ik heb het aan familie/vrienden aangeraden. Bedankt!</p>
Ruud
29/01/2016
brigitte
27/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>bril zeer goed, communicatie snel en vriendelijk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>terugzendkosten naar België beetje aan de dure kant vind ik</p>
anoniem
26/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Goed, kwaliteit glazen en bestelling werkt goed.</p>
Ron
25/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie en goeie snelle service!!!!</p>
anoniem
23/01/2016
Thera
23/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>super qua prijs kwaliteit verhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>niet al voorafgaand aan de bestelling het hele bedrag laten betalen. Bv de helft en de andere helft als de bril klaar is verzonden wordt naar de klant</p>
Edwin
22/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>snelle levering van wat je bestelt</p>
Edwin
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Topproduct</p>
Michel
21/01/2016
Mostapha
21/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Eenvoudige functionele website Snelle afhandeling Schappelijke prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op dit punt is er w.m.b niets te melden</p>
ingrid
20/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>prijs afhandeling</p>
Kees
10/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Prijsniveau, duidelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, bereikbaarheid</p>
Dirk
08/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>2 brillen opgestuurd.gewone en multifocale.Gewone bril heel snel na opsturen terug ontvangen.Met nota erbij dat bril met multifocale glazen een 10 tal dagen later ging opgestuurd worden.WE ZIJN SUPER TEVREDEN MET HET RESULTAAT VAN BEIDE BRILLEN.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na betaling hadden geen tegenbericht gekregen met adres waar de bril naar toe gestuurd moest worden.Na mailtje hadden we wel kort daarna de info en opstuur adres door gemaild gekregen.</p>
Mirjam
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke en snelle hulp!</p>
natas
03/01/2016
<b>Pluspunten</b><p>Ze zijn snel met hun reactie op een vraag via de mail en snel in het leveren van de bril. Ik ben helemaal tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Thera
22/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>prima levering en kwaliteit en natuurlijk stukken voordeliger dan bij de opticien.</p><b>Verbeterpunten</b><p>wellicht de betaling laten verrichten op het moment dat de bril bij bedrijf in ontvangst is. Dat voelt wat fijner aan dan bij het bestellen vd glazen allereerst te moeten betalen, nog voordat alle gegevens ingevuld zijn.</p>
henk
21/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Cortect</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Maaike
20/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle communicatie en levering. Goede prijs en kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wellicht een iets uitgebreidere omschrijving van de opstuur procedure .</p>
anoniem
17/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goede service. Goede prijs kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zet op de website dat er verschillende diktes van glazen te koop zijn. Linkerglas zit anders in de bril dan rechterglas.</p>
Edwin
17/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Top gedaan</p>
Greet
05/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>Correcte afhandeling. Duidelijk in alles, zeer blij met het bericht wanneer de bril klaar is en wordt afgestuurd. Klantvriendelijk. Ik heb drie monturen ingestuurd waaronder eentje voor mee kleurende zonnebril glazen. Ik ben zeer tevreden en heb geen verbeterpunten voor uw bedrijf. Zal u ook zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen</p>
Lenie
05/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>- Prima prijs. - Prima communicatie - Prima kwaliteit</p>
piet sjaardema
03/12/2015
<b>Pluspunten</b><p>prijs kwaliteit goede afwikkeling en een tevreden klant bedankt</p>
Glenn
25/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>brillenglazen.net heeft een overzichtelijke website met een duidelijke productkeuze en relevante informatie. Het bestelproces verliep zonder problemen en ik had de door mij opgestuurde bril in 3 dagen met de nieuwe glazen weer in huis, prima!</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>
Gerrit
21/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Een website die goede en volledige informatie geeft. Het kan wellicht wat overzichtelijker maar er is goed uit te komen. Het was mijn eerste try out bestelling voor zonneglazen in een montuur van een oude bril. Bij levering was er niets mis mee, de glazen bevielen gelijk goed en mijn brillekoker, oude glazen en zelf de kopie van het glazenrecept werden keurig mee retour gezonden. Ik heb meteen nog een montuur opgestuurd voor heldere glazen om een extra reservebril te hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen voorstellen</p>
Dennis
19/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over de service.</p>
TL
15/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super kwaliteit, lage prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
A.W.
15/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede glazen voor in mijn nieuwe bril. Erg blij mee. Heeft me veel geld bespaard. Ook een foutje was snel en goed hersteld. Snelle communicatie ook in het weekend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lijkt nu alsof je je bril zomaar zonder info moet opsturen. Een printje van de bestelling of een vermelding van bestelnummer misschien? Dat "voelt" ook beter en zekerder.</p>
anoniem
11/11/2015
Wico
10/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snel gereageerd Ook op zondag Bril dinsdag verstuurd, zaterdag weer terug Prima! Zou een volgende bril er zo weer doen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de website staat niets over kinderbrieven maar die doen ze wel.</p>
anoniem
09/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Contact en communicatie</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Jeroen van Oers
08/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goed snel en betrouwbaar</p>
Martine
07/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed geholpen en heb goede glazen gekregen tegen een redelijke prijs</p>
René
07/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snelle en eenvoudige service, snelle reactie op mails, super scherp geprijsd</p><b>Verbeterpunten</b><p>het zou handig zijn als niet iedere keer het montuur opgestuurd hoeft te worden als voor hetzelfde montuur nieuwe glazen nodig zijn</p>
Richard
01/11/2015
<b>Pluspunten</b><p>Meedenken en het probleem van de klant oplossen TOP. Zeker waar de lokale opticiens het laten afweten / of het allemaal maar moeilijk vinden. Top Bedankt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Bertine
31/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, goede communicatie, mooie kwaliteit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Er staat nergens duidelijk welke type glazen bij het bedrijf kan worden aangevraagd. Dit zou op de website goed beschreven moeten worden.</p>
Maarten
23/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Verzorgt op afstand de levering van nieuwe glazen in jouw eigen montuur tegen een schappelijke prijs. Aan de hand van aangeleverde recept met foto van drager van te gebruiken montuur worden de nieuwe glazen vakkundig aangebracht en teruggezonden. In mijn geval met een breed leesgedeelte. Breder dan de Excelent glazen van Hans Anders. Prettige snelle communicatie via email.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nieuwe glazen vragen een gewenning. De onzekere klant kan niet terug naar de winkel. Dus moet hij aan de hand van de verstrekte informatie kunnen controleren of de geleverde glazen technisch goed zijn en dat de glazen conform het recept geplaatst zijn. Als deze punten goed uitgewerkt zijn, is er geen enkele belemmering om online nieuwe glazen te bestellen. Ook is het een aanbeveling om de kwaliteit van de te leveren glazen duidelijk te beschrijven ten opzichte van de concurrentie.</p>
Hanssen
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>redelijk snel antwoord</p><b>Verbeterpunten</b><p>je moet zelf via een link de afstand van je pupillen meten, erg verwarrend. daarbij kun je bij multi focusglazen helaas niet aangegeven "door te weinig kennis hoe de afmetingen moeten zijn. Hierdoor toch weer naar een opticien in de buurt moeten gaan, jammer.</p>
anoniem
22/10/2015
Abdu Alshnag
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Echt aan te raden, meer dan wat ik heb verwacht. Top!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
Luky
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke website, goede instructie. Snelle en goede service!</p>
M. Karsten
22/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Het is allemaal zeer correct gedaan. Het was plezierig om te horen dat de opgestuurde informatie goed was aangekomen. Om aan te raden aan anderen die nieuwe glazen in hun bril willen hebben.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen</p>
Sylvia
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Goed afgewerkt en netjes gehandeld en verstuurd</p>
Leonie
19/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en goede communicatie; de bevestigingsmail dat de ontvangen gegevens in orde zijn, is prettig. Zeer goed ook dat de oude glazen ook geretourneerd worden!</p>
George
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>correcte begeleiding, nakomen van beloften</p><b>Verbeterpunten</b><p>zie hierna</p>
Chris
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>De gevraagde info wordt snel geleverd, evenals de bestelde glazen. Ben zeer tevreden over het geleverde, een nieuwe bestelling gaat binnenkort richting Brillenglazen.net</p>
Eduard
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Mijn bril teruggekregen binnen de afgesproken tijd voor een keurige prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie is moeilijk. Na mijn betaling kreeg ik een adres waar de bril naartoe moest. Toen ik later dit mailtje las was het adres weg. Nergens kon ik dat terugvinden. Daar heb ik via de mail weer om moeten vragen.</p>
Simone
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>snel, goed en ik ontving mijn bril ook keurig verpakt weer terug</p>
Didi
18/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Super snel en een prima service.</p>
peter
15/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>goede levering erg tevreden.</p>
Henk
01/10/2015
<b>Pluspunten</b><p>Prijs kwaliteit verhouding, in de winkel € 990,00 voor twee glazen nu € 186,00 verschil ruim € 700,00</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren levertijd</p>
Anneke
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Wat spannend om zomaar je bril op te sturen. Was erg blij toen ik mijn bril weer terugzag met een paar nieuwe glazen die meteen weer goed zagen/zaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tussentijds een berichtje sturen dat er aan de bril gewerkt wordt zodat je toch weet dat alles goed gaat.</p>
F.
28/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Erg snelle service, pakketje per kerende post terug met oude glazen en bon er bij.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zowel na betaling als na het versturen van de bril kwam er geen bevestiging dat de betaling of de bril ontvangen was. Ook kregen we geen track en trace code van het terugkerende pakket.</p>
Hielkje
27/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Heel goed en doen wat ze beloven. Super. Scheelt werkelijk honderden euro`s.</p>
anoniem
27/09/2015
Frans
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle, goede service. Perfecte bril gekregen</p>
Nicole
26/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en heldere voorwaarden geen betalingen achteraf. Ik had de neusjes van mijn bril op een ouder montuur gezet maar zelfs de neusjes waren bij terugkeer vervangen. Ik raad het iedereen aan.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had het wel fijn gevonden als er een track & trace code was afgegeven bij het retour zenden van de bril. Nu had ik bijna de postbode gemist omdat ik niet wist dat mijn bril zou komen</p>
anoniem
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>goed product, goede service. heel snel geregeld en ook nog goedkoop!</p>
Jaap
21/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>aandacht voor details snelle reactie op vragen goed advies SERVICE</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>
anoniem
20/09/2015
Anja
20/09/2015
<b>Pluspunten</b><p>Je krijgt wat je besteld. Bij vragen wordt er snel gereageerd. De bril na 10 dagen klaar. Top.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik vond het een beetje onduidelijk met welke gegevens ik mijn bril naar brillenglazen.net moest versturen.</p>
anoniem
09/09/2015