LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1348
beoordelingen
10
Corien
23/05/2022
Heel handig, opsturen en een paar werkdagen later alles weer in huis.
10
R.
22/05/2022
In mijn Ray Ban zonnebril multifocale minerale glazen laten zetten. Heel goed gedaan. Kan nu weer mijn zonnebril gebruiken. Netjes afgewikkeld. Goede service.
10
Jan
21/05/2022
Snel en professioneel
10
Martijn Slungers
20/05/2022
Dit is mijn 3e bril in 6 maanden die ik voorzien heb van multivocale glazen. Uitstekend zicht van lees en veraf en inmiddels ook al in verschillende tinten/kleuren besteld. Zo goed als alles is mogelijk hierin. Absolute aanrader en voor mij de opticien voor mijn brillen!!
10
Nellie
16/05/2022
Met alles vriendelijk en vakkundig geholpen
9
Constant
13/05/2022
Ben zeer verrast met het resultaat, beter dan bij mijn a merk optiek. Prima communicatie, super logistiek en de glazen en het monteren zijn beter dan de vorige die erin zaten en gekrast waren. Was mijn eerste keer en natuurlijk waren de scherpe prijzen de aanleiding. Maar de montuurloze lindberg is dus nu beter dan ervoor en ook nog nieuwe neusvleugels, top. Half puntje aftrek voor postnl die 3 dagen vertraging veroorzaakte...
10
Luuk
12/05/2022
Op de zaak geweest zeer vriendelijk ontvangen duidelijke uitleg en snelle levering van de glazen in het bestaande montuur
10
Lian
10/05/2022
prima service, op een mailtje krijg je altijd antwoord. Bril is weer als nieuw!
10
Pascal Janssen
09/05/2022
Nette snelle respons op aanvraag en nete afhandeling van de nieuwe glazen.
9
Jacco
08/05/2022
Trap niet in de verkooptrucs van de grote ketens. Met het recept van de opticien nieuwe glazen in mijn nog prima montuur laten zetten. Snel, goed en betaalbaar
10
Joep
08/05/2022
Goede communicatie, helder proces. Geen verrassingen. Service is prima. Zou zo weer glazen bestellen bij brillenglazen.com. En niet te vergeten : de prijs is aantrekkelijk in vergelijking met opticiens.
9
J.A.
07/05/2022
Aangezien ik niet tijdelijk kon terugvallen op een vorige bril, maar wel het brilrecept alvast kon toezenden, kreeg ik een bericht wanneer de glazen binnen waren en het advies de bril op maandag toe te zenden. Maandagmiddag bril verzonden, woensdagochtend bril met nieuwe glazen via Postnl alweer ontvangen. Perfect!
8
Kjeld
30/04/2022
Eerder een fietsbril met inzet voor glazen op sterkte gehad wat toch niet echt beviel. Nu een sportbril laten voorzien van meekleurende glazen op sterkte wat goed bevalt. Door mijn sterke cilinder en de kromme bril zie ik in eerste instantie een beetje vreemd maar eenmaal aan het fietsen is er geen probleem. Achteraf had ik misschien toch nog voor spiegelglazen moeten kiezen omdat dat wellicht beter had gestaan bij het montuur.
10
Aad
29/04/2022
Goed en snel
10
Catharina
27/04/2022
Ik heb een paar multifocale, degradé, gecurfde glazen in mijn zonnebrilmontuur laten plaatsen en ben er erg blij mee! Kreeg op de website via de chat vriendelijke hulp bij het bestellen en de verdere instructies voor het opsturen en markeren van de glazen waren ook erg duidelijk. En ik had e.e.a. met een paar dagen in huis :-)
10
D
24/04/2022
Ik had nog een zonnebril van jaren geleden, welke ik destijds op sterkte had gekocht, in de kast liggen. Omdat mijn alledaagse bril kapot is gegaan, had ik besloten om de zonnebril om te laten toveren naar een alledaagse bril. Een simpele zoektocht naar glazen bracht mij bij brillenglazen.com. Na het lezen van recensies, besloot ik een poging te wagen. Snel liep ik door het bestelproces, selecteerde wat ik nodig had en leverde later de nieuwe oogmeetgegevens aan. Aangezien ik de bril snel nodig had, hadden ze de glazen alvast voor mij besteld. Ik verstuurde de bril op woensdag, deze werd op donderdag in ontvangst genomen, gemaakt én teruggestuurd, waarna ik hem vrijdag weer in ontvangst kon nemen. Je leest het dus al, bizar snelle service. Daarnaast is het contact ook super. Je vragen worden snel beantwoord en je wordt goed en vakkundig te woord gestaan. Kortom, super ervaring en voor iedereen aan te raden!
2
Louise
22/04/2022
Fijn deze zonnebril, maar het leesgedeelte is niet goed geplaatst ik moet de bril steeds hoger op mn neus zetten om te kunnen lezen. Jammer voor ver zien is hij prima.
10
Paulien
17/04/2022
Professionele service, mooi strak ingezet glas in het montuur, creatieve ideeen!
10
Pim
17/04/2022
Nieuwe bril via internet gekocht en opgestuurd. Brillenglazen is een van de weinige die blauwe spiegelglazen multifocaal kan leveren. Heel coole bril ontvangen na ca 1,5 week geleverd via PostNL. Service voor opmeten was erg goed en ben heel blij met mijn nieuwe zonnebril! Bedankt
9
Jan
11/04/2022
Mijn bril was nog maar 6mnd oud maar meekleurende glazen bevielen me niet en het montuur juist wel heel erg goed. Bij de opticien zou ik voor nieuwe glazen het dubbele betalen van wat ik betaald heb bij brillenglazen.com . Daar ging het ook nog eens erg eenvoudig via de website en zeker net zo snel als wanneer ik bij de opticien nieuw glas had gekocht!
10
Olof Bakker
11/04/2022
Contact verliep uitstekend. Prima product. Bril was eerder klaar dan verwacht.
10
Madelene
11/04/2022
Dit is mijn 2e bestelling, hetzelfde montuur maar in andere kleur. Communicatie was perfect en binnen een week had ik mijn complete bril retour, wederom TOP! Brillenglazen hoeven niet persé duur te zijn om goed te kunnen zien, als je goed kijkt en vergelijkt kun je het best bij brillenglazen.com bestellen!
10
Brahim
11/04/2022
Heb ze een foto getoond met mijn wensen voor me cartier bril , en zij hebben mijn wensen overtroffen Ook hele aardige toffe kerels ben zeer tevreden
8
Renee
10/04/2022
Vond een foto maken erg lastig. Paar keer over moeten doen. Goede zonnebril op sterkte geleverd. Ben er blij mee.
10
Wil
10/04/2022
Komen afspraken na en leveren kwaliteit !!
10
Monique
09/04/2022
Mijn zonnebril heb ik hier laten verglazen. Ik had zelf de optie degrade glazen gekozen. Na het opsturen naar hen hebben ze contact met mij opgenomen omdat zij het idee hadden dat de bril nog mooier kon worden met wat aanpassingen, dit is na mijn akkoord zonder meerkosten uitgevoerd. Ik heb mijn bril netjes binnen de afgesproken termijn terug gekregen en het resultaat is prachtig, zelfs nog mooier dan de originele glazen. Super bedrijf waar ze duidelijk communiceren en met je meedenken!
10
J.m.
08/04/2022
Glazensterkte opgeven, fotootje erbij, bril opsturen en klaar. Alles met duidelijke instructies en een paar dagen later een perfect brilletje terug. Dik tevreden!
10
Jos
06/04/2022
Nauwkeurige oogmeting is het belangrijkste om beter te kunnen zien. Dit wat Beter Zien doet. Top.
10
Henk
04/04/2022
De vierde dag nadat ik de bril had opgestuurd alweer retour ontvangen met de nieuwe glazen. Ook de neus padjes waren vervangen. TOP!
10
Stephan
01/04/2022
Perfecte service, vriendelijk, snel en zorgvuldig.
10
Bram
29/03/2022
Ik kwam toevallig op deze website terecht, echter nog nooit via internet nieuwe brillenglazen besteld. Ik had een tijdje geleden mijn ogen opnieuw laten opmeten, maar er was een nihil verschil gemeten. Een nieuwe bril was nog niet nodig. Echter waren de glazen in mijn dure montuur beschadigd. Hierdoor ben ik op zoek gegaan. Brillenglazen.com heeft de sterkte uit de oude glazen gehaald en verwerkt in nieuwe glazen met een ultra coating en grijs meekleurende glazen. Want die zonnebril was ik eigenlijk toch altijd kwijt. De bril doet het perfect. Ben erg blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook nog een handgeschreven kaartje bij de levering van mijn oude montuur met nieuwe glazen. Kleine moeite, maar zeer gewaardeerd!
10
Elize
28/03/2022
Ik heb de glazen van mijn zonnebril laten vervangen door Johan en ik ben ontzettend blij met de nieuwe glazen. Aan de telefoon hebben we nog besproken welke glazen het dichtst bij mijn oude glazen kwamen. Daarna heb ik mijn bril snel en uiterst secuur verpakt terug ontvangen. Als extra service waren de pootjes weer netjes aangedraaid en de neusrubbertjes vervangen.
10
Jeroen
23/03/2022
Bij een goede opticien betaal je de hoofdprijs voor een paar glazen maar dan heb je kwaliteit. Waar ik in het verleden steeds ingetrapt ben is het kopen van een bril bij de grote ketens die adverteren met koop een bril krijg de tweede en soms ook nog de derde gratis !! Dit lijkt heel lucratief maar de glazen en coatings die zij gebruiken heb ik een zeer slechte ervaring mee in die zin dat na een relatief korte gebruiksperiode de glazen snel dof en gekrast waren . Bij Brillenglazen .com krijg je dezelfde kwaliteit als de Goede opticiens alleen voor een fractie van de prijs ........wel zelf je montuur of naar keuze (besteld op internet) opsturen maar ook dat gaat zeer snel bij brillengazen.com binnen 2 weken heb je jouw complete bril met glazen terug . Wel je ogen laten meten bij een oogarts voor de juiste gegevens van je glazen !!
10
Marnix
21/03/2022
De bril binnen 5 dagen terug en naar alle tevredenheid! Ga ik vaker doen!
8
S
18/03/2022
Al voor de tweede keer gebruik van gemaakt. Veilig en snel!
10
Jose
15/03/2022
Goede kwaliteit en uitstekende service
9
marcel schoonen schoonen
15/03/2022
snel accuraat en goed
10
Jan
14/03/2022
Gewoon perfect van A tot Z. Van selectie en bestelprocedure toten met de aflevering. Verwachtingen waren hooggespannen (de eerste maal online brillenglazen geregeld) maar alles meer dan naar wens . Heb nu een Uitstekende multifocale zonnebril in mijn “oude” Rodenstock montuur. Echt een aanrader.
10
K
08/03/2022
Allemaal goed :)
10
Yvo
06/03/2022
Foto genomen, verstuurd, info 3 plus en donker glazen. Bril verzonden en perfect afgeleverd. Zeer tevreden voorlopig.
10
Bart
04/03/2022
Geweldig tevreden over mijn nieuwe multifocale glazen. Eerst zonnebrilglazen besteld, daarna gewone glazen. Het hele bestelproces zit perfect in elkaar. Bril ook snel weer terug met nieuwe glazen. Merk absoluut geen verschil met mijn drie keer zo dure glazen van de opticien. Geen idee hoe zet het doen bij Brillenglazen.com, maar ik ben er blij mee.
10
Jan
04/03/2022
"Idiot-prove" manier om andere glazen in je bril te krijgen.
10
D.M.
02/03/2022
Dit is nu de 2e keer dat ik in mijn bril meekleurende glazen heb laten zetten. Weer zeer tevreden . En een mooie prijs. Raad het ook iedereen aa
10
Kimm
02/03/2022
Ik heb best een behoorlijke sterkte en daardoor vind ik brillenglazen duur, zeker wanneer je veel verschillende monturen wenst te hebben. Ik ging op zoek of dit op een andere manier kon. Toen kwam ik op d re-enacted terecht die heel duidelijk en overzichtelijk is. Binnen een paar uur heb ik mijn bestelling kunnen plaatsen. Super. Een week later mijn bril ontvangen. Echt top en zeer tevreden over het resultaat.
10
Anita
25/02/2022
Voor een goede prijs nieuwe brillenglazen in mijn favoriete montuur. Heel tevreden over het proces en de kwaliteit!
10
Ticco
23/02/2022
Bij de opticien €1078.- Hier €444,- En ook nog de neusvleugels gratis vervangen en de plastic hoesjes aan de pootjes. Dus geweldig!
10
Auke
21/02/2022
Nu voor de vierde keer nieuwe glazen in vier verschillende brillen laten zetten door Brillenglazen.com en ik kan er alleen maar zeer positief zijn. De hele procedure van opsturen tot terugontvangen is geweldig. Kost praktisch geen enkele inspanning. Alles is geregeld. Alle vier de keren was ik zeer ingenomen met het eind resultaat !
9
hans slotboom
20/02/2022
Ik ben blij met uw service. Schandalig dat de grote firma's alleen geinteresseerd zijn in colplete brillen te verkopen en geen enkele service of reparatie bieden
10
Cor
19/02/2022
Goede ervaringen, ben zeer tevreden, een aanrader!
10
Hella
19/02/2022
Ook heel fijn dat je kan bellen en dan iemand persoonlijk aan de lijn krijgt, die je netjes te woord staat en ook terugbelt.
10
Roderik
19/02/2022
Vanaf moment 1 zeer tevreden. Vlotte bestelling in webshop, en de bril was er in2 dagen. Onmogelijk te bedenken hoe snel dit kan. Top en ben erg blij met de goede glazen!
9
Monique
19/02/2022
Dit is mijn vierde bril geleverd door brillenglazen.com en ik ben erg tevreden met de geleverde kwaliteit en de service. Ik heb nogal een bijzonder recept en werd opgebeld door Johan om te checken of alles wel klopte. En dit keer werd de bril zelfs iets sneller geleverd, voor mijn vakantie!
10
Johan
17/02/2022
Johan en Leon hebben enorm hun best gedaan om een door PostNL gemaakte fout ten aanzien van de toezending van de bril op te lossen. Pakje terecht! Vervolgens zijn mijn zonnebrilglazen vervangen door een groene set glazen en dat is perfect gelukt. Mooi ingeslepen en perfect zicht. Volgende bril gaat weer naar brillenglazen.com!
9
Richard
15/02/2022
Prima service.
10
HANS
12/02/2022
Snelle service en prima kwaliteit/ prijsverhouding
10
Jan
07/02/2022
Bril is vakkundig samengesteld. Zicht is 100%.
10
Hans
03/02/2022
Prima
9
Hans van de Laar
03/02/2022
Professioneel, geen fouten, snelle levering
10
Maja
03/02/2022
Erg goede glazen tegen een concurerende prijs!
7
Ruud
30/01/2022
Ik had gevraagd de glazen terug te sturen en dat is niet gebeurt. Later bleek dat o.a. RayBan echt glas gebruikt en dat soms niet uit het montuur gehaald kan worden zonder het glas te breken. Dat had er bij verteld moeten worden. over de nieuwe glazen zelf ben ik zeer tevreden
9
Marcel
29/01/2022
Goed contact en snelle service met goed resultaat
10
rick
27/01/2022
Zonnebril glazen besteld en mijn zonnebril zonder sterkte enkel dagen later verstuurd naar Brillenglazen.com. Toen de bril terugkwam, waren de glazen niet zoals gewenst. Johan heeft mij professioneel en snel geholpen. Na aanpassing glazen ontvangen die voldeden aan mijn verwachting.
10
Marianne
26/01/2022
Deze mensen leveren TOP-glazen! Super kwaliteit en betaalbaar. Als je advies wilt over glazen kun je ze altijd bellen en staan ze je heel vriendelijk te woord. Altijd gratis verzending heen en terug. Je hebt binnen een paar dagen je bril alweer terug. Klasse!!
10
Theo
24/01/2022
Prima procedure met een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding. Via foto werd meetfout van een erkende opticien bijgesteld.
10
W.P.
21/01/2022
Een verhaal heb ik geen zin in.
9
Bernadette schoonen
17/01/2022
snel accuraat en goede service
10
Esther
17/01/2022
Wederom topservice. Ben erg blij met mijn ‘nieuwe oude bril’. Bedankt, Johan!
10
Hemko
17/01/2022
Dit was niet mijn eerste bestelling, jaren geleden heb ik de proef op de som genomen, pure nieuwsgierigheid en daarna heb ik nog regelmatig besteld, ook nu weer. De ervaring was al positief. Door de jaren heen is de bestelmethode verbeterd en versimpeld: een brillenglas bestellen kun je zelf! Wat heel goed is dat je er op kunt vertrouwen dat er iemand is met alle kennis die je keuzes controleert en je bij twijfel of vragen belt om te komen tot de voor jou beste oplossing. Dat maakt het toch persoonlijk. Top Johan, dank! En nu ga ik genieten van mijn bril met nieuwe glazen.
10
René
17/01/2022
Zeer duidelijk en makkelijk bestelproces. Goede communicatie over verloop bestelling. Zeer snelle levering van de bril met de nieuwe glazen. (Binnen 5 dgn was bril weer terug) Aanrader!!
10
Hans
17/01/2022
x
10
Sabine
14/01/2022
Heel betrouwbaar, zeer oude bril fijn, nieuwe glazen in gemaakt.
10
Arthur
14/01/2022
Ik zetten mijn bril met nieuwe glazen op mijn neus en ik zag meteen dat het goed was! Hartelijk dank voor de perfectie dienstverlening en service! Arthur
9
JF
14/01/2022
Het is gemakkelijk om een bril te bestellen. Er wordt snel gereageerd. Ik had nog een foutje gemaakt in het recept: via de mail direct aangepast. Prima ervaring met brillenglazen.com
9
Monique
14/01/2022
Zeer goede kwaliteit! En service prima, werd nog even gebeld of het recept wel klopte, omdat het nogal bijzonder was. En een bedankje voor het gestelde vertrouwen.
10
SR. Deleeuw
12/01/2022
Ik had mijn brillenglazen net voor de kerstdagen behoorlijk beschadigd. Door de covid plandemie waren de opticiens gesloten en heb ik via internet brillenglazen.nl ontdekt. Een super ontdekking, want na twee weken (feestdagen) had ik mijn bril terug voorzien van nieuwe glazen. Geweldig,! ik heb nog een montuur liggen.. Bedankt!
10
Daan
10/01/2022
God wat ben ik hier blij mee. Ik ga deze site zeker aanbevelen.zo snel maar ook heel makkelijk de instructies van de site. Zo gedaan
10
martin
10/01/2022
Zeer goede service en perfecte kwaliteit
10
Barend
10/01/2022
snelle levering
10
Ad
10/01/2022
Dit was de twee bril die voor zien is met nieuwe glazen zeer tevreden Vriendelijke groet Ad Peperkamp
9
Frans
09/01/2022
Johan is iemand die alles zal doen om een klant tevreden te stellen. Ouderwetse service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel gerust bij dit bedrijf.
4
Susy
06/01/2022
Mijn ervaring met Brillenglazen is niet helemaal positief. Allereerst moest ik zelf er achteraan bellen omdat ik geen bevestiging had gekregen dat ze de bril ontvangen hadden. Daarna kregen we eindelijk de bril terug. De glazen waren prima, vandaar nog de twee sterren, maar het montuur brak binnen een week op een gekke plek, namelijk bij de neusbrug. Dit komt waarschijnlijk door het forceren van het montuur om de glazen erin te krijgen. Helaas, wel geld uitgegeven, maar alsnog geen bril.
9
Gerda
01/01/2022
Ik had een zonnebril op sterkte gekocht en leesgedeelte zat te laag. Contact opgenomen en wat een super service. Geen enkel probleem en alles kosteloos opgelost en nu de nieuwe glazen binnen. Zojuist, op nieuwjaarsdag, scheen de zon dus even snel buiten getest. Helemaal prima en kan er ook goed mee lezen. Dus bedankt voor jullie vriendelijke en behulpzame werkwijze!
10
Marcel
31/12/2021
Voor het errst ern oud montuur opgestuurd voor nieuwe glazen. Binnen 14 dagen netjes retour en tussendoor kreeg ik steeds een email wat de stand van zaken was. Zeker een aanbeveling waardig!!!
10
Francine
29/12/2021
Goede snelle service! Fijn persoonlijk contact. Ik ben er erg blij mee :)
10
Nico
25/12/2021
Uitleg over hoe het gaat via de site is duidelijk en makkelijk. Bril keurig binnen de aangegeven tijd retour ontvangen en perfect
10
Ben
23/12/2021
Al keer of 4 glazen besteld, perfecte kwaliteit snelle service. Door de gunstige prijs van de glazen is het voor mij mogelijk om meer brillen in kleuren te kopen, en de glazen bij dit bedrijf. Zeker een aanrader
10
PEG
21/12/2021
Ik heb goede ervaringen met Brillenglazen.com Ook het telefonisch contact is altijd correct en deskundig. Nette afwerking van inzet glazen. Zeer aan te bevelen.
10
Esther
17/12/2021
Nieuwe brillenglazen nodig? Brillenglazen.com is een aanrader! Heel fijn geholpen door Johan en zijn team. Toen ik toe was aan nieuwe brillenglazen viel ik bijna steil achterover van de prijs. Bij Brillenglazen.com is dit slechts een fractie van wat je bij een reguliere opticien betaalt. Toen ik belde met een aantal vragen werd ik door Johan zeer vriendelijk te woord gestaan. Omdat ik mijn bril graag zo snel mogelijk weer terughad en de post door de drukte later was met bezorgen, mailde ik Johan of ik de bril wellicht zelf kon ophalen. Dat kon! Kortom superservice, vriendelijkheid en hele fijne brillenglazen. Johan, nogmaals dank!
10
Lee-Roy
17/12/2021
Service, product, website, communicatie verliep vlekkeloos.
9
ED
15/12/2021
Zeker aan te bevelen Vriendelijke en goed.in een week weer terug.
10
Martijn
11/12/2021
1e keer dat ik online in een( retro )bril nieuwe (multivocale)glazen laat zetten. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een super ervaring is. Verzending heen en terug is inbegrepen en de prijs is zeker 60% voordeliger. En daarbij lever je helemaal niks in wat betreft kwaliteit. Dus mensen..m.a.w. deze aanbieder/shop is een absolute aanrader.
9
Edith
06/12/2021
in no time een prima bril.
10
Wouter
06/12/2021
Goed en snel geholpen met glazen in mijn nieuwe montuur.
10
Margreet Wierda
05/12/2021
goed en op tijd afgeleverd
10
Wil
03/12/2021
Alles helemaal volgens afspraak tot in de perfectie uitgevoerd.
10
aart
03/12/2021
geen
9
Karel
03/12/2021
Uitstekende brillenglazen, snel geleverd, vlekkeloze eze procedure
10
Sophie
01/12/2021
Snel, vriendelijk en top kwaliteit
9
Eva
30/11/2021
Dit is mijn 2e order bij Brillenglazen.com. En ik ben opnieuw blij dat ik hen ontdekt heb. Een aanrader!
10
Hubert
30/11/2021
Eenvoudig te bestellen Bril kwam op een redelijke tijd terug. Was netjes ingepakt De prijs valt goed mee. De bril glazen zijn van goede kwaliteit.
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay