LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.4
1524
beoordelingen
10
Marjan
30/01/2023
Goed meedenkend en oplossingsgericht gericht Aanrader
10
Hendrik
27/01/2023
Goede service. N.a.v. mijn ingevulde gegevens op de website werd ik gebeld en aanvullend geadviseerd om geen blauwfilter te nemen, omdat ik mijn bril enkel voor computer en leesbril nodig heb. Kortom fijn contact en goed advies.
10
Cor
27/01/2023
Zeer tevreden
10
Luna
27/01/2023
De communicatie met het bedrijf was snel en prettig. De brillenglazen werden eerder dan verwacht geleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit.
10
Ren Nio
23/01/2023
Goede en duidelijke communicatie
7
Anthony
22/01/2023
Brillenglazen.com is erg klantvriendelijk en ze reageren heel snel op vragen en denken mee. Helaas konden ze uiteindelijk mijn bestelling niet uitleveren, anders waarschijnlijk 5 sterren.
10
Chris
22/01/2023
Klantvriendelijk en klantgericht, uitstekende service. Eenvoudig via de site je brillenglazen bestellen. Snelle levering.
10
Hans
16/01/2023
Een geweldige ervaring, zeker zo goed en mooi afgewerkt als de zogenaamde dure opticiens! Voor mij geen andere meer!
6
Inge VAN ERMENGEM
16/01/2023
Beste, kan u mij asap een factuur bezorgen mét vermelding van mijn BTW-nummer aub Order nummer BG332898 Bedrijfsnaam : ADD SUPPORT COMM V BTW nr : BE0758644027
10
Martin
15/01/2023
Brillenglazen.com is een prima en betrouwbaar bedrijf. Ze hanteren scherpe prijzen en de brillenglazen zijn van prima kwaliteit. Ik heb er al een aantal keren nieuwe glazen in mijn brillen laten zetten, de afgelopen week in een zonnebril. Iets had ik niet helemaal duidelijk ingevuld over de cylinder en toen werd ik keurig gebeld en hebben we het kunnen kortsluiten. Ik heb de zonnebril inmiddels ontvangen en de glazen zijn helemaal prima. Aanrader !
10
Bart-Jan
13/01/2023
Heldere website, goede communicatie, snelle levering en prima kwaliteit!
10
Ger
12/01/2023
Juiste resultaat. Professioneel afgewerkt en zelfs de neuspads vernieuwd.
9
Anton
11/01/2023
Ik heb hier mijn glazen laten vervangen in bestaande bril. Snel antwoord op vragen Bril goed verpakt retour ontvangen En uiteraard brilglazen op juiste sterkte ontvangen. Komt over als een net en betrouwbaar bedrijf.
1
Aaron Endre
10/01/2023
Eind juli bestelde ik Transitions Extra Active lenzen voor mijn bril bij Brillenglazen. In totaal € 244. Helaas waren degenen die op 5 augustus arriveerden een onjuist (iets zwakker) recept. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben kosteloos nieuwe lenzen opgestuurd met de juiste sterkte. Terwijl ik wachtte tot de nieuwe lenzen arriveerden, merkte ik dat de antireflectiecoating op de lenzen begon af te brokkelen en na slechts een paar weken kon ik er nauwelijks doorheen kijken. Te wazig. Toen de nieuwe lenzen eind augustus arriveerden, heb ik ze zelf geïnstalleerd. Na een paar weken begon ik hetzelfde peeling-effect te zien, maar ik bleef ze dagelijks dragen tot half oktober, toen ik een LASIK-ooglaseroperatie onderging. Vandaag heb ik contact opgenomen met de klantenservice om hen op de hoogte te stellen van de defecte lenzen, aangezien ik nog steeds hou van de monturen en het effect van de overgangslenzen. Het is nog geen 6 maanden geleden en ik heb al € 244 betaald voor twee sets defecte lenzen, dus ik wilde de huidige defecte lenzen gewoon vervangen door dezelfde, maar zonder recept. Ik heb foto's gestuurd en ze erkenden dat de lenzen slecht zijn. Ze vroegen me om de bril terug te sturen, waar ik mee instemde. Ze zeiden echter dat ze ze alleen op hetzelfde recept zouden vervangen, wat voor mij niet nuttig is omdat ik LASIK had. Anders zou ik € 125 extra moeten betalen voor nieuwe lenzen. Dat zou in totaal € 369 zijn voor lenzen - en geen garantie dat de nieuwe lenzen beter zouden zijn! Ze weigerden ook om een terugbetaling aan te bieden. Ik heb dus € 244 betaald voor lenzen van slechte kwaliteit die ik niet kan gebruiken. Ik heb lange tijd met de klantenservice gesproken om tot een redelijke oplossing te komen, maar helaas zijn ze alleen geïnteresseerd in het geven van lenzen op sterkte die ik niet kan gebruiken... of in rekening brengen van € 125 extra om het voorschrift te verwijderen. Wauw.
9
Piet
09/01/2023
Snelle levering van de bril met nieuwe glazen. Het enige minpuntje was de levering van de bril door PTT Post. Zonder enige melding van levering het pakket bij de voordeur gedumpt.
10
Luc Van Gerwen
09/01/2023
Goed
10
Marc
09/01/2023
100% score, product en service
9
Ben
31/12/2022
Heel fijn dat ik bij deze de gelegenheid krijg om mijn waardering over te brengen voor de service en de vriendelijkheid. Mijn bril zit weer als gegoten en de nieuwe prisma glazen zijn met grote zorg in het montuur geplaatst. Hartelijk dank. Mvg Ben van der Meij
10
Gerald
29/12/2022
Er is keurig gebeld om de bestelling nog even te overleggen. De blauwe filter paste niet goed bij het soort glas dat ik had bestel. Top geregeld.
10
Gerarda
29/12/2022
Makkelijk bestellen met voorschrift van oogarts. Keuze naar eigen smaak. Snelle levering prijs is verdubbeld tegen paar jaar geleden maar wat niet tegenwoordig . Nog altijd goedkoper dan in brillenwinkel
10
Edward
25/12/2022
Er was schijnbaar iets foutgegaan met mijn bestelde glazen… Na mijn claim, deze super snel en zonder dat ik veel moeilijke vragen moest beantwoorden, opgelost… A+++
10
Nina
23/12/2022
Ik was de saaie brillen bij de doorsnee Nederlandse brillenwinkels echt zó spuug zat, dat ik online ben gaan kijken voor mooie monturen. Online bestel ik nu prachtige monturen die ik doorstuur naar Brillenglazen.com die op hun beurt glazen erin zetten naar mijn verzoek. ELKE KLEUR DIE IK WIL!! Niet meer afhankelijk van de saaie 3 kleuren beschikbaar bij de opticien. Ook de prijzen zijn een stuk beter. Plus dat de medewerkers enorm behulpzaam, vriendelijk en vakkundig zijn. Wat wil je nog meer?
10
Mark
22/12/2022
Mijn bril weer met mooie nieuwe glazen teruggekregen en het montuur ook nog eens keurig schoongemaakt. Hij is weer als nieuw!
10
Ilan
21/12/2022
Ronduit geweldig. Snel, helder advies, prima service, goed bereikbaar. Ideaal bedrijf om je glazen te bestellen. Ik zou niet weten wat er beter kon. Klinkt als te mooi om waar te zijn, maar dat is niet zo. Ik heb geen aandelen hoor!!!
10
Jan
20/12/2022
na een misverstand stuurt ik een mail, en er werdvgewoon gebeld. !: in dat gesprek is het probleem getackeld, en binnen een middag een correcte offerte. binnen een week was mijn oude bril voorzien van multifocale, dunne, krasbestendige glazen. duidelijke instructies, ook voor de up te loaden foto.
8
Jan
19/12/2022
Prima product afgeleverd, prachtig schoon. Levertijd is enige heel kleine minpuntje.
10
Jan De Hertogh
16/12/2022
Snel en correct!
10
Peter en Ranjani
16/12/2022
Goede duidelijke service simpel en de glazen zijn perfect het spaart geld en de kwaliteit zoals ze al zeggen is idd goed nu heb ik hem nog maar net terug maar tot nu prima dankjewel Maria
10
Adriaan
16/12/2022
Voor schappelijke prijs voortreffelijke (bifocale) glazen.
9
Robert
01/12/2022
Komen netjes hun afspraken na en de kwaliteit van de glazen is top
10
Albert
01/12/2022
Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Goede communicatie. Perfecte zonnebril op de juiste sterkte. Snelle levering voor een mooie prijs. Een aanrader ! I
10
Swetlana
28/11/2022
Gewoon perfect!
10
Frits
24/11/2022
Gemakkelijke aanvraag , waarna meteen de procedure gestart wordt met als eind resultaat na 7 dagen het eigen montuur terug met uitstekende glazen.
8
Paul
22/11/2022
Snelle service. Glazen worden geleverd zoals opgemeten door de opticien
10
Dick
22/11/2022
Goed telefonisch bereikbaar, keurig werk
10
transam
21/11/2022
derde bril al voorzien van glazen op sterkte en kleur, betrouwbaar, goede kwaliteit , correcte service, goede informatie
10
Michaël
21/11/2022
Uitstekende service goede kwaliteit glazen.
10
Nina
20/11/2022
Voor het eerst brillenglazen op deze manier besteld. Over een langere periode stelde ik vragen en bij elke vraag kreeg ik bijna direct antwoord, op een persoonlijk manier. Er werd echt meegedacht. Alles werd goed uitgelegd. De kwaliteit is uitstekend en ik ben heel blij met mn brillen.
9
Claudine
20/11/2022
Voordeel van Brillenglazen.com is dat je jouw eigen montuur kan gebruiken. Bril verzenden en weekje later vind je uw bril met nieuwe glazen in de brievenbus terug. Zeer tevreden dus voor de goede en snelle service !
10
Ariaan
18/11/2022
Na een eerdere bestelling in volle tevredenheid te hebben ontvangen nu een tweede bestelling geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat.
10
Hans
18/11/2022
Hier kom ik zeker weer terug! Prijsverschil meer dan € 600 dit is geen kattepis! Vrg Hans
10
Petra
17/11/2022
Nog nooit eerder online brillenglazen besteld. Na het invullen van de gegevens en het uploaden van mijn foto met bril op, kreeg ik duidelijke informatie over het opsturen van mijn bril. Daarna snel een ontvangstbevestiging gekregen over de afhandeling/levertijd. De levertijd was veel korter dan was vermeld, dat was een aangename verrassing. Met de bril ook nog eens informatie ontvangen, kortom, zeer zeker voor herhaling vatbaar!
10
Gerrit
13/11/2022
Ik heb in de loop van zo een 6 à 7 jaar 6 keer brillenglazen in een monteur laten zetten door deze shop. Je ziet elke keer wat extra service zoals b.v. het vervangen van neussteuntjes. De instructies op de site zijn duidelijk. De kwaliteit van het werk is dik in orde. Het prijsniveau is zeer concurrerend. Zolang ik een nog goed recept heb voor mijn glazen en goede monturen heb blijf ik zeker klant. Jammer dat een oogmeting niet via het internet mogelijk is. Het zou mooi zijn als brillenglazen ook hiervoor iets bedenkt.
8
Cees
11/11/2022
Goede snelle service , tegen goede prijs
9
Trijntje
07/11/2022
Duidelijke handleiding. Prima advies. Eerlijke prijs.
8
Daniel J.
07/11/2022
Snelle en duidelijke informatie en voorbereiding! Afwikkeling en levertijd eenvoudig en snel. Na ca 14 dagen had ik mijn bril terug! Mijn complimenten!
10
Suzan
04/11/2022
Fijne contactpersoon en snel en betrouwbaar
10
Gertjan van Surksum
03/11/2022
Al eerder gemerkt dat je goed zaken kunt doen met Friezen. Ze ouwehoeren niet maar leveren gewoon. Op tijd en goed !
10
Ton
01/11/2022
Zorg voor een recent recept, ga naar de de website en de rest wijst zich vanzelf. Verrassend goedkoop in vergelijking met een opticien en een zelfde kwaliteit glazen.
9
Hans
31/10/2022
duidelijke instructies, logisch proces en klantvriendelijke bejegening.
10
Jg
30/10/2022
Positief. Er kwam goede informatie over de mail. Er is goed werk geleverd tegen een scherp concurrerende prijs
9
Jan
29/10/2022
Mogelijk mijn enige ervaring met een bedrijf waar vlotheid, volkomenheid, vriendelijkheid, voorbeeldige service en verkoopprijs niet voor elkaar onder deden. 'Venomenaal!'
10
Marjo
26/10/2022
Goed bedrijf met goede communicatie en afwikkeling van de glazen in de bril.
9
Jan Grolleman
21/10/2022
Goede informatie en service, snelle realisatie en goede prijs/kwaliteitverhouding.
10
H.
17/10/2022
Aanvankelijk was ik wat sceptisch maar dat is volledig verdwenen. Binnen slechts 10 dagen bril weer terug met prima glazen. Ca. € 50 goedkoper dan bij 2 grote winkelketens die niet happig waren om alleen glazen te verkopen.
10
Willy
17/10/2022
Eigen artistieke inbreng, gecombineerd met hun vakmanschap en design-ideeen, leverden mij een mooie unieke bril op, waarvoor ik veel complimentjes krijg. Ik voel me mooi met deze bril.
10
Rob
17/10/2022
Snelle levering. Resultaat top.
10
Marlou
14/10/2022
Vriendelijk-prettige sfeer-zorgvuldig en klantgericht
10
jch kaspers
13/10/2022
Speciaal montuur gekocht in Venetië. Op basis van recept en foto binnen een week de bril terug
9
Paul
12/10/2022
Ik ben bijzonder tevreden
8
Jeanine
12/10/2022
Ik ben een tevreden klant. Blij met de service en goede kwaliteit.
10
Folkert
10/10/2022
Het is duidelijk dat er kwaliteit glazen geleverd worden. Zal in de toekomst ze,er vaker gebruik hiervan maken.
9
Ton
10/10/2022
Boven verwachting ik wou het eens proberen en het ging erg gemakkelijk. Een foto maken en uploaden en de bril opsturen klaar. Ik ben erg tevreden en mijn tweede bril alweer opgestuurd.
10
J
10/10/2022
Snel, goedkoop en goed
8
Wouter
06/10/2022
Goed v.w.b. kwaliteit. Snel t.a.v. logistieke afhandeling. Correct in manier van doen en communicatie. Aan te bevelen voor wie in een mooi montuur nieuwe glazen wil.
10
Paul
03/10/2022
Goede service en kwaliteit voor een leuke prijs. Mijn derde bril alweer heb ik besteld. Kan Brillenglazen.com van harte aanbevelen
9
Costa
03/10/2022
Prima ervaring snel geholpen en alles keurig netjes op tijd geleverd. Dikke aanrader en kom hier zeker terug.
10
Theo
02/10/2022
De tweede keer dat ik met brillenglazen.com in zee ben gegaan. Deze keer ook weer 100% tevreden. Heel klantvriendelijk en prima resultaat met eerlijke prijs.
10
Henk
02/10/2022
Ik wilde graag multifocale zonnebril glazen in een heel oude ray-ban wayfarer waar ongeslepen glazen inzaten. Het bepalen van de positie van de pupillen was even een probleem maar dankzij snelle en soepele communicatie werd dit probleem opgelost. Na tien werkdagen had ik een prachtige, zo goed als nieuwe wayfarer.
8
Fred
30/09/2022
Alles volgens afspraak, goede glazen, netjes geplaatst. Prima prijs ook.
10
Nelly Van Dijk
24/09/2022
Fijn personeel goed geholpen
5
Annebert
22/09/2022
Ik heb vooraf een paar x gemaild en kreeg zeer snel een reactie. Levering was ook snel. Ik heb na levering een mail gestuurd, na 3 werkdagen nog niets vernomen. Jammer.
10
Inge
18/09/2022
2 brillen gebracht. Er wordt met je meegedacht dat heb ik als zeer prettig ervaren. Er is meer mogelijk dan je zelf weet, dus vraag daar ook naar!
10
Walter Verspaget
18/09/2022
prima, alles geleverd zoals beloofd
10
Daan
18/09/2022
een super concept dit had ik veel eerder moeten weten. Het is mijn 2 e bril die ik door jullie laat doen .Ik vertel het aan iedereen . De glazen worden netjes en correct gedaan. Ik koop zelf een montuur en binnen een week heb ik deze retour met mijn multifocale glazen perfect er in gezet. ik ben een hele blije klant Kom zeer zeker weer terug bij jullie xxxDaan
10
Karin
17/09/2022
De glazen kleuren inderdaad heel goed en snel mee, de groene kleur is prachtig, goede kwaliteit
8
Bernadette Schoonen
16/09/2022
zoals gezegd gewoon goed
9
Xi-Sheng
11/09/2022
Per ongeluk op mijn goede bril gaan liggen toen ik op de bank in slaap viel. De glazen van mijn reserve bril waren al oud, bekrast en de coating begon los te laten. Naar de opticien om nieuwe glazen in m'n nog prima te gebruiken Mykita Giovanni montuur te laten plaatsen. Ongeveer 500 euro voor een setje enkelvoudige grijs mee kleurende glazen met sterkte -4 (verdeeld in sterkte en cylinder) Dus dat werd maar 1 bril en niet 2 laten voorzien van nieuwe glazen. Online bij Brillenglazen.com terecht gekomen, 209 euro voor "hetzelfde" met een (iets) betere coating. (Nu wel een blauwfilter). Initieel skeptisch (meer als de helft goedkoper) maar allicht de moeite waard het eens te proberen en vergelijken. Dus de gok genomen, bestelling geplaatst en na goedkeuren van de foto mijn reserve bril (Mykita Martin montuur) opgestuurd. Ongeveer 10 werkdagen later mijn bril weer terug mogen ontvangen. Zelfs voorzien van een set nieuwe neus en oor "kussentjes", maar we zijn hier voor de glazen. Optisch weinig tot geen verschil te herkennen tussen de duurdere van de opticien, even dun en prima geplaatst. UV lamp erbij gepakt en beide brillen naast elkaar eens 20 seconden belicht. En dan valt er een verschil op, de opticien-glazen kleurde in die tijd donkerder, kan zijn dat het aan de UV-Frequentie ligt dus eens met een andere lamp met andere frequentie getest, met hetzelfde resultaat. De opticien glazen kleuren 'sneller' waardoor deze in dezelfde tijd donkerder zijn. Nu zou ik "Mee kleurend Extra Active" kunnen kiezen voor een meerprijs, maar dat kon ik ook nog bij de opticien-glazen. Half punt aftrek voor dit verschil maar gezien ik niet kan uitsluiten dat de blauwfilter hier invloed heeft gehad niet geteld. Polarisatie van de mee kleurende op sterkte glazen zou perfect zijn, dus een punt voor het ontbreken van de optie gepolariseerde (mee kleurende) glazen.
10
Elizabeth Johanna
11/09/2022
Heel fijn om voor een betaalbare prijs in staat te kunnen zijn om nieuwe glazen voor mijn bril te ontvangen, daar mijn oude glazen beschadigd waren. Telefonisch advies naar tevredenheid en snelle en nette levering: kortom ik ben heel tevreden!
10
Monique
11/09/2022
ziet uit als een nieuwe bril, ben er erg blij mee!
10
Jimmy
11/09/2022
Goede en snelle levering
10
Han
09/09/2022
Top service tegen een hele mooie prijs. Blij met het resultaat. Kan het ze iedereen aanbevelen.
10
Marieke
08/09/2022
Uitstekende snelle service, glazen zijn perfect. Prijs kwaliteit verhouding ook zeer goed.
10
Stijn
08/09/2022
Vlak voor mijn vakantie binnen 1 week nieuwe glazen geregeld, terwijl overal de levertijd 3 weken was. Bleken achteraf geen a-sferische glazen te zijn en toen zonder discussie of kosten nieuwe glazen gekregen! Dat is pas service!
10
Hans
08/09/2022
Prima
10
felix
06/09/2022
Glazen voldeden niet aan de norm, binnen 1 week had ik nieuwe glazen die wel voldoen. Top aktie
10
Jos
05/09/2022
Perfecte kwaliteit glazen tegen uitstekende prijs. Super service en communicatie. Van harte aanbevolen!
10
Petra
05/09/2022
Kreeg mijn bril ruim op tijd toegestuurd. Heb vuilafstotend gekozen en de glazen blijven echt schoon. Ongelofelijk. Kan er goed mee zien. Kortom, ben zeer tevreden!
9
Hans
05/09/2022
Brillenglazen bleken in eerste instantie te dik voor het montuur waardoor de pootjes niet meer konden sluiten. Johan belde me meteen nadat het probleem bij hem was aangekaart. Zonder gemor werd besloten nieuwe dunnere glazen aan te maken. Het heeft even geduurd maar het resultaat is perfect. Zie hier een schoolvoorbeeld van een fout en van het kosteloos herstellen van die fout. Resteert de aangename prijs van Brillenglazen.
10
Peter
04/09/2022
Nieuwe zonnebrilglazen in bestaand montuur laten zetten. Ondanks dat je naast een recept zelf nog de pupilhoogte moet bepalen is de eerste indruk van de kwaliteit van de nieuwe glazen uitstekend. En de prijs is een fractie van wat de grote ketens berekenen. Hopelijk gaat de bril weer een tijd mee want dan is het zeker voor herhaling vatbaar.
8
Tom
04/09/2022
Op zeer eenvoudige wijze de bestaande glazen van mijn bril vervangen door nieuwe. Simpel via de online website in orde gemaakt. Duidelijke instructies voor inzenden huidige bril. Het enige dat ik voor verbetering vatbaar vind, is dat de doorlooptijd van het geheel wat lang is. Deze vervanging had betrekking op mijn sportbril en dan is 10 werkdagen de bril kwijt zijn, nog niet zo erg maar voor mijn dagelijkse bril vind ik die periode aan de lange kant. Dit zou sneller moeten kunnen. Ik betaal immers vooruit zodat het insturen van de bril kan worden uitgesteld tot het moment dat de glazen beschikbaar zijn om te worden omgewisseld, maar wellicht zie ik dat verkeerd. Samenvattend: betrouwbaar, vakkundig en redelijk snel!
8
Robert
04/09/2022
Komen afspraken goed na en kwaliteit zoals beloofd op de website
9
Martine
04/09/2022
De brillenglazen zijn geweldig en sneller als aangegeven.
8
John
04/09/2022
Ik moet nog contact opnemen, dus d’Eze review is vroeg. Maar dus goed te weten dat dit kan gebeuren. Hetzelfde recept, bijna identieke brillen en toch verschil.
8
Erik
04/09/2022
Na bestelling via internet kwam de bril terug met veel te sterke glazen doordat ik ook het hele recept had meegestuurd terwijl de bestelling alleen leesgedeelte vroeg (in mijn perceptie). Dit moest dus variofocus zijn. Met telefonisch contact en een verschilbijbetaling heeft brillenglazen.com dit opgelost. Ik heb weer een fijne zonnebril. Bedankt
8
Tim
02/09/2022
Het bestelproces liep zeer vlot, het enige minpuntje was de wachttijd die iets langer was dan aangegeven. Voor de rest zeer tevreden
10
Hans
02/09/2022
Nu voor de zoveelste keer glazen in een montuur laten zetten en meteen goed. Het is prettig zaken doen, ik blijf terug komen
6
René
29/08/2022
Heb hier al 2x eerder glazen besteld. Was prima. Goede service, uitstekende glazen die goed waren geplaatst in montuur. Nu voor de 3e keer valt het beetje tegen. Glazen zitten in montuur en maken een krakend geluid. Alsof ze niet echt goed zitten. Reactie hierop ontvangen dat dit aan materiaal van montuur ligt…. Heb ik mn bedenkingen bij, want andere monturen zijn van hetzelfde materiaal…..
9
-hans
29/08/2022
Het hele proces is duidelijk en effectief. Kosten acceptabel voor een commodity. Communicatie adequaat.
6
Francis
29/08/2022
Geen communicatie van de status van de bril … 3 weken geduurd terwijl op de site veel korter staat
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay