LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1078
beoordelingen
Arnold
20/02/2021
Ik heb de groene zonneglazen 2 weken geleden besteld. Vandaag ontvangen en meteen kunnen testen in volle zon. Voldoen prima.
Henk Jan
14/02/2021
Eenvoudig frame opsturen en komt netjes retour met nieuwe glazen. Perfect.
Gert-Jan
13/02/2021
Communicatie helder geleverde glazen voldoen ook goed. Heb altijd Hoya glazen gehad maar die zijn dan wel 2x zo duur. Ga zeker nog een keer glazen hier bestellen.
jan luytens
12/02/2021
Ik was heel benieuwd of ze in mijn iets of wat speciaal, gebogen montuur de zonneglazen met chrome spiegeling mooi gingen kunnen plaatsen . Vandaag heb ik de bril ontvangen en ik moet zeggen dat het resultaat verbluffend is . Ik geef die mensen geen 10 maar 11 op10. Ook quaa communicatie is deze firma TOP. Ik ben een meer dan tevreden klant!!!
Luc
12/02/2021
Helemaal top, een van de eerste die laat zien dat brillenglazen niet duur hoeven te zijn
Jelle
08/02/2021
De methode van bestellen is eenvoudig, de aanwijzingen zijn helder. Ook voor clips in mijn sportbril en recent voor een computerbril. Brillenglazen.com gaf mij een advies over speciale glazen voor beeldschermwerken en het resultaat bevalt mij heel goed.
Patrick
08/02/2021
duidelijke website makkelijk om een bestelling te doen snelle levering zeer aan te raden
Tranquilla
05/02/2021
Betrouwbaar bedrijf, goede service en kwaliteit glazen. Ik ben blij met het resultaat.
Helena Wesdorp
03/02/2021
Hele goede communicatie , vlotte verzending , ik ben tevreden en denk dat ik er in de toekomst nog eens koop
Joost
01/02/2021
OngelooflIjk: heel makkelijk te bestellen en supersnel weer in huis. Keurig gemaakt, glazen perfect en de bril helemaal schoon en netjes en goed verpakt binnen een paar dagen weer retour. Ik ben echt tevreden en zou zeker weer zaken doen!
Bep Hendriks-Evers
01/02/2021
Contact via de telefoon ging goed, via de email onbevredigend.
Marjan
01/02/2021
Onze tweede keer bij dit bedrijf. Gewoon top, glazen van zeer goede kwaliteit en service is ook TOP! Mijn zonnebril wil ik ook glazen met variofocus in dus die ga ik volgende maand doen.
Ronald
26/01/2021
Inmiddels derde bril die ik heb laten voorzien van glazen via Brillenglqzen.com. Wederom erg blij met resultaat. Prima en prettige communicatie; eenvoudig proces en bril sneller in huis dan verwacht. Voldoende reden dus na de eerdere gelijke ervaringen om ook deze derde bril te bestellen.
Greet
26/01/2021
Zeer tevreden met mijn glazen
Karin Smits
26/01/2021
Op de faktuur die ik gisteren ontving zijn verkeerde gegevens van de brillenglazen overgenomen. Zowel de additie als de pupilafstand, zijn voor beide ogen verkeerd overgenomen. Nu twijfel ik ook of de 'hoogte' wel klopt, deze hebben ze bepaald aan de hand van foto's die ik heb doorgestuurd. Ook ligt mijn bril nog steeds in Tynaarlo(?). Mijn bril zou deze week retour gestuurd worden met de nieuwe glazen er in. Nu maar hopen dat ze tóch de juiste glazen gaan plaatsen. Wat is erg vervelend vind is dat er slecht gereageerd wordt op telefoontjes en e-mails. Standaard wordt de telefoon niet opgepakt. Uiteraard ben ik bereid om een betere review af te geven op het moment dat ik mijn eigen bril mét daarin de juiste glazen ontvang, maar tot die tijd heb ik er geen goed gevoel bij en vind ik het maar een hoop 'gedoe'.
Paul
25/01/2021
bril opgestuurd en kreeg een mailtje dat mijn bril kapot was gegaan bij het uithalen van de glazen... kreeg gratis van Brillenglazen.com een nieuwe (merk) bril aangeboden van goede kwaliteit. Bril is binnengekomen en past uitstekend, ik ben er erg tevreden mee, dus vandaar ook een cijfer 10.
Peter
23/01/2021
Was verrast door de dikke brillenglazen.
Hans
22/01/2021
Ik had een offerte bij mijn eigen opticien, maar dat was een absurd bedrag en kon maar beter de aanbiedingen volgen. Ik heb een goed en degelijk montuur en heb voor de prijs van alleen brillenglazen de gok genomen. Oude bril opgestuurd en retour ontvangen binnen 10 dagen met nieuwe geweldige glazen.
paula
22/01/2021
Een poos geleden voor mij enkelvoudige glazen in randloos montuur laten plaatsen en nu voor mijn vrouw nieuwe focus glazen geplaatst.Zo krijgt bril een tweede leven.Super.
Angganita
22/01/2021
Communicatie is goed en wordt snel geantwoord gegeven op de emails. Eerder bij een concurrent keuze gemaakt voor brilglazen "normaal", deze waren erg dik bij aflevering. Ben blij de service en de glazen. Aanrader!!!
Hans
17/01/2021
Helder bestelproces, goede communicatie. Snelle levering. Wat het geheel nog veel beter zou maken is als Brillenglazen.com ook adressen heeft waar je een brilrecept zou kunnen laten maken. Nu moest dat ten koste van anderen
FRANCKY
16/01/2021
Ik wist niet dat 1 keuze minder dik ZOVEEL dikker was of wat ik gewoonlijk had. Ze zouden beter de dikte op internet visueel voorstellen....zou veel beter zijn
Charles
14/01/2021
Het was voor mij de eerste keer maar ben zeer positief over de gang van zaken. De bril opgestuurd en binnen twee weken retour ontvangen met dunne glazen in een draadmonteur. De glazen zijn goed in het montuur geplaatst en fijne multifocale glazen. Mijn reserve bril stuur ik nu ook op.
Henk
12/01/2021
Al eerder glazen aangeschaft en was daar al over tevreden. Goede kwaliteit, duidelijke webshop en zeer vriendelijke communicatie.
Peter
11/01/2021
Hier kan geen opticien tegenop!
Peter
09/01/2021
Foto uploaden, montuur opsturen en een goede week later al montuur met glazen thuis ontvangen. Prima kwaliteit.
Claire Verhage
08/01/2021
Duidelijke informatie, snelle service en bril weer als nieuw. Tevreden klant!
Thijs
07/01/2021
Ik ben bijzonder tevreden over de service. Ook de levertijd is heel strak zelfs in deze Corona periode. Na telefonisch contact te hebben gehad was het mogelijk mineraalglas in mijn jaren 70 bril te zetten. Dit is perfect gemonteerd zoals je dat ook bij een particuliere opticien krijgt. Ik ben hier ook terecht gekomen via alle goede reviews. Bij deze maken ze al die reviews en meer dan dat waar.
Bert van den Heuvel
04/01/2021
Dit was de tweede keer van de aanscaf van brillenglazen op deze wijze. De procedure was mij dus bekend. Ik miste de berichtgeving over bril gereed en datum van verzending naar mijn adres in Amsterdam.
Jan
29/12/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe brillenglazen. En dun! Tevens zijn er nieuwe neuspads geplaatst. De bril ziet er weer spiksplinternieuw uit. Ook de communicatie verliep geweldig. Kortom een blije klant. Een aanrader voor menigeen! Dank Johan en tot een volgende keer!
Gerrit
29/12/2020
De kwaliteit van de glazen en het inslijpen en monteren van de glazen is dik in orde.
floris
10/12/2020
Correct product, goede dienstverlening!
Sjaak
09/12/2020
Goede ervaring, als er wat aan informatie ontbreek wordt er gebeld en opeen vriendelijke manier om aan vullende info gevraagd.
Jeroen
08/12/2020
Eén glas (b)leek niet helemaal perfect (leesdeel te laag). Na één belletje direct retourlabel ontvangen en binnen een week bril weer terug naar volle tevredenheid.
Bianca
08/12/2020
Multifocale goede glazen in mijn huidige montuur tegen een zeer aantrekkelijke lage prijs
Hanneke
08/12/2020
Correcte communicatie. Goede service
Andrea
08/12/2020
Verschillende keren al gebruik gemaakt van de goede service van Brillenglazen.com. Het bedrijf doet absoluut niet onder voor een fysieke brillenzaak. Alles loopt gesmeerd. De prijzen zijn een stuk lager dan de winkel. Mijn bril met prisma had ik binnen een week in huis. Ik ben weer hartstikke tevreden. Bedankt weer.
Willie Gerritse van de Streek
08/12/2020
De glazen lijken veel helderder dan mijn oude glazen van €500 per stuk, dus een aanrader !!!
Ton
07/12/2020
on line bestellen was nieuw en na vergelijking vond ik deze site het beste. Ook de chat verliep redelijk snel en compleet qua antwoorden.
Frank
04/12/2020
Heb mijn oude Oakley zonnebril laten voorzien van nieuwe brillenglazen op sterkte. Gegevens doorgegeven en foto met de bril op. Bril na ongeveer 10 dagen retour via de post. Heerlijk 2de leven van mijn bril welke ik tevens met sporten gebruik.
Geoff
23/11/2020
Mijn bril was nog goed maar de glazen waren erg bekrast. Bij Specsavers (daar heb ik mijn bril vandaan) zouden nieuwe glazen rond €360 kosten plus €50 verzendkosten. Bij Brillenglazen.com was de prijs €200 alles inbegrepen. Service was heel goed en snel, binnen 10 dagen was mijn bril terug, compleet met nieuwe glazen, prima kwaliteit. Als aangename verrassing hadden ze ook de siliconen neus steuntjes vernieuwd.
Marcellino
21/11/2020
De bril goed en netjes terug ontvangen. Glazen (de juiste!) netjes gemonteerd waarbij ook de nylon koortjes en neussteuntjes zijn vervangen, en dat alles voor een goede prijs.
Marga
21/11/2020
Binnen een week mijn bril met nieuwe glazen terug.
Skybird
19/11/2020
Dit is de enige site waar ik glazen kon bestellen zonder ook een nieuw montuur te moeten aanschaffen. Het is echt onzin om een goed montuur niet opnieuw te gebruiken. Het proces verliep heel gemakkelijk. Montuur opgestuurd met brilrecept en in ongeveer 10 dagen retour. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe glazen.
Eliza
19/11/2020
Ik ben erg blij met mijn nieuwe glazen waarbij mijn glazen niet meer beslaan. Zeker in tijden met mondmaskers en temperatuur verschillen is het een verademing. Ook voor mijn werk in een tandartspraktijk, waar ook maskers gedragen worden, komt het een goed van pas. Het geeft rust en kijkplezier. Het werk echt en is een echte aanrader.
Paulette Meuleman
19/11/2020
Eerst even getwijfeld, omdat er een tegenstrijdigheid in de website stond/staat. Na telefonisch contact was ik er van overtuigd dat het goed ging komen. Alles dik in orde..zo fijn. Absoluut een aanbeveling.
T. Hek
18/11/2020
Makkelijk te bestellen en de afhandeling was meer dan goed en snel. Precies wat ik graag wilde en vandaag ga ik nog meer bestellen.
Hemmo
17/11/2020
open uitleg met betrekking tot 'anti condens glazen' die in een bestaand ouder montuur zijn geplaatst. Met corona mondkapje geen beslagen glazen meer door de plaatsing van de polycarbonaat glazen. Deze oplossing is een gat in de markt en verdient publiciteit! Verzending en ontvangst: perfect.
Paulien
13/11/2020
Geweldig! Zo blij! Een hele fijne aanwinst deze nieuwe glazen, ik wil niet meer zonder! Ik ben paropreventie assistente bij een tandarts, dit betekent helemaal nu de hele dag een mondkapje en bril op. Continu waren de glazen glazen beslagen. Maar nu met de nieuwe anti fog glazen van Brillenglazen.com helemaal geen last meer van!! Echt super fijn, nu kan ik weer lachen zonder mist!
Frits
10/11/2020
Kan niet beter.
Edwin
07/11/2020
De website is duidelijk en brengt je in een paar eenvoudige stappen naar je keuze. Het opsturen en retourneren verliep snel, binnen 9 dagen brilletje weer op mijn neus en het resultaat van de nieuwe varifocus is prima. Contact met de klantenservice verliep ook goed ik ben vriendelijk geholpen. Mijn nog goeie montuur kan ik nu weer lekker gebruiken ter afwisseling tegen een redelijke prijs.
Frank de Gee
06/11/2020
snelle en vakkundige levering
Tineke
06/11/2020
Dit is volgens mij de 4e keer dat jullie nieuwe glazen in een bril van mij zetten. En weer ben ik heel tevreden ! Jullie werken snel en heel netjes en ik heb weer een prima reserve bril erbij !
Joop de Bruijne
03/11/2020
Kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden - prettig contact
Femke
21/10/2020
Echt heel goed. Goede service en mooie kwaliteit, goed zicht. Ga zeker nog een keer glazen bestellen!
FJ
16/10/2020
Netjes en snelle levering
K
16/10/2020
Blij met het resultaat, al duurde het een weekje langer dan belooft.
Harald
10/10/2020
.
Marije
09/10/2020
Deskundig service gericht adequaat reageren.
S
09/10/2020
Omdat ik geen reservebril heb en mijn lenzen niet meer bleek te verdragen heb ik gebeld voor overleg om mijn bril zo kort mogelijk kwijt te zijn. Er werd goed met mij meegedacht en ik heb de bril pas opgestuurd toen ik wist dat de glazen waren gearriveerd. ook goed advies gekregeb aangaande de glazen. De bril kwam door een vertraging van de post pas na twee dagen aan, en binnen 4 uur was hij alweer met de post terug! Super fijn dat het zo kon. Dank!
Shekar
09/10/2020
Goedkope alternatief voor de fysieke opticien. Je moet je eigen sterkte wel goed kennen!
Pedro
28/09/2020
Ik heb een positieve ervaring met Brillengrazen.com. De multifocale glazen werken prima na 1-2 dagen wennen. Punt van aanbeveling is de informatievoorziening rondom oogmeting op de website. Ik heb zelf uitgezocht waar ik mijn ogen zou kunnen laten meten zonder geheimzinnig te doen over het feit dat ik alleen een oogmeting wil en geen bril wil aanschaffen. Ik ben bij Specsavers geweest en kon het daar gratis laten doen. Wel heb ik hun commerciele verhaal rondom soorten brillen aangehoord hetgeen voor mij en hen niet effectief/effficient is. Liever had ik gewoon betaald voor de meeting dat overigens maar 10 minuten in beslag neemt.
DF Huisman
27/09/2020
met recept prima multifocale glazen in oude bril
Wilfried
25/09/2020
Heb mijn bril 2 weken later terugontvangen, de multifocale glazen waren uitstekend voor wat er voor betaald is. Ik kan het verschil wel merken tussen de glazen die ik hiervoor had en deze glazen. De glazen die ik hiervoor had hebben duidelijk een breder scherptevlak. Waren van een bekend merk maar ook 3x zo duur. Maar met deze glazen is het ook uitstekend kijken. Nu na een week valt het verschil niet meer zo op. Service is top. Ze hadden helaas mijn glazen omgekeerd in de randloos bril gezet maar dat is probleemloos opgelost.
W
25/09/2020
Niks mis mee.
Ilonka
25/09/2020
Goede service en snelle reactie !
Victor
21/09/2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe glazen, multifocaal met degrade.
Maya
21/09/2020
Vriendelijk, snel en efficiënt
Martha
21/09/2020
Duidelijke side. Goede informatie tijdens de verwerking. In 8 dagen terug. Zeer tevreden over het resultaat.
Wil Derckx
21/09/2020
goede service, goede uitleg, geduldig, snelle levering kortom PERFECT
Jeannette
21/09/2020
Brillenglazen online besteld. Eerst wat huiverig of het goed zou gaan. Toch de gok gewaagd. Duidelijke site en snelle levering. Kan niet anders zeggen dan TOP!
René Grivec
21/09/2020
Een perfecte en prettige samenwerking Die je in een subtiele bedrijfsvoering van en voor levens belangrijke hulpmiddelen zoals een bril hoopt te mogen verwachten. Zij hebben voor mij het onmogelijke gerealiseerd tot aan het einde mijn ondersteund.
josé
21/09/2020
Johan belde me op nav onduidelijkheden, perfect mijn tweede set brillenglazen gemaakt!
Jari
18/09/2020
Na het opsturen van mijn bril, binnen een week mijn bril inclusief nieuwe glazen terug! De nieuwe glazen kijken heerlijk. Al met al een top ervaring.
Gert
08/09/2020
Gezien de verhouding prijs en kwaliteit kan ik en zal ik mijn kennissenkring dit bedrijf en website aanbevelen. Een paar multifocale glazen zijn geleverd binnen 8 dagen en met een prijsverschil t.o. van de opticien in Emmen van 800 euro, reken uit uw winst, schandalig goed. Overigens werd ik keurig terug gebeld en vriendelijk geholpen. Mijn oprechte dank.
ad
03/09/2020
duidelijke instructie hoe alles op te meten. duidelijke instructie hoe alles op te sturen. kreeg bericht bij ontvangst van de bril. prima geregeld .bril is ook prima.
Hans
03/09/2020
Zeer goede instructie. Makkelijke verzending en snelle levering. Ik ervaar mijn nieuwe glazen als perfect en ben heel tevreden over het geheel. Een absolute aanrader!
Rob
03/09/2020
Mijn bril brak bij het afstellen en ik kreeg gratis een nieuwe soortgelijke bril. Uitstekende service!!
tom
02/09/2020
Makkelijk te bestellen, wel zelf ergens een goede meting laten doen.
Suzan
01/09/2020
Bril opgestuurd, glazen zijn uitgelezen, bril in 1 week terug ontvangen terwijl ik toch - 6,5 heb. Goede dunne glazen.
Thea
28/08/2020
Goede uitleg nemen tijd voor je, ook leuke monturen en niet duur.kan het iedereen aanraden,iseen reisje ernaartoe volledig waard.van mij krijgen ze een 10met een griffel
Kees
28/08/2020
Bestelling is tot volle tevredenheid afgehandeld.
Dirk Pieter
28/08/2020
Goed en snel geholpen in eerste instantie. En daarna is een beschadiging heel vriendelijk en snel opgelost.
Rffm
24/08/2020
Goede kwaliteit,goede service
Boukje
24/08/2020
Men was snel, vriendelijk, behulpzaam en ik heb weer een perfecte bril voor relatief weinig. Aanrader.
Chris
18/08/2020
Al eerder brillenglazen gekocht. Deskundig en service gericht ingesteld. Duidelijke klantvriendelijke site. Snelle levering. Zou zeker voor een volgende keer weer mijn brillenglazen hier kopen.
T. De Korte
18/08/2020
Goede glazen netjes en snelle levering Ik een woord uitstekend
Lienke
17/08/2020
Prettig geholpen aan de telefoon. Advies gekregen om de multifocale glazen met standaard leesgedeelte te nemen, was niet nodig om te upgraden. En niet ten onrechte!! Mooie heldere glazen voor een scherpe prijs! Mijn eerste ervaring met brillenglazen.nl, maar zeker niet mijn laatste!! Super!!
Sandy
17/08/2020
Vanwege een stroeve start (het duurde vrij lang voordat ik een reactie kreeg op mijn verzoek om info, cq. een prijsindicatie) twijfelde ik aanvankelijk om een bestelling te plaatsen. Uiteindelijk prima contact gehad en mijn bril is keurig binnen de toegezegde termijn bezorgd. Ik twijfel nochtans over de glazen, mijn zicht lijkt minder goed dan gewenst ondanks toegestuurde meting. Omdat het slechts een reservebril betreft heb ik daarover geen beklag gedaan.
Michèle
17/08/2020
.
Frans
17/08/2020
Ik was niet gelukkig met de glazen die geleverd werd. Het bleek dat ikzelf de foto niet goed genomen had. Zonder mopperen werd aangeboden nieuwe glazen te maken en de foto-instructie werd iets aangepast. Na een week kwam de bril retour, met nieuwe glazen, zonder bijbetalen. Een geweldige service dus!
Frederik
17/08/2020
Goede en snelle service. Scherpe prijzen. Mijn zicht is met de nieuwe multifocale brillenglazen weer perfect op elke afstand.
evert
17/08/2020
al twee brillen laten vervangen door brillenglazen.net , altijd goed gegaan , waarom een montuur in de la laten liggen , stuur je bril recept mee en het komt goed. Ik ben zeer tevreden en ga dit zeker vaker gebruiken
Jelle
17/08/2020
Ik heb al eerder brillenglazen besteld en was zeer tevreden. Dit keer wilde ik in een sportbril-clip multifocaal en had geen recept. Alles is via de mail goed afgesproken en ruim binnen de afgesproken periode kreeg ik mijn nieuwe glazen. Opnieuw ben ik zeer tevreden.
Dzjab
01/08/2020
Bueno!
Tjitske
01/08/2020
Vragen worden snel en deskundig beantwoord. De brillen die ik besteld heb zijn uitstekend. Ik ben zeer tevreden!
Bert
31/07/2020
Alles naar verwachting. Ik denk dat er nog behoorlijk wat marge zit op de brillenglazen. Daarom geen 10.
Jan
28/07/2020
Proces van bestellen werkt zeer eenvoudig, communicatie is top. Kreeg na een dag of 10 mijn bril teruggestuurd als perfecte zonnebril. Zeer blij mee en ik kan brillenglazen.net dan ook zeker aanraden!
M. van Regteren
28/07/2020
Voor mijn BBB fietsbril het inzetstuk laten voorzien van varifocale glazen. De communicatie was uitstekend en bestellen op de website heel makkelijk. De glazen zijn van uitstekende kwaliteit en de levertijd was slechts een week. Ik ga hier ze hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Mariet
28/07/2020
Goede service!