LEES WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Klanten beoordelen ons met 9.3/10 (op basis van meer dan 1000 beoordelingen). 99% van onze klanten beveelt ons aan bij vrienden of familie. Kijk, daar zijn wij trots op en daar doen wij het voor! Mond tot mond reclame werkt het allerbeste. Lees wat onze klanten vertellen op KiyOh.

9.3
1223
beoordelingen
10
DW
15/10/2021
De procedure van bestellen tot het ontvangst nemen van de bril is klantvriendelijk opgezet en uitgevoerd. Zeer professioneel en de werkzaamheden tot volle tevredenheid vakkundig uitgevoerd.
10
matthie
14/10/2021
ik ben zeer tevreden over brillenglazen.com aardige mensen aan de telefoon en ik zie alles weer .
10
Elise
14/10/2021
Mooie brillenglazen en perfecte service. Zeer tevreden.
9
Giles
13/10/2021
Geweldige service - ik had mijn bril binnen 6 dagen terug! De beglazing was zeer nauwkeurig en precies volgens mijn recept. Mijn enige suggestie zou zijn om te verduidelijken wanneer een foto-upload echt nodig is, ook om een optie te geven voor dunnere lenzen.
9
Jan
11/10/2021
Goed te volgen bestelproces. Prima eindproduct. Bij mijn snel veranderende oogafwijking een hele geruststelling dat het goed komt op deze manier.
9
Jan
11/10/2021
Perfect resultaat, en alle extra informatie van de bril zie je netjes toegevoegd in de communicatie. Binnen een week de bril in huis gehad.
10
Marianne
11/10/2021
Pracht glazen in bril laten zetten. Vakwerk!! Betaalbaar! Snelle verzending! Als je vragen hebt kun je ze altijd bellen en krijgt dan heel goed advies.
10
Kees-Jan
11/10/2021
Gemakkelijk bestellen met je recept en binnen 2 weken je bril als nieuw voor een mooie prijs. Even telefonisch contact gehad en dat liep ook gesmeerd.
10
felix
11/10/2021
Snel goed en goedkoop
10
Leo
10/10/2021
Ik kom zeker terug voor zonnebril glazen.
10
Louis
10/10/2021
Gewoon per telefoon. Met een echt mens, heerlijk.
10
Walter
03/10/2021
Geweldige service en kwaliteit
9
Hellen Lamers-Heijnen
28/09/2021
Ondanks dat de bril aan de late kant dan beloofd is bezorg, toch tevreden. Na één telefoontje, alles opgelost. Tevreden klant :). Hellen
10
Marjo
27/09/2021
Klantenservice goed bereikbaar, denkt met je mee en beantwoord met tevredenheid je vragen. Zeer transparant bedrijf. Snelle levering met goede glazen.
10
Daisy
27/09/2021
Wij zijn ontzettend blij met de service en de kwaliteit van brillenglazen.com De bril van onze dochter is voorzien van hoge kwaliteit nieuwe glazen en de service was snel en persoonlijk. Wij raden dit bedrijf zeker aan als mensen op zoek zijn naar een goed bedrijf om glazen te laten vervangen.
10
Jules
27/09/2021
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat voor een hele scherpe prijs.
10
J.L.
25/09/2021
Bijzonder goed!
9
Willem
24/09/2021
Fijn bedrijf alles goed georganiseerd, vanaf bestelling tot levering. Kwaliteit glazen is perfect. Brilmontuur krijgt een een opknapbeurt. Alles bijeen mijn 5e bril en zonnebril bril. Aanrader!!! WFP. T.
10
Bert
24/09/2021
Gemakkelijk bereikbaar, vriendelijke bediening en grote deskundigheid. Snelle levering van goede producten tegen een scherpe prijs. Een aanrader.
10
Vera
20/09/2021
Alles verliep uiterst correct en vlot. De medewerkers zijn supervriendelijk en hulpvaardig Snelle levering ook. Ik ben zeer tevreden !
10
Anneke
20/09/2021
Onlangs mijn ogen laten meten, er zat na 4,5 jaar weinig verschil in en een nieuwe bril was nog niet nodig. Toch vond ik het leuk om eens wat anders op mijn neus te hebben. Mijn oude montuur (voor mijn huidige bril) had ik niet heel lang gedragen, vond ik ook een mooi montuur en was nog prima. Besloten daar nieuwe glazen in te laten zetten. Resultaat is prima. Wel even wennen (montuur is natuurlijk ook anders), maar heel blij mee. De beste kwaliteit genomen (omdat dat ook in mijn andere bril zit) en absoluut geen spijt van. Fijn dat dit ook op een betaalbare manier kan.
9
Jos
20/09/2021
Vriendelijke mensen die nergens moeilijk over doen. De keuze is reuze. Kwaliteit/prijsverhouding is niets om op aan te merken. Integendeel. Afhandeling had iets sneller gekund. Dit zal echter z,n redenen hebben. Professionele vakkennis.
10
Lienke
19/09/2021
Voor de tweede keer glazen in een montuur laten zetten, een derde keer gaat zeker volgen!
8
Familie Wacht
17/09/2021
de glazen zijn als vanouds weer prima!
9
Dan
13/09/2021
Er wordt goed meegedacht. De speciale receptglazen voor mijn zoon waren niet snel leverbaar, er wordt meegedacht en we waren blij met de oplossing!
7
jacqueline
13/09/2021
Fijn dat er contact opgenomen werd omdat zich een probleem had voorgedaan
10
Olaf Piekhaar
13/09/2021
zeer goed snel en deskundig
9
Mari
12/09/2021
Uitstekende multifocale glazen, vakkundig gemonteerd en snel geleverd.
9
John
09/09/2021
Ik draag inmiddels mijn zonnenbril met heel veel plezier. De glazen zijn van een uitstekende kwaliteit. Mooie multivocale glazen met een heel fijn leesgedeelte. Ik ben heel tevreden over het hele proces en de begeleiding inclusief het eind resultaat. Ik wil 1 klein advies geven. Nadat ik mijn montuur had toegestuurd kreeg ik geen bevestiging van ontvangst. Een mailtje met een korte tekst: We hebben uw montuur ontvangen had ik geruststellend gevonden.
10
Ee
09/09/2021
Lastige bril, moet heel precies geslepen worden als het glas dun is. Dus ik had mijn twijfels. Maar die zijn weg: erg mooi gedaan.
10
g
09/09/2021
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
5
Remko
02/09/2021
Glazen besteld en levertijd geen 3 dagen maar 3 weken. Door fout in systeem geen enkele statusmail ontvangen. Deze fout werd ook niet opgelost na meerder malen dit gemeld te hebben. Telefonisch veelal onbereikbaar (door vakantie) dus communicatie liep zeer stroef. Uiteindelijk wel prima glazen ontvangen. Dat dan weer wel.
10
Adriaan
02/09/2021
In de afgelopen 30 jaar regelmatig nieuwe glazen in een eigen montuur laten zetten maar dit is voor het eerst dat het resultaat echt naar mijn zin is, prijs/prestatie verhouding een 10, snelheid een 10 en communicatie idem dito!
9
Ton Schreurs
01/09/2021
Snelle bezorging en de brillenglazen zijn prima(tot nu toe). Opsturen en terugzending verliep probleemloos. Alleen geen track en trace code bij terugzending ontvangen hetgeen wel de bedoeling was. Op zich geen probleem maar stond wel bij de info.
10
Albert
31/08/2021
Mijn buffelhoorn bril is weer voorzien van perfecte multifocale glazen. En dit alles met een goede service en snelle levering
10
Lucien
29/08/2021
Denken mee. Nemen snel telefonisch contact op om af te stemmen.
10
Marianne
27/08/2021
Een keurige duidelijke website!! In een paar stappen kun je je eigen montuur versturen voor nieuwe glazen en binnen een paar dagen krijg je hem al weer terug met geweldige glazen erin. Heb al een aantal brillen nieuw glas in laten zetten en ben uiterst tevreden. Als je een vraag hebt kun je ze altijd bellen en krijg je keurig advies.
8
Ariaan
27/08/2021
Zeer tevreden met het eindresultaat. Maar communicatie kan beter.
10
Jan Geert
25/08/2021
Ik heb in mijn bril nieuwe glazen laten zetten. het Resultaat is heel erg goed.
10
Ad
19/08/2021
Binnen de afgesproken tijd het montuur retour met multifocale glazen met cilinder. Perfect zicht, kan niet beter voor een zeer aantrekkelijke prijs.
9
clemens
18/08/2021
Blij deze mogelijkheid gevonden te hebben om brillenglazen in een bestaand montuur te laten plaatsen.Blijf erg verbaasd over het enorme prijsverschil ten opzichte van de conventionele brillenwinkel !! En wat mij betreft even goede kwaliteit !!!
10
Harm
18/08/2021
Mooie groene glazen in mijn montuur voor een schappelijke prijs. Echt tevreden over mijn aankoop.
9
Jaap
18/08/2021
Getwijfeld of ik het zou doen, maar ben nu blij dat ik het toch gedaan heb. Mooie glazen op sterkte voor mijn oude zonnebril!
10
Hans
18/08/2021
Ik en mijn partner hebben meerdere monturen laten vullen met glazen. Dit gebeurd altijd zeer keurig, op een betaalbare manier, contacten met het bedrijf verlopen ook altijd prettig en persoonlijk!
10
Ivo
11/08/2021
Zoals altijd perfect
8
Arjan
02/08/2021
Helemaal blij met de snelle en makkelijke manier van bestellen. En de bril ziet er pico bello uit!
9
Pieter
01/08/2021
Goed.
10
Martin
30/07/2021
Uitstekende brillenglazenshop. Prima kwaliteit en heel scherpe prijzen. De service is ook geweldig, als er een keertje iets niet helemaal goed gegaan is wordt dit direkt rechtgezet. De volgende keer sowieso weer hier naartoe voor mijn brillenglazen!
9
Annet
27/07/2021
Duidelijke website met uitleg wat je moet doen. Glazen zijn er snel, ik ben erg tevreden met het resultaat
10
Miep Roussel-Hogervorst
26/07/2021
Prettig en snel contact! Betrouwbaarheid is gebleken, zeker na 3 keer! Aanbevelenswaardig en snelle afhandeling! Complimenten en voor ons financieel een uitkomst! Voor nu en in de toekomst!
10
Auke
25/07/2021
Van "oud" montuur zonnebril laten maken. Kreeg bril mooier en nieuwer terug . De kleur van de glazen is zeer prettig voor de ogen. Dit is de tweede bril die ik tot volle tevredenheid door Brillenglazen.com van andere glazen heb laten voorzien.
10
P
24/07/2021
Door een fout van Post NL was mijn bril kwijt geraakt bij het opsturen. Met de hulp van Johan toch nog een bril kunnen laten maken voor de vakantie. Top service.
10
Joke
24/07/2021
Alles,prima, Heel vlot Uitstekend werk geleverd, Ben heel tevreden
9
Bina
23/07/2021
Alles is gegaan zoals afgesproken, Na twee weken thuis bezorgd. Heel erg bedankt .
10
W.L.
20/07/2021
Duurde wel 14 dagen(10 werkdagen) maar het resultaat is geweldig.
9
Ger
20/07/2021
Clips voor sportbril werden binnen 14 dagen geleverd. Vragen werden met spoed beantwoord. Goede service
10
Paolo
19/07/2021
Prima service en klantvriendelijkheid.
10
Chris
19/07/2021
Ik heb bij Brillenglazen.com meekleurende glazen, incl. blauwfilter aangeschaft. Over het proces Na mijn bestelling te hebben geplaatst kreeg ik de bevestigingsmail met heldere uitleg over het verdere proces. Daarin werd tevens een indicatie van de verwachte levertijd gegeven (11-12 werkdagen). Omdat mijn vakantievlucht 10 dagen later gepland stond heb ik via een mail een poging gewaagd om te kijken of mijn bril eventueel uiterlijk binnen 10 dagen geleverd kon worden. Bij het uitblijven van een reactie was ik in eerste instantie wat sceptisch geworden maar dat veranderde al snel toen mijn bril (geheel tegen mijn verwachting in) 7 dagen later werd bezorgd. Bedankt! Over het product Ik heb de grijs meekleurende glazen, inclusief blauwfilter besteld. Ik had verwacht dat de glazen veel donkerder zouden meekleuren in het (felle) zonlicht, meer zoals een zonnebril. Hoewel dit niet het geval is merk ik wel een groot verschil wanneer ik de bril buiten draag. Minder prikkeling en irritatie van de ogen. Daarnaast heb ik een relatief groot zwart montuur waarbij de (licht)grijze glazen mooier tot hun recht komen dan standaard heldere glazen. Al met al ben ik erg tevreden.
9
koen
19/07/2021
slechts 3 dagen terug in m'n bezit, momenteel tevreden... goed zicht!
10
Salomé
19/07/2021
Wat een service! Vriendelijke mensen en supersnel!
10
Bas
17/07/2021
Goede service. Prima kwaliteit en goede prijs kwaliteit verhouding! Reden om vaker gebruik van te maken in de toekomst.
6
serge
15/07/2021
Wegens open gesprek en vlotte reactie op mijn vraag via de website, besloten gelijk 4 brillen op te sturen. In deze reeks zat o.a. een fel blauwe spiegelbril. Bij onvangst blijkt deze fel blauwe nu een "flauwe" blauwe te zijn. Indien het niet mogelijk is om de klant hetzelfde te bieden, breng de klant hiervan op de hoogte, zo heeft de klant de keuze. Ook de optie graveren genomen en gezien het volume werd hiervoor een zeer mooie geste gedaan. Ik had gevraagd dit te doen in stijl en lettertype als voorheen. Nu zeer prominent aanwezig op de brillen. Ik ben meer van de "aanwezige toets" nu lijkt het een beetje reclamebord. Sterkte is perfect.
10
Arnold
15/07/2021
Mijn eerste bril opgestuurd na all stappen te hebben gevolgd met de configurator, je kunt hier eigenlijk niets verkeerds doen. Foto doorgestuurd en na goedkeuring een verzendlabel gekregen om mijn bril op te sturen, binnen 14 dagen was deze weer terug met het type glazen dat ik wilde met sterkte. Dit heb ik nu ook laten doen bij 1 van mijn zonnebrillen en wederom in perfecte staat aangeleverde bril met glazen op sterkte! Mijn 3e bril gaat deze week de deur uit. Brillenglazen.com, top job! elke keer weer!
8
Jacco
13/07/2021
Prima geregeld
10
Nanning
13/07/2021
Makkelijk te bestellen
10
johan
13/07/2021
Het was een beetje een gok om nieuwe brillenglazen te bestellen via het internet, ondanks de vele goede recensies. Wat meehielp was dat bij een slechte recensie een oplossing wordt gezocht. Maar het heeft goed uitgepakt. De nieuwe glazen zijn uitstekend, de bril is verder ook in topconditie gebracht (neusvleugels ed). Het proces verliep bijna zoals op de website beschreven (het aanleveren van een foto ontbreekt daar nog). Kortom, mijn ervaring is zeer positief.
10
Hans
12/07/2021
Na 3 weken mijn Ray Ban zonnebril, maar nu op sterkte, terug ontvangen. Het was het wachten meer dan waard. Perfecte multifocale glazen in een perfecte Ray Ban zonnebril. Knap werk Johan. Zeer aanbevelenswaardig. Hartelijk dank en zeker tot een volgende bril !!
10
Peter Haverkamp
10/07/2021
Perfect eindresultaat volledig volgens gegeven advies. Na staaroperatie heb ik een sterke cylinder-sterkte gekregen. Was bang voor een glas, waarbij het beeld door het glas sterk zou verspringen. Door advies van Brillenglazen.com is het gelukkig niet zover gekomen. Een perfect glas met sterke cylinder. Bedankt en succes. Peter Haverkamp
10
Astrid
10/07/2021
Het bestelproces is heel makkelijk. Je ontvangt een verzendlabel om de bril op te sturen. Intussen word je op de hoogte gehouden van de voortgang. De bril komt na een paar dagen keurig retour met de nieuwe glazen. Super simpel met een super service!
9
Sander
05/07/2021
Het ging door de combinatie van de vorm van de bril en de soort glazen niet vanzelf. Het is jammer dat ik zelf moest constateren dat het monteren de eerste keer niet goed was gegaan (daarom 4,5 ipv 5 sterren). Het contact hierover en de oplossing waren prima. Ik ben tevreden
10
Sandra
05/07/2021
Ik ben tevreden over de glazen die in mijn montuur zijn gezet.
8
Gelbert
05/07/2021
Goed is, de glazen zijn prima. Snel is, vraag, antwoord en instructies verlopen prettig Communicatie is, helder en eenduidig. Goed geregeld en voor een heel aanvaardbare prijs.
10
M
05/07/2021
Netjes gemaakt zoals verwacht
10
Paul
30/06/2021
Ik had geen idee waar ik aan begon. Was een beetje verbaasd dat ik geen glasdikte hoefde op te geven. Kreeg geen levertijd door, dat vond ik een beetje vreemd. Na een week kreeg ik mijn bril voorzien van glazen (index = 1.6) terug en ik heb het zelden zo netjes gezien.
8
René
28/06/2021
Voor de 1e keer hier glazen besteld. Eenvoudig proces. Communicatie over ontvangst brilmontuur en levering van de bril met bestelde glazen kan beter. Bestelde glazen zijn prima. Zeer goed alternatief van de vaak (belachelijk) dure glazen via de opticien. Ik zal hier zeker vaker gebruik van gaan maken.
10
Kurt
28/06/2021
Zoals hierboven
10
Patrick
28/06/2021
Voor mijn bril had ik nieuwe glazen nodig, bij de opticien zou ik minimaal 250 euro kwijt zijn. Bij brillenglazen.com was ik uit eindelijk 129 euro kwijt en heb ik weer top glazen in mijn bril. Op maandag middag verstuurd en de volgende maandag middag netjes door PostNL weer thuis bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden door Brillenglazen.com over de status. Echt top product, top service voor een geweldige prijs!!
10
Richard
26/06/2021
Soms is het gewoon een kwestie van proberen. Waar je bij je lokale opticien vaak tot zelfs bijna 200 euro per glas kwijt bent is dat nu nog geen 200 voor 2 glazen op sterkte en de kwaliteit is exact hetzelfde! Brillenglazen bestel ik voortaan alleen nog maar bij Brillenglazen.com!
10
R
25/06/2021
Hele fijne service, snel en goede communicatie! Mijn zonnebril ziet er weer top uit!
10
Femke
22/06/2021
Snel en zeer netjes. 3 de bril inmiddels en allemaal even goed en prima service
8
Tom
21/06/2021
Nadeel is wel dat het blikveld in mijn zonnebril erg beperkt is. Voor in de auto prima denk ik maar voor een zonnebril had ik gehoopt de dit veld wat groter was. Bij mijn oude zonnebril was dit wel beter maar kan ook wennen zijn.
8
Ilona
20/06/2021
Mijn 1e ervaring met brillenglazen.com en het is goed bevallen. Vriendelijke en snelle service en de glazen voldoen aan mijn verwachtingen.
10
Paul
19/06/2021
Gekozen voor de goedkoopste variant multifocale glazen;prima, niets op aan te merken. De prijs-kwaliteit nodigt uit om nog een favoriet montuur optie sturen.
1
Yusuf
18/06/2021
I ordered a pair of glass lenses according to the instruction 2 days ago but I did not receive any label or anything for the next steps. I contacted the customer service but first they mentioned a failure in their process and afterwards they said they will send the label but nothing was sent. Now they stopped responding. It looks like they are stalling me. Any way to request the payment back?
10
Hans
18/06/2021
Snel en goed. Meer dan eens nieuwe glazen besteld en steeds tot volle tevredenheid.
5
Joel
17/06/2021
Mijn zoon heeft zijn bril nodig voor school. Daarom heb ik contact gezocht over de levertijd. We hadden afgesproken dat de glazen al besteld zouden worden en dat twee dagen (op dinsdag) later de bril zou opsturen. Mijn zoontje zou zo zijn bril 2 dagen missen. Uiteindelijk duurde het een week voordat mijn zoontje zijn bril terug ontving. De glazen zelf zijn overigens prima.
8
Joris
16/06/2021
Uitstekende kwaliteit van glazen
9
Dave
15/06/2021
Blij met mijn gecurvde zonnebrilglazen
9
Bert
14/06/2021
Gisteren de eerste racefiets rit gemaakt het de sportbril met multifocale inzetbril. Perfect wat een goed resultaat.
8
w.j.
12/06/2021
heel erg tevreden met het resultaat
10
Hans Debie
09/06/2021
Zeer tevreden over de terugontvangen bril met de nieuwe brillenglazen. Klantvriendelijk contact. Prima info over de stand van zaken van de bestelling.
9
Marcel
08/06/2021
Alle stappen netjes verlopen, vriendelijk te woord gestaan en vooral, zo fijn, goede nieuwe glazen in mijn oude montuur!
10
Arno
05/06/2021
De bril netjes verpakt terug gekregen. Met de nodige info. En dit allemaal via internet. Klasse.
10
Lucie
03/06/2021
De zonnebril is helemaal goed blij mee
10
Wim
03/06/2021
Mijn oude brillenglazen waren na twee jaar gebruik mat aan het worden (gebruik dus nooit van die schoonmaaktissues). Vervangen via de opticien was pittig aan de prijs. Dus via Google kwam ik op brillenglazen.com en ik dacht; voor dat geld (80% goedkoper!!!) wil ik het wel eens proberen. Dus mijn bril opgestuurd naar Brillenglazen.com en een foto van mij met bril geüpload via de link die ik ontving. Kreeg gelijk supersnel reactie van Johan dat de foto prima te gebruiken was voor de bepaling van de plaats waar mijn pupillen zitten. Ik kreeg vanochtend (binnen 6 werkdagen mijn bril met nieuwe brillenglazen retour! Gelijk proberen, en....... fantastisch!!!!!!! Johan, bedankt voor de geweldige service en het prima resultaat. Ik ga reclame voor je maken!!!!
9
Carl
03/06/2021
De afhandeling van de opdracht was zeer professioneel. Geheel volgens afspraak en goed verzorgd. Jammer dat er kleine neuspads zijn geplaatst, terwijl ik nadrukkelijk om grote had gevraagd.
9
Hans
01/06/2021
Zeer snel klaar eerder dan vermeld was top top
9
Riëtte
31/05/2021
Ik ben blij, dat ik ervoor gekozen heb om in mijn Rayban zonnebril nieuwe multifocale glazen te laten zetten door Brillenglazen.com! Prima vriendelijke “bediening” aan de telefoon en het resultaat is super!
10
HM van Gemert
30/05/2021
Ik doe al meer dan 5 jaar zaken met deze mensen, diverse brillenglazen laten maken, altijd van topkwaliteit, opticien in eigen huis, aanpassingen is nooit te veel moeite, logistiek klopt. Je kunt al normaal mens niet geloven dat je brillenglazen online perfect kunt laten maken, maar deze club laat keer op keer zien dat je topkwaliteit kunt krijgen voor een keurige en reële prijs. Ik rijd er met plezier uit Brabant voor naar Groningen, voelt als warm welkom, een luisterend oor en koffie aanwezig, wat wil je nog meer. Iedereen kan ik dit bedrijf blind zeer aanbevelen, ondanks dat ik er geen aandelen of belang in heb :-).
10
Akash
30/05/2021
Goede en snelle service
Brillenglazen.com Betalen via ideal & afterpay